Dodaj do ulubionych

Jak skończył się wczoraj Kawaler do wynajęcia? ;)

30.10.03, 10:35
Która nie dostała czerwonej róży?
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: Jak skończył się wczoraj Kawaler do wynajęcia 30.10.03, 10:42
      no też jestem ciekaw, bo akurat na ten moment nie byłem przed TV.
      Które przyjęły tę różę??
      • Gość: Margaret do sonnyego i aguszak IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 10:53
        jest przeciez cala masa watkow nieco nizej-wlasnie o kawalerze, moze byscie tak
        zajrzeli..co?:P.
        rozy nie dostala miss polonia, a - grodecka oddala swoja kasi, w imie babskiej
        solidarnosci (przyjazn z miss).
        pzd.
        ps-moze jednak zajrzyjcie na watki ponizej, lenie!!:P
        • sonny07 Re: do sonnyego i aguszak 30.10.03, 10:55
          paul oakenfold mi gra, wsłuchuję się... dzięki za info!
        • aguszak Do Margaret ;) 30.10.03, 10:59
          Gość portalu: Margaret napisał(a):

> jest przeciez cala masa watkow nieco nizej-wlasnie o kawalerze, moze byscie
          tak
          >
          > zajrzeli..co?:P.
          > rozy nie dostala miss polonia, a - grodecka oddala swoja kasi, w imie
          babskiej
          > solidarnosci (przyjazn z miss).
          > pzd.
          > ps-moze jednak zajrzyjcie na watki ponizej, lenie!!:P

Nie leniłam się. Przejrzałam, ale niczego nie znalazłam...
          Dzięki :))))) I nie złość się już, co?
          P.S. Jakbyś była taka miła, to napisz mi czy Grodecka, to ta z kolczykiem w
          brodzie?
          • sonny07 Re: Do Margaret ;) 30.10.03, 11:02
            raczej z 'tym badziewiem na twarzy' jak to powiedział travolta w pulp f. :))
          • Gość: Margaret do aguszak IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 11:04
            Tak, to ona. Płacz byl przy tym ale"przyjazn jest wazniejsza".
            JAk to nie ma nic ponizej?:)). Gdzie Ty patrzysz:P..nie w watku "przyrodzenie
            kawalera " ;), tylko "ogladajcie jutro kawalera do wziecia, bedzie fajnie"-
            jakos tak. Koncowka watku-to jakies 10 postow od wczorajszym odcinku.Zobacz.
            JAkies 15 watkow nizej ;)
            pzd
            • aguszak Fenks Margaret 30.10.03, 11:11
              Gość portalu: Margaret napisał(a):

> Tak, to ona. Płacz byl przy tym ale"przyjazn jest wazniejsza".
              > JAk to nie ma nic ponizej?:)). Gdzie Ty patrzysz:P..nie w watku "przyrodzenie
              > kawalera " ;), tylko "ogladajcie jutro kawalera do wziecia, bedzie fajnie"-
              > jakos tak. Koncowka watku-to jakies 10 postow od wczorajszym odcinku.Zobacz.
              > JAkies 15 watkow nizej ;)
              > pzd

Lecę szukać... :)))
    • Gość: Margaret do Aguszak.. :) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 11:26
      nie ma sprawy..czego sie nie robi dla plusa ;) :DDDDDDDDD ;)))))
      • aguszak Re: do Aguszak.. :) 30.10.03, 11:39
        Już przyznałam dwa, ale co tam, biegnę przyznać jeszcze jednego ;)))
        • Gość: Margaret do Aguszak.. :) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 11:51
          nie no ;0.zostaw go na przyszly tydzien..Jak chcesz mozesz mnie pytac"co tam w
          barze" (np ile wazy magda Ci moge powiedziec;DD} , mam teraz dostep do
          niekodowanego, wiec pytaj ;). W ramach plusa moge sie poswiecac ;), moze mi kto
          pensje do konca zycia ufonduje, to wiele nie strace ;))
          • aguszak Margaret... 30.10.03, 12:12
            ... to zapodawaj info, czy Guzowska i Edyta wychodzą, czy nie...?
            • Gość: Margaret Aguszak.. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 12:19
              Na stronie Baru "najswiezsze" info dotycza dnia wczorajszego, i nie ma tam
              niczego o tym -zeby Guzowska opuszczała "BAR". Jest relacja z rozmowy Edyty z
              mezem, a takze rozwiniecie w rodzaju"edyta chce wyjsc, dlugo myslała o
              rozmowie z mezem"..Ale o konkretnej decyzji nic nie ma.Byc moze gdybym miala
              lepsze lacza zobaczylabym "to i owo" na kamerkach na zywo, ale -z moimi ;)
              jakos obrazu jest dosc kiepska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka