Gość: Ania IP: *.chello.pl 23.08.04, 23:06 Czy ktoś może mi powiedzieć, w którym miejscu i w jaki sposób można złożyć ofertę pracy do centrum handlowego "Arkadia" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: temek Re: Chcę pracować w Arkadii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 15:10 siema własnie ja tez mam takie pytanie! W gdzie mozna dowedziec sie czegos na temat wolnych miejsc pracy w ARKADII?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Chcę pracować w Arkadii IP: *.chello.pl 25.08.04, 17:58 wystaczy sledzic ogloszenia z GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinj Re: Chcę pracować w Arkadii 26.08.04, 12:23 Jeśli chcecie to napiszcie ja dostałam z biura karier 2 oferty z arkadiii chętnie prześlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda prośba IP: *.crowley.pl 11.09.04, 22:31 cześć Ania!!MAm takie same pytanie jak Ty!Wiem ,że w budującej się Arkadii bedzie dużo nowych butików,tym samym duz o miejsc pracy,mam więc prośbe,jak dowiedziałas się gdzie można składać oferty,to czy mogłabys do mnie napisać-chudziutka1@tlen.pl Z góry bardzo Ci dziękuję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Chcę pracować w Arkadii IP: *.devs.futuro.pl 13.09.04, 07:23 W Arkadii jest sporo sklepów różnych marek, więc proponuję zwrócić się do nich bezpośrednio tzn. do ich central. Wiele osób ostatnio przychodzi na budowę i chce złożyć podanie, ale nie ma gdzie. Obecnie jest tylko inwestor, a firma zarządzająca ma swoją siedzibę gdzie indziej. Ona nie pośredniczy w poszukiwaniu pracy!!! Można też śledzić GW, tak jak ktoś już proponował, część ogłoszeń była już w maju i czerwcu. Może to dziwi, ale nabór personelu odbywał się na wiosnę - dla większych sklepów, butiki pewnie już też kończą nabór. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: Chcę pracować w Arkadii 15.09.04, 15:46 Cubus i Benetton zamieszczają ogłoszenia w poniedziałkowej gazecie. Arkadia rusz 20 października więc inne sklepy na pewno też już szukają. Odpowiedz Link Zgłoś