Gość: Pirx40 IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 09:42 Współczesna telewizja to onanizm dla wzroku i chloroform dla mózgu. The Guardian. Jonathan Freedland. Oglądając BB myślę,że ma facet rację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hi-hi Re: Sentencja 12.12.01, 18:05 Gość portalu: Pirx40 napisał(a): > Współczesna telewizja to onanizm dla wzroku i chloroform dla mózgu. > The Guardian. Jonathan Freedland. > Oglądając BB myślę,że ma facet rację. ....... zależy co sie ogląda ;-)))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: Hi hi IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 19:58 Rozwinąłbym ten wątek dalej ( szczególnie po tym co napisałeś ), ale byłby trochę niecenzuralny i koleżanki Meve i Monia do reszty by straciły o mnie dobre zdanie ( jeżeli dobre w ogóle miały ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Dobre zdanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:49 Miały, mają, spoko Pirx, wypowiadaj się, najwyżej Ci ofukamy - nie my pierwsze:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Hi hi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 02:51 Gość portalu: Pirx40 napisał(a): > Rozwinąłbym ten wątek dalej ( szczególnie po tym co napisałeś ), ale byłby > trochę niecenzuralny i koleżanki Meve i Monia do reszty by straciły o mnie > dobre zdanie ( jeżeli dobre w ogóle miały ). Odjebalo ci ? Udajesz teraz świetego ? Po tym wszystkim, co zrobiles ? PO tym grzebaniu ?! Po poscie na priva do tej zagubionej 14-to latki ?! Nie zgrywaja sie, bo sporo osób juz wie i tak. Zglupialbyś, gdybys uslyszal od kogo ja sie dowiedzialem. Wstyd. Taki stary dziad ! Malo ci bylo hihioty macania w ub. środę ?! Pilocina- plwocina. Tfuj !!!!!!!!!! pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Sentencja IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 12:30 Współczesna television 1.Onanizm dla wzroku ..... 2.Chloroform dla mózgu ........ To pierwsze... raczej przyjemne, z założenia tak mam być. Choć zawsze.. hm hm substytut. Niedosyt chroniczny. Frustracja, złość. To drugie .... chwilowy odlot, ale zaraz potem drętwota, czarna dziura i ból głowy. No i po przedawkowaniu albo zażywaniu regularnym rozmiękczenie zwojów. Jedna uwaga: mówiąc o telewizji nie uogólniajmy, są jeszcze świetne programy w tv; choć od miesiąca dobrowolnie napromieniowuję się w dawce baaaaaaardzo, ale to baaaardzo symbolicznej. Ergo: TV czemu nie? ale wybiórczo ! Jeśli chodzi o BB - sentencja O.W. bardzo trafiona. Odwyk po 16.12 wskazany. Aż ... do następnego rs. Odpowiedz Link Zgłoś