Dodaj do ulubionych

beznadziejna sytuacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:11
jest zle. nie mam pracy-nudze sie, mecze. szukam roboty co najmniej od roku.
jeszcze chwla i zwariuje. cierpliwosc sie kiedys konczy. ile mozna czekac,
szukac... szukam praktyk-nie moge znalezc, nikt mnie nie chce... czy te
osoby, ktore przeprowadzaja rozmowy kwalifikacyjne sa slepe i gluche? nie
potrafia dostrzec prawdzywych diamentow.
jesli ktos chcialby dac mi prace-wezmę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciboraszka Re: beznadziejna sytuacja IP: *.artnet.com.pl 22.04.05, 22:32
      a czym dokładnie sie zajmujesz?? co chcesz robic?
    • Gość: artek Re: beznadziejna sytuacja IP: *.aster.pl 22.04.05, 23:42
      doskonale Cie rozumiem. Podobna sytuacja dotknęła moją znajomą. Szukała dłużej
      jeszcze niż Ty. W końcu znalazła. Nic wielkiego. Ale zawsze. Zawsze między
      ludzmi. Jedyne co mogę Ci powiedzieć, to nie łam się. Zmień coś. Np: dzień
      zaczynaj zawsze od przeglądania ofert na necie o 8 rano, a od 13 zarearwuj czas
      np: na naukę języka, bieganie. Podchodź do szukania pracy jak do etatowej pracy
      - rozliczaj sie sama z wykonanych rzeczy, rób plany, co i jak...
      Jesli uwarzasz ze pie..ole farmazony - to choć na kawę:)
      • Gość: axx Re: beznadziejna sytuacja IP: *.res.east.verizon.net 23.04.05, 00:06
        Sytuacja nie jest beznadziejna. Wiecej inicjatywy. Zajmij sie seksem i religia.
        Ustaw godziny. Poznasz ludzi tu i tam. Troche seksu tu i tam oczywiscie.
        Takie niewiniatka(Lolitki) sa mile widziane i lubiane.
        Prace znajdziesz i to dobra. Wiecej inicjatywy. powodzenia.
        • Gość: ania Re: beznadziejna sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:59
          łatwo powiedziec-wiecej inicjatywy-powiedz mi konkretnie-co mam robic? gdzie
          pojsc?
          koncze studia, nie mam doswiadczenia. nie wiem gdzie moglabym juz teraz pojsc i
          powiedziec: j.kowalska, bardzo mi milo ..... tak, z przyjemnoscia podejme u
          Panstwa prace. Marze zeby ktos dal mi szanse, pomogl, pokazal, dosc szybko sie
          ucze wiec pracodawca nie rozczarowalby sie. wiec?
          • Gość: ania2 Re: beznadziejna sytuacja IP: *.chello.pl 24.04.05, 20:59
            A jakie studia konczysz ?
            • Gość: ania Re: beznadziejna sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:50
              humanistyczne
              • Gość: g Re: beznadziejna sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:03
                a no właśnie i dlatego szybko nie znajdziesz! przekwalifikuj się i to juz
                zaczynaj
                • Gość: ania Re: beznadziejna sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:05
                  to nie wchodzi w gre.
                  • Gość: gosiaa Re: beznadziejna sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:33
                    i dlatego ja poszlam na zaoczne studia zeby nie miec potem tego problemu...szukalam pracy prze
                    ponad pol roku ale w koncu znalazlam i teraz sie ucze i zdobywam doswiadczenie
    • Gość: adam Re: beznadziejna sytuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:59
      powysylaj dzisiaj swoje cv do roznych firm i o opowiedz nam o rezultatach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka