Gość: newdoor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:19 Podobno jest duże bezrobocie a my nie możemy znaleść chętnych do pracy w Warszawie Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 17.01.05, 15:48 to zalezy, w jakiej branzy jestescie, kogo poszukujecie i ile mu chcecie zapłacić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnik Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:41 Przeciez napisał że "ZNALEŚĆ" nie mogą. Podobno to firma wydająca słowniki ortograficzne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gargaluch Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 17.01.05, 15:50 Jeśli szukacie chętnych - napisz więcej. Tu jest ich wielu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Konkrety? IP: *.access.telenet.be 17.01.05, 17:37 A do jakiej pracy szukasz chętnych? Ile im chcesz zapłacić? Pewnie masz wymagania typu mgr., 5 języków obcych i 20 lat doświadczenia, a oferujesz płacę 1200zł brutto... Dość ironii - zawsze się znajdzie dobry pracownik, trzeba tylko zaoferować ODPOWIEDNIĄ PŁACĘ. Przy DOBRYCH WARUNKACH porządny uczciwy pracownik na pewno się znajdzie (oczywiście trzeba będzie też odrzucić dziesiątki nieudaczników chcących w łatwy sposób się wzbogacić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Konkrety? IP: *.aster.pl 17.01.05, 18:41 Ja szukam pracy, może Pan podać szczegóły? Może akurat moje kwalifikacje będą odpowiadały proponowamemu stanowisku pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newdoor Re: Konkrety? IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 21:42 Potrzebujemy 2 osób do działu handlowego. Nasza Firma oferuje Państwu godziwe warunki oraz szansę na dalszy rozwój zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Konkrety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:15 Człowieku!!! KONKRETY NIE BZDETY Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Konkrety? 18.01.05, 06:58 czyżby akwizycja? Jeśli tak, czemu wstydzicie się tego słowa? czym handlujecie i co wg was znaczy "Nasza Firma oferuje Państwu godziwe warunki oraz szansę na dalszy rozwój zawodowy"? bo jak na razie, to łaskawy Pan nie powiedział nic konkretnego. Źle to o firmie świadczy. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Konkrety? IP: *.chello.pl 18.01.05, 18:39 Ja też bym chciała usłyszeć jakieś szczegóły dotyczące tej pracy, proszę o info na maila asiek-z@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Konkrety? IP: *.chello.pl 18.01.05, 19:15 3 zł netto na godzinę , wymagana własna działąlność i samochód :D Odpowiedz Link Zgłoś
pracus5 Re: Konkrety? 10.02.05, 09:50 ludzie dajcie sobie spokó, po co facet ma wam skrzynkę zaśmiecać swoją gó..aną propozycją. Za chwilę do was zadzwonię ściągną na spotkania do podwarszawkich włoch (bo tam przecież tanie biura, nie???). POtme okaże się, że biuroi to właściwie pokój w domku jednorodzinnym, a te trzy tysiące dostaniecie po półrtoku, jak uznają, żśe się psradwzicie, a prze te półroku będziecie za 1,000 biegać po tym Placu Konstytucji sprzedając przechdniom jakieś gadżety, haha... Facet!! Nie możesz znaleźć pracownika??? I dobrze!!! Życzę ci żeby nie udało ci się znaleźć kogoś odpowednio zdesperowanego i głupiego, żeby się dał nabrać na te twoje mgliste obietnice rozwoju? Nie wizytuj więcej tej strony, bo włocach dużo ciemnych uliczek!!! Każdemy może się coś przydażyć ciemnym wieczorekiem w jakimś zaułku. Bezrobnotnych jest 3 miliony. To ogromna siła. Jak się tylko dogadamy to was wszytkich wymieciemy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:07 Masz racje ,ze kpina.Chyba ludzie juz zaczynaja rozumiec sytuacje zarowno w kraju jak i za granica.Wszyscy potrzebuja niewolnikow najemnych.Bardzo przeprazam ale to jest Polska a nie Afryka. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 17.01.05, 20:29 kogo szukacie i jakie dajecie warunki? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.udn.pl 17.01.05, 22:53 proszę o przedstawienie oferty pracy na maila: pieter4@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 17:57 ja też poproszę o szczegóły na maila: agaczec@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanujący się Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.acn.waw.pl 18.01.05, 23:38 Jak oferujecie poniżej 3000 zł/mc (netto), to się nie dziwcie. Dziś już ludzie ze średnim wykształceniem zaczynają się cenić i coraz trudniej będzie znaleźć frajera, który dałby się poniżać za 1000 czy 1200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaa Do szanującego!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 00:30 Chyba nie wiesz co to jest nie mieć pracy.Mam 2 fakultety,znajomość 2 języków w stopniu średniozaawansowanym,ale nie mam znajomości i wiesz mi,ze za 1200zł netto to bym poszła z chęcią do pracy.A cenie sie i to bardzo,tylko mam małe doswiadczenie i wiem,że na początek nie moge więcej żadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szanujący się Re: Do szanującego!! IP: *.acn.waw.pl 19.01.05, 01:15 Gość portalu: martaa napisał(a): > Mam 2 fakultety,znajomość 2 języków w > stopniu średniozaawansowanym,ale nie mam znajomości i wiesz mi,ze za 1200zł > netto to bym poszła z chęcią do pracy. WieRZę także, że z chęcią znalazłabyś bogatego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
merisa Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 19.01.05, 21:07 to zależy w jakiej branży działacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendrula0 Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: 83.238.99.* 08.02.05, 12:06 a co to za praca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUDASZ Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:48 Ludziska to podpucha!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 10.02.05, 02:54 Warszawiaku. A co to za praca? Napisz, proszę zyrafa46@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś