Dodaj do ulubionych

zarobki w turystyce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:20
Ile zarabiacie pracując w biurze podróży w Warszawie (na miejscu, nie jako
pilot, przewodnik itp.) ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Two_eyes Re: zarobki w turystyce IP: *.mshome / *.acn.waw.pl 15.12.04, 19:36
      Moja Pierwsza praca w biurze podroży , na pierwszym roku turystyki to 1300netto
      (po okresie próbnym).

Pozdrawiam

M.
    • Gość: MGR Re: zarobki w turystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:28
      Dzieki za odp. Są jeszcze jacyś zatrudnieni w biurach podróży ??? Pzdr.
      • Gość: tra Re: zarobki w turystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:01
        ja zarabiam 8zl / h netto, to moja pierwsza praca, nie mialam doswiadczenia
    • Gość: Kamisia Re: zarobki w turystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:57
      szczerze mówiac nędza jakich mało, 10 lat doświadczenia i 1500 PLN na rękę
      • Gość: MGR Re: zarobki w turystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:13
        Fakt beznadzieja...ja po 5 latach..1200 netto. Co jest z tymi biurami?
        • allan Re: zarobki w turystyce 20.01.05, 22:44
          a jak sie tam dostaliscie po znajomosci, po praktykach, czy moze wysylajac cv
          albo zostawiajac w biurze? co sadzicie o tej ostatniej metodzie?
        • egon.olsen Re: zarobki w turystyce 21.01.05, 15:41
          Właśnie. Branża turystyczna jest generalnie dość felerna. Wskoczyłem na chwilę
          jako dyrektor sprzedaży w dość znanej sieci ośrodków wypoczynkowych, ale jak mi
          powiedzieli za ile mam zatrudniać ludzi na stanowisko przedstawiciela
          handlowego, to stwierdziłem, że za takie pieniądze (1.500 brutto + prowizja) to
          można jakiś nowicjuszy zatrudnić, których trzeba będzie cały czas szkolić i
          może po pół roku coś z tego będzie. Nie doszliśmy do porozumienia w tej
          kwestii, więc się rozstaliśmy. Szkoda, bo ludzie w firmie byli naprawdę cudowni.
          --
    • Gość: mis gogo Re: zarobki w turystyce IP: *.abc.com.pl 21.01.05, 15:36
      Chyba ze ktos pracuje w telewizji Podroze TV... oni nie placa w ogole:)
    • Gość: ania Re: zarobki w turystyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:43
      1500 netto, bez doświadczenia. Właściwie doświadczenie już tutaj zdobyłam
      półroczne;-)
      Praca bez znajomości, znaleziona przez GW
      • Gość: ak Re: zarobki w turystyce IP: *.chello.pl 22.01.05, 02:46
        ogloszenie drobne czy nie ania ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka