max999 07.12.01, 10:56 witam wszystkich.! nawet na zwolnieniu jestem czujny hihihih i otwieram kolejna setke ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p!aksamitna Re: MY cd. 07.12.01, 12:11 a ja przecinam wstęgę, mierząc maxowi temperaturę, ma gorączke nieborak i dlatego taki niemrawy;-)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 07.12.01, 12:54 p!aksamitna napisał(a): > a ja przecinam wstęgę, mierząc maxowi temperaturę, ma gorączke nieborak i > dlatego taki niemrawy;-)) > m. odrazu mi lepiej ,a czy oprucz mierzenia goraczki sa jeszcze jakies zabiegi przewidziane ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 07.12.01, 13:03 max999 napisał(a): > odrazu mi lepiej ,a czy oprucz mierzenia goraczki sa jeszcze jakies zabiegi > przewidziane ;)? to zależy....jak zajrzy tu nasz ukochany SM - to nic z tego, a jesli nie, to moooooże...jak Ci się nie poprawi...) M. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 07.12.01, 21:45 a ja nie bylam czujna i wpisalam dlugi poscik w starej setce..moze kto bedzie chcial to sobie sprawdzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Hi-hi do me.. 07.12.01, 22:25 Podałaś mi chyba zły email bo nie mogi nic wysłac z Outlooka ...... czy ten adres pisze sie przeż wielkie "B" chyba nie ??? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY IP: *.iesy.de 07.12.01, 22:39 hi hi o kogo adres ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi do ME i Malliny 07.12.01, 22:42 Gość portalu: me napisał(a): > Milego weekendu zycze:-) .............. dzięki ale nadal nic mi nie wyjaśniłaś ;-( ...... mam nadzieje że i ty spedzisz tak fajne ten week jak ja ;-) buźki ............... Mallina chodziło mi o ades panny "me" alejak widzisz jestem juz z nią w "kontakcie" ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: MY cd. 07.12.01, 22:49 max999 napisał(a): > nawet na zwolnieniu jestem czujny hihihih < ........... pisze sie hi-hi-hi-hi-hi ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 00:15 hi-hi napisał(a): > max999 napisał(a): > > > > nawet na zwolnieniu jestem czujny hihihih < > > pisze sie hi-hi-hi-hi-hi a ty co czkawke masz? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY cd. 08.12.01, 09:58 Małysz dzisiaj lata! I ja trochę poskaczę dla formy! Nie chcę bić rekordów (100m ode mnie stoi supermarket) ale trafić do pewnego wątku;) Zanim wybiję się z progu, Pomacham Wam wszystkim serdecznie!!! Dużo radości na weekend!!! Cenzor jest? Nie widzę;)))))) No to frrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuu!!!! Wasz ptaszek nie na uwięzi, czyli zwn:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 11:28 witam wszystkie spiochy i tych co juz wstali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 16:08 Witam Wszystkich :) Widzę pewne roszady i pewną agresję ze strony Malliny ;) Pzdr the4h. P.S. Mam dziś wieczorem kawalerskie, ale do tego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 17:50 OOOOO widze ze dzisiaj jakies swieto mamy ;) witaj the4h:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 17:52 max999 napisał(a): > OOOOO widze ze dzisiaj jakies swieto mamy ;) witaj the4h:)) Tak prawdę powiedziawszy, to disiaj jest Święto. Witaj Maxiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 17:56 max999 napisał(a): > a gdzie Cie wcielo na tak dlugo ?;) Zacząłem pracować trochę inaczej niż dotychczas :( Stąd brak czasu na pewne rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 18:00 Gość portalu: the4h. napisał(a): > max999 napisał(a): > > > a gdzie Cie wcielo na tak dlugo ?;) > > Zacząłem pracować trochę inaczej niż dotychczas :( Stąd brak czasu na pewne > rzeczy ;) sadzac po czestotliwosci bywania na forum to chyba pracujesz 24 na dobe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 18:02 max999 napisał(a): > sadzac po czestotliwosci bywania na forum to chyba pracujesz 24 na dobe ;) Pracuję nie więcej niż ustawa przewiduje ;) ale potem jest czas dla Kogoś Specjalnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 18:03 Gość portalu: the4h. napisał(a): > max999 napisał(a): > > > sadzac po czestotliwosci bywania na forum to chyba pracujesz 24 na dobe ;) > > Pracuję nie więcej niż ustawa przewiduje ;) ale potem jest czas dla Kogoś > Specjalnego :) tłumaczenie przyjete,nieobecnosc usprawiedliwiona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 18:04 max999 napisał(a): > tłumaczenie przyjete,nieobecnosc usprawiedliwiona :)) Thx Maxiu ;) Swoją drogą Twoich wpisów też nie było ostatnimi czasy za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 18:06 tak chyba GG przejeło po czesci role forum,zwlaszcza funkcja konferencji :: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 18:08 max999 napisał(a): > tak chyba GG przejeło po czesci role forum,zwlaszcza funkcja konferencji :: Czyżby teraz on-line? ;) Ja zaraz spadam, bo trzeba pójść pożegnać pewnego kawalera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 18:10 taki maly prywatny czat;) a ty uwazaj bo jak ostatnio balowales to cie z tydzien nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 18:12 max999 napisał(a): > taki maly prywatny czat;) a ty uwazaj bo jak ostatnio balowales to cie z > tydzien nie bylo :) Prawie, prawie ;) To kto tam z Tobą gaworzy? Ktoś znajomy? Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 08.12.01, 18:13 w tej chwili nikt ,ale zwykle wszyscy z listy my:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 18:15 max999 napisał(a): > w tej chwili nikt ,ale zwykle wszyscy z listy my:) To pozdrów ich ode mnie przy następnej okazji, szczególnie Mallinę - bo coś się na mnie piekli i Me bo mało się udziela w znanych mi okolicach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 08.12.01, 18:20 max999 napisał(a): > ok. bo akurat one to raczej nocne marki ;) Może Wasz kiedyś namierzę... ;) Narka Maxiu - obowiązki wzywają (browarek mi się ociepli ;) Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY IP: *.proxy.aol.com 08.12.01, 19:52 Czesc The4h,dzieki wielkie za pozdrowienia,tak sie za Toba stesknilam,ze osmiele sie przeslac buziaka(jak dzis kawalerskie to chyba moge,nie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 08.12.01, 20:19 witam w ten zimny wieczor.ale sie the4h nagadal:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 08.12.01, 20:24 max i co nie bylo chwilki czasu by napisac cos wiecej???obiecanki..a w poczcie pusto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 09.12.01, 02:44 witam Was robaczki moje kochane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.iesy.de 10.12.01, 02:52 :-))))) dzis chyba znow pozno sie zrobilo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi dobranoc ;-) 10.12.01, 04:00 miłego snu o której wstajesz ? .... a hi-hi jak to zwykle ostatni idzie lulu ;-) paaaa hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna MY 10.12.01, 09:31 ależ nie, dzień dobry wszystkim;))) szczególnie mrumru-) oczywiście me, mallina, max, D.thr4h i hi-hi dla Was Wielkie wielkie Uśmiechy;-))))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY - do Czwartego 10.12.01, 09:33 D.the4h....sorki, palec mi się omsknął w poprzednim poscie;-))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
camel-ka Re: MY - do Mrumru 10.12.01, 10:16 Mrumru !!! Do domu ! Mało Ci własnego Ogrodu ?! Ty włóczykiju ! Musimy Cię szukać po całym forum! Wstrętne kocisko. Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY - do Camel-ki 10.12.01, 11:50 Taaaaak, jeszcze sie Camel-ko przekonasz, co to za ziółko z TEJ mrumru....hi,hi,hi M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna MY 10.12.01, 15:38 No i co z Toba, max? czyś zszedł śmiertelnie? taka cisza? moze zrobic Ci jakieś sztuczne oddychanie? tudzież inny rodzaj reanimacji? Buziaki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY 10.12.01, 15:56 p!aksamitna napisał(a): > No i co z Toba, max? czyś zszedł śmiertelnie? taka cisza? moze zrobic Ci jakieś > > sztuczne oddychanie? tudzież inny rodzaj reanimacji? > Buziaki. > M. D.Momo - bez prowokacji ;) SM P.S. Pozdrowionka dla Wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY 10.12.01, 16:08 the4h. napisał(a): > > D.Momo - bez prowokacji ;) > SM D.SM...reanimacja to szeroki zakres "usług" nie tylko taki, o Którym TY pomyślałeś, że ja myślę;-)))hihi;-))) Ps. Miło cię widzieć....nawet z tym groźnym zmarszczeniem na szlachetnym czole;-) M. > P.S. Pozdrowionka dla Wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: MY - do Mrumru 10.12.01, 17:22 camel-ka napisał(a): > Mrumru !!! Do domu ! ...wlasnie go szukam od jakiegos czasu,...gdzie jest moj dom? > Mało Ci własnego Ogrodu ?! ...nie,...ale jest taki "wirtualny" i gubie sie czasami...:) > Ty włóczykiju ! ...no coz, chadzam sobie swoimi drogami... > Musimy Cię szukać po całym forum! ...to mile, ze ktos mnie jeszcze szuka... > Wstrętne kocisko. ....:(((((((((( > > Pozdrawiam i przepraszam za wtargnięcie. ...ja rowniez.Miauuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY - do NAS IP: *.dyn.optonline.net 10.12.01, 21:45 Witam!A co to sie kurde porobilo?toz to ten watek ledwo znalazlam i tak pomyslec co by sie stalo,jakby mnie na dluzej zabraklo:)) albo Maxia,co byloby najgorsze,oj,oj,oj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY - do Was IP: *.dyn.optonline.net 10.12.01, 22:14 GG mi sie zbuntowalo:(przykro mi,ale nic nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi do me 11.12.01, 04:31 Gość portalu: me napisał(a): > GG mi sie zbuntowalo:(przykro mi,ale nic nie poradze .......... jesteś kochana ;-) jak widzisz jeszcze nie śpie ........... hi-hi ps. ale max bedzie zazdrosny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re:MY c.d. 11.12.01, 08:41 No to sie nagadaliście wczoraj....faktycznie, me uratowała MY od stoczenia sie na samo dno....))) a ty mrumru - nic nie jesz? tak słabiutko brzmisz, to do ciebie niepodobne, he,he.. Pozdrowienia dla Reszty;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re:MY c.d. 11.12.01, 08:45 p!aksamitna napisał(a): > No to sie nagadaliście wczoraj....faktycznie, me uratowała MY od stoczenia sie > na samo dno....))) > a ty mrumru - nic nie jesz? tak słabiutko brzmisz, to do ciebie niepodobne, > he,he.. > Pozdrowienia dla Reszty;-) > M. ........... ja jestem tu naczelnym archiwistą i jak by sie stoczył watek na "dno" to bym go znalazł tym bardziej dla tak pieknej kobiety jak "me" (jaki ona ma cudowny dekolt;-)))))))))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re:MY c.d. 11.12.01, 09:11 hi-hi napisał(a): > ........... > ja jestem tu naczelnym archiwistą Taaaaaaaak, od kiedy???????Robaczku kochany, nie za szybko dążysz do szczytu kariery, uważaj bo spadniesz z tej drabinki i buźke poobijasz..))) > > i jak by sie stoczył watek na "dno" > > to bym go znalazł > > tym bardziej dla tak pieknej > kobiety jak "me" > (jaki ona ma cudowny dekolt;-)))))))))))))))) > > hi-hi > pzdr Nie przeczę,ze me to wspaniała kobietka, widziałam ją na zdjęciu i jest urocza, ale w dekold jej nie zagladałam, a ty? czyżbyś miał rentgen w oczach? GRATULUJĘ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re:MY c.d. do hi-hi 11.12.01, 11:58 hi-hi napisał(a): > ........... > ja jestem tu naczelnym archiwistą > > i jak by sie stoczył watek na "dno" > > to bym go znalazł > > tym bardziej dla tak pieknej > kobiety jak "me" > (jaki ona ma cudowny dekolt;-)))))))))))))))) > > hi-hi > pzdr widze ze musze ci pewne rzeczy wyjasnic : 1. archiwista to ty moze jestes ale nie w naszym watku chyba?zakrotki staz! 2. zawsze oceniasz piekno kobiet po dekoltach?to chyba niewiele ci potrzeba do szczescia? to narazie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi do maxa 11.12.01, 12:22 max999 napisał(a): > hi-hi napisał(a): > > > > ........... > > ja jestem tu naczelnym archiwistą > > > > i jak by sie stoczył watek na "dno" > > > > to bym go znalazł > > > > tym bardziej dla tak pieknej > > kobiety jak "me" > > (jaki ona ma cudowny dekolt;-)))))))))))))))) > > > > hi-hi > > pzdr > widze ze musze ci pewne rzeczy wyjasnic : > 1. archiwista to ty moze jestes ale nie w naszym watku chyba?zakrotki staz! > 2. zawsze oceniasz piekno kobiet po dekoltach?to chyba niewiele ci potrzeba do > szczescia? > to narazie tyle > .................. Po pierwsze archiwistą jestem z zamiłowania (a to ważniejsze niz z przymusu) i mam prawo do każdego wątku bo siedze tu od początku bb1,bb2 i gazety jako takiej, a ten wątek jest publiczny jak każdy inny na forach ;-) (a tak w ogóle to było powiedziane żartem - by sie z tego jakiś spór nie zrodził) Po drugie za wcześnie wyciągasz wnioski i za szybko oceniasz ludzi to nieciekawa postawa, niestety bo blisko stąd do ........ Po ja też narazie tyle hi-hi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: hi-hi do maxa 11.12.01, 13:08 hi-hi napisał(a): 1.................. > Po pierwsze > archiwistą jestem z zamiłowania > (a to ważniejsze niz z przymusu) > i mam prawo do każdego wątku > bo siedze tu od początku bb1,bb2 i gazety jako takiej, > a ten wątek jest publiczny jak każdy inny na forach ;-) to sa te argumenty na bycie arhiwista watku MY?jakos mało przekonywujace,zwlaszcza ze watek jest juz pewnie ze dwa miesiace a ty? ) > > Po drugie > za wcześnie wyciągasz > wnioski wnioski to sie same wyciagaja:) ale coz z racji wieku mozna ci wybaczyc:) > i za szybko oceniasz ludzi coz taki szybki juz jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: hi-hi do maxa.........!!!!! 11.12.01, 13:20 max999 napisał(a): > coz taki szybki juz jestem;) .......... a teraz hi-hi a żona sie nie gniewa ze nie dajesz rady dłużej ? ;-) bez urazy >> wyjaśniam >> żart ;-) hi-hi pzdr ps. czy ja napisałem ze oceniam kobiety tylko po piersiach ? czy to moze ktoś chce mnie w brzydki sposób obrazić wyciagając wnioski w tylko sobie znany sposób ????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: hi-hi do maxa.........!!!!! 11.12.01, 13:43 hi-hi napisał(a): > max999 napisał(a): > > > coz taki szybki juz jestem;) > > .......... > a teraz hi-hi > > a żona sie nie gniewa > ze nie dajesz rady dłużej ? no coz i znowu brak doswiadczenia z twojej strony,szybko wcale nie musi oznaczac krotko ;) > > ps. czy ja napisałem ze oceniam > kobiety tylko po piersiach ? > czy to moze ktoś chce > mnie w brzydki sposób obrazić > wyciagając wnioski > w tylko sobie znany sposób ????? z twojego postu tak wynika:) ale jak juz mowilem mlody jetesi jeszcze musisz sie wiele nauczyc. no i jeszcze jedno ,tak nawiasem mowiac nie mam jeszcze zony :) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: hi-hi do maxa 11.12.01, 13:31 hi-hi napisał(a): 1.................. > Po pierwsze > archiwistą jestem z zamiłowania > (a to ważniejsze niz z przymusu) > i mam prawo do każdego wątku > bo siedze tu od początku bb1,bb2 i gazety jako takiej, > a ten wątek jest publiczny jak każdy inny na forach ;-) to sa te argumenty na bycie arhiwista watku MY?jakos mało przekonywujace,zwlaszcza ze watek jest juz pewnie ze dwa miesiace a ty? ) > > Po drugie > za wcześnie wyciągasz > wnioski wnioski to sie same wyciagaja:) ale coz z racji wieku mozna ci wybaczyc:) > i za szybko oceniasz ludzi coz taki szybki juz jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: hi-hi do maxa 11.12.01, 13:42 max999 napisał(a): > hi-hi napisał(a): > > > 1.................. > > Po pierwsze > > archiwistą jestem z zamiłowania > > (a to ważniejsze niz z przymusu) > > i mam prawo do każdego wątku > > bo siedze tu od początku bb1,bb2 i gazety jako takiej, > > a ten wątek jest publiczny jak każdy inny na forach ;-) > to sa te argumenty na bycie arhiwista watku MY?jakos mało > przekonywujace,zwlaszcza ze watek jest juz pewnie ze dwa miesiace a ty? > ) > > > > Po drugie > > za wcześnie wyciągasz > > wnioski > wnioski to sie same wyciagaja:) > ale coz z racji wieku mozna ci wybaczyc:) > > i za szybko oceniasz ludzi > coz taki szybki juz jestem;) ........... postaram sie być jeszcze szybszy ;-) twoja odpowiedź to albo >> zupełny brak zrozumienia treści mojej wypowiedzi (może wtórny analfabetyzm ?) >>>> to był żart z tym archiwistą !!! albo >> brak argumentów, przez co uciekasz to tanich chwytów w stylu : "jesteś młodszy" ....... moja opinia : totalny bełkot ale nie przejmuj się i tak cie lubie bo lubie me a tys jej przyjacielem ;-) hi-hi pzdr ps. niestety wychodzę i dalsza wymiana zdań przemieni sie co najwyżej w twój monolog ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: hi-hi do maxa 11.12.01, 14:05 > postaram sie być jeszcze szybszy > > ;-) > > twoja odpowiedź to > > albo >> zupełny brak zrozumienia > treści mojej wypowiedzi (może wtórny analfabetyzm ?) > >>>> to był żart z tym archiwistą !!! w kwesti analfabetyzmu, rzuc okiem do slownika co to słowo oznacza,bo chyba nie bardzo wiesz :) > moja opinia : totalny bełkot coz jaki arhiwista taka opinia ,poziom ten sam > ale nie przejmuj się > i tak cie lubie > bo lubie me > a tys jej przyjacielem ;-) no i wreszczie to ,czy ty mnie lubisz czy nie to mi zwisa zwiednietym bananem, ja cie tam nie lubie ;( > ps. niestety wychodzę > i dalsza wymiana zdań przemieni sie > co najwyżej w twój monolog coz kiedys bedziesz musial tu wrocic,a wiec nie do konca bedzie to monolog Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: hi-hi do maxa 11.12.01, 16:18 max999 napisał(a): > w kwesti analfabetyzmu, rzuc okiem do slownika co to słowo oznacza,bo chyba nie > > bardzo wiesz :) > > ............ a teraz hi-hi >>> nie ucz mnie bo tylko sie ośmieszyłeś !!! to ty sprawdź co to jest "wtórny analfabetyzm" !!!! ... nie wiem czemu zaczełesz mnie obrażać ???? już od samego początku za to że zażartowałem sobie że jestem archiwustą ??? jeśli tak to chyba zdziecinniałeś na starość ;-) nic do ciebie nie mam tylko sie tobie dziwie czemu taką nienawiscią pałasz do kogoś juz przy pierwszym spotkaniu nie chce tego nazwać chamstwem ale po prostu nie rozumie ???? hi-hi pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 11.12.01, 12:03 witam wszystkich etatowych pracowników naszej firmy i tych co na urlopach i tych z drugiej zmiany :)a najbardziej tytana pracy momo :)) pozd.M Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 11.12.01, 13:07 max999 napisał(a): > witam wszystkich etatowych pracowników naszej firmy i tych co na urlopach i > tych z drugiej zmiany :)a najbardziej tytana pracy momo :)) > pozd.M Ho,ho...maxiu - widzę,ze uciąłeś dyskusję z naszym nowo przybyłym kogucikiem;hi-hi pozwól jednak,ze coś jescze napiszę, a co mi się nasunęło po przeczytaniu jego postu ostatniego....w zasadzie skieruję te słowa do niego: Mały hi-hi.... a oto co mój analityczny umysł przemyslał: 1. musisz być bardzo młodym człowiekiem....tak egzaltowani mogą bowiem byc TYLKO młodzi i ....kobiety w czasie "trudnych dni"...))) 2. chyba brakuje Ci jednej bardzo ważnej umiejętności: mianowicie zbyt poważnie podchodzisz do SWOJEJ OSOBY...nie umiesz sie z siebie śmiać... 3. mówisz,ze masz prawo dop każdego forum - ABSOLUTNIE MASZ RACJĘ...jednak mozna wejść komuś do domu i zdjąć buty, bo jest mokro na dworzu, a mozna w buciorach zachlanych wparować do pokoju....chyba nie musże mówić jaki efekt wywoła ten drugi wariant....chyba cos takiego Tobie się dziś przydarzyło....wytrzyj byty za drzwiami i zdejmij je..bo mokro...poza ty WITAMY SERDECZNIE;-))) Twój nick do czegoś zobowiazuje, nie tylko do uśmiechu do kogoś, ale czasem i z samego siebie;-))) Zyczliwa Ci momo Ps. poza tym raz jeszcze dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.cezex.pl 11.12.01, 14:00 jakos niefajnie sie zrobiło, po tych kilku postach hi-hi... on chyba nie jarzy jednej ważnej rzeczy...TO NIE JEST TAKI SOBIE TEMAT JAK KAŻDY INNY, JAK TE, KTÓRE CODZIENNIE POWSTAJA I JESZCZE SZYBCIEJ UMIERAJĄ ŚMIERCIĄ NATURALNĄ....nasz wątek jest wyjątkowy, bo my po prostu chcemy przez chwile pobyć ze zobą, a nie sprzeczamy się...bo to BEZ SENSU... nasz watek to jak TRADYCJA...JEST OD KILKU MIESIECY, każdy z nas ma tworzyć tu niepwtarzalny klimat, każde słowo napisane tu, ma mieć POZYTYWNY wydźwięk....TYLKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli więc ktos nas odwiedza, MUSI DOSTOSWAĆ SIE DO ATMOSFERY I STYLU tego watku, a nie robić co mu sie podoba, bo uważa,ze ma do tego prawo hi-hi - ponieważ mallina i me lubia Cie bardzo, a sa to osoby, które i ja lubię, więc tylko dlatego,ze JE LUBIĘ...nie powiem dosadniej co myślę o tego typu tekstach, typu 'wtórny analfabetyzm" czy "totalny bełkot".... Pozdrawiam Was wszystkich;))) max - trzymaj się 'analfabeto bełkotliwy";-))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna MY cd.- do maxa 11.12.01, 14:48 maxiu, "dziadu jeden", nie kłóć sie z dzieciakiem...nie warto;-))))) odpuść sobie, może on jest Narcyzem? Kto wie, a jesli tak, to próżny twój trud i tak nie pojmie intencji;-)) Buziaczek na wsparcie i rozładowanie napięcia;-)) Twoja Współtowarzyszka w Niedoli, Momo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY cd.- do momo IP: *.dyn.optonline.net 11.12.01, 15:57 p!aksamitna napisał(a): > maxiu w Niedoli Momo,Maxio w niedoli???chyba jestes w bledzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bayarka Re: do hi,hi 11.12.01, 16:00 hi,hi - wtrącasz się wszędzie od pewnego czasu.Mamy cię tu na wszystkich forach dość. Może zostało ci parę osób , które poprostu udało ci się oszukać. Jesteś ignorantem tak samo śmiesznym i głupawym jak twój nick.Wg twoich słów jesteś Webmajstrem , archiwistą i jeszcze masz kilka innych zajęć. Tak naprawdę, idż chłopcze do szkoły , bo ci zaległości rosną a wkrótce półrocze! Uważaj , bo coraz częściej wkładasz palce między drzwi. Wkrótce ktoś ci je przytnie. PS.Przepraszam Maxa , Plaksamitną ,Mallinę ,the4h i Me , ale już nie mogłam zdzierżyć ,że nawet tu się wtrącił .Taki ładny i tylko Wasz jest ten wątek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY cd.- do maxa 11.12.01, 16:02 Witka :))) p!aksamitna napisał(a): > maxiu, "dziadu jeden", nie kłóć sie z dzieciakiem...nie warto;-))))) Dobre Maxiu, ale Cię podk... ;) > odpuść sobie, może on jest Narcyzem? Kto wie, a jesli tak, to próżny twój trud > i tak nie pojmie intencji;-)) Momencik, momencik... Tylko Maxiu, żebyś tego nie zrozumiał w nieodpowiedni sposób. Zapewniam Cię, iż WALCA w tym wszystkim nie ma. > Buziaczek na wsparcie i rozładowanie napięcia;-)) > Twoja Współtowarzyszka w Niedoli, Momo Ode mnie buziaka nie dostaniesz ;) Narka the4h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY cd.- do hte4h IP: *.dyn.optonline.net 11.12.01, 16:11 A ja,a ja,the4h-a ja dostane???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY cd.- do hte4h 11.12.01, 16:24 Gość portalu: me napisał(a): > A ja,a ja,the4h-a ja dostane???:))) Witaj Me :) Przykro mi, ale wiesz jak jest ;-) Pzdr :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd.- do maxa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 16:17 spoko the4h,gorsi od niego bywali na forum i jakos to przezylem,nawet gale nie dal rady hihihihihi,a temu mlodzianowi tylko wytlumaczylem pare rzeczy;) narka i pojawiaj sie czesciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd.- do maxa 11.12.01, 16:22 tak na koniec... me droga...mówisz że jestem w blędzie? dziś się tak czuję, jakbym nic innego nie robiła tylko waliła gafy jedna po drugiej i bładziła po omacku, moze usiądę w kącie i poczekam az mi przejdzie-((( max...tobie trudno dać radę, wielki chłop jesteś;-) D.the4h...wielka prośba w Naszym watku...ode mnie Podziękowania dla bayarki....;-)))) zapraszamy, gdybyś tędy przchodziła m. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi od hi-hi 11.12.01, 16:28 Gość portalu: Momo napisał(a): > jakos niefajnie sie zrobiło, po tych kilku postach hi-hi... > on chyba nie jarzy jednej ważnej rzeczy...TO NIE JEST TAKI SOBIE TEMAT JAK > KAŻDY INNY, JAK TE, KTÓRE CODZIENNIE POWSTAJA I JESZCZE SZYBCIEJ UMIERAJĄ > ŚMIERCIĄ NATURALNĄ....nasz wątek jest wyjątkowy, bo my po prostu chcemy przez > chwile pobyć ze zobą, a nie sprzeczamy się...bo to BEZ SENSU... > nasz watek to jak TRADYCJA...JEST OD KILKU MIESIECY, każdy z nas ma tworzyć tu > niepwtarzalny klimat, każde słowo napisane tu, ma mieć POZYTYWNY > wydźwięk....TYLKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > jesli więc ktos nas odwiedza, MUSI DOSTOSWAĆ SIE DO ATMOSFERY I STYLU tego > watku, a nie robić co mu sie podoba, bo uważa,ze ma do tego prawo > hi-hi - ponieważ mallina i me lubia Cie bardzo, a sa to osoby, które i ja > lubię, więc tylko dlatego,ze JE LUBIĘ...nie powiem dosadniej co myślę o tego > typu tekstach, typu 'wtórny analfabetyzm" czy "totalny bełkot".... > > Pozdrawiam Was wszystkich;))) > max - trzymaj się 'analfabeto bełkotliwy";-))) > M. ........ wiem jaki to jest wątek !! bo jestem tu dłużej i też go czytuje ale jak zobaczysz dokładnie to nie ja zaatakowałem pierwszy !!! i do tej pory nie rozumie tego ataku i niechęci do mnie >>>> nawet nigdy ze mną nie rozmałiał i od razu takie coś ????? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. do hi-hi poraz ostatni 11.12.01, 16:55 nie wiem jak ciebie w szkole uczyli, ale mnie ,ze człowieka ktory pisze i czyta to juz nie mozna nazwac analfabeta .No ale moze w twoich swierszczykach to jescze nie doszliscie do tego tematu,no coz na wszystko przyjdzie pora. Co do osmieszania to popatrz wlustro tam zobaczysz :śmiesznego ,natretnego, małolata który pewnie nie ma kolegów a co dopiero dziawczyny,i slini sie na widok zdjecia i na sile chce sie wkrecic tam gdzie go nie prosili. to był moj ostatni post do ciebie. niechce mi sie z toba gadac poprostu nie pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi >>> wyjaśniam : 12.12.01, 14:36 max999 napisał(a): > nie wiem jak ciebie w szkole uczyli, ale mnie ,ze człowieka ktory pisze i czyta > > to juz nie mozna nazwac analfabeta .No ale moze w twoich swierszczykach to > jescze nie doszliscie do tego tematu,no coz na wszystko przyjdzie pora. > Co do osmieszania to popatrz wlustro tam zobaczysz :śmiesznego ,natretnego, > małolata który pewnie nie ma kolegów a co dopiero dziawczyny,i slini sie na > widok zdjecia i na sile chce sie wkrecic tam gdzie go nie prosili. > to był moj ostatni post do ciebie. > niechce mi sie z toba gadac poprostu > nie pozdrawiam :)) ............ hej widze że pisujesz w stylu pana lagi i używasz jego argumentów no cóż jeśli jesteś na jego poziomie ? Po pierwsze: wyjaśniam tobie znaczenie słowa "wtórny analfabetyzm" bo robisz z siebie durnia : >>> jest to człowiek który potrafi czytać i pisać ale nie rozumie treści tego co czyta albo nie potrafi sobie tego przysfoić -ten prtblem ma aż 70 % polaków więc nie jesteś sam (wg. badań uni eruopejskiej) Po drugie: Coś cie strasznie zabolało i nie wiem ci do końca Napisałem tu post że nie pozwole by ten wątek gdzieś przepadł (bo lubie osoby tu pisujące) i jak by co to go "podniose" - gdyż często przypominam stare wątki - stąd nieraz nazywają mnie archiwista (nie ja to wymyśliłem) Po trzecie: Nie wiesz o mnie nic i próbujesz w niesamowicie chamski sposób mnie obrazić niestety nie uda sie to tobie gdyż wszystko co napisałeś jest nieprawdą, pisywanie w necie traktuje jako zabawe dla umilenia sobie mojej nocnej pracy Po czwarte: wyjaśniłem tobie co to wtórny analfabetyzm, dlaczego sie tu pojawiłem oraz wyjaśniłem że to co napisałeś o ślinieniu to nieprawda teraz możesz to przyjać do wiadomości albo nadal upewniać mnie w przekonaniu że nic do ciebie niedociera (wtórny analfabetyzm) nie wiem co cie tak zdenerwowało chyba że jesteś starym zgredem bez czty humoru i luzu i wszystko przemieniasz w jakąś nieprzyjemną gre ? nie jestem chamem i nie bede brał dalej udziału w tym cyrku chamstwa i obelg hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he-he Re: MY cd. do hi-hi IP: 128.134.130.* 11.12.01, 17:26 przejrzałam kilka wątków które "zaszczyciłeś" swoją niepożądaną obecnością i musze stwierdzić , że jesteś natrętnym palantem ! któremu się wydaje ,że jak wejdzie na czyjś wątek to odrazu wszyscy powinni bić brawo, może załóż sobie swój wątek i zobaczysz wtedy kto chce z tobą rozmawiać ,a nie wcinasz się do innych i próbujesz przejmować ster. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me MY IP: *.dyn.optonline.net 11.12.01, 18:59 Czyzby to me rzucila to"jablko niezgody"?:-))))))ups Wiem The4h i pogratuluj ode mnie wiesz komu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY 11.12.01, 20:42 no, no, no!!! gorąco się tu zrobiło a takie lody powstały;) jak podczas gotowania para wali pokrywą od gara, to się pokrywę zdejmuje albo zmniejsza płomień, budujące, że wszyscy próbowaliście to zrobić, dlatego wszystkich bez wyjątku pozdrawiam: momo, me, maxia, czwartego, hi-hi! Trzymajta się! ps momo,moze uda Ci się wyłowić wrzuconą przeze mnie do tego wirtualnego oceanu butelkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumru Re: MY IP: *.cm-upc.chello.se 12.12.01, 01:43 Przyszlam sie ogrzac do Ogrodka, a tu chlodem powialo:((( Zapowiadam ocieplenie na jutro:))) oops, dzis to jutro... pozdrawiam szczegolnie te kwiatuszki co mnie pamietaly:))) i cala reszte MruMru Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 12.12.01, 01:42 witam...dzis 12.12. i wczesnie musze wstac.... pozdrowienia..... Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 12.12.01, 11:05 również witam.... proszę się nie kłócić... Momo. --------- HI-hi...ponieważ masz jeszcze CZYJĄŚ sympatię, poza tymi dwiemia wymienionymi przeze mnie wczoraj....więc...trzymaj sie ciepło i nie baw się w kogucika co ma nastroszone piórka... Uśmiech z rana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 12.12.01, 14:40 czolem zaloga!no widze ze tylko momo w firmie a reszta? polece po premi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ostatnie wyjeśnienia dla was 12.12.01, 15:00 Moja odpowiedź dla maxa jest w poscie niżej "hi-hi >>> wyjaśniam" a teraz wyjaśnionka do was wpadłem tu bo nieraz odwiedzam fajne wątki gdzie nie ma chamstwa oraz dlatego że pisuje tu mallina i me które znam Napisałem tez ze nie pozwole by ten wątek "upadł" właśnie z powodu iż jest to fajny wątek na tym morzu chamstwa (o to ze upadnie martwiła sie me) Dlatego napisałem by "ponieść go w góre" dodając żartem że robie to jako archiwista bo tak na mnie tu nieraz wołają dlatego że przypominam stare ątki Az tu nagle zostałem zaatakowany prze maxa ....mysle że dlatego że nie zrozumiał moich intencji >>> dlateo pozwoliłem to sobie nazwać "wtórnym analfabetyzmem " -też w żartach nooo ale max przeszedł do takiego ataku że szkoda gadać - te argumenty o ślinieniu to jak bym pana lage słyszał !!! szok i zdziwienie ............ no i jakaś pani lub pan he-he mówi do mnie że wpieprzam sie w atki !!!!! dlaczego napisałem w tym już wyjaśniłem a dlaczego pisuje w innych wyjaśniam : BO NA TYM POLEGA TE FORUM , WSZYSTKIE FORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktoś rzuca temat a inny tam odpowiadają dlatego musze to powiedzieć pan lub pani he-he PIEPRZYSZ GŁUPOTY JAK MAŁO KTO !!!!! sorry za zwroty ale ostatnio troche osób mnie atakuje w chamski sposób poczułem sie troche przez was zaszczuty tak ganicie tych domu BB że tepią innych, nowych itp itd tymczasem tu sytuacja jest podobna i wy robicie to samo !! bez argumentów tylko stekiem obelg i chamstwa (mam na myśli tylko pare osób) próbujecie kogoś zniszczyć !!! głupie to i chamskie ale to tam i tak was lubie ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Do Hi-Hi 12.12.01, 15:28 hi-hi napisał(a): > pan lub pani he-he > PIEPRZYSZ GŁUPOTY JAK MAŁO KTO !!!!! D.hi-hi.... pewnie to do mnie, bo na tym wątku tylko max i ja "pojechalismy" po tobie.. drobne sprostowanie: NIE PIEPRZĘ GŁUPOT - nawet w moim słowniku nie ma takiego wyrazu, nie ma takiej opcji - zmusiłeś mnie abym, wbrew sobie napisała ten wyraz, brrrrrr > > sorry za zwroty > ale ostatnio troche osób mnie > atakuje w chamski sposób Ciekawe dlaczego, może cos w tym jest, nie uważasz? i nie potraktuj tego jako atak - wszak ja sie tylko pytam, grzecznie, bardzo;-) > poczułem sie troche przez was zaszczuty > tak ganicie tych domu BB > że tepią innych, nowych itp itd Tu musze cię bardzo rozczarować: jestem PIERWSZA w kolecje do poszukiwania DOBRYCH cech u wszystkich...jako przykład podaje watek na którym zaczęlam zachęcać do pisania DOBRYCH TYLKO rzeczy o mieszkańcach BB: "O tym co n/t swojej przegranej myśli Alicja i wielu innych" byc moze tytuł nie do końca jest dokładnie podany, ale jako archiwista zapewne znasz z widzenia więc odszukaj i poczytaj.... > > tymczasem tu sytuacja jest > podobna i wy robicie to samo !! > bez argumentów > tylko stekiem obelg i chamstwa (mam na myśli tylko pare osób) > próbujecie kogoś zniszczyć !!! > możesz mi wierzyć, nie chce Cie zniszczyc, szanuje każdą żywą istotę;-) > > i tak was lubie i vice versa Pani Momo;-) Ps. i pamietaj max to równy gość i wcale nie jest starym zgredem:-) Ps.2 poza tym TYLKO WINNY SIE TŁUMACZY CAŁUSY NA ZGODĘ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Do Hi-Hi > do p!a... 12.12.01, 15:46 p!aksamitna napisał(a): > hi-hi napisał(a): > > > pan lub pani he-he > > PIEPRZYSZ GŁUPOTY JAK MAŁO KTO !!!!! > > D.hi-hi.... > pewnie to do mnie, bo na tym wątku tylko max i ja "pojechalismy" po tobie.. > drobne sprostowanie: NIE PIEPRZĘ GŁUPOT - nawet w moim słowniku nie ma takiego > wyrazu, nie ma takiej opcji - zmusiłeś mnie abym, wbrew sobie napisała ten wyra > z, > brrrrrr > > > > > sorry za zwroty > > ale ostatnio troche osób mnie > > atakuje w chamski sposób > > Ciekawe dlaczego, może cos w tym jest, nie uważasz? > i nie potraktuj tego jako atak - wszak ja sie tylko pytam, grzecznie, bardzo;-) > > > > poczułem sie troche przez was zaszczuty > > tak ganicie tych domu BB > > że tepią innych, nowych itp itd > > Tu musze cię bardzo rozczarować: jestem PIERWSZA w kolecje do poszukiwania > DOBRYCH cech u wszystkich...jako przykład podaje watek na którym zaczęlam > zachęcać do pisania DOBRYCH TYLKO rzeczy o mieszkańcach BB: "O tym co n/t swoje > j > przegranej myśli Alicja i wielu innych" byc moze tytuł nie do końca jest > dokładnie podany, ale jako archiwista zapewne znasz z widzenia więc odszukaj i > poczytaj.... > > > > tymczasem tu sytuacja jest > > podobna i wy robicie to samo !! > > bez argumentów > > tylko stekiem obelg i chamstwa (mam na myśli tylko pare osób) > > próbujecie kogoś zniszczyć !!! > > > > możesz mi wierzyć, nie chce Cie zniszczyc, szanuje każdą żywą istotę;-) > > > > i tak was lubie > > i vice versa > > > Pani Momo;-) > > Ps. i pamietaj max to równy gość i wcale nie jest starym zgredem:-) > Ps.2 poza tym TYLKO WINNY SIE TŁUMACZY > > CAŁUSY NA ZGODĘ;-) > M. .................. a teraz hi-hi winny czego ?????? Po drugie nie wiem czy to było do ciebie bo ktoś podpisał sie "he-he" w jednym z postów więc to raczej nie ty...? Po trzecie nie atakują mnie wszyscy !!! Tylko tacy którzy używają debilnych argumentów i epitetów w stylu pana lagi co tylko może świadczyć o ich poziomie Ale to moja wina bo ja postanowiłem walczyć z chamstwem i głupotą na tym i innych forach !!! Po 4: to od kiedy nie można sie bronić ?? zostaje obrzucony stekiem chamskich pomówień zupełnie nieprawdziwych i mam siedzieć cicho ? to po co są sądy ? kto sie broni ten jest winny ? hymmm myśle że troszke za bardzo rzucasz chasłami a za mało masz dobrej woli......... hi-hi pzdr ps. nie jestem narcyzem tak jak pisałaś !!! po prostu nie lubie być obrzucany błotem (jak każdy chyba ?) >>> no i z amtego postu raczej nie wynikało że próbujesz mnie zrozumieć tylko frontem stajesz za "swoim" to jest dobra postawa ale musi być uzasadniona ja ty nikogo nie zaatakowałe pierwszy i używam argumentów a nie chamskich pomówień ! a tak w ogóle to jedno wielkie nieporozumienie !!!! nie wiem jak to sie stało ?? bo lubie was hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: Do Hi-Hi 12.12.01, 16:03 hi-hi napisał(a): > nie wiem czy to było do ciebie > bo ktoś podpisał sie "he-he" w jednym z postów > więc to raczej nie ty...? fakt, to nie ja...tralala;-)> > to od kiedy nie można sie bronić ?? > zostaje obrzucony stekiem > chamskich pomówień zupełnie nieprawdziwych > i mam siedzieć cicho ? > > to po co są sądy ? w sądzie udowadnia sie winę, a nie niewinność... a znasz takie powiedzenie jednego z naszych wieszczów: prawdziwa cnota krytyk sie nie boi - więc jeśli czujesz się niewinny, po co sie żołądkować...niech twoje czyny mówia głośniej...ale jedno opanowałes to perfekcji: przemowy kwieciste, mógłbys byc swietnym obrońcą-adwokatem...gratukuję, kOGUCIKU;-) > kto sie broni ten jest winny ? A NIE JEST TAK??? KTO MA NAJWIĘCEJ ADWOKATÓW ZA SOBĄ? NIEWINNI? NIE - WINNI!!! > hymmm > myśle że troszke > za bardzo rzucasz chasłami a > za mało masz dobrej woli......... i Tu znowu rozczarowanie....mam ogromnie dużo dobrej woli, czasami aż za duzo, powiedziałabym....bo przez to mam czasem wiele smutków w życiu;-)) > raczej nie wynikało że próbujesz mnie > zrozumieć tylko frontem stajesz za "swoim" poczytaj raz jeszcze, mój piewszy post był w tonie lekko uszczypliwym z nutka pobłazliwoći ale i życzliwości....szkoda,że nie dostrzegłeś tego;((( I w jednym się zgadzam - całe to nieporozumienie to jedna wieka pomyłka...szkoda czasu, ale cóż- stało się....tylko jedna proźba...."pukaj" jak gdziś chesz byc mile przyjety - to przejaw kultury osobistej, której tak dzielnie bronisz, prawda? i niewiele to kosztuje...a o ilez przyjemniej Lubię ci, koguciku;-)) i do nastepnego.... M. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Do Hi-Hi 12.12.01, 17:32 p!aksamitna napisał(a): > > > > to po co są sądy ? > > w sądzie udowadnia sie winę, a nie niewinność... > a znasz takie powiedzenie jednego z naszych wieszczów: prawdziwa cnota krytyk s > ie > nie boi - więc jeśli czujesz się niewinny, po co sie żołądkować...niech twoje > czyny mówia głośniej...ale jedno opanowałes to perfekcji: przemowy kwieciste, > mógłbys byc swietnym obrońcą-adwokatem...gratukuję, kOGUCIKU;-) > > > kto sie broni ten jest winny ? > > A NIE JEST TAK??? KTO MA NAJWIĘCEJ ADWOKATÓW ZA SOBĄ? NIEWINNI? NIE - WINNI!!! > > ..... ja w kwesti formalnej Sądy nie są tylko do udowadniania winy !!!! sa takze po to aby obalac pomówienia !!! i bronić niewinnych -studiuje prawo to wiem !!! po drugie nie jestem kogucikiem bo nie atakuje pierwszy a raczej ciagle sie bronie ;-))))))) po trzecie bardzo sprytnie zacytowałaś moje teksty że sie bronie a niby nie powinienem jak jestem niewinny a ominołaś najważniejsze ! >>>> a dlaczego mam sie bronic <<<< co ja zrobiłem nie tak ??? w czym moja wina ?? po kolejne to forum , każdy wątek jest publiczny i nie wlazłem tu z "buciorami" bo znam me i malline i to było raczej do nich !!!! a właściwie do me która sie bała że wątek upadnie więc zaoferowałem pomoc !!! no ale zostałem opluty ;-((((( czyżby zazdrość maxa o me ??? -mam dziewczyne i nie musi sie bać ;-)))) hi-hi ;-) 3majcie sie ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY cd. 12.12.01, 17:09 max999 napisał(a): > czolem zaloga!no widze ze tylko momo w firmie a reszta? polece po premi:)))) Maxiu!!! Tylko nie po premii, tylko nie po premii.... ;) Witajcie :) Wojna mam nadzieję skończona. Swoją drogą Maxiu pamiętasz początki naszej znajomości? Mylałeś, że Ci chcę "przysunąć" i stawałeś (prawie) do walki ;) Ale nie każdy może być tak opanowany i doskonały jak ja, nieprawdaż? ;) Pzdr dla Szanownych Pań M. i Reszty Ferajny :))) the4h. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 12.12.01, 19:05 the4h. napisał(a): > max999 napisał(a): > > > czolem zaloga!no widze ze tylko momo w firmie a reszta? polece po premi:)) > > Maxiu!!! Tylko nie po premii, tylko nie po premii.... ;) jak sie poprawicie to pomysle :)) czona. > Swoją drogą Maxiu pamiętasz początki naszej znajomości? Mylałeś, że Ci > chcę "przysunąć" i stawałeś (prawie) do walki ;) Ale nie każdy może być tak > opanowany i doskonały jak ja, nieprawdaż? ;) czwarty ty jestes :poprostu the(4h)BEŚCIAK ;))))) > Pzdr dla Szanownych Pań M. i Reszty Ferajny :))) > the4h. pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 12.12.01, 23:30 witam, mam nadzieje ze choc na mala premie sie zalapie??? pozdrawiam wszystkich obecnych...choc trudno spotkac sie w jednym czasie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 12.12.01, 23:55 mallina napisał(a): > witam, mam nadzieje ze choc na mala premie sie zalapie??? oj! mallina malina ,kazesz mi po godzinach zostawać a sama sie zmywasz ?;) chyba na obcieciu premi sie nie skonczy :)))) no ale jeszcze dam ci szanse :)))i chwile jeszcze poczekam:) > pozdrawiam wszystkich obecnych...choc trudno spotkac sie w jednym czasie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK DO MALLINY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 00:33 CZEŚĆ MALLINA Z GRZYBBKAMI DZIEWWCZYNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he-he Re: MY cd. tak hi-hi walczy z chamstwen IP: 128.134.130.* 13.12.01, 00:29 próbki walki z chamstwem intelektualisty hi-hi: A tak w ogóle to kto mnie nie lubi to niech pocałuje mnie w d.......... hi-hi a co do mojego nick to jaki on jest to nawet mnie wali więc przymknij morde bo ci śmierdzi hi-hi więc spierdalaj na forum chorych umysłowo hi-hi wiecej nie chce mi sie szukac :) i zeby nie bylo watpliwosci to sa cytaty z postów hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 13.12.01, 00:56 hej maxio:-))) dobrze ze mozemy sobie pogawedzic milo tam gdzie teraz gawedzimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 00:57 tylko nie zesraj się ze szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he-he Re: MY cd. jeszcze raz do hi-hi IP: 128.134.130.* 13.12.01, 01:09 zapomniałam zapytać, jak z tym twoim wątkiem bedzie ,zakładasz czy nie masz odwagi i obawiasz się ,że nie bedzie chetnych ? Na rozmowy z takim nudziarzem i przechwałą pozd. he-he Odpowiedz Link Zgłoś