Gość: ? IP: *.aster.pl 29.11.04, 16:38 Czy ktos z Was moze tam pracuje? Interesuje mnie atmosfera pracy, mozliwosc awansu, szkolen, zarobki, etc. Z gory dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zeta Re: BUDIMEX-atmosfera, zarobki.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 16:49 Osoba z mojej rodziny pracuje w tej firmie i jest zadowolona:) Firma gwarantuje różne szkolenia i co jest ciekawe zarabia sie tyle ile się wynegocjuje. Oznacza to, że osoby na tym samym stanowisku moga mieć różne zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Do Zety.... IP: *.aster.pl 29.11.04, 16:55 ojej, naprawde? ciekawe... ale piszesz o jakims wyspecjalizowanym stanowisku inzyniersko-technicznym, czy tez bardziej administracyjno-biurowym....? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeta Re: Do Zety.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 17:01 administrator NSGO - to stanowisko związane z ksiegowością. Przypomniałam sobie, że otrzymuje się opiekę medyczną i nawet jest tak, ze w urodziny lub imieniny (możesz wybrać) dostajesz dzień wolny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: BUDIMEX-atmosfera, zarobki.... IP: *.aster.pl 02.12.04, 17:34 może ktoś jeszcze dorzuci swą opinię....? Odpowiedz Link Zgłoś