agata400 05.12.08, 22:38 czy ktos moze wie kto odpadl w dzisiejszym odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adi0075 Wy to jeszcze ogladacie? 07.12.08, 10:46 Mam nadzieje ze ogladalnosc spadnie na tyle ze to bedzie ostatnia edycja tego gniotu.I zadne tam "afery" zarozumialej blondi tego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Wy to jeszcze ogladacie? 07.12.08, 11:34 adi0075 napisał: > Mam nadzieje ze ogladalnosc spadnie na tyle ze to bedzie ostatnia edycja tego > gniotu.I zadne tam "afery" zarozumialej blondi tego nie zmienia. :) i ja się z Tobą adi0075 zgadzam w całej rozciągłości! Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: :* 08.12.08, 13:20 :) podro adi0075 Masz rację z tą Wideoteką (w wątku o Wideotece), to dziwne i niezrozumiałe co robi dyrekcja TVP, bo przecież program podobał się ludziom, miał oglądalność. I naprawdę był niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Re: :* 08.12.08, 23:53 Wiesz, ostatnio wiekszosc decyzji TVP jest dziwnych i niezrozumialych.A Wideoteka to byl kawal dobrej muzyki.Polska klasyka rocka a nawet nielubianego przeze mnie popu ktora miazdzyla to co jest teraz.Gdzie teraz sie uslyszy takie zespoly jak Dzamble,SBB,Romuald i Roman chociazby czy nawet Gasowskiego z czasow Testu (1-szej polskiej hard rockowej kapeli).Tylko tam.A teraz ledwo ledwo 20 kilka minut i to wszystko.A tak to slyszymy Soundplastica (nieiwem jak to sie pisze dokladnie i neichce wiedziec),Feela,Pectus,Dode i cala smietanke muzycznego plastiku.. niemal na okraglo.. TVP kultura tylko to pozostaje.Rowniez pozdrawiam Basiu! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka I jakby ktoś 08.12.08, 17:27 ... teraz napisał, że jak się nie podoba, to nie oglądać, odpowiadam: wkurza mnie zapychanie takim badziewiem czasu antenowego, w któym mogłoby się trafić coś znacznie fajniejszego niż jakieś popłuczyny po pięcioligowych gwiazdeczkach jednegosezonu. Odpowiedz Link Zgłoś