Dodaj do ulubionych

NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA

• olus_stad Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 24.06.03, 18:26
      Ja tam wole Malgorzate Teodorska. Dla niewtajemniczonych to panna Irka z Plebanii:) W ogole w tych serialach jak Zlotopolscy, Klan itd jest jakas taka szalona pieknosc. Moze zeby przyciagac takich jak ja;)
      • Gość: Garp Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:16
        ZAGRANICZNE:
        Numer 1 oczywiście Winona Ryder !!!
        Emannuelle Beart
        Natalie Portman
        Isabelle Adjani
        Penelope Cruz
        Liv Tyler
        Salma Hayek
        Sandra Bullock
        Laetitia Casta
        Nicole Kidman
        Sophie Marceau
        Uma Thurman
        Audrey Tautou

POLSKIE:
        Agnieszka Wagner
        Renata Dancewicz
        Malgorzata Foremniak
        Agnieszka Włodarczyk
        • Gość: ania Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 25.06.03, 17:32
          Chłopie!Połowa z tych Twoich typów to zwykłe.. przeciętne baby jakich mnóstwo
          na ulicach,bo np nie wiem jak można zachwycać się Penelope Cruz albo Agnieszką
          Włodarczyk!!!Tego to już w ogóle nie pojmuję, bo np Belucci czy Winona Ryder-
          owszem,ale przyjrzyj się tej Penelopie, nieskie to, twarz jakaś powykrzywiana a
          karierę zrobiła tylko dzięki ... ( może nie będę kończyła)

Prawdziwe piękno tkwi w duszy a nie w ciele:-)A to jakie one sa naprawdę nigdy
          się nie przekonasz ( no ... może jak się poszczęści)
    • Gość: maly Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 13:22
      Najpiękniejszą polską aktorką jest Agnieszka Kotulanka,która wciąż jest bardzo
      czarującą kobietą!!!!Z zagranicznych aktorek podobają mi się Michelle Pfeiffer
      oraz Sandra Bullock!!
    • Gość: Wojtek Kosynier Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 14:19

Zacznijmy od aktorek, które miały w sobie najwięcej wdzięku. Moim zdaniem w
      Polsce była to Teresa Tuszyńska (niedługo będzie w telewizji kultowy film
      Janusz Morgensterna "Do widzenia, do jutra..."), a zagranicą Audrey Hepburn
      (Sabrina, Rzymskie Wakacje). Poza tym pięknych aktorek było i jest całe multum
      i wymieniać by ich można długo. Mogę jednak powiedzieć, że na przykład z
      polskich, obecnych aktorek najbardziej do gustu - pod względem urody rzecz
      jasna - przypadła mi Agnieszka Wagner. Zwykle nie przepadam za kobietami tzw.
      klasycznej urody, ale Wagner jest wręcz zjawiskowa. Ktoś wytknął jej słowiańską
      urodę (nazwisko by sugerowano co innego), ale co to za przytyk! W końcu czy są
      kobiety piękniejsze właśnie od Słowianek? No, może tylko Tajki. Wagner, choć
      nie obnosi się z tym jak Renata Dancewicz, jest właścicielką pięknego biustu
      (w tym miejscu wychodzę na wrednego samca, ale cóż...). Z kolei Dancewicz jest
      przykładem kobiety, której brak klasycznej urody, nie przeszkadza w żywym
      zainteresowaniu płci przeciwnej.
      • juve_maciek Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 30.06.03, 15:16
        ????? / Salma Hayek.
    • Gość: Felix Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 194.204.162.* 30.06.03, 15:14
      ja uważam że najpiękniejsza jest ANGELINA JOLIE i Drew Barrymore
    • Gość: anitka Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 30.06.03, 17:37
      A moim zdaniem najpiękniejsze aktorki to:
      Jessica Alba
      Monica Belucci
      Tiffany Amber Thiessen
      Carmen Electra
      Jasmin Bleath
      Anna Przybylska
      Catherine Zeta -Jones
      Adela Noriega
      Angie Cepeda
      Natalia Oreiro
      Katarzyna Bujakiewicz
      poza nimi piekne jeszcze są:
      Tyra Banks
      J.Lo.
      Natalie Portman
      Katie Holmes
    • Gość: piecyk gazowy Cameron Diaz IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:28
      Cameron Diaz, Ania Dymna
    • pafnucy Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 05.07.03, 02:16
      tylko NICOLE KIDMAN!
      • Gość: carrie Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.acn.pl / 10.67.6.* 06.07.03, 21:42
        Angelina!!!!
        • frolix Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 06.07.03, 22:52
          Gość portalu: carrie napisał(a):
          > Angelina!!!!

Właśnie. Zastanawiałem się, dlaczego nikt jej jeszcze nie wymienił.
          • Gość: agulka Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.mironet.pl / 172.16.0.* 10.07.03, 12:47
            a ja wam mowi ze najpiekniejsza polska aktorka to Dominika Ostałowska a
            zagraniczna to Nicole Kidman
    • Gość: piecyk gazowy Aktorka Teatru Zagłębie w Sosnowcu IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 10:37
      A, zapomniałem! Najpiękniejszą polską aktorą jest JOANNA LITWIN.

Występuje w teatrze w Sosnowcu.
    • jacqueline Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 11.07.03, 13:52
      Jolanta Fraszyńska/Halie Berry
      • Gość: assan Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 11.07.03, 17:03
        Fraszyńska, mimo faktu iż jest świetna aktorką daleko ma do ideału. W ogóle mi
        się nie podoba. Najpiękniejszą aktorką jest chyba Monica Belucci albo Angelina
        Jolie, choć ma trochę kościste kolana
        Pzdr
        • jacqueline Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 14.07.03, 13:53
          Gość portalu: assan napisał(a):

> Fraszyńska, mimo faktu iż jest świetna aktorką daleko ma do ideału. W ogóle
          mi
          > się nie podoba. Najpiękniejszą aktorką jest chyba Monica Belucci albo
          Angelina
          > Jolie, choć ma trochę kościste kolana
          > Pzdr
          Ale Fraszyńska jest chyba najniższą znaną aktorką.I ja przy moich 153cm wiem,że
          małe jest piękne.
    • Gość: damians Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 00:38
      Bezdyskusyjnie Audrey Hepburn. Nie było piękniejszej aktorki na tej planecie.
      Jak ktoś nie wierzy niech jeszcze raz obejrzy `Śniadanie u Tiffanniego`.
      Ze współczesnych aktorek: Meg Ryan i Sophie Marceau.
      • Gość: bobak Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 22:45
        audrey - mlask!!!

ale meg ryan-fujjjjjjjjjjj!!!!wstretny wytrzesz oczu a PRZEDE WSZYSTKIM
        aktorskie beztalencie!
        sophie marceau - nieaztakazla,ale moj typ to Nicole Kidman - wspolczesna
        bogini... i jak gra...
        ah.....
      • Gość: ulster Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: 80.51.11.* 14.07.03, 16:49
        Audrey Hepburn jest najpiękniejsza.
        Rozumiem, że te inne są sexi (rozumiem chociaż tego nie czuję bo jestem
        dziewczyną) ale autorowi wątku chodziło o najpiękniejszą.
        • Gość: tośka Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.chello.pl 14.07.03, 19:27
          No właśnie: najpiękniejsza, czy najbardziej zmysłowa - bo to chyba niezupełnie
          to samo?
          Najpiękniejsze (współcześnie): Charlize Theron, Nicole Kidman (wielki talent,
          wielka klasa).
          Ja jednak wolę ogladać te niekoniecznie idealnie piękne, lecz za to mające w
          sobie to "coś" - zmysłowe, spontaniczne, prawdziwe, przyciągające uwagę
          (oczywiście w moim, kobiecym, pojęciu): Cameron Diaz, Angelina Jolie, Liv
          Tyler, Uma Thurman, czy nawet Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow lub Julia
          Roberts. Bardzo często zdarza się, że oglądam filmy z ich udziałem tylko po to,
          by na nie popatrzeć (podobnie jak w przypadku Brada Pitta, Oliviera Martineza,
          Keanu Reevsa czy Johnnego Deppa :)))
          Osobny przypadek stanowi Sandra Bullock, która nie jest ani piękna, ani - tym
          bardziej - sexy, ale za to wzbudza moją szczerą sympatię!
    • Gość: Szczepan Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 15.07.03, 17:45
      NAJSEXSOWNIEJSZE TO:

JESSICA ALBA
      www.jessica-alba-pictures.com/ja25.jpg
      KATIE HOLMES
      www.allstarz.org/katieholmes/015.htm
    • panrysio Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 15.07.03, 19:46
      Anna Przybylska / Cameron Diaz
      • Gość: asmag Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.icpnet.pl 21.07.03, 22:03
        Agnieszka Michalska (Lokatorzy). Oglądam ten drętwy serial (po kryjomu ;), bo
        nie moge oderwać od niej wzroku. Najpiękniejsze oczy i uśmiech, jakie widziałem
        w życiu.
        • Gość: ania Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 22.07.03, 08:17
          A która to- ta ciemna czy jasna?Chyba ta brunetka, lae nie jestem pewna...
          • Gość: asmag Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.pozn.gazeta.pl 22.07.03, 13:08
            Gość portalu: ania napisał(a):

> A która to- ta ciemna czy jasna?Chyba ta brunetka, lae nie jestem pewna...

Ta ciemna oczywiście :))))))
            • annamaria0 Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 22.07.03, 16:00
              Laura Elena Harring
    • antyrys Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 22.07.03, 17:13
      No i co ja na to poradzę, że najbardziej kręci mnie Kinga Preis? Czy ze mną coś
      nie tak? Bo jakoś nigdy nie brały mnie te wszystkie sztuczne lalki, których tu
      sporo wymieniono. Może jednak chodzi o to "wnętrze"?
    • mamalgosia Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 16.09.03, 12:43
      cha cha cha, czemu nikt nie wymienił Kasi Figury?
      • givenchy Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA 16.09.03, 16:17
        Moje typy to:

Karolina Gruszka
        Gwyneth Paltrow

• Gość: Paxon Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 18.09.03, 01:27
      Zagraniczna - Winona Ryder - gdy na nia patrzę, pytanie o istnienie Boga staje
      sie aktualne na nowo.
      Polska - Agnieszka Wagner - nie ma konkurencji...
      • Gość: adrian Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.GBNet / 80.48.229.* 18.09.03, 08:44
        Yasmine Bleath
    • Gość: marq Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.09.03, 06:28
      Widzę, że nikt nie wymienił Danuty Kowalskiej. No więc moje typy:
      Polska:
      1. Pola Raksa (i nie ma o czym dyskutować)
      2. Anna Dymna
      3. Danuta Kowalska
      Zagranica:
      1. Nicole Kidman
      2. Rita Hayworth
      3. MM
    • Gość: mic Re: NAJPIĘKNIEJSZA POLSKA/ZAGRANICZNA AKTORKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 19:04
      Renata DANCEWICZ/ISABELLA ADJANI
      • Gość: misiamum angelina jolie - najpiękniejsza IP: *.swic.dialup.inetia.pl 30.11.03, 20:12
        na mojej liście zdecydowanie figuruje ANGELINA JOLIE. Ona jest naprawdę piękna.
        gdybym była facetem chciałabym mieć taką kobietę, a że jestem kobietą
        chciałabym mieć coś z nią wspólnego. ona ma niezwykle zmysłowe usta (chociaż na
        niektórych zdjęciach wyglądają na zbyt nabrzmiałe; wiem co mówię, bo zdjęć
        jolie mam ponad 3 tys.!). jej figura jest idealna (przynajmniej na mnie wywiera
        wrażenie). na każdym zdjęciu wygląda pięknie. wydaję mi się, że jest
        inteligentną osobą i wielką indywidualnością. naprawdę ją lubię. no ale
        oczywiście ona podoba mi się nie tylko za wygląd. podziwiam jej aktorstwo. w
        każdym filmie zmienia się w inną postać. nie zawsze filmy z jej udziałem są
        wielkimi dziełami, ale ona potrafi pokazać swój talent. oprócz tego jest
        Ambasadorem Dobrej Woli. jeździ do różnych krajów, pomaga uchodźcom i w swoim
        dzienniku opisuje to co widziała. 1/3 swoich dochodów przeznacza na cele
        charytatywne! przeznaczyła także pieniądze na wybudowanie (bodajże 7) szkół w
        Kambodży. wyobaraźcie sobie ile to jest pieniędzy. pewnie wielu z was
        powiedziało by, że gdyby zarabiali tyle ile ona to też jakąś tam kwotę
        przeznaczaliby na biednych. no ale my tyle kasy nie mamy i możemy tak tylko
        sobie gdybać co by było gdyby. ANGELINA JOLIE mimo że jeździ na plany zdjęciowe
        nie zostawia swojego ADOPTOWANEGO SYNKA MADDOXA w domu z niania, ona bierze go
        ze sobą. jest bardzo dobrą matką (wnioskuję to z tego co o niej czytam i co
        mówią inni ludzie, którzy ją znają). o plusach jolie mogłabym pisać bardzo
        dużo, no ale nie wiem czy to kogokolwiek interesuje więc na tym kończę.

numer jeden (jak dla mnie):

1. ANGELINA JOLIE

pozdrawiam wszystkich, którzy (nie) myślą tak jak ja

misiamum@wp.pl (mój mail - fani jolie łączcie się)

p.s. oprócz jolie jest jeszcze wiele pięknych aktorek, ale wszytko zależy od
        gustu.
        • sugarhoney Re: angelina jolie - najpiękniejsza 30.11.03, 22:52
          Usta ma bardzo ładne, ale jakoś nie moge zapomnieć, że silikonowe.
          Z zagranicznych aktorek Salma Hayek, Charlize Theron, Marilyn Monroe
          Z polskich Anna Dymna
          • Gość: misiamum Re: angelina jolie - najpiękniejsza IP: *.swic.dialup.inetia.pl 03.12.03, 19:30
            angelina jolie nie ma sylikonowych ust ani sylikonowych piersi. kiedyś jak była
            młoda chciała zrobić sobie operację ust bo czuła się jak mappet. teraz jej
            przeszło. angelina jolie jest cała prawdziwa.
            pozdrawiam!
            • Gość: robercik MARINA ALESKANDROWA ! : ) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.12.03, 22:37
              Penelope Cruz, Salma Hayek i Natalie Imbruglia : )
    • los_manta Janda 04.12.03, 04:27
      Zawsze ja lubhilam, lubie i lubic bede.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka