Dodaj do ulubionych

BEZROBOCIE??? kpina !!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:19
Podobno jest duże bezrobocie a my nie możemy znaleść chętnych do pracy w
Warszawie
Jak to jest?
Obserwuj wątek
    • altu Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 17.01.05, 15:48
      to zalezy, w jakiej branzy jestescie, kogo poszukujecie i ile mu chcecie
      zapłacić..
      • Gość: złośnik Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:41
        Przeciez napisał że "ZNALEŚĆ" nie mogą. Podobno to firma wydająca słowniki
        ortograficzne:)))
    • gargaluch Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 17.01.05, 15:50
      Jeśli szukacie chętnych - napisz więcej. Tu jest ich wielu!
    • Gość: Ralph Konkrety? IP: *.access.telenet.be 17.01.05, 17:37
      A do jakiej pracy szukasz chętnych?
      Ile im chcesz zapłacić?

Pewnie masz wymagania typu mgr., 5 języków obcych i 20 lat doświadczenia, a
      oferujesz płacę 1200zł brutto...

Dość ironii - zawsze się znajdzie dobry pracownik, trzeba tylko zaoferować
      ODPOWIEDNIĄ PŁACĘ. Przy DOBRYCH WARUNKACH porządny uczciwy pracownik na pewno
      się znajdzie (oczywiście trzeba będzie też odrzucić dziesiątki nieudaczników
      chcących w łatwy sposób się wzbogacić).
      • Gość: aaa Re: Konkrety? IP: *.aster.pl 17.01.05, 18:41
        Ja szukam pracy, może Pan podać szczegóły? Może akurat moje kwalifikacje będą
        odpowiadały proponowamemu stanowisku pracy
        • Gość: newdoor Re: Konkrety? IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 21:42
          Potrzebujemy 2 osób do działu handlowego. Nasza Firma oferuje Państwu godziwe warunki oraz szansę na dalszy rozwój zawodowy.
          • Gość: . Re: Konkrety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:15
            Człowieku!!! KONKRETY NIE BZDETY
          • losiu4 Re: Konkrety? 18.01.05, 06:58
            czyżby akwizycja? Jeśli tak, czemu wstydzicie się tego słowa? czym handlujecie
            i co wg was znaczy "Nasza Firma oferuje Państwu godziwe warunki oraz szansę na
            dalszy rozwój zawodowy"? bo jak na razie, to łaskawy Pan nie powiedział nic
            konkretnego. Źle to o firmie świadczy.

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: asik Re: Konkrety? IP: *.chello.pl 18.01.05, 18:39
            Ja też bym chciała usłyszeć jakieś szczegóły dotyczące tej pracy, proszę o info
            na maila asiek-z@wp.pl
          • Gość: buba Re: Konkrety? IP: *.chello.pl 18.01.05, 19:15
            3 zł netto na godzinę , wymagana własna działąlność
            i samochód :D
          • pracus5 Re: Konkrety? 10.02.05, 09:50
            ludzie dajcie sobie spokó, po co facet ma wam skrzynkę zaśmiecać swoją gó..aną
            propozycją. Za chwilę do was zadzwonię ściągną na spotkania do podwarszawkich
            włoch (bo tam przecież tanie biura, nie???). POtme okaże się, że biuroi to
            właściwie pokój w domku jednorodzinnym, a te trzy tysiące dostaniecie po
            półrtoku, jak uznają, żśe się psradwzicie, a prze te półroku będziecie za 1,000
            biegać po tym Placu Konstytucji sprzedając przechdniom jakieś gadżety, haha...
            Facet!! Nie możesz znaleźć pracownika??? I dobrze!!! Życzę ci żeby nie udało ci
            się znaleźć kogoś odpowednio zdesperowanego i głupiego, żeby się dał nabrać na
            te twoje mgliste obietnice rozwoju?
            Nie wizytuj więcej tej strony, bo włocach dużo ciemnych uliczek!!! Każdemy może
            się coś przydażyć ciemnym wieczorekiem w jakimś zaułku. Bezrobnotnych jest 3
            miliony. To ogromna siła. Jak się tylko dogadamy to was wszytkich
            wymieciemy!!!!!
    • Gość: dfg Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:07
      Masz racje ,ze kpina.Chyba ludzie juz zaczynaja rozumiec sytuacje zarowno w
      kraju jak i za granica.Wszyscy potrzebuja niewolnikow najemnych.Bardzo
      przeprazam ale to jest Polska a nie Afryka.
    • losiu4 Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 17.01.05, 20:29
      kogo szukacie i jakie dajecie warunki?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Młody Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.udn.pl 17.01.05, 22:53
        proszę o przedstawienie oferty pracy na maila: pieter4@poczta.onet.pl
        • Gość: aaa Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 17:57
          ja też poproszę o szczegóły na maila: agaczec@wp.pl
    • Gość: szanujący się Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.acn.waw.pl 18.01.05, 23:38
      Jak oferujecie poniżej 3000 zł/mc (netto), to się nie dziwcie. Dziś już ludzie
      ze średnim wykształceniem zaczynają się cenić i coraz trudniej będzie znaleźć
      frajera, który dałby się poniżać za 1000 czy 1200 zł.
      • Gość: martaa Do szanującego!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 00:30
        Chyba nie wiesz co to jest nie mieć pracy.Mam 2 fakultety,znajomość 2 języków w
        stopniu średniozaawansowanym,ale nie mam znajomości i wiesz mi,ze za 1200zł
        netto to bym poszła z chęcią do pracy.A cenie sie i to bardzo,tylko mam małe
        doswiadczenie i wiem,że na początek nie moge więcej żadać.
        • Gość: szanujący się Re: Do szanującego!! IP: *.acn.waw.pl 19.01.05, 01:15
          Gość portalu: martaa napisał(a):

> Mam 2 fakultety,znajomość 2 języków w
          > stopniu średniozaawansowanym,ale nie mam znajomości i wiesz mi,ze za 1200zł
          > netto to bym poszła z chęcią do pracy.

WieRZę także, że z chęcią znalazłabyś bogatego męża.
    • merisa Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 19.01.05, 21:07
      to zależy w jakiej branży działacie:)
    • Gość: jendrula0 Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: 83.238.99.* 08.02.05, 12:06
      a co to za praca?
    • Gość: JUDASZ Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:48
      Ludziska to podpucha!!!!!!!!!!!!!!!
      • zyrafa46 Re: BEZROBOCIE??? kpina !!!! 10.02.05, 02:54
        Warszawiaku. A co to za praca? Napisz, proszę zyrafa46@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka