Dodaj do ulubionych

Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 17:36
Czy ktoś z was uczestniczył w rekrutacji na stanowisko w dziale obsługi
klienta w w/w firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz robert Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: *.chello.pl 21.04.05, 20:28
      ja bylem na rozmowie na ph
      milo wspominam
      • Gość: Zyta Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 11:43
        A możesz udzielić bardziej szczególowych informacji?
    • Gość: Zyta Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.05, 18:34
      Nikt nic nie wie??????
      • Gość: Malina Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 10:36
        Również jestem zainteresowana atmosferą pracy i zarobkami w tej firmie.
        • Gość: ix Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: 80.252.4.* 23.05.05, 13:03
          ja tam pracował. niezła szkoła życia. teraz jestem szczęśliwy, że juz tam nie
          pracuję. odradzam. duzo zarabiają tylko managerowie. uwielbiana forma
          zatrudnienie - na zlecenie...
          w dziale obsługi klienta? nie wychodzą przed 17:30. a do pracy przychodzą na
          8:30.
          atmosfera w pracy opiera się na jednym słowie: PLOTKA
          • Gość: Malina Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 13:33
            smutne jest to co mówisz zwłaszcza, że firma w każdym ogłoszeniu chwali się
            swoim credo, swoim poczuciem odpowiedzialności wobec pracowników. A tak z
            ciekawości się zapytam czy za nadgodziny firma płaci? Czy są jakieś bonusy w
            postaci kosmetyków z okazji świąt itp.?
            • Gość: ix Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: 80.252.4.* 23.05.05, 15:15
              za nadgodziny? tylko jeśli pracujesz na zlecenie. tzn płacą za każdą
              przepracowaną godzinę. jeśli natomias na etacie no to zapomnij o płatnych
              nadgodzinach!
              i pamiętaj- credo to tylko słowa. i można je w toalecie powiesić.
              bonusy - są. raz do roku firma wręcza kosz świąteczny (Boże Narodzenie)- trochę
              kosmetyków i delikatesów- całkiem smaczne rzeczy.
              jest też sklepik z troszkę tańszymi kosmetykami.
              raz na rok można też dostać firmowego ciucha z nadrukiem j&j.
              jest też wyjazd dla całej firmy w styczniu na kilka dni. (dla całej firmy poza
              tymi co na zlecenie ofkors)
              ale nic nie rekompensuje zszarganych nerwów i braku szacunku, jaki managerowie
              okazują swoim pracownikom.
              • Gość: Malina Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 15:49
                Byłabym ci drogi IX-sie wdzięczna gdybyś mi powiedział jaką opinię jako
                przełożona miała M. Bazylczuk albo A. Ochocińska?
                • Gość: ix Re: Rekrutacja w Johnson & Johnson Poland IP: 80.252.4.* 23.05.05, 16:03
                  co by się za bardzo w plotki nie bawić: o pierwszej pani nic nie wiem, a o
                  drugiej powiem krótko - nie najlepszą :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka