Dodaj do ulubionych

Olsztyn magiczny

07.12.02, 20:56
Nowa książka Stanisława Piechockiego,oczywiście o dziejach Olsztyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: alf Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:28
      Czytal ktoś?Detritusie,proszę o recenzję,bo nie wiem czy mam złożyć zamówienie
      u Mikołaja?
      • Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:45
        Zamawiaj!
        W sumie jest to chyba powtorzenie tego, co ukazywalo sie na lamach
        Olsztynskiej. Bardzo ciekawa pozycja, przeczytalem ja jednym tchem :o))))
        • Gość: alf Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 12:23
          Dzięki za opinię.Po takiej rekomendacji mój Mikołaj nie ma wyjścia.
    • Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.9.* 08.12.02, 19:26
      Poproszę o dokładny tytuł i wydawnictwo, żeby mój Mikołaj nie miotał sie po
      księgarniach. :)
      • Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 08.12.02, 19:44
        Tytuł dokładnie jak w temacie "Olsztyn magiczny" autor Stanisław Piechocki,
        wydawnictwo "Remix". Przyjemnej lektury. Ja mam ,niestety, to już za sobą.
        • Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.9.* 08.12.02, 19:51
          Gość portalu: bpkw napisał(a):

> Tytuł dokładnie jak w temacie "Olsztyn magiczny" autor Stanisław Piechocki,
          > wydawnictwo "Remix". Przyjemnej lektury. Ja mam ,niestety, to już za sobą.

Dzięki. Jutro sie przelecę po księgarniach :)
          • Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:13
            Obawiam sie ze poza Olsztynem bedzie nie do zdobycia ;o)
            • Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 09.12.02, 10:28
              Gość portalu: detritus napisał(a):

> Obawiam sie ze poza Olsztynem bedzie nie do zdobycia ;o)

Może tak i być, niestety. Na razie sprawdziłam w księgarni internetowej MERLIN -
              nie ma. Czy Remix to olsztyńskie wydawnictwo? Bo jeśli tak, to d... blada,
              Mikołaj się nie spisze... :(
              • Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 09.12.02, 12:09
                Znalazłam za to w Merlinie następującą pozycję: K. Gałczyński, "Kronika
                olsztyńska z fotografiami M. Wieliczka", wyd. Buffi, cena 85,5 zł.
                • Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 14:54
                  Tego nie znam, jednak wiem ze Wieliczko robi piekne zdjecia :o)
                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn magiczny IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 09.12.02, 15:09
                    Gość portalu: detritus napisał(a):

> Tego nie znam, jednak wiem ze Wieliczko robi piekne zdjecia :o)

Ja niestety też nie, bo w grudniu cienko z pieniędzmi. Jako Mikołaj sama muszę
                    kupić ponad 20 prezentów (tylko symbolicznie po 20 zł to już ponad 4 stówy, a
                    nie wszystkich można obdarować symbolicznie). Inne Mikołaje mają ten sam
                    problem, więc tak drogiej książki mi raczej nie kupią. Ale jeśli Ty jesteś przy
                    forsie, zamów sobie: www.merlin.com.pl
                    I miłej lektury :)
                    A co z tym Remixem? To olsztyński wydawca?
                    • Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 16:12
                      Tak, to olsztynski wydawca :o)
                      • Gość: theedge Re: Olsztyn magiczny IP: *.tvk.tpsa.pl 09.12.02, 17:30
                        Sorry... nie wiem czy to juz bylo ;-) Ile kosztuje Olsztyn Magiczny?
                        • Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 18:36
                          Różnie: 60 - 65 zł.
                      • Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny + detritus IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 18:48
                        Przez przypadek w "Naszym Olsztyniaku" nr 62 zobaczyłem pocztówkę "Grandhotel
                        Deutsches Haus,Allenstein" i oczywiście odwiedziłem Twoja stronę
                        www.detritus.olsztyn.pl Ekstraklasa.Polecam wszystkim !!!!!!!!1
                        • Gość: detritus Re: Olsztyn magiczny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 19:11
                          Dzieki :o)
                          • Gość: alf Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 09.12.02, 22:27
                            bpkw,a gdzie cena tej książki zbliża się do 60PLN?
                            • Gość: bpkw Re: Olsztyn magiczny IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.12.02, 20:08
                              Z mojego rozeznania wynika, że chyba w księgarni "ORION" na
                              Zatorzu /ul.Jagiellońska/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka