bpkw 07.12.02, 20:56 Nowa książka Stanisława Piechockiego,oczywiście o dziejach Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alf Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:28 Czytal ktoś?Detritusie,proszę o recenzję,bo nie wiem czy mam złożyć zamówienie u Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:45 Zamawiaj! W sumie jest to chyba powtorzenie tego, co ukazywalo sie na lamach Olsztynskiej. Bardzo ciekawa pozycja, przeczytalem ja jednym tchem :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 12:23 Dzięki za opinię.Po takiej rekomendacji mój Mikołaj nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.9.* 08.12.02, 19:26 Poproszę o dokładny tytuł i wydawnictwo, żeby mój Mikołaj nie miotał sie po księgarniach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 08.12.02, 19:44 Tytuł dokładnie jak w temacie "Olsztyn magiczny" autor Stanisław Piechocki, wydawnictwo "Remix". Przyjemnej lektury. Ja mam ,niestety, to już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.9.* 08.12.02, 19:51 Gość portalu: bpkw napisał(a): > Tytuł dokładnie jak w temacie "Olsztyn magiczny" autor Stanisław Piechocki, > wydawnictwo "Remix". Przyjemnej lektury. Ja mam ,niestety, to już za sobą. Dzięki. Jutro sie przelecę po księgarniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:13 Obawiam sie ze poza Olsztynem bedzie nie do zdobycia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 09.12.02, 10:28 Gość portalu: detritus napisał(a): > Obawiam sie ze poza Olsztynem bedzie nie do zdobycia ;o) Może tak i być, niestety. Na razie sprawdziłam w księgarni internetowej MERLIN - nie ma. Czy Remix to olsztyńskie wydawnictwo? Bo jeśli tak, to d... blada, Mikołaj się nie spisze... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 09.12.02, 12:09 Znalazłam za to w Merlinie następującą pozycję: K. Gałczyński, "Kronika olsztyńska z fotografiami M. Wieliczka", wyd. Buffi, cena 85,5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 14:54 Tego nie znam, jednak wiem ze Wieliczko robi piekne zdjecia :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 09.12.02, 15:09 Gość portalu: detritus napisał(a): > Tego nie znam, jednak wiem ze Wieliczko robi piekne zdjecia :o) Ja niestety też nie, bo w grudniu cienko z pieniędzmi. Jako Mikołaj sama muszę kupić ponad 20 prezentów (tylko symbolicznie po 20 zł to już ponad 4 stówy, a nie wszystkich można obdarować symbolicznie). Inne Mikołaje mają ten sam problem, więc tak drogiej książki mi raczej nie kupią. Ale jeśli Ty jesteś przy forsie, zamów sobie: www.merlin.com.pl I miłej lektury :) A co z tym Remixem? To olsztyński wydawca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 16:12 Tak, to olsztynski wydawca :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theedge Re: Olsztyn magiczny IP: *.tvk.tpsa.pl 09.12.02, 17:30 Sorry... nie wiem czy to juz bylo ;-) Ile kosztuje Olsztyn Magiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 18:36 Różnie: 60 - 65 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny + detritus IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 18:48 Przez przypadek w "Naszym Olsztyniaku" nr 62 zobaczyłem pocztówkę "Grandhotel Deutsches Haus,Allenstein" i oczywiście odwiedziłem Twoja stronę www.detritus.olsztyn.pl Ekstraklasa.Polecam wszystkim !!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 19:11 Dzieki :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 22:27 bpkw,a gdzie cena tej książki zbliża się do 60PLN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.12.02, 20:08 Z mojego rozeznania wynika, że chyba w księgarni "ORION" na Zatorzu /ul.Jagiellońska/. Odpowiedz Link Zgłoś