karina997 04.09.06, 11:46 ma anoreksję czy mój telewizor szwankuje czy nie daj Boże moje oczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 11:50 nie szwankuje - ona tak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:14 oj ludzie, byly ze trzy watki o wygladzie Kreglickiej z okazji Tanca z gwiazdami i znow to samo ? Za chuda jest-w tym wieku z cialem wyglada sie korzystniej.Ona nie ma anorekcji dietuje i cwiczy,po prostu chce byc wiecznie taka jak 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:23 sorry, nie oglądałam TzG widze Ją po raz pierwszy od dłuższego czasu to się zdziwiłam Odpowiedz Link Zgłoś
fjmurau Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:29 a mnie ona zachwyca! uwazam ze wyglda cudownie i spokojnie moglaby rywalizowac w tym konkursie a nie tylko go prowadzic.. naprawde zaj... laska aha ja mam 22 lata Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 12:31 Ja tez uwazam ze wyglada super, lepiej niz nie jedna panna w tym konkursie o ktorej mowi ze ma 17 lat a zrobiona jest na małą-starą. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 13:43 karina997 - ani jedno ani drugie, sądzę, że szwankuje Twoje poczucie estetyki jak dla mnie Kręglicka to absolutny wzór, pięknej,zadbanej kobiety która wygląda mimo swojego wieku znakomicie.Przez tyle lat ŻADNA z naszym missek nawet nie zbliżyła się do niej pod żadnym względem. Chcesz obejrzeć kobiety "z większą ilością ciała" idź do mięsnego lub na najbliższy bazar tam multum baleronów z dużą lub bardzo dużą nadwagą z obrzydliwymi obwisłymi pośladkami, sadłami etc etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:19 Miedzy chuda Kreglicka a Danuta Rinn jest jeszcze cala gama kobiecego piekna. Nie ma czegos takiego jak szwankujace poczucie estetyki, bo ono jest subiektywne. Wg moich wzorcow to ja moge napisac ze Tobie szwankuje i mozemy sie tak spierac do usmiechnietej smierci. To dlatego o gustach sie nie dyskutuje-bo to nie ma sensu. Wg mnie Kreglicka jest zbyt szczupla-duzo lepiej wygladala z wieksza iloscia tluszczyku pod skorka, co w wieku mlodym moze isc w parze ze szczupla sylwetka-a po 40-tce juz nie.Obwody ma pewnie te same, ale inny odbior. Mozna sie z moim spostrzezeniem nie zgadzac, ale prosze mi nie zarzucac, ze lubuje sie w figurze Wellmanowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:21 Otóż to. Ciekawe, z jak wielką łatwością przychodzi niektórym pisać (mówić), że ktoś jest za chudy. No bo przecież napisać o kimś, czy powiedzieć komuś, że jest za gruby, to nie wypada, to byłoby niegrzeczne... A Kręglicka wygląda doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:29 bardzo dziekuję za komentarz , w moim pytaniu nie było żadnej złośliwości, wygląda na to że mam do czynienia z wyjątkowym smakoszem piękna co to nie tylko docenia piekno ale jeszcze potrafi elegancko i z klasa prowadzić dialog, nic tylko pozazdroscić szanownemu forumowiczowi, moje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Czy pani Kręglicka 04.09.06, 14:41 villac napisał: > karina997 - ani jedno ani drugie, sądzę, że szwankuje Twoje poczucie estetyki > > jak dla mnie Kręglicka to absolutny wzór, pięknej,zadbanej kobiety która > wygląda mimo swojego wieku znakomicie.Przez tyle lat ŻADNA z naszym missek > nawet nie zbliżyła się do niej pod żadnym względem. Chcesz obejrzeć kobiety "z > większą ilością ciała" idź do mięsnego lub na najbliższy bazar tam multum > baleronów z dużą lub bardzo dużą nadwagą z obrzydliwymi obwisłymi pośladkami, > sadłami etc etc.... wracajac do szanownego forumowicza, moje pytanie to pikuś w porównaniu z tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=41091706&a=41112082 ale rozumiem to to poczucie estetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 15:27 Problem niektórych pań polega na tym,że dałyby się pokroić, aby wyglądać tak jak Aneta Kręglicka, ale...nic z tego,więc najlepiej ukąsić ,bo nuż sama- jedna z drugą uwierzą-że ta Kręglicka to paskuda:) Niestety:(... jest piękna i zostało to stwierdzone już dawno i co gorsza od tego "dawno" nadal wygląda świetnie.Ba! Ku zgorszeniu zakompleksionych rzesz, ta kobieta ośmiela się być nie tylko piękną, ale jeszcze niezwykle dystyngowaną (czyli z klasą),mądrą i kulturalną osobą!!! No a sprawność fizyczna jaką zaprezentowała podczas TzG, to już absolutny nietakt w jej wieku...Przecież tłuste nastolatki nie potrafią zrobić nawet fikołka... Oj, Pani Aneto- jak tak można:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
portugalia4 Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 16:47 Villac, zanim cos napiszesz to zapoznaj sie z faktami. Piszesz, ze ZADNA (i jeszcze to podkreslasz) inna misska nie zblizyla sie pod zadnym wzgledem do Kreglickiej. Chyba zapomnialas o dwoch Misskach: bylej rzeczniczce premiera Miss Polonia 1991 oraz niedawnej Miss Polonia 2004 Katarzynie Borowicz (lub Borowiec). Pierwsza weszla do pierwszej dziesiatki, a druga zajela trzecie miejsce w wyborach Miss Świata 2004 w Chinach i do tego zostala wybrana najpiekniejsza Europejka podczas tego konkursu. Mysle ze te sukcesy smialo mozna nazwac zblizonymi do sukcesu Kreglickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
diorella Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 17:03 lalka-mi napisała: > Problem niektórych pań polega na tym,że dałyby się pokroić, aby wyglądać tak > jak Aneta Kręglicka, ale...nic z tego,więc najlepiej ukąsić ,bo nuż sama- jedna > > z drugą uwierzą-że ta Kręglicka to paskuda:) > > Niestety:(... jest piękna i zostało to stwierdzone już dawno i co gorsza od > tego "dawno" nadal wygląda świetnie.Ba! Ku zgorszeniu zakompleksionych rzesz, > ta kobieta ośmiela się być nie tylko piękną, ale jeszcze niezwykle dystyngowaną > > (czyli z klasą),mądrą i kulturalną osobą!!! > No a sprawność fizyczna jaką zaprezentowała podczas TzG, to już absolutny > nietakt w jej wieku...Przecież tłuste nastolatki nie potrafią zrobić nawet > fikołka... > > Oj, Pani Aneto- jak tak można:)??? No oooooczywiście, te forumowiczki, które śmią twierdzić, że Kręglicka wygląda fatalnie po prostu jej zazdroszczą. Jakie to proste. A nie przyszlo ci do tej pustej głowki, że to one po prostu i zwyczajnie mają rację? Kręglicka od lat znana jest z tego, że jej obiad to listek sałaty, a jej "miłość do sportu" jest chora. Zeschnięta i pomarszczona wygląda po prostu brzydko. A Miss Świata została w 89 roku, był to wybór nie mający NIC wspólnego z jej powalającą na kolana;) urodą. Ale ja na pewno mam kompleksy, zżera mnie zazdrośc i jestem pryszczatą brzydulą z internetu. Bo tak napisała lalka-mi, wiec tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 18:06 Diorello nie wiem czy jesteś pryszczata ,czy niezbyt piękna,bowiem nie napisałam niczego o Tobie.Wiem teraz już na pewno, że coś Cię strasznie gryzie w wyglądzie byłej miss świata(phi, bagatela zapewne też mogłabyś nią być)... Skąd taki osobisty odbiór mojego postu? Może powinnaś się nad tym zastanowić i z kimś o tym porozmawiać?Może z jakimś specjalistą? Co do mojej pustej głowy, to bądź o nią spokojna. W przeciwieństwie do Ciebie,nie mam kompleksów i nie sprowokowana na pewno nie wykazałabym wobec nikogo w necie takiej agresji jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: P.a.n.i Kręglicka 04.09.06, 18:52 rety, ja chciałam się tylko dowiedzieć czy ona rzeczywiście taka chuda,przepraszam wszystkich estetów za słowo "chuda" :), bez żadnych podtekstów a tu afera jakby przesunięto granice na Odrze i Nysie, oczywiście na nasza niekorzyść, pozdrawiam wszyskich Odpowiedz Link Zgłoś