Dodaj do ulubionych

TO ŻENUJĄCE.....

IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 23:31
TA KRETNKA SEWIOŁO TO UPOŚLEDZONA ISTOTA! I JAKIE MA WYOBRAŻENIE NA TEMAT
SWOJEGO SZANOWNEGO EGO. BOŻE!!! PRZECIEŻ TO ŻENADA.TE JEJ BŁYSKOTLIWE
WYPOWIEDZI,TO WYGINANIE SIĘ I MIZDRZENIE... TO NIESMACZNE. ŻEBY JESZCZE MIAŁA
COS CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA, ALE NIE, JEJ TO ABSOLUTNIE NIE PRZESZKADZA,
SKĄDŻE , BA, ZACHOWUJE SIĘ JAK BRAZYLIJSKA GWIAZDA MĘCZĄCEGO I NIESTRAWNEGO
TASIEMCA. MAŁO TEGO, JEST ŚWIĘCIE PRZEKONANA O SWOJEJ ATRAKCYJNOSCI! LUDZIE!CZY
TO DZIEWCE NIE MA LUSRTA W DOMU? CZY NIKT JEJ DO TEJ PORY NIE UŚWIADOMIŁ,ŻE
LUDZIE MAJĄ Z NIEJ UBAW PO PACHY? DO TEGO MA AMICJE ZOSTANIA PLAYMATE
MIESIĄCA!!!LUDZIE!!! LITOŚCI!!!CZY JUŻ NIE MAY O KIM MÓWIĆ??????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Balzer Re: TO ŻENUJĄCE..... IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 01:59
      Co, zazdrosc Cie zrzera ze to nie Ty?
      No coz, Monika akurat ma co pokazac. Pzdr.
      • Gość: COCO Re: TO ŻENUJĄCE..... IP: 217.99.0.* 21.04.01, 23:04
        smutne , że kretynów w tym kraju coraz wiecej....
        • olin Re: TO ŻENUJĄCE..... do COCO 22.04.01, 11:39
          Gość portalu: COCO napisał(a):

&#62 smutne , że kretynów w tym kraju coraz wiecej....

Tak, natomiast Ty, moja droga (moj drogi) masz chyba problemy z tolerancja. Skoro
          posiadanie wlasnego zdania, jakiekolwiek by ono nie bylo, jest dla Ciebie oznaka
          kretynizmu, to mozna Ci juz tylko wpolczuc... Zrobilabys (zrobilbys) kariere w
          poprzednim ustroju jako cenzorka (cenzor), decydujac, co jest ladne, co brzydkie,
          co mozna pokazac, a czego nie. Oczywiscie, pomijajac juz zupelnie kwestie
          politycznej poprawnosci. Ciau
          • zbyszko Re: TO ŻENUJĄCE..... olina 22.04.01, 14:42
            To, że jesteś kretynem olinie, nie znaczy , że coco i ja cię nie tolerujemy, po
            prostu jest nam z tego powodu smutno, ...a ta cenzura to już nie wiem skąd ci
            przyszła do główki

Proponuję najpierw zapoznać się ze znaczeniem słów, których masz zamiar używać
            • Gość: abc Re: TO ŻENUJĄCE..... olina IP: *.ym1.on.wave.home.com 22.04.01, 15:10
              a mnie to lata kolo chuja!!!
              • Gość: def Re: TO ŻENUJĄCE..... olina IP: *.acn.waw.pl 22.04.01, 16:02
                abc - w koncu ktos z trzezwym podejsciem...
                nie macie ludzie wiekszych problemow?
            • Gość: Olin Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka IP: *.satkabel.com.pl 22.04.01, 16:51
              A wiesz, Zbyszko, uwazalem Cie za inteligentego czlowieka. Chyba sie jednak
              mylilem - Twoja wypowiedz jest powierzchowna, jak wiekszosc, niestety. Przeciez
              ani slowa nie powiedzialem, czy mi sie podoba Monika, czy nie. No ale gdy sie
              nazywa kretynem tego, kto twierdzi, ze Monika ma co pokazac (co jest oczywiscie
              kwestia wzgledna), to jest juz lekka przesada. Moze Ty jestes gejem i nie
              lubisz patrzec na kobiety - wcale mnie to nie obchodzi. A co do CENZOROW, nie
              CENZURY (tak, tak, okularki potrzebne?) - starali sie oni promowac szara,
              bezbarwna papke. Takie mieli najczesciej widzimisie, a i system ich ku temu
              sklanial. Tyle. I czytaj uwaznie, nim cos napiszesz, moj drogi Zbyszku, bo
              fajnie jest mowic pieknie... Ale zeby sie to jeszcze kupy trzymalo... I kup
              sobie okularki.
              • Gość: zbyszko do olina IP: 213.76.108.* 23.04.01, 03:02
                Gość portalu: Olin napisał(a):
                &#62 ani slowa nie powiedzialem, czy mi sie podoba Monika, czy nie. No ale gdy sie
                &#62 nazywa kretynem tego, kto twierdzi, ze Monika ma co pokazac (co jest oczywiscie

a co ma tu do rzeczy czy ci się podoba czy nie??? problemem jest fakt , że w
                ogóle ma miejsce tego typu dyskusja, to właśnie mnie zasmuciło..

&#62 kwestia wzgledna), to jest juz lekka przesada. Moze Ty jestes gejem i nie
                &#62 lubisz patrzec na kobiety - wcale mnie to nie obchodzi.

tak , pewnie jestem , skoro dobry smak jest domeną gejów, według twojej
                definicji - jestem

&#62A co do CENZOROW, nie
                &#62 CENZURY (tak, tak, okularki potrzebne?) - starali sie oni promowac szara,
                &#62 bezbarwna papke. Takie mieli najczesciej widzimisie, a i system ich ku temu
                &#62 sklanial. Tyle. I czytaj uwaznie, nim cos napiszesz, moj drogi Zbyszku, bo

Dziękuję za wyjaśnie o co ci chodziło z cenzurą.
                No tak, papka tyle , że ma kilka kolorów więcej - to właśnie to czym karmi
                telewizja takich smakoszów jak ty,... Teraz "widzimisie" tępej masy kreuje
                medialną rzeczywistość.. Co za różnica??

&#62 fajnie jest mowic pieknie... Ale zeby sie to jeszcze kupy trzymalo... I kup
                &#62 sobie okularki.

-a to chyba mówiłeś sam do siebie, więc nie komentuję

NARA
            • Gość: COCO Re: TO ŻENUJĄCE..... olina IP: 217.99.0.* 23.04.01, 02:32
              Pozdrawiam cię Zbychu!
              Dzięki takim osobnikom jak ty , wieśniarki z obleśnym cellulitem nie powinny w
              ogóle przyjeżdżać do stolicy, bo psują powietrze!
              oczywiście dzięki nam!!!!!!!
              • Gość: arka Re: TO ŻENUJĄCE..... olina IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 04:01
                Przykro mi, COCO i Zbyszko, ale jesli logicznie polaczyc pewne fragmenty Waszych wypowiedzi i
                zalozyc, ze sie ze soba nawzajem zgadzacie, to wlasnie okresliliscie sie jako para zalosnych
                kretynow, co wynika z tresci waszych wlasnych postow. Pozdrawiam. Dzieki Wam szalejaca
                nienawisc trzyma sie mocno, mozecie sobie dalej gratulowac. Na szczescie my wiemy co o was
                myslec, ale nie powiemy bo szkoda slow.
                • Gość: zbyszko Re: TO ŻENUJĄCE..... olina IP: 217.99.0.* 23.04.01, 14:47
                  logicznie???? chyba nie masz na myśli logiki zerojedynkowej?

nikogo nie "określałem kretynem", wyjaśniałem jedynie znaczenie pewnych słów
                  niezrozumiałych dla osobników waszego pokroju, no ale gadaj sobie co chcesz ,
                  twoje prawo, zresztą jak widać nadal niczego nie pojmujecie, szkoda dla was
                  klawiatury

myślę, że dalsza dyskusja z kretynami(bardzo pragniesz abym zdeklarował się
                  kogo uważam za takiego, to masz), może rzeczywiście sprawić iż będę postrzegany
                  na równi z wami

-żegnam zatem

• Gość: olin Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka ponownie IP: *.satkabel.com.pl 23.04.01, 16:56
                    Drogi Zbyszku !

Pytasz, co ma do rzeczy, czy mi sie podoba Monika, czy nie. Otoz ma. Bo slowa
                    nie napisalem na temat jej umyslu i nie bede tego robil. O wyglad tez chodzilo
                    Balzerowi. Natomiast - czy mi sie podoba obecny wyglad mediow - o tym w ogole
                    nie bylo mowy. Nie jestem fanem kolorowej papki, nigdy nie bylem i raczej nie
                    bede. Ale wytlumacz mi, prosze, dlaczego COCO nazwal(a) biednego Balzera
                    kretynem dlatego, ze nie zgodzil sie z nastepujacym fragmentem jej(jego, czyli
                    COCO) wypowiedzi:

JEST ŚWIĘCIE PRZEKONANA O SWOJEJ ATRAKCYJNOSCI! LUDZIE!CZY
                    TO DZIEWCE NIE MA LUSRTA W DOMU?

Jasne? Czy jeszcze trzeba tlumaczyc? Balzer stwierdzil, ze Monika ma co pokazac
                    i zostal nazwany kretynem. Urocze. Co innego, gdyby Balzer stwierdzil na
                    przyklad, ze umysl Moniki jest nadzwyczaj swiatly. Swoja droga, ciekawe, jakich
                    uzylby argumentow...

Co do papki - masz racje; rzeczywiscie zmienil sie tylko kolor. Ale czy masz
                    jakis pomysl, jak zmniejszyc jej ilosc w mediach? Skoro nie podoba Ci sie, ze
                    "medialna rzeczywistosc kreuje tepa masa", to co w zamian bys proponowal?
                    Powolanie jakiegos dodatkowego urzedu kontroli mediow? Czy moze rozszezyc po
                    prostu kompetencje KRRiTV? Moim zdaniem, nie ma na to zadnej rady. Alternatywa
                    dla kolorowej papki jest szara papka, niestety. Najgorsze jest to, ze na calym
                    swiecie tak jest. Ale przeciez nikt nikomu nie kaze ogladac BB ani czytac
                    kolorowych pism.

Napisalbym cos jeszcze do COCO na temat wiesniarek z obwislym cellulitem i ich
                    przyjazdow do stolicy, ale mi sie zwyczajnie nie chce.

• Gość: zbyszko Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka ponownie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 18:07
                      Miałem sie już nie odzywać, ale jeszcze tylko raz....

Masz rację, po prostu nieprawidłowo odczytałem wypowiedź brzmiącą "to smutne ,
                      że kretynów w naszym kraju jest coraz więcej", myślałem, że dotyczy to
                      miłośników przedwsięwzięcia nazywanego beebee(bibi??), oraz osób które
                      postanowiły dzielić sie swoimi fascynacjami z tym związanymi na forum. Dopiero
                      teraz rozumiem, że ten post skierowany był jedynie do częsci tych osób
                      (konkretnie do zwolenników jednej z aktorek).

Chyba nie rozumiem waszych problemów....czasem trudno zniżyć się aż tak nisko.
                      Obiecuję, że nie będę sie juz wiecej wtrącać.

pozdrawiam
                      • Gość: jagienka Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka ponownie IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 03:23
                        Dla mnie kretynami sa ci, ktorzy twierdza, ze Monika nie jest atrakcyjna kobieta, i tyle. Nawet nie
                        jestem jej specjalna zwolenniczka, ale dlaczego ktos taki jak COCO ma mi wmawiac, ze biale jest
                        czarne? Mozna kogos lubic albo nie, mozna ogladac program albo nie, ale fakty to fakty. Nie
                        dyskutujecie tu, Zbyszku i Coco, ze skretynialymi zwolennikami Moniki, tylko ze zwolennikami
                        opierania sie na faktach. Monika ma atrakcyjny wyglad i dlatego miedzy innymi ja wybrano do BB. Jak
                        widze taki wpis, na jaki pozwolila sobie Coco, to - niewazne jaki mam stosunek do Moniki - reaguje
                        na to, ze Coco po prostu klamie i wciska innym swoj kit na forum.
                        • Gość: maja Re: TO ŻENUJˇCE..... do Jagienki IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 25.04.01, 13:23
                          Dlaczego uważasz, że coco kłamie? Tak trudno zrozumieć, że dla niej(niego) Monika nie jest
                          atrakcyjna? Takie stwierdzenia to rzecz gustu, a nie żadne fakty!
                          A tak na marginesie, to uważam, że Monika to żadna rewelacja - dziewczyna, jakich wiele.Tym
                          bardziej przeciętny jest jej intelekt i zainteresowania. Ale za to tupetu jej nie brakuje. Grunt to dobre
                          mniemanie o sobie -........ i okazuje się, że są tacy, co to kupią!
                          Pozdrawiam
                        • Gość: Coco Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka ponownie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 01:54
                          Wydaje mi się , że FORUM , jak nazwa wskazuje, służy do wyrażania SWOICH sądów
                          i opinii . Tak tez robię za każdym razem, takie jest założenie tegoż rodzaju
                          wypowiedzi. Mówię(czy piszę) co uważam za stosowne, a nie udowadniam komus
                          fakty etc.etc.
                          Jagienko, przykre , że nie zrozumiałaś idei...
                          A swoją drogą mam prawo do śmiania sie publicznie z takich prostaczek jak twoja
                          niedouczona Sewioło!
                          • Gość: jagienka Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka ponownie IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 01:10
                            Gość portalu: Coco napisał(a):

&#62 Wydaje mi się , że FORUM , jak nazwa wskazuje, służy do wyrażania SWOICH sądów
                            &#62 i opinii . Tak tez robię za każdym razem, takie jest założenie tegoż rodzaju
                            &#62 wypowiedzi. Mówię(czy piszę) co uważam za stosowne, a nie udowadniam komus
                            &#62 fakty etc.etc.
                            &#62 Jagienko, przykre , że nie zrozumiałaś idei...
                            &#62 A swoją drogą mam prawo do śmiania sie publicznie z takich prostaczek jak twoja
                            &#62
                            &#62 niedouczona Sewioło!

Coco, jesli zechcesz wypowiadac sie w swoim imieniu, mow sobie, co chcesz. Ale Ty wypowiadasz sie o
                            Monice jakbys byla po pierwsze prezesem Zwiazku Podhalan i Wszystkich Gorali Calej Polski, a po
                            drugie Stworca, ktory decyduje, co jest ladne, a co brzydkie! W ostatnim wpisie juz dodalas: wydaje mi
                            sie, ze - i od razu strawniej mi sie to czyta. Tobie sie nie podoba Moniki uroda - ja uwazam, ze jest
                            atrakcyjna kobieta, uwazam tez zreszta, ze wiekszosc mezczyzn takze uznalaby ja za osobe atrakcyjna.
                            A co do gorali, to moze nie wszyscy gorale uwazaja, ze monika przynosi im tylko wstyd, moze sa i tacy,
                            ktorzy ja akceptuja albo nie widza zwiazku pomiedzy nia i honorem nacji goralskiej. Kazdy ma swoje
                            zdanie, ale mysle, ze na forum powinno sie to zdanie wyrazac w sposob przyjety zwyczajem w
                            dyskusjach tzn. pisac: mnie sie ona nie podoba, moim zdaniem itd. A Ty wypowiadasz sie w takiej
                            konwencji, jakbys podawala oczywiste fakty. Dlatego zaprotestowalam; nie lubie manipulacji.
                            • Gość: jagienka Re: TO ŻENUJĄCE..... do Zbyszka ponownie IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 01:17
                              Przepraszam Coco, niechcacy chyba utozsamilam Cie z osoba, ktora napisala, ze Sewiolo przynosi
                              wstyd calej nacji goralskiej, a to bylo w innym temacie. To o goralach oczywiscie nie odnosi sie do
                              Twojej tutejszej wypowiedzi, reszta - jak najbardziej. Za pomylke bardzo przepraszam.
                • Gość: Coco Re: TO ŻENUJĄCE..... olina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 01:59
                  Kto"MY"? Kogo ty niby reprezentujesz? sprawnych inaczej???
                  bo jesli tak - to chylę czoła.
    • Gość: ANIA Re:COCO IP: 157.25.122.* 25.04.01, 14:48
      pytasz czy nie mamy o kim mówić a sam zaczynasz ten wątek

brak konsekwencji.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka