Dodaj do ulubionych

Donnie Brasco

03.11.03, 13:32
dzisiaj na Polszmacie, 21.40. Warto ten film 'zaliczyć'??
Obserwuj wątek
    • wirkkala Re: Donnie Brasco 03.11.03, 13:37
      pytasz , pewno nie wiesz :)

warto, nawet bardzo
      • cze67 Re: Donnie Brasco 03.11.03, 15:00
        Ja tez jeszcze nie widzialem. Ale ostrze sobie na niego zeby (oczy?). Szczegolnie ze wzgledu na
        Ala Pacino.
        • Gość: kuku Re: Donnie Brasco IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 03.11.03, 15:41
          A ja już go widziałem. Film się kończy bardzo ciekawie bowiem okauje się, że
          Lefty(Pacino) jest ojcem Donniego Brasco(Depp) oczym ten dowiaduje się już po
          wykonanej na Leftym karze śmierci.Do której zresztą sam Donnie Brasco się
          przyczynil.
          • cze67 Re: Donnie Brasco 04.11.03, 19:57
            Gość portalu: kuku napisał(a):

> A ja już go widziałem. Film się kończy bardzo ciekawie bowiem okauje się, że
            > Lefty(Pacino) jest ojcem Donniego Brasco(Depp) oczym ten dowiaduje się już
            po
            > wykonanej na Leftym karze śmierci.Do której zresztą sam Donnie Brasco się
            > przyczynil.

Ciekawe rzeczy opowiadasz...
    • maniaczytania Re: Donnie Brasco 03.11.03, 16:59
      warto, jest naprawde swietny
      • Gość: eric Re: Donnie Brasco IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:20
        słabszy od Chłopców z ferajny ale warto.
        • Gość: verte Re: Donnie Brasco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 17:23
          Warto obejrzeć ale wybitne dzieło to to nie jest.Dałbym ze 3 gwiazdki.
    • Gość: vincent vega Re: Donnie Brasco IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 03.11.03, 19:51
      Sonny ! Tu Vincent. Już wyjaśniam. Jeśli jeszcze nie oglądałeś "Donniego
      Brasco", a wieczorem absolutnie nic bardziej ekscytującego Cię nie czeka - to
      oczywiście należy obejrzeć ten film. I tu ważna uwaga - oczywiście
      subiektywna. Widziałem już niejeden film o tematycece mafijnej, który jest po
      prostu lepszy. Ale ... no właśnie. Tam - kurwa żesz jego mać - gra magiczny Al
      Pacino. I chociażby dla niego trzeba to zobaczyć. I po raz enty usłyszeć spod
      polskiego dubbingu ten niesamowity schrypnięty głos starego dobrego Ala.
      Deppem się nie podniecam, chociaż go szanuję. Nigdy się do niego do końca nie
      mogłem się przekonać. I to nie tylko w tym filmie. Zawsze był dla mnie trochę
      dziwny - jakiś taki nieobecny, jakby zamglony, jakby zza szyby, taki mało
      wyrazisty. Ale filmik obejrzyj. Wiadomo mafia...
      • Gość: poncju Re: Donnie Brasco IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 00:48
        Ale! Skoro o filmach gangsterskich. To czy lepszy jest aby od "Chłopacy nie
        płaczą"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka