Dodaj do ulubionych

Praca w Samsungu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:52
Ktoś coś wie jaka jest tam atmosfera? Czy dobrze płacą? Jakieś szkolenia,
wyjazdy, it.? Interesuje mnie praca w centrum informatycznym samsunga.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Praca w Samsungu IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 05.12.05, 14:06
      Idz na rozmowe to się wszystkiego dowiesz:)Jedna z lepszych i
      kompetentniejszych firm na rynku:)Polecam
      • Gość: to ja Re: Praca w Samsungu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:51
        Pracujesz tam?
        • Gość: m Re: Praca w Samsungu IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 05.12.05, 21:40
          nie nie pracuje ale wiem coś na ten temat i już! gdybym miała zamiłowanie w tym
          kierunku to z pewnością bym poszła do tej firmy i byłabym dumna że w niej
          pracuje:) socjalne,opieka medyczna spotkania integracyjne:)kasa w terminie i to
          nie mała Och Zazdroszcze wszyskim którzy tam pracują;0
          • Gość: toja Re: Praca w Samsungu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:44
            Domyślam się, że to dobra firma, ale liczyłem na więcej szczegółów :(
            Bo to, że warto w znanej firmie pracować to wiadomo.
    • Gość: yu178128 Re: Praca w Samsungu IP: 69.156.12.* 06.12.05, 21:39
      Uwaga na prace dla Koreanczykow!!!!
    • alex359 Re: Praca w Samsungu 12.12.05, 14:53
      atmosfera ok, kasa ok, wynagrodzenie na czas. Na pewno na rozmowie wszystkiego
      sie dowiesz... nikt Ci nie poda oficjalnie na formum szczegułów
      Ja tam pracowalam i bardzo polecam.
      • Gość: Sam Re: Praca w Samsungu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:19
        Wszystko się zgadza. Ale dostanie się do tej cudnej firmy graniczy z cudem.
        • alex359 Re: Praca w Samsungu 12.12.05, 15:52
          dokladnie, ja moge mowic o szczesciu :) bo po tygodniu od wyslania do nich
          oferty tak po prostu zadzwonili do mnie z propozycja X stanowiska, akurat ktos
          je zwalnial wiec poprostu sie w nie wstrzelilam :)
          Ja akurat pracowalam w roznych duzych firmach i maja one swoje zalety, ale tez
          i wady. Teraz pracuje w zawodzie, w sredniej firmie i nie zaniedbuje mojej
          rodziny :)
        • a_kacprzycka Re: Praca w Samsungu 25.03.06, 13:05
          Gość portalu: Sam napisał(a):

> Wszystko się zgadza. Ale dostanie się do tej cudnej firmy graniczy z cudem.

Nic bardziej mylnego ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka