Gość: MAGDA IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 21:37 Co myślicie o nim jako prowadzącym piątkową Kropkę nad i, a ostatnio nawet wszystkie? Dla mnie jest zbyt sztywny.Mam wrażenie,że się boi i nte jego wyłupiaste oczy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Tomasz Sekielski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 23:04 z tymi oczami to troche przesadzilas. wylupiaste czy nie ale sa. w koncu nie one sa tu wazne. a co , ty lalka jestes taka sliczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Tomasz Sekielski IP: 212.191.129.* 30.01.02, 11:05 Facet jest ok, tylko moglby troche mniej chaotycznie mowic. Jakas dieta by sie przydala, bo po tej nagrodzie mena mediow puchnie jakos niebezpiecznie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Tomasz Sekielski IP: *.czes.gazeta.pl 04.02.02, 18:40 Moja mama go bardzo lubi, a ja uważam, że jest coraz lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Tomasz Sekielski IP: 10.128.131.* 30.01.02, 11:48 Ja go lubię.Jest profesjonalnym ale nie agresywnym ( jak Monika O.) dziennikarzem.Pozatym ma w sobie dużo ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tomasz Sekielski IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 17:29 Tak o tych oczach to przesadziłam.Chciałam was sprowokować.A tak naprawdę to myślę, że ma szansę być coraz lepszy.Już się staje lepszy niż był na samym początku.Ale podtrzymuję, że sprawia wrażenie jakby się bał.A widać że miałby ochotę być czasem bardziej ostry i stanowczy.Niech nie daje się manipulować.Niech nie pozwala tym politykom na monologi i lanie wody, niech konsekwentnie domaga się konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
diana5 Re: Tomasz Sekielski 30.01.02, 18:34 Ja tylko dla niego oglądam Fakty:))) A może p.Sekielski boi się Lisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tomasz Sekielski IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 18:38 diana5 napisał(a): > Ja tylko dla niego oglądam Fakty:))) > A może p.Sekielski boi się Lisa? W faktach jest super nie mam co do tego wątpliwości.Ale pytałam o niego jako prowadzącego Kropkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Tomasz Sekielski 30.01.02, 18:40 ciagle w cieniu moniki olejnik i lisa, ale moze lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: Tomasz Sekielski IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:44 Niestety Pan Tomasz nie potrafi ukryć swoich poglądów politycznych. Widać to jak na dłoni, jaki jest stronniczy. Szkoda, bo ma w sobie pazura. Jedno wiem na 100%. Jest lepszy od Lisa, któremu już woda sodowa uderzyła do głowy..." o Boże jaki ja jestem mądry i wspaniały". Najbardziej zraził mnie pogardą dla swojego miasta, z którego pochodzi. Sekielski mam nadzieję sie wyrobi i niech się tak nie obawia gości w Kroce. W Końcu to On jest gospodarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Tommy Fox IP: 213.25.197.* 15.02.02, 15:36 Gość portalu: NINA napisał(a): > Najbardziej zraził mnie > pogardą dla swojego miasta, z którego pochodzi. A to znaczy z jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Tommy Fox 15.02.02, 16:56 Gość portalu: Mar napisał(a): > A to znaczy z jakiego? Zapewne chodzi o "Czerwoną Górę". Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Tomasz Sekielski IP: 193.0.117.* 19.02.02, 11:32 Kazdy jest lepszy niz prawoskretny Lis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kike Re: Tomasz Sekielski IP: 193.0.110.* 21.02.02, 12:52 Sekielski dostał się do tvn-u na fali grupowych umów ze świerzo upieczonymi absolwentami dziennikarstwa. Jest młody , brakuje mu doświadczenia i jak już wielokrotnie było wspomniane odwagi czy też dziennikarskiej agresywności. W "Kropce nad i" przy gościach bardziej elokwentnych i o silnych osobowościach wydaje się być niezdecydowany , trochę wręcz zastraszony. Pytania zadaje jakby to był jakiś quiz, czy teleturniej "Milionerzy". Facetowi brakuje konsekwencji i jaj. Ale i tak jest o niebo lepszy od Mr.Lisa Odpowiedz Link Zgłoś
johny.p Re: Tomasz Sekielski 23.02.02, 23:44 Sekielski ma mały problem ale bardzo ważny w TV - dość wyraźne problemy z wagą ciała. Trochę w górę i juz puchnie. Podobnie jak Wrona i kiedyś Semka. Ale ogólnie jest o.k. Magda pozdrowienia z Nad Jaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tomasz Sekielski IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:29 A od kogo i co to Jar? Ale dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Tomasz Sekielski IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.02.02, 18:22 Gość portalu: Magda napisał(a): > A od kogo i co to Jar? > Ale dzięki! Spójrz na Twój adres IP obok wpisu: czyli klikasz chyba z Elbląga czy się myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tomasz Sekielski IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 17:44 Gość portalu: Johny napisał(a): > Gość portalu: Magda napisał(a): > > > A od kogo i co to Jar? > > Ale dzięki! > > Nie dokładnie.Z byłego województwa elbląskiego a dokładnie z Kwidzyna. Znasz to miasto? Pozdrawiam! Magda Magdunia0.poczta.onet.pl > Spójrz na Twój adres IP obok wpisu: czyli klikasz chyba z Elbląga czy się myle? Odpowiedz Link Zgłoś
johny.p Magda pozdrawiam Kwidzyn 25.02.02, 21:46 Znam bardzo dobrze. Bardzo bardzo dobrze. Mam rodzinkę w Kwidzynie i bywam u Was bardzo często. I dużo mógłbym tu jeszcze pisać ale to nie jest wątek kwidzyński. Ale serdecznie pozdrawiam miasto gdzie rondo goni rondo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Magda pozdrawiam Kwidzyn IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 18:11 No z tymi rondami tak niestety jest i budują kolejne.A na jakiej ulicy masz rodzinę, bo ja mieszkam na Osiedlu Bajkowym.Byłeś znasz? Pozdrawiam z Kwidzyna!! Odpowiedz Link Zgłoś