89mika 29.05.06, 19:01 ta Pani nie powinna prowadzić Wydarzeń, ona w ogóle nie ma głosu, źle ją słychać, czy nikt z realizatorów tego nie widzi?, to wręcz denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackie_brown Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 29.05.06, 21:22 Już była mowa na ten temat gdzieś na forum. Chodzi o to, że ona nie mówi tylko łka!! im bliżej końca wydarzeń tym jest gorzej, ale za Smoktunowicz też nie przepadam, więc wydarzenia na ogół omijam szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 29.05.06, 21:24 oh ja też, ale już chya wolę Smoktunowicz :) Grabarczyk nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 29.05.06, 22:38 lubię Grabarczyk. jest autentyczna. podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.de.valnor Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 30.05.06, 09:06 tez mi sie podoba, a juz na pewno bardziej niz ten sapiacy starszy pan (chyba Gugala) Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 30.05.06, 10:24 Ja mam wrażenie, że pani grabrczyk ma często problemy z głosem, taką małą chrypkę..No i troszkę irytujące jest to jej machanie głową.. Odpowiedz Link Zgłoś
mirakao Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 30.05.06, 10:53 Uwielbiam Grabarczyk!! To Marek Barański w sódnicy. Szkoda, że nie jest dalej reporterką i nie ma w Wydarzeniach jej materiałów pod roboczym tytułem " zobacz hołota co dziś złego zrobił PiS" Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 30.05.06, 13:29 Zdecydowanie lepiej się prezentowała jako reporter. I z tego co pamiętam np. z jej relacji z Rzymu po śmierci papieża, to wtedy nie miała tej irytującej chrypki. Może źle na nią działa klimatyzacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 30.05.06, 19:11 Marek Barański, aha no gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_is_perfect Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 03.06.06, 16:17 parafrazując jej wypowiedź dla wydarzeń rok temu to pani Grabarczyk jest potrzebne żeby ktoś ją uderzył lekko małym młoteczkiem w głowę i spytał "Beato myślisz?" Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 03.06.06, 16:50 posłuchajcie sobie prezydenta Kaczyńskiego, przy okazji popatrzcie na niego jakie robi miny, gdy przemawia (np wczoraj na pogrzebie p.Górskiego - jezykiem czyści sobie kąciki ust , jakieś dzióbki ćwizy, jakieś miny stroi...) to potem każdy będzie Wam się wydawał mistrzem Dykcji i Ładnego Mówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gemin9 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 04.06.06, 06:31 Jako prowadząca "Wydarzenia" się nie sprawdza, bo nie może pozbyć się tej maniery, z którą mówi w swoich reportażach (taki specyficzny zaśpiew i te przyspieszenia na końcu zdania). W reportażach to nie przeszkadza, jest nawet dobre, bo nadaje wypowiedzi jakąś dynamikę. Kiedy tak samo mówi prowadząc program, to robi się to poprostu nieznośne... Może gdyby pozbyła się tego zaśpiewu i tej skrzekliwości w głosie lepiej by wypadała... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr_lewicka Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 10.08.06, 18:39 Wracam do tematu, bo to już jest denerwujące. Ja tej Pani źle nie życzę, niech się pojawia jako reporterka albo co, ale na prowadzącą Wydarzenia to ona sie naprawdę nie nadaje - ja się męczę, ona się męczy, społeczeństwo się męczy. No niech ktoś w końcu przejrzy na uszy i awansuje ją na jakieś inne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostubyt Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 10.08.06, 18:48 Popieram stanowczo!!! Nie ogladam Wydarzeń tylko kiedy ona je prowadzi. Nawet Gugałę zniosę jakoś...(choc z coraz wiekszym trudem). Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 15.08.06, 18:00 Ależ ona będzie prowadziła "Informacje", bo przecież nikt z prowadzących nie może być ładniejszy i sprawniejszy od " Wieży Babilon" ( czyt. Smoktunowicz). Odpowiedz Link Zgłoś
adams1111 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 15.08.06, 22:30 Następna, która zazdrości czegoś innej kobiecie . Musisz być bardzo nieatrakcyjna. Forum dotyczące paniGrabarczyk,a Ty z zawiścią przytaczasz nazwisko H.Smoktunowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
warka-strong Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 17.08.06, 20:49 adams1111 napisał: > Forum dotyczące paniGrabarczyk,a Ty z zawiścią przytaczasz > nazwisko H.Smoktunowicz. Niestety, nie. Wątek dotyczy tego dlaczego Beata Grabarczyk prowadzi Wydarzenia, skoro jest taka słaba. No i Wiesława (z którą zresztą rzadko się zgadzam) udzieliła poprawnej odpowiedzi. Układ jest prosty: gwiazdą programu jest Wieża Babilon, więc pozostali muszą być gorsi. Zresztą znaczna część obecnych na tym forum to dziennikarze, jak nie wierzycie w tę teorię, to po prostu popytajcie ludzi z Wydarzeń, oni wam to potwierdzą. PS. A wiecie, że w niektórych dziennikarskich kręgach Wawki nie opowiada sie już dowcipów o blondynkach, tylko o Smoktunowicz? Poważnie, czasem zresztą są to stare dowcipy o blondynkach, tylko już teraz zamiast "blondynka" mówi się "Smoktunowicz" :))) To chyba taka polska odpowiedź na kawały o Chacku Norrisie... Odpowiedz Link Zgłoś
zigi_76 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 17.08.06, 21:17 a o co chodzi z tą Smoktunowicz? Czy któryś z dziennikarzy pracujących w Wydarzeniach mógłby podać przykład anegdoty z bohaterką Hanią w roli głównej. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
loginihaslo2 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 18.08.06, 08:10 zigi_76 napisał: > a o co chodzi z tą Smoktunowicz? Czy któryś z dziennikarzy pracujących w > Wydarzeniach mógłby podać przykład anegdoty z bohaterką Hanią w roli głównej. > Dzięki 1. Pogrzeb JPII. Hania nawija z Rzymu: wielki pogrzeb, tyle ludzi, słychać wszystkie języki świata, mamy tu prawdziwą wieżę Babilon. Od tamtej pory Hania ma ksywę Wieża Babilon. 2. Hania zapytana w wywiadzie prasowym o liczbę województw w Polsce: nie wiem, chyba coś koło 15... 3. Hania prowadzi Wydarzenia, na koniec jest coś o nietypowym wykorzystaniu czekolady (nie pamiętam dokładnie, ale chodziło chyba o kąpiel w czekoladzie czy też masaż czekoladą, wszystko jedno). Materiał się kończy, a Hania wali tekst: a ja wolę doustnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zigi_76 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 18.08.06, 08:53 aż trudno w to uwierzyć,że przy tak silnej konkurencji takie "osobowości telewizyjne" jak Hania S. są tak silnie faworyzowane! Dlaczego???? Pan Lis słynący z perfekcjonizmu pozwala na prowadzenie Wydarzeń takiej cieniutkiej Hance Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_flik Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 18.08.06, 12:55 Dla Pana Lisa Pani Hania ma wiele ukrytych walorów o czym pisała niejednokrotnia prasa powszechnie uważana za brukową. to jakie są te żarty o Hani? Odpowiedz Link Zgłoś
warka-strong Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 20.08.06, 20:04 aaron_flik napisała: > to jakie są te żarty o > Hani? Teraz tylko dwa sobie przypominam: 1. Solorz z wściekłości wyrzucił z 15 piętra Polsatu Smoktunowicz i Gawryluk. Która z nich spadnie pierwsza? - Gawryluk, bo Smoktunowicz musi się wiele razy zatrzymać, by zapytać o drogę. 2. Co skończyła Hania Smoktunowicz na Uniwersytecie Warszawskim? - Colę, której nie dopiła jej koleżanka! Odpowiedz Link Zgłoś
pluski4 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 20.08.06, 20:53 Naprawdę jest aż tak źle z Hanią? Ostatnio po warszafce i jej salonach krążą plotki anegdotki na temat Hani Somktunowicz, zastanawiałam się więc ile w nich prawdy. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: Beata Grabarczyk z Wydarzeń 20.08.06, 21:03 a to nie jest przypadkiem tak , że te plotki rozsiewa pani gawryluk i jej zwolennicy? z dwojga złego wolę o sto razy Smoktunowicz , Gawryluk to choragięwka na wietrze , z której strony wiatr zawieje Odpowiedz Link Zgłoś