aguszak 30.10.03, 10:35 Która nie dostała czerwonej róży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonny07 Re: Jak skończył się wczoraj Kawaler do wynajęcia 30.10.03, 10:42 no też jestem ciekaw, bo akurat na ten moment nie byłem przed TV. Które przyjęły tę różę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do sonnyego i aguszak IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 10:53 jest przeciez cala masa watkow nieco nizej-wlasnie o kawalerze, moze byscie tak zajrzeli..co?:P. rozy nie dostala miss polonia, a - grodecka oddala swoja kasi, w imie babskiej solidarnosci (przyjazn z miss). pzd. ps-moze jednak zajrzyjcie na watki ponizej, lenie!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: do sonnyego i aguszak 30.10.03, 10:55 paul oakenfold mi gra, wsłuchuję się... dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Do Margaret ;) 30.10.03, 10:59 Gość portalu: Margaret napisał(a): > jest przeciez cala masa watkow nieco nizej-wlasnie o kawalerze, moze byscie tak > > zajrzeli..co?:P. > rozy nie dostala miss polonia, a - grodecka oddala swoja kasi, w imie babskiej > solidarnosci (przyjazn z miss). > pzd. > ps-moze jednak zajrzyjcie na watki ponizej, lenie!!:P Nie leniłam się. Przejrzałam, ale niczego nie znalazłam... Dzięki :))))) I nie złość się już, co? P.S. Jakbyś była taka miła, to napisz mi czy Grodecka, to ta z kolczykiem w brodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Do Margaret ;) 30.10.03, 11:02 raczej z 'tym badziewiem na twarzy' jak to powiedział travolta w pulp f. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do aguszak IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 11:04 Tak, to ona. Płacz byl przy tym ale"przyjazn jest wazniejsza". JAk to nie ma nic ponizej?:)). Gdzie Ty patrzysz:P..nie w watku "przyrodzenie kawalera " ;), tylko "ogladajcie jutro kawalera do wziecia, bedzie fajnie"- jakos tak. Koncowka watku-to jakies 10 postow od wczorajszym odcinku.Zobacz. JAkies 15 watkow nizej ;) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Fenks Margaret 30.10.03, 11:11 Gość portalu: Margaret napisał(a): > Tak, to ona. Płacz byl przy tym ale"przyjazn jest wazniejsza". > JAk to nie ma nic ponizej?:)). Gdzie Ty patrzysz:P..nie w watku "przyrodzenie > kawalera " ;), tylko "ogladajcie jutro kawalera do wziecia, bedzie fajnie"- > jakos tak. Koncowka watku-to jakies 10 postow od wczorajszym odcinku.Zobacz. > JAkies 15 watkow nizej ;) > pzd Lecę szukać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do Aguszak.. :) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 11:26 nie ma sprawy..czego sie nie robi dla plusa ;) :DDDDDDDDD ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: do Aguszak.. :) 30.10.03, 11:39 Już przyznałam dwa, ale co tam, biegnę przyznać jeszcze jednego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do Aguszak.. :) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 11:51 nie no ;0.zostaw go na przyszly tydzien..Jak chcesz mozesz mnie pytac"co tam w barze" (np ile wazy magda Ci moge powiedziec;DD} , mam teraz dostep do niekodowanego, wiec pytaj ;). W ramach plusa moge sie poswiecac ;), moze mi kto pensje do konca zycia ufonduje, to wiele nie strace ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Margaret... 30.10.03, 12:12 ... to zapodawaj info, czy Guzowska i Edyta wychodzą, czy nie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Aguszak.. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 12:19 Na stronie Baru "najswiezsze" info dotycza dnia wczorajszego, i nie ma tam niczego o tym -zeby Guzowska opuszczała "BAR". Jest relacja z rozmowy Edyty z mezem, a takze rozwiniecie w rodzaju"edyta chce wyjsc, dlugo myslała o rozmowie z mezem"..Ale o konkretnej decyzji nic nie ma.Byc moze gdybym miala lepsze lacza zobaczylabym "to i owo" na kamerkach na zywo, ale -z moimi ;) jakos obrazu jest dosc kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś