Dodaj do ulubionych

Czy pani Kręglicka

04.09.06, 11:46
ma anoreksję czy mój telewizor szwankuje czy nie daj Boże moje oczy?
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 11:50
      nie szwankuje - ona tak wygląda
      • baba67 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:14
        oj ludzie, byly ze trzy watki o wygladzie Kreglickiej z okazji Tanca z gwiazdami
        i znow to samo ?
        Za chuda jest-w tym wieku z cialem wyglada sie korzystniej.Ona nie ma anorekcji
        dietuje i cwiczy,po prostu chce byc wiecznie taka jak 20 lat temu.
        • karina997 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:23
          sorry, nie oglądałam TzG widze Ją po raz pierwszy od dłuższego czasu to się
          zdziwiłam
    • aire1 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:13
      Ani jedno ani drugie.
      • fjmurau Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:29
        a mnie ona zachwyca! uwazam ze wyglda cudownie i spokojnie moglaby rywalizowac w
        tym konkursie a nie tylko go prowadzic.. naprawde zaj... laska aha ja mam 22
        lata
    • roxi_hart Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:31
      Ja tez uwazam ze wyglada super, lepiej niz nie jedna panna w tym konkursie o ktorej mowi ze ma 17 lat a zrobiona jest na małą-starą.
    • villac Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 13:43
      karina997 - ani jedno ani drugie, sądzę, że szwankuje Twoje poczucie estetyki
      jak dla mnie Kręglicka to absolutny wzór, pięknej,zadbanej kobiety która
      wygląda mimo swojego wieku znakomicie.Przez tyle lat ŻADNA z naszym missek
      nawet nie zbliżyła się do niej pod żadnym względem. Chcesz obejrzeć kobiety "z
      większą ilością ciała" idź do mięsnego lub na najbliższy bazar tam multum
      baleronów z dużą lub bardzo dużą nadwagą z obrzydliwymi obwisłymi pośladkami,
      sadłami etc etc....
      • baba67 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:19
        Miedzy chuda Kreglicka a Danuta Rinn jest jeszcze cala gama kobiecego piekna.
        Nie ma czegos takiego jak szwankujace poczucie estetyki, bo ono jest subiektywne.
        Wg moich wzorcow to ja moge napisac ze Tobie szwankuje i mozemy sie tak spierac
        do usmiechnietej smierci. To dlatego o gustach sie nie dyskutuje-bo to nie ma sensu.
        Wg mnie Kreglicka jest zbyt szczupla-duzo lepiej wygladala z wieksza iloscia
        tluszczyku pod skorka, co w wieku mlodym moze isc w parze ze szczupla sylwetka-a
        po 40-tce juz nie.Obwody ma pewnie te same, ale inny odbior.
        Mozna sie z moim spostrzezeniem nie zgadzac, ale prosze mi nie zarzucac, ze
        lubuje sie w figurze Wellmanowej.
      • bo1 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:21
        Otóż to. Ciekawe, z jak wielką łatwością przychodzi niektórym pisać (mówić), że
        ktoś jest za chudy. No bo przecież napisać o kimś, czy powiedzieć komuś, że
        jest za gruby, to nie wypada, to byłoby niegrzeczne...
        A Kręglicka wygląda doskonale.
      • karina997 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:29
        bardzo dziekuję za komentarz , w moim pytaniu nie było żadnej złośliwości,
        wygląda na to że mam do czynienia z wyjątkowym smakoszem piękna co to nie tylko
        docenia piekno ale jeszcze potrafi elegancko i z klasa prowadzić dialog, nic
        tylko pozazdroscić szanownemu forumowiczowi, moje gratulacje
      • karina997 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:41
        villac napisał:

> karina997 - ani jedno ani drugie, sądzę, że szwankuje Twoje poczucie
        estetyki
        >
        > jak dla mnie Kręglicka to absolutny wzór, pięknej,zadbanej kobiety która
        > wygląda mimo swojego wieku znakomicie.Przez tyle lat ŻADNA z naszym missek
        > nawet nie zbliżyła się do niej pod żadnym względem. Chcesz obejrzeć
        kobiety "z
        > większą ilością ciała" idź do mięsnego lub na najbliższy bazar tam multum
        > baleronów z dużą lub bardzo dużą nadwagą z obrzydliwymi obwisłymi pośladkami,
        > sadłami etc etc....

wracajac do szanownego forumowicza, moje pytanie to pikuś w porównaniu z tym
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=41091706&a=41112082 ale rozumiem
        to to poczucie estetyki...
        • lalka-mi P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 15:27
          Problem niektórych pań polega na tym,że dałyby się pokroić, aby wyglądać tak
          jak Aneta Kręglicka, ale...nic z tego,więc najlepiej ukąsić ,bo nuż sama- jedna
          z drugą uwierzą-że ta Kręglicka to paskuda:)

Niestety:(... jest piękna i zostało to stwierdzone już dawno i co gorsza od
          tego "dawno" nadal wygląda świetnie.Ba! Ku zgorszeniu zakompleksionych rzesz,
          ta kobieta ośmiela się być nie tylko piękną, ale jeszcze niezwykle dystyngowaną
          (czyli z klasą),mądrą i kulturalną osobą!!!
          No a sprawność fizyczna jaką zaprezentowała podczas TzG, to już absolutny
          nietakt w jej wieku...Przecież tłuste nastolatki nie potrafią zrobić nawet
          fikołka...

Oj, Pani Aneto- jak tak można:)???
          • portugalia4 Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 16:47
            Villac, zanim cos napiszesz to zapoznaj sie z faktami. Piszesz, ze ZADNA (i
            jeszcze to podkreslasz) inna misska nie zblizyla sie pod zadnym wzgledem do
            Kreglickiej. Chyba zapomnialas o dwoch Misskach: bylej rzeczniczce premiera
            Miss Polonia 1991 oraz niedawnej Miss Polonia 2004 Katarzynie Borowicz (lub
            Borowiec). Pierwsza weszla do pierwszej dziesiatki, a druga zajela trzecie
            miejsce w wyborach Miss Świata 2004 w Chinach i do tego zostala wybrana
            najpiekniejsza Europejka podczas tego konkursu. Mysle ze te sukcesy smialo
            mozna nazwac zblizonymi do sukcesu Kreglickiej.
          • diorella Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 17:03
            lalka-mi napisała:

> Problem niektórych pań polega na tym,że dałyby się pokroić, aby wyglądać tak
            > jak Aneta Kręglicka, ale...nic z tego,więc najlepiej ukąsić ,bo nuż sama- jedna
            >
            > z drugą uwierzą-że ta Kręglicka to paskuda:)
            >
            > Niestety:(... jest piękna i zostało to stwierdzone już dawno i co gorsza od
            > tego "dawno" nadal wygląda świetnie.Ba! Ku zgorszeniu zakompleksionych rzesz,
            > ta kobieta ośmiela się być nie tylko piękną, ale jeszcze niezwykle dystyngowaną
            >
            > (czyli z klasą),mądrą i kulturalną osobą!!!
            > No a sprawność fizyczna jaką zaprezentowała podczas TzG, to już absolutny
            > nietakt w jej wieku...Przecież tłuste nastolatki nie potrafią zrobić nawet
            > fikołka...
            >
            > Oj, Pani Aneto- jak tak można:)???

No oooooczywiście, te forumowiczki, które śmią twierdzić, że Kręglicka wygląda
            fatalnie po prostu jej zazdroszczą. Jakie to proste. A nie przyszlo ci do tej
            pustej głowki, że to one po prostu i zwyczajnie mają rację? Kręglicka od lat
            znana jest z tego, że jej obiad to listek sałaty, a jej "miłość do sportu" jest
            chora. Zeschnięta i pomarszczona wygląda po prostu brzydko. A Miss Świata
            została w 89 roku, był to wybór nie mający NIC wspólnego z jej powalającą na
            kolana;) urodą.

Ale ja na pewno mam kompleksy, zżera mnie zazdrośc i jestem pryszczatą brzydulą
            z internetu. Bo tak napisała lalka-mi, wiec tak jest.
            • lalka-mi Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 18:06
              Diorello nie wiem czy jesteś pryszczata ,czy niezbyt piękna,bowiem nie
              napisałam niczego o Tobie.Wiem teraz już na pewno, że coś Cię strasznie gryzie
              w wyglądzie byłej miss świata(phi, bagatela zapewne też mogłabyś nią być)...

Skąd taki osobisty odbiór mojego postu? Może powinnaś się nad tym zastanowić i
              z kimś o tym porozmawiać?Może z jakimś specjalistą?

Co do mojej pustej głowy, to bądź o nią spokojna. W przeciwieństwie do
              Ciebie,nie mam kompleksów i nie sprowokowana na pewno nie wykazałabym wobec
              nikogo w necie takiej agresji jak Ty.
              • karina997 Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 18:52
                rety, ja chciałam się tylko dowiedzieć czy ona rzeczywiście taka
                chuda,przepraszam wszystkich estetów za słowo "chuda" :), bez żadnych podtekstów
                a tu afera jakby przesunięto granice na Odrze i Nysie, oczywiście na nasza
                niekorzyść, pozdrawiam wszyskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka