qaz23 26.02.04, 23:22 chcialabym sie dowiedziec w jaki sposob leczy sie nerwice i czy jest to terapia kosztowna??ile moze kosztowac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep5 Re: nerwica 27.02.04, 14:15 Witam. Najlepiej udać się do psychoterapeuty, oczywiście licencjonowanego. Niestety wizyty będą kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: nerwica 27.02.04, 15:13 Na pewno niektóre postacie nerwicy są do wyleczenia. Ja zauważyłam u siebie różne objawy nerwicy. Z nerwicą żyje wiele osób. Po prostu trzeba umieć sobie radzić z tą przypadłością. Mnie było znacznie lżej, gdy zdałam sobie sprawę z tego co mi dolega. Wtedy łatwiej jest reagować, wziąć się w garść. Zaczęłąm trochę inaczej patrzeć na wszystko. Oczywiście lekarz jest potrzebny w poważniejszych przypadkach. Ja nie potrzebowałam lekarza, brałam Castagnus przez jakiś czas, a potem postanowiłam sama dać radę nerwicy. Koleżanka powiedziała mi, że od tego sie nie umiera, trzeba sobie radzić i ta rada mi się spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś