Dodaj do ulubionych

Kuba olał Idola i...

IP: *.dialup.medianet.pl 14.07.03, 01:01
Kuba zrobił dobrze, że olał Idola!!!
A wy co na to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Kuba olał Idola i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 02:15
      Gość portalu: anisza napisał(a):

> Kuba zrobił dobrze, że olał Idola!!!
      > A wy co na to ?

A my olewamy kube.
      • Gość: eroll Re: Kuba olał Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 07:28
        moim zdaniem zrobił żle bo program bez niego i leszcza może przypominać
        wazeliniarską drogę do gwiazd.
        • moniczkabb Re: Kuba olał Idola i... 14.07.03, 09:35
          Moim zdaniem zrobił dobrze, miał dosyć zaszufladkowania. Zresztą oprócz jego i
          Leszcza jeszcze kogoś nie będzie.
          • Gość: eroll Re: Kuba olał Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 09:41
            tak ciekawe kogo? Wyjdzie na to że wymienią całe jury.
        • Gość: P-77 Re: Kuba olał Idola i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 15:01
          Gość portalu: eroll napisał(a):

> moim zdaniem zrobił żle bo program bez niego i leszcza może przypominać
          > wazeliniarską drogę do gwiazd.
          Z Maleńczukiem? Nie sądzę.
          • Gość: eroll Re: Kuba olał Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 16:16
            wydaje mi się że będzie łagodnie traktował uczestników, z drugiej strony to
            dobrze bo sam się wybieram
            • mahoney Re: Kuba olał Idola i... 14.07.03, 16:39
              Gość portalu: eroll napisał(a):

> wydaje mi się że będzie łagodnie traktował uczestników, z drugiej strony to
              > dobrze bo sam się wybieram

kolega mnie znowu zaskakuje
    • Gość: robert Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 10:01
      A moze bylo odwrotnie? KW sie troche opatrzyl. Zreszta gral ciagle na tej
      samej zdartej nucie. Zablysnal i stanal w miejscu.
      • Gość: Joanna Re: Kuba ola? Idola i... IP: 213.17.139.* 14.07.03, 15:13
        Ja się ciesze, że ich nie będzie. Kuba jest już nudny ile można go znosić mówi
        ciągle to samo, nikt też nie zauważył że Wojewódzki nie chciał żeby finalista
        drugiej edycji wziął w niej udział bo był " na nie". Leszczyński robi wszystko
        pod pubiliczność sądze że nawet nie ma swojego zdania. Robi i mówi to co podoba
        się ludzią a nie to co myśli.I jest na to bardzo dużo przykładów.
        Może Maleńczuk będzie inny.
        • Gość: Kuba2 Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 15:29
          Wojewódzki moim zdaniem zrozumiał, że wycisnął wszystko z IDOLA.
          Tego programu nikt już nie uratuje i jeśli pójdźie na dno to ... bez niego...
          Historia IDOLA to jego historia i nie chciał żeby go przerosła...
          Wolę jego program bo tam przynajmniej nie ogranicza się do trzy zdaniowych
          tyrad...
          Potrzebni są wariaci w mediach bo ... Kamelem i Ibiszem nie zrobimy fermentu...
          Maciejem Rockiem tym bardziej...
          • Gość: weriat@wp.pl Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 16:04
            Malenczuk to głos rozpaczy jak Wodecki. Konformista przebrany w szatki
            buntownika. Jak kazik czy staszczyk. Celowo z małej litery.
            Podobno Leszcza wywalili za drugi. przesadza.
            Nie zmienia się wundertimu ktory rzadzi...
            Idol trzy czyli odgrzewanie zwłok bez pieprzu.
            • mahoney Re: Kuba ola? Idola i... 14.07.03, 16:46
              u mnie apatia , wali mnie kto tam bedzie ,
              idol jest lepszy od drogi i tego buca wodeckiego ,
              w drodze to oni chyba maja gdzies jak kto spiewa i wszytskim mowia to samo ,
              ale powiedzcie mi po co ten program ,
              kogo on wypromowal ,
              kogo z nich da sie sluchac ,
              okey moze maja glos , niektorzy , ale co oferuja , jaki to jest repertuar ,
              Makowiecki , fuj , Wydra , udaje ze jestem ostry i mam cos do powiedzenia a i
              nie zapominajcie o moim tacie , Flinta , te jej glupie zaluje , Janosz , biedne
              dziecko , ten rockman , nie chce seksu , co on nagral , bida
              ci ktorzy naprawde mieli co do pokazania ich nie widac w stacjach tv , nie
              slychac w radiowych , gdzie Dabrowska z 1 edycji , gdzie Kunc z 2
              • Gość: eroll Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 17:51
                Dąbrowska wydaje płytę jesienią była na festiwalu top trendy a no i wystąpiła w
                jakimś projekcie muzycznym (nazwa wyleciała mi z głowy)ze smolikiem i tą
                blondyną z mtv(bodajże karola)
                • Gość: Maitreya Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 18:57
                  uwaga! leszcz jest jednak w jury 3 edycji. teraz jest ich pięcioro. pokazywali
                  w informacjach na polszmacie. a jeszcze ostatnio w necie krążyły wiadomości, że
                  leszcza nie będzie...
                  • moniczkabb Re: Kuba ola? Idola i... 14.07.03, 21:59
                    Wiem, że nie aranżów nie będzie robił Adam Sztaba
                    • Gość: walerek buśków Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 22:19
                      to pana adama też nie będzie??????????? hójowo
                      • Gość: Qbciu wracaj Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.dialup.medianet.pl 14.07.03, 23:09
                        Piszcie co chcecie ale napinanie się Leszcza czy pseudo
                        luz Maleńczuka to nie to samo co intelekt Qbusia!!!
                        • Gość: eroll Re: Kuba ola? Idola i... IP: *.chello.pl 14.07.03, 23:10
                          czyli wojewódzki musi wrócić?
    • Gość: Ramelov Prokop go zastępi IP: 195.114.189.* 15.07.03, 00:37
      Myślę, że tak naprawdę rolę Wojewódzkiego przejmie w tym jury Marcin Prokop a
      nie Maleńczuk, który nie wydaje mi się szczególnie elokwentny.
      • Gość: zenith Re: Prokop go zastępi ... chyba IP: *.dialup.medianet.pl 15.07.03, 01:06
        Prokop jest oka ale Kubi jest COOL
        • mahoney Re: Prokop go zastępi ... chyba 15.07.03, 02:17
          Prokop jest ok , pytanie czy Prokop z MTV to Prokop z wczesniejszej machiny ?
          ale nie wydaje sie on wam troche za gowniarski , czy on udzwignie ta
          odpowiedzialnosc
          • Gość: walerek buśków Re: Prokop go zastępi ... chyba IP: *.chello.pl 15.07.03, 10:15
            moim zdaniem nie, czołowy reporter gali pisał w machinie??
            • Gość: Ramelov Re: Prokop go zastąpi ... chyba IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 15.07.03, 13:20
              Prokop z MTV to ten sam Prokop z Machiny i Gali a także przejściowo Przekroju.
              W dzisiejszych czasach trzeba zarabiać na życie, jak się da. Myślę, że facet
              nie ma co się wstydzić swoich artykułów w Gali podobnie jak Wojewódzki
              zresztą.
              Zobaczymy jak się sprawdzi, ale moim zdaniem to on własnie może przejąć rolę
              Wojewódzkiego. Na razie wszyscy gadają o Maleńczuku, bo jest bardziej znany,
              ale mysle, że on będzie się ograniczał do jakichś krótkich komentarzy
              wymruczanych pod nosem i kłótni z resztą jury. Nie zdziwiłbym się gdyby
              Maleńczuk wyleciał w trakcie programu.
              • Gość: eroll Re: Prokop go zastąpi ... chyba IP: *.chello.pl 15.07.03, 14:53
                To co na pewno różni Kubę od Prokopa to stosunek do obecnych gwiazd muzyki, w
                idolu niektórzy mieli przechlap bo śpiewali bajm albo ich troje których
                wojewódzki nie cierpi a Prokop chyba uprzedzeń nie ma
          • frolix Re: Prokop go zastępi ... chyba 16.07.03, 00:19
            mahoney napisał:
            > Prokop jest ok , pytanie czy Prokop z MTV to Prokop z wczesniejszej machiny ?
            > ale nie wydaje sie on wam troche za gowniarski , czy on udzwignie ta
            > odpowiedzialnosc

Niezła prowokacja, nawet dałem się nabrać. Jaka do licha odpowiedzialność?
            Ratowanie kultury narodowej? W Polsacie?
    • Gość: PRosio Re: Kuba olał Idola i... IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.11.* 15.07.03, 21:19
      Gość portalu: anisza napisał(a):

> Kuba zrobił dobrze, że olał Idola!!!
      > A wy co na to ?

No nie nie zrobil dobrze. a moze inaczej zrobil dobrze dla siebie. Ale dla
      programu to ogromna szkoda. malenczuk ma zupelnie inne spojrzernie na muzyka,
      na swiat, na mlodych ludzi speiwajacych. i wydaje mi sie ze czasami bedzie
      torche tym wszystkim znudzony. Bo tam naprawde mozna walnac z nudy po 11 godz
      sluchania jak 90 proc ryczy a 10 proc cos wydaje z siebie cos co przypomina
      muzyke
    • Gość: PRosio Re: Kuba olał Idola i... IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.11.* 15.07.03, 21:19
      No nie nie zrobil dobrze. a moze inaczej zrobil dobrze dla siebie. Ale dla
      programu to ogromna szkoda. malenczuk ma zupelnie inne spojrzernie na muzyka,
      na swiat, na mlodych ludzi speiwajacych. i wydaje mi sie ze czasami bedzie
      torche tym wszystkim znudzony. Bo tam naprawde mozna walnac z nudy po 11 godz
      sluchania jak 90 proc ryczy a 10 proc cos wydaje z siebie cos co przypomina
      muzyke
    • Gość: maladyn Re: Kuba olał Idola i... IP: *.dialup.medianet.pl 15.07.03, 22:59
      ...Kuba i was olewa for siure...i to jego pawer!!!
    • Gość: Kuba super...ale Re: Kuba olał Idola i... IP: *.dialup.medianet.pl 17.07.03, 23:04
      Idol to program dla sadomaso...
      Podobnie jak cały Polshit...
      Wszyscy von!!!
      • Gość: ccc3 Re: Kuba olał Idola i... IP: *.dialup.medianet.pl 19.07.03, 02:09
        Gość portalu: Kuba super...ale napisał(a):

> Idol to program dla sadomaso...
        > Podobnie jak cały Polshit...
        > Wszyscy von!!!

nieprawda!!!
        kłamiesz i dobrze o tym wiesz!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka