camaretto
24.09.20, 09:53
list poszukiwawczy
Może ktoś postawi karty? Ja ćwiczę na gitarze i klawiszach zaraz po wstaniu, zresztą z ptakami, i karty są ale gdzie indziej.
Zrehabilitowałam już trochę system nerwowy, widać dużą poprawę sprawności, zwłaszcza po palcówkach porannych.
Zresztą ,biorę mimo free zone w Wawie (zagroziliśmy że jak będzie tak dalej to ich wywieziemy jak w "Chłopach'" kaczki na taczkach, a czasy cegłówek to nie przymiarka do Kazika ani też strachy na lachy) uwagi na wirusy i zapalenie brzegów powiek (z początku był to gronkowiec z rzeki, jak myślę, ale po emisji lokalnej i "Śmietnigródka" ruszyło w końcu i zmienii w Wawie co powinni byli od dawna, czyli rury na naszej ulicy.).
Tak w razie czego, ten bomber to chyba było wszystko co nowoczesnego mieli do pokwazania trampkin' donnie i du -zda- matura... To zresztą, z bloga mego zdjęłam, tam się jedynie poważnie wkierunku do Europy o wojnie domowej wypisywałam i wesołe żarty rysowałam. Tu to ostatnie układy chciałam bosiępobili na białorusi w końcu,a ja mam odczyt psychiczny jasny, nie chodzi o Europęi demorację, tylo o puszczenie Ławrynience pani w bieli, wersja 20 5 tożaden cud, ale że ja nie wierząc i tak karty i ezo odczyt miałam poprawny?
Za szerzenie epidemiologicznego zagrożenia ówczesna prawniczka kanoniczna z KUL, pani profesor na uczelni Wyszyńskiego pracująca, a rzondy w Wawie oddająca Bogu i Misiewiczowi Hanna Gronkowiec powinna znaleźć się w areszcie śledczym. Również jej Order Podwiązki jest bardzo podejrzany, bo we Francji to wiadomo, zresztą znane mi wojny (ostatnia to nawet na balu w Ambasadzie Francuskiej) kończyły się różnie, często odgryzieniem palca, w Internecie wiele rzeczy mnie przerażało, ale po nagłośnieniu historii pani, która zdecydowała się pójść do pewno jedynego sklepu we wsi Kobylewo,żeby dokupić trochę jedzenia i leków, i reakcji Helsinek w końcu stwierdziłam, że do czegoś się ta prasa przydaje.
Linka daję zaraz, ale kart nie mając powróżę później,bo przecież odkryliśmy jeszcze fałszywe testy w powiązaniach materialnych i politycznych, zresztą,nikt tych testów szumowińskich robić nie chce, znęcająsię tylko nad ludźmi per policja.Tak notabene, zauważyłam,że od kiedy Szumek szumowiński zaczął nosić maseczkę to są dostępne tylko zdjęciaz tyłu, kark ma byczy, ciężki kościec, a broda i "wieczne ooo" musiało się skończyć, wiadomo, tudzież patriarchalny gest przypominający ben Ladena. W siną dale zatem wszelkie próby transkrypcji mowy ciała w/w pana poszły, tudzież odkrycia, kim jest naprawdępo buźce. Bablina ma miły" szczery" uśmiech typu "słoneczko",pewno dlatego wylądowała w rzondzie Kwaczuszek - disneyowskich bliźniaków...
Mickey mouse to Jackson i jego siostra, która opublikowała zdjęcia obciążająceojca, ale i jakichś ludzi - "tajemniczą Korporację?" ..Tak mi się przypomina wersja spiskowa,jak również - z artykułów wynikało, że w USA jużdawno istniał"gabinet cieni" , jeszcze w atach 80, a "wygadał się wtedy należący do niego 'dyrektor CIA',zdaje się,Bush jr.
Postawiłabym karty, tudzież,niestety, na wszystkie tematy nie da się w jednym, więc kto chce z forumów ze mną poszukać 17 - letniej dziewczyny,, która poszła do szkoły i zaginęla, to tu będziemy się może wpisywać,a na inne tematy założymy może inne forum, osobno spiskowe,osobno dziejowe polskie wolskie,Kwaczek ku władzi się kieruje,ale aż drżenie radości mnie przebiegło, bo Morawy kasuje w 5 minut, ostatnie minuty rajdu, goool!!!
No tak,od rana widać co czytam , nie konczący się Kwabaret z ostatnimi skeczami.
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary..Nawet w SN i stosunkach Kwarantanny oraz Zsutanny