Dodaj do ulubionych

Janusz -megapalant

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 00:00
Przedrzeźniając Karolinę Janusz może i dał popis, ale kompletnie stracił twarz.
Jeśli mogłem sądzić, że to poważny facet, który trafił do BB przypadkiem, to
teraz wiem, że jest przerośniętym gnojkiem. Koleś mógłby być jej ojcem i jeśli
chciał ją skrytykować mógł to zrobić wprost, a nie przez sadystyczny wygłup,
którego gwoździem były zwierzenia Karoliny rozpaplane przez bodajże Gosię.
No, ale dorosłe zachowanie mogłoby pozbawić go uznania większości uczestników
tego forum. Żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: ivka Re: Janusz nie jest megapalantem. IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 00:21
      Przynajmniej do niej coś trafiło - może potrzebowała terapii wstrząsowej, bo
      trochę się zmieniła od tamtej pory.... Ciekawe, jak Ty byś ją naśladował, gdyby
      na Ciebie padło. W niej nie ma NIC pozytywnego, co można naśladować.
      • Gość: pawel Re: Janusz megapalant IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.04.01, 00:26
        wojtus za bardzo sie przejałes daj sobie luz
        no chyba ze jestes milosnikiem karoliny
    • Gość: Rung Re: Janusz -megapalant IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 30.04.01, 00:24
      Sam jesteś megapalantem. Może to przedstawienie otworzy oczy tej pustej
      dziewczynie. "Normalnie" zwracała Karolinie uwagę Anka, już bardzo dawno temu.
      I niewiele zdziałała. Mam nadzieję, że zobaczysz jutro lub pojutrze w TVN
      (jeśli raczy zaprezentować) jak Janusz pocieszał rozdygotaną Karolinę i
      Patrycję; zwłaszcza tą drugą. To jest konkretny, mądry zyciowo i rozsądny
      facet. Tak jak mówiłą Gocha, gra rolę "ojca" i robi to dobrze.
      Pa
      • Gość: Wojtek Re: Janusz -megapalant IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 09:03
        Jeśli "mądry życiowo i rozsądny" ojciec - Janusz to twój wzór to cię powinni
        wykastrować. Gówniarz imponuje gówniarzowi który wychowa następnych gówniarzy.
        • Gość: Rung Re: Janusz -megapalant IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 30.04.01, 19:15
          Janusz nie jest moim wzorem. Jesteś prymitywny i ordynarny, więc nie będę z tobą
          polemizować.

Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Jeśli "mądry życiowo i rozsądny" ojciec - Janusz to twój wzór to cię powinni
          > wykastrować. Gówniarz imponuje gówniarzowi który wychowa następnych gówniarzy.

• Gość: wojciech Re: Janusz -megapalant IP: 192.168.1.* / 212.180.145.* 30.04.01, 19:15
          odezwal sie jebany palant.Pojebani jestescie ze to
          ogladacie
          • Gość: Lidka Re: Janusz -megapalant IP: 195.116.71.* 02.05.01, 09:42
            Amen, Wojtus. Amen.Idz do domu, misja spelniona.
            • Gość: sunnypol Re: Janusz - IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 09:50
              ha ha brawo Lidka
              • Gość: xxxxxx Re: Janusz -brakuje poczucia humoru IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 23:08
                tak sobie to czytam i myślę, że w narodzie zaczyna brakować poczucia humoru.
                Tego poczucia nie ma i Karolina i ci wszyscy, którzy wygłupy Janusza
                potraktowali poważnie
                • Gość: Momo Re: Janusz -brakuje poczucia humoru IP: *.cezex.pl 04.05.01, 09:18
                  Gość portalu: xxxxxx napisał(a):

> tak sobie to czytam i myślę, że w narodzie zaczyna brakować poczucia humoru.
                  > Tego poczucia nie ma i Karolina i ci wszyscy, którzy wygłupy Janusza
                  > potraktowali poważnie

SŁUSZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Wojtek Janusz -brakuje poczucia humoru IP: 213.25.249.* 04.05.01, 13:29
                  Gość portalu: xxxxxx napisał(a):

> tak sobie to czytam i myślę, że w narodzie zaczyna brakować poczucia humoru.
                  > Tego poczucia nie ma i Karolina i ci wszyscy, którzy wygłupy Janusza
                  > potraktowali poważnie

To mniej więcej napisałem - trudno go brać poważnie. W przypadku dorosłego
                  mężczyzny to trochę żałosne. Tymczasem drodzy
    • Gość: jj Re: Wojkek - Ty jesteś megapalantem i nie rozumiesz o co tu chodzi IP: 212.244.170.* 04.05.01, 09:21
      jak wyżej...
    • Gość: hollow Re: Janusz -megapalant IP: 130.225.157.* 04.05.01, 09:26

> Przedrzeźniając Karolinę Janusz może i dał popis, ale kompletnie stracił twarz.
      >
      > Jeśli mogłem sądzić, że to poważny facet, który trafił do BB przypadkiem, to
      > teraz wiem, że jest przerośniętym gnojkiem. Koleś mógłby być jej ojcem i jeśli
      > chciał ją skrytykować mógł to zrobić wprost, a nie przez sadystyczny wygłup,
      > którego gwoździem były zwierzenia Karoliny rozpaplane przez bodajże Gosię.
      > No, ale dorosłe zachowanie mogłoby pozbawić go uznania większości uczestników
      > tego forum. Żenada.

to, ze facet jest po 40-tce (czy 50-tce, nie pamietam) od razu czyni z
      niego "przerosnietego gnojka"?? zastanow sie i sprobuj podejsc do tego z
      dystansem. przeciez janusz nie robil tego ze zlosliwosci - to bylo jego zadanie i
      wywiazal sie z niego; a ze zachowanie karoliny przedstawil az nadto wyraznie to
      chyba nie jego wina?
      pozdrawiam, hollow

• Gość: Marcin Re: Janusz -megapalant IP: 172.17.17.* / *.icpnet.pl 04.05.01, 09:41
      Chociaż wydaje się to niemożliwe jesteś głupszy od Karoliny!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: ania Re: Janusz -megapalant IP: 157.25.122.* 04.05.01, 10:11
        nie zgadzam się, Janusz jest najfajniejszy
        • Gość: Aga Re: Janusz -megapalant IP: *.compress.com.pl 04.05.01, 11:47
          Janusz podczas całego pobytu w domu BB wykazuje się szczerością w przeciwieństwie do innych
          mieszkańców (może poza Manuelą), na pewno trochę przesadził parodiując Karolinę (nikt chyba nie chciałby być
          na jej miejscu w tym momencie), ale wszyscy chyba zgodnie uważają, że należało jej się - może coś sobie
          uświadomiła??? Reasumując Janusz jest najporządniejszym facetem w tym domu.
    • Gość: xyz Re: Janusz -megapalant IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 16:31

> Przedrzeźniając Karolinę Janusz może i dał popis, ale kompletnie stracił twarz.
      >
      > teraz wiem, że jest przerośniętym gnojkiem. Koleś mógłby być jej ojcem i jeśli
      > tego forum. Żenada.
      Znalazl się miłośnik karoliny
    • hi-hi gulczas - a jak myslisz.. 30.03.02, 04:10

>
      > tego forum. Żenada.

---------
      a mi się podobał to jak
      Janusz ja przedżeźnia
      może nie wiesz ale ta scena będzie w filmie "Gulczas a jak Myślisz" ?
      Nie wiedziałes że to będzie w filmie ?
      hmmm
      to zobacz
      za 2 msc będzie na ekranach

;-)

hi-hi
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka