Dodaj do ulubionych

Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! :-)

21.11.05, 15:38
Długo szukałam... aż wreszcie zdecydowałam się na skorzystanie z fachowej
pomocy w przygotowaniu do rozmowy i napisaniu CV. Opłacało się. Dziękuję :-)))
Obserwuj wątek
    • potomar Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 21.11.05, 15:39
      Akurat...
    • kaaarolinkaa Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 21.11.05, 16:03
      co masz na mysli mowiac profesjonalne CV? to jakie wczesniej miales?
      • hillary23 Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 21.11.05, 16:30
        pieprzenie; pracowałam w wielu miejscach związanych z hr i mam cv wykonane
        wedłg wszelkich wytycznych, jest w nim wszytko czego potrzebuje pracodawca żeby
        dowiedzieć się o przeszłości zawodowej kandydata i co, dupa, szuka, szukam i
        nic; już mie szlak trafia, ile można?
    • Gość: Jak Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.acn.waw.pl 21.11.05, 16:36
      No to sie pochwal gdzie zasiegnelas rady profesjonalisty
    • karina_k2 Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 21.11.05, 17:06
      Broń Boże nie twierdzę, że to zawsze i wszędzie w 100% zadziała. I absolutnie
      do tego nie namawiam. Też podchodziłam do tego sceptycznie ale po długich
      poszukiwaniach pomyślałam że jeszcze tego spróbuję. I być może to kwestia
      szczęścia i przypadku ale jakoś tak pewniej się czułam na rozmowie. Kobitka, z
      której pomocy korzystałam przygotowała mnie również do rozmowy pod kątem tego
      konkretnego stanowiska. Namiarów nie podaję, żeby nie było że to jakaś reklama
      czy coś w tym stylu.
      • am_par Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 21.11.05, 21:40
        Jeżeli możesz to podaj mi na priv gdzie zasięgałaś porady. Szukam juz tyle m-cy,
        a moze to wina mojego cv, bo sama pisałam.
        Pozdrawiam sedecznie
        Kasia
        • organza77 Re: Profesjonalne CV 23.11.05, 08:00
          Profesjonalne cv
          Ukończone studia wyższe, 4 lata doświadczenia w pracy na kierowniczym
          stanowisku w szkolnictwie wyższym - od 3 lat bezskutecznie szukam nowej pracy :-
          / choćby na stanowisku sekretarki ....

Coraz częściej zaczynam myśleć o własnym biznesie :-I
          • lynnl Re: Profesjonalne CV 26.11.05, 19:58
            Popełniasz zasadniczy błąd. Osoba z doświadczeniem kierowniczym aplikująca na
            pozycję sekretarki jest z góry odrzucana jako kandydat. W jaki sposób przekonasz
            potencjalnego pracodawcę, że nie będzioesz sfrustrowana przy takiej degradacji?
            Poszukaj sobie stanowiska czy zajęcia gdzie mogłabyś wykorzystać cechy i
            doświadczenie ze stanowiska kierowniczego. Wtedy w końcu trafisz.
      • Gość: xyz Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 23.11.05, 11:55
        Ja też poproszę o namiary na priv!
        • magda-lena Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 23.11.05, 12:46
          to ja tez poprosze namiary na priv. dzieki
          • a.j_77 Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 23.11.05, 14:20
            takze poprosze namiary.
            • hankem Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 23.11.05, 15:56
              ja tez poproszę o namiary na priv
          • Gość: mitlenermo Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: 212.244.49.* 28.11.05, 15:29
            Ja też poproszę na priv wskazówki jak napisać prof. CV. Please....
    • kinkygirl Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 26.11.05, 15:55
      to sie nazywa skuteczna reklama tanim sposobem :PPP
      • Gość: Bibliotekarz Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.gazeta.pl / 192.30.202.* 26.11.05, 20:50

Ludzie, nie badzcie tacy nierozsadni... Zasady pisania CV i zachowania sie na
        rozmowie sa proste i dostepne w internecie i setkach poradnikow, zadnej
        cudownej drogi tu nie ma. Nie dawajcie sie doic na kase za nic...

Jedyne formalne wymogi jakie CV musi spelniac to przejrzystosc, poprawny i
        klarowny jezyk, itd. To co sie naprawde liczy to zawartosc.
        • Gość: paniiks Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 13:36
          a co ja mam zrobić..właśnie w cv pustka..to znaczy - brak
          doświadczenia,popierniczona sytuacja osobista, studia przerwane na 3roku,brak
          jakiegokolwiek wsparcia i kasy (jestem strasznie samotna w tym wielkim mieście
          jakim jest Warszawa a mieszkam tu od 5lat),a 30-stka za pasem, deprsja od kilku
          lat..mam juz dosc takiego zycia..czy ma ktos gorzej niz ja??? chyba nie..
          • Gość: gosia Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:40
            poprosze o kontakt do tej pani emailowy na priv: piszcie
            marget22@wp.pl
            • Gość: mitlenermo Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: 212.244.49.* 28.11.05, 15:31
              Ja też, ja też poproszę. E-mail: mitlenermo@gazeta.pl
              • Gość: norb Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.chello.pl 28.11.05, 17:04
                Żałosne, jak można żerować na nieszczęsliwych ludziach, mam na myśli to
                naganiactwo na profesjonalne cv.
                • Gość: Bibliotekarz Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! IP: *.blakes.com 28.11.05, 18:00

Wlasnie to mialem na mysli piszac post powyzej...

• katrin_77 Re: Profesjonalne CV to podstawa - mam pracę !!! 29.11.05, 15:16
      Karina,
      mogłabyś mi przesłać namiary na tę osobę na priva (adres gazetowy).

Wielkie dzięki z góry:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka