Dodaj do ulubionych

Tranzyt uczuciowy w Barze

14.11.03, 09:12
Wczoraj na plusach i minusach Aldek użył tego określenia w stosunku do
Frytki, tylko co to cholera znaczy? Wyjaśni ktoś?
Obserwuj wątek
    • dafni Re: Tranzyt uczuciowy w Barze 14.11.03, 17:56
      Chodzi o zmienność uczuć Frytki i przenoszenie uczuć z jednego faceta na
      drugiego. Ale określenie nie było zbyt fortunne.
    • Gość: wiem Re: Tranzyt uczuciowy w Barze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.03, 18:08
      Tranzyt, przemieszczanie środków transportu, osób, ładunków, energii,
      informacji z jednego państwa do drugiego przez terytorium państwa trzeciego,
      które nie jest krajem nadania ani krajem przeznaczenia.

Zmień srodki transportu itd na emocje fryty a państwa na poszczególne osoby
      aldka i macka a wszystko stanie sie jasne ;)
    • spatologizowana_sempiterna Re: Tranzyt uczuciowy w Barze 14.11.03, 18:58
      Nie martw się. Rozwija się psychologia psów i kotów, więc za parę lat na pewno
      pojawią się gabinety z psychologami także dla pierwotniaków. Wtedy na pewno już
      będzie ktoś, kto Ci to wyjaśni.
      • Gość: Margaret Re: Tranzyt uczuciowy w Barze IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 14.11.03, 23:33
        oj dzisiaj sie dzialo w barze;). Co prawda nie widzialam, tylko sluchalam..ale
        Aldek niezle "nakopal" Frytce-i vice versa :).Co sie stalo z ich wspolnym
        jezykiem ;0
        • Gość: ona Re: Tranzyt uczuciowy w Barze IP: *.acn.waw.pl 14.11.03, 23:51
          puść streszczenie, co?
        • Gość: Margaret Streszczenie IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 15.11.03, 00:07
          tutaj ten dzien-ktory pokazywali dzisiaj.

----------
          W środę aż trójka uczestników "Baru" obchodziła swoje urodziny. Leszek skończył
          48 lat, Aldek- 35, a Iwona Szałkowska- 25 lat. Wszyscy są spod znaku skorpiona.
          Wieczorem odbył się specjalny, choć przenudny program na żywo. Tak naprawdę nie
          wiadomo jaki był sens spotkania. Jedyną "atrakcją" było pojawienie się w studio
          wybranych dzień wcześniej: "Miss Telewidzów"- Justyny Majdy oraz "Miss Polski
          2003"- Kaji Kruszyńskiej, która miała spore kłopoty z wysławianiem się. Widzom
          zaserwowano kolejną papkę telewizyjnych romansów, aktów zazdrości i sprawianiu
          wrażenia, że wśród barmanów nastąpił podział na gang blondynek, brunetek i
          mężczyzn. Podczas programu na żywo odbył się występ Berenice. Później
          rozpoczęła się impreza. Jubilaci otrzymali trzy torty ze świeczkami. Uczestnicy
          byli mocno pijani. Aldek i Maciej całowali się z Iwoną Szałkowską. Dziewczyny
          zrobiły Aldkowi dowcip- w jego majtki wsadziły ogórka i wlały jogurt. Iwona
          stwierdziła, że Maciek bardzo się zmienił w programie- gra, jest tchórzem,
          kłamie, nie potrafi się przyznać do tego co czuje, chce się pokazać kobietom z
          jak najlepszej strony i źle wpłynęła na niego popularność. Chłopak początkowo
          nie chciał się z tym zgodzić, a usłyszane słowa go poruszyły. Magda ponownie
          zdenerwowała się na Damiana. Oświadczyła mu jednak, że nie będzie wszczynać
          żadnej awantury. Agnieszka położyła się spać do Maćka. Aldek chciał, by
          dziewczyna odpowiedziała mu na pytanie: z kim jest związana. "Na pewno nie z
          tobą"- odpowiedziała mu "Frytka", nie szczędząc negatywnych słów pod adresem
          kolegi. Aldka poczuł się urażony usłyszanymi słowami.

------------------------
          W czwartek, po powrocie do domu Agnieszka Frykowska była zdenerwowana tym, co
          powiedział na jej temat Aldek podczas programu na żywo. "Tyle obelg, co się
          dziś nasłuchałam pod swoim adresem... Nie wiem, czy będę mogła się przełamać,
          aby było OK. Jest w nim tyle nienawiści. Zachowuje się jak typowy samiec. Nie
          dostał tego co chciał, to myśli, że w ten sposób mnie zniszczy. Ja na pewno
          pierwsza ręki nie wyciągnę. Muszę się z tym przespać, bo jest mi niedobrze"-
          mówiła "Frytka". "To jest dziewczyna pełna miłości. Chce wygrać za wszelką cenę
          i to dominuje nad trochę szlachetniejszymi odruchami"- stwierdziła Iwona
          Sieminski w rozmowie z Aldkiem. Barmani po raz kolejny otrzymali temat do
          dyskusji dotyczący miłości i związków. Uczestnicy otrzymali od realizatorów
          informację, aby w trakcie rozmowy popijali "PoloCocktę". Po zakończeniu "panelu
          dyskusyjnego" mieszkańcy usłyszeli głos członka ekipy proszący, aby uczestnicy
          przedłużyli jeszcze pogawędki: "W trakcie tej rozmowy proszę, abyście sobie
          jeszcze polali PoloCocktę!". Napój został więc rozlany- wszystko po to, by
          podczas jednego z kolejnych odcinków "Baru" zastosować kryptoreklamę. "Maćku,
          czy mógłbyś mi nalać PoloCocktę, bo strasznie chce mi się pić?"-
          prosiła "Frytka". Później Maciej i Magda Modra zastanawiali się, kogo
          posadziliby na "Gorące Krzesło". Uznali, że największe szanse na zwycięstwo z
          Damianem miałaby Agnieszka Frykowska. Wskazanie innych mieszkańców byłoby
          według nich jednoznaczne z podarowaniem im biletu do wyjścia z programu. Aldek
          wyznał Damianowi, że przed "Plusami-Minusami" zastanawiał się nad zmianą typu
          osoby, której podarował minusa. Chłopak starał się porozmawiać z "Frytką". Ta
          jednak odpowiedziała mu: "Spierdalaj". Wtedy Aldek utwierdził się w swojej
          decyzji. Późną nocą Aldek i nowe uczestniczki poprzebierali się za zjawy i
          straszyli śpiących domowników.

• Gość: marg czat z leszkiem F IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 15.11.03, 00:20
      LESZEK FEDOROWICZ: WITAM W CZATERII I CZEKAM NA WASZE PYTANIA
      nr3182: JAK SIE MASZ? JESTES MOIM IDOLEM!
      Ania_i_Neti: CZESC LESZEK
      Cool12: Czesc
      Cassano15: cze Leszek
      LESZEK FEDOROWICZ: Dzięki.
      nie_miła: co tam u ciebie słychać
      LESZEK FEDOROWICZ: Cześć.
      =>B*a*J*k*A<=: no jak w barze ci sie podoba?
      LESZEK FEDOROWICZ: Na razie wszystko OK. Jutro mam występ w musicalu GORĄCZKA w
      Teatrze
      Muzycznym we Wrocławiu. Mam tremę - trzymajcie kciuki.
      !: czy osiągnąłeś jakieś sukcesy w boksie
      ice.mm: o właśnie a twoje sukcesy w boksie
      LESZEK FEDOROWICZ: Byłem w swojej karierze amatorskiej mistrzem Frankonii i
      wicemistrzem
      Bawarii.
      michaś//: twoje zajnteresowania
      LESZEK FEDOROWICZ: Fitness, czyli rekreacja, boks i muzyka.
      los!!!!!!!: co lubisz robic
      nr2257: Leszku jestes najfajniejszym uczestnikiem baru.Powinienes wygrac ten
      program.Ale
      czy ty tego nie widzisz ze frytka to falszywa malpa ?LANDRI
      @Skorpion_16@: lubisz frytke?
      LESZEK FEDOROWICZ: Trenuję - to lubię. I grać muzykę. Frytka fajny kumpel jest
      i basta.
      sonia_03: lubisz Magde?
      nr3186: LESZEK,CZY ZAMIERZASZ BYC Z MAGDA PO PO PROGRAMIE?
      LESZEK FEDOROWICZ: I nie jest fałszywa. Jest szczera do bólu, tylko trzeba
      umieć z nią
      rozmawiać. Magda... tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie.
      jarek(21)*: jesteś zonaty?
      gorąca_oleńka_13: masz żonę
      LESZEK FEDOROWICZ: Już nie.

SHADOW--: leszek czy zawiodles sie kiedys na kims
      LESZEK FEDOROWICZ: Tak, bardzo i to na osobie, którą bardzo kochałem.
      metalomanka_14: Jak Ci sie podobają nowe uczestniczki ?
      LESZEK FEDOROWICZ: Są fajne, ale.... tylko jako uczestniczki.
      MAGDA: To znaczy????
      LESZEK FEDOROWICZ: To znaczy to co znaczy. Nie patrzę na nie jak na potencjalne
      narzeczone.
      nr3192: co ci sie stalo w miesien
      LESZEK FEDOROWICZ: Frycia poczuła się zazdrosna i walneła mnie pięścią. W
      żartach of
      course, ale bolało.
      nr3191: kogo lubisz szczegulnie z baru?
      nr3193: jak ci sie zyje w barze?
      LESZEK FEDOROWICZ: Lubię Frytkę i Magdę Modrą.
      nr3189: SIEMANKO! LESIU CO SADZISZ O DAMIANIE?JESTESOK.MASZ WYGRAC! ODPISZ
      PROSZE! IWA
      LESZEK FEDOROWICZ: Damian - poczekaj do końca dzisiejszego programu to
      zobaczysz.
      nr2257: co myslisz o Aldku.?i tak wogole to z jakiej jestes miejscowosci?
      LESZEK FEDOROWICZ: Jestem z Warszawy. Aldek - jest dla mnie "włazidupkiem".
      monisia-ślpa: a czemu zawsze pokazujesz swoje "muskuły" czly nosisz bluzke bez
      rekawow?
      LESZEK FEDOROWICZ: W BARZE i w domu jest starsznie gorąco. Raz założyłem długi
      rękaw i
      myślałem, że umrę. Poza tym nie mam dużych muskułów.
      nr3186: JAK MYSLISZ,DLACZEGO ALDEK NASKOCZYL DZIS NA FRYTKE?
      LESZEK FEDOROWICZ: Nie widziałem co się stało w nocy, ale słyszałem, że
      zachował się
      bardzo nieładnie i to była rekacja obronna z jego storny.
      nr1157: witaj.Czy ty naprawde nie widzisz ze jestescie pionkami w grze frytki?
      Czy moze
      udajesz ze tego nie widzisz?Tak czy inaczej radze ci-przejrzyj na oczy.
      LESZEK FEDOROWICZ: Nie będąc z nami w programie nie możesz wiedzieć czy ona gra
      czy
      nie... ze mną na pewno nie gra.
      nr3199: LESZEK CZY JAK BY FRYTKA ODESZLA Z BARU CZY BYS SIE POCZUL LEPIEJ NIE
      MNIAL BY
      KTO MIESZAC
      LESZEK FEDOROWICZ: Nie poczułbym się lepiej - bardzo ją lubię i chcę żeby była
      ze mną jak
      najdłużej.
      nr3198: Leszek kochasz Frytke czy Magde?
      nr3200: CZUJESZ COS DO MAGDY?
      LESZEK FEDOROWICZ: Lubię je obie.

AntekL:Czy widziales jak Magda sciagnela Aldkowi majtki? Cos ona ostatnio
      czesto z nim
      bryka icon_smile )
      nr3201: LESZEK JESTES WIELKI WYGRAJ TEN BAR FRYTKA JEST DO BANI POZDRAWIAM
      LESZEK FEDOROWICZ: Niech bryka.
      nr3203: CHLOPIE LUBIE CIE I ZAUFAJ MI FRYTKA Z TOBA GRA! ZNISZCZY CIE.
      nr2257: Telewizja pokazuje chyba to co chce.Aldek wyszedl na ofiare a frytka na
      wredna
      osobe ktora nie liczy sie z innymi!POZDRAWIAM-KATE
      LESZEK FEDOROWICZ: Za stary wróbel jestem, żeby mnie tak łatwo zniszczyć.
      nr3011: JAKI JEST TWOJ ZNAK ZODIAKU?
      nr3192: leszek pokazuj swoje muly prosze cie pokaz miesnie na poczatku baru
      albo pozdrow
      oliviera z jeleniej gory prosze cie
      LESZEK FEDOROWICZ: Skorpion. Wczoraj miałem urodziny.
      nr3208: LESZKU CHYBA FrYTKA CI COS OBIECALA....
      nr3202: Nazwales Aldka wlazidupkiem a ja dokladnie tak samo mysle o tobie,bo to
      ty
      podlizujesz sie do Frytki. Co ty na to?
      LESZEK FEDOROWICZ: Obiecała mi dozgonną przyjaźń ze wszystkimi dodatkami.
      nr3210: TAK TRZYMAJ LESIU KASZUBI Z TOBA WSPOMINAJ WLADYSLAWOWO I UWAZAJ NA
      BLONDYNY
      T,SZ.
      LESZEK FEDOROWICZ: Kumpelstwo to nie włazidupstwo. Jeśli tak myślisz to nie
      rozumiesz
      tego pojęcia.
      nr3207: Kiedy przespisz sie z Magda? - powodzenia
      LESZEK FEDOROWICZ: Kocham Władysławowo. Po programie jeśli oboje będziemy tego
      chcieli.
      nr3211: LESZEK MAM NADZIEJE ZE NIE ZREZYGNUJESZ Z MAGDY M WY JESTESCIE DLA
      SIEBIE
      STWORZENI TRZYMAM ZA WAS SYLWIA
      nr3212: LESZEK Z MAGDA M PASU JECIE DO SIEBIE NIE NISZCZ TEGO
      nr3205: CZY JESTES PRZYJACIELEM MACKA? CZY MOZE TO DLA CIEBIE "DZIECIAK"?
      LESZEK FEDOROWICZ: Dzięki za życzenia. Zobaczymy co będzie. Maćka lubię, bo
      jest taki
      jaki ja byłem w jego wieku.

nr3011: WIEC WSZYSTKIEGO NAJ... Z OKAZJI URODZIN
      nr3203: POWINIENES TRZYMAC Z ALDKIEM BO JAK GO WYKONCZY FRYTKA TO WEZMIE SIE ZA
      CIEBIE.
      PRZEJZYJ NA OCZY STARY!
      nr3186: CZY ULZYLO CI GDY Z PROGRAMU ODESZLA TOMALA?
      • Gość: Margaret czat-cd IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 15.11.03, 00:23
        LESZEK FEDOROWICZ: Dzięki za życzenia. Tomala - nie ulżyło mi, bo nigdy nie
        czułem do
        niej negatywnych uczuć.
        nr3213: LESZKU POZDROW ANIE Z KEPNA PROSZE WYGRAJ TA EDYCJE
        LESZEK FEDOROWICZ: To, że dawalem jej minusy było raczej przestrogą.
        nr3187: CHCIALBYS WROCIC ZA GRANICE CZY POLSKA CI PASUJE PAWEL
        LESZEK FEDOROWICZ: Zaczynam sie przyzwyczajać, choć mentalność w Polsce jest
        inna niż ta,
        w której się wychowałem. Ale zaczynam się przyzwyczajać.
        nr3200: MASZ JAKAS TAKTYKE DO TEJ GRY?POWODZENIA Z MAGDA.
        LESZEK FEDOROWICZ: Chcę być tu jak najdłużej zachowując godność.
        nr3214: CO S[DZISZ O SLICZNEJ MOWIE DAMIANA?
        nr3208: LESZKU PRZYJAZN Z FrYTKA OK ALE UWAZAJ NA DODATKI :-!
        nr3215: Leszku,jestes fantastycznym facetem.Mam nadzieje ze wygrasz.Trzymam za
        Ciebie
        kciuki.Asia.
        LESZEK FEDOROWICZ: Damian ma ciągle "śliczne mowy", więc nie wiem o której
        mówisz.
        nr3209: Jak myslisz kto usiadzie na goronce krzesla?-OLI
        LESZEK FEDOROWICZ: Sądzę, że Damian.
        nr3197: jak myslisz kto wygra Bar ?
        nr3195: Czy zamierzasz wygrac program?
        nr3216: WITAM SERDECZNIE! LESZKU! JESTES FAJNYM FACETEM, UWAZAJ NA FRYTKE - ONA
        GRA.MOCNO
        POZDRAWIAM.KASIA Z BIELSKA
        LESZEK FEDOROWICZ: Życzyłem tego Krzyskowi Kusikowi, ale już go nie ma. Teraz
        życzę tego
        sobie.
        nr3196: CZESC JESTES O.K. POWIEM TAK ZE DENERWUJE MNIE ZACHOWANIE FRYTKI A
        JESZCZE
        BARDZIEJ TE NOWE UCZESTNICZKI ICH ZACHOWANIE JEST GORSZE OD WASZEGO POZDRAWIAM
        nr1157: czy zdajesz sobie sprawe z tego ze grajac z frytka w jednym zespole
        tracisz?A
        przejrzysz na oczy jak usiadziesz na goracych krzeslach.Przemysl to .
        *extazy*: czy jestes mezczyzna ktory potrafi do reszty zwariowac dla dziewczyny
        i zrobic
        dla niej wszystko??
        nr3212: JESZCZE RAZ PISZE NIE NISZCZ TEGO MAGDA M TO SKARB
        LESZEK FEDOROWICZ: A z kim mam grać, żeby nie tracić???
        $12_b-stok: z damianem icon_smile1
        Młodziutka_p-ce: lesiu z mackiem!!
        Miriam_12: z magdą
        waw1000: a aldkiem
        Dj_Ceż: mam pytanie calowales sie z magda wtedy pod prysnicem
        LESZEK FEDOROWICZ: No właśnie - ze wszystkimi. A może to oni powinni trzymać ze
        mną???
        PUTIN(RUSSIA78): TAK
        anita_fanka: no tak
        LESZEK FEDOROWICZ: Z Magdą pod prysznicem? Nie.
        Maciola: tak
        spoleczne_lo: tak
        nr3192: Pozdrow oliviera z jeleniej gory
        nr1194: pozdrowienia z Czerniejewa od niedoszlego barowicza Piotra.Wygraj .
        LESZEK FEDOROWICZ: Olivier - podrawiam cię.
        nr3186: CZY DAMIAN CHCIAL OBRAZIC MAGDE ZE SWOJA SLYNNA "AUTOSTRADA",CZY
        MOZE "PIEKNA
        MOWA" MU NIE WYSZLA?P.S. POZDROWIENIA DLA DARKA BEREDY.
        nr3189: JESTEM ZA TOBA OD POCZATKU! TRZYMAJ SIE!!! POZDRW ODEMNIE KRZYSIA
        IBISZA! IWA Z
        SOSNOWCA! PA GORACE CALUSKI!ODP
        LESZEK FEDOROWICZ: Myślę że tak naprawdę Damian często nie wie co mówi.
        Ania: Czy potrafisz stracic głowe dla kobiety? Zrobic dla niej wszystko?....
        LESZEK FEDOROWICZ: Zrobiłem dwa razy i wystarczy.
        kubuś:P: Leszek o ile magda jest od Ciebie młodsza ?? icon_confused
        LESZEK FEDOROWICZ: O połowę. A w czym problem???
        &TeA&: dlaczego postanowiłeś wejśc do programu bar
        nr3220: UWAZAM ZE ZASLUZYLES NA PRAWDZIWA MILOSC.MAM NADZIEJE ZE AMOR WKROTCE
        CIE
        DOJDZIE.MNIE DOSZEDL I TOBIE TEGO ZYCZE!TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI.POZDRO.MARTA
        LESZEK FEDOROWICZ: Bo chcę rozpowszechnić w Polsce ideę fitness.
        nr3222: Leszku jak myslisz:wygrasz ta edycje?Ja kibicuje Ci od samego poczatku.
        Trzymam
        za Ciebie kciuki!WYGRAJ! ARTUR
        ANIA : Prowadziles cwiczenia FITNESS z dziewczynami??? Jakos tego nie
        pokazywali...
        LESZEK FEDOROWICZ: Dziękuję. Tego czy wygram nie wie nikt, ale bardzo bym tego
        chciał.
        MAREJ: FITNESS????
        krycha_: ?????
        Michał16Strzebiń: ????????
        Piotbas: ??????????
        LESZEK FEDOROWICZ: Raz prowadziłem step a w przyszłym tygodniu ma być tego
        więcej.
        jaki_mam_wybrac_: hehehe
        Mario____13: Leszku a jak tam prowadzący K. Ibisz???? NIe jeste wg ciebie za
        bardzo
        dociekliwy???
        LESZEK FEDOROWICZ: Wykonuje swoją pracę.
        nr3225: Leszku, miedzy toba a pozostalymi uczestnikamijest duza roznica wieku.
        Nie
        przeszkadza ci ona w kataktach z barowiczami?
        LESZEK FEDOROWICZ: W pracy też mam do czynienia z ludźmi dużo młodszymi. Poza
        tym czuję
        się młodo więc nie mam problemu.
        OKOPK: komu dasz +
        LESZEK FEDOROWICZ: Poczekaj !!!
        nr2890: PATRZAC NA CIEBIE UWAZAM ZE JESTES FACETEM O KTORYM MARZY KAZDA KOBIETA
        POZDRAWIAM
        nr3226: CZESC LESZKU MAM NAIMIE DAREK JESTEM TWOIM FANEM MAM NADZIEJE ZE
        WYGRASZ TEN
        PROGRAM ZAUJE TYLKO ZE NIE POZNAM CIE OSOBISCIE NIE DAJ SIE FRYTCE
        nr1157: leszku-pobudka.Jeszcze nie jest za pozno.Zdajesz sobie sprawe z kim
        trzymasz?Frytka cie pograza.
        LESZEK FEDOROWICZ: Zapraszam do BARU. Poznajmy się.
        nr3224: Pozdroienia z Podbeskidzia.Jestes THE BEST!Zyczymy wygranej.Jesli
        mozesz pozdr_w
        Basie i Agate z Mesznej na live.A!Usmiechaj sie czesciej!!!Dziekujemy.PaPaPa
        nr3204: jeste_[ spoko ziomkiem, i mam nadzieje _
        LESZEK FEDOROWICZ: Powiem to Frytce. Podaj swój adres
        nr3221: Jestes inny od tych gwiazd -blondi,skoro je bronisz to musisz byc tak
        samo
        dwulicowy,bo Ciebie uwazam za szczerego.Wiec jak to jest,grasz tak jak one?
        MaŁoLaTKa):*: icon_lol oj i tak masz wieksze szanse niz ta blondyna icon_lol
        icon_razz
        LESZEK FEDOROWICZ: Nie gram, nie bronię ich, po prostu widzę je codziennie z
        bliska i
        dlatego odbieram je inaczej niż wy. Poza tym pozwól im się bawić.
        Ada_Łódź_kzn_: Jakiej muzyki słuchasz ??
        LESZEK FEDOROWICZ: Blues, jazz i funky.
        nr3209: Jestes super,wygrasz ten program.Pozdrowienia,badz zdrowy- Daniel z
        Zychlina/k
        Kutna
        LESZEK FEDOROWICZ: Dzięki - pozdrawiam Danielku.
        dannnnn: Leszku, byłeś tyle czasu w Niemczech, tam nie było żadnego BARU?
        LESZEK FEDOROWICZ: Kiedy wyjeżdzałem kończyła się trzecia edycja BB. Ale ja
        jestem w
        BARZE a nie w BB.
        Kamillaaa: jAKIE Są TWOJE WADY I ZALETY ?
        LESZEK FEDOROWICZ: Wada - choleryk, zaleta - choleryk.
        LESZEK FEDOROWICZ: Dziękuję Wam za pytania, pozdrawiam wszystkich. Oglądajcie
        mnie i
        trzymajcie kciuki.
        makuc: POZDRAWIAM
        DEVIL_&_WITCH:): PAPAPAPA LESIU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka