Gość: ??? IP: *.chello.pl 14.03.06, 17:49 ktos ma info wszelkie informacje pozadane:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pzu Re: TELEcentrum PZU?? IP: *.chello.pl 21.03.06, 10:33 mam jutro rozmowe ,niech ktos pomoze czy wogole warto tam isc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majowinnia Re: TELEcentrum PZU?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 10:39 Właśnie właśnie! Ja też mam niedługo rozmowę, a w ogóle nie wiem czy ta oferta to coś konkretnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxury Re: TELEcentrum PZU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 11:54 Temat juz był wałkowany na tym forum, poszukaj. A praca na Matuszewskiej?Ja pracuje tam juz kilka miesięcy. Praca o tyle konkretna ze masz umowe o prace, niecaly 1000 do reki, godziny na tyle do ustawienia żeby poszukać lepszej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzu Re: TELEcentrum PZU?? IP: *.chello.pl 21.03.06, 23:35 hmm ja widzialam w ofercie ze to umowa zlecenie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzu Re: TELEcentrum PZU?? IP: *.chello.pl 21.03.06, 23:36 i na Matuszewskiej..wiesz cos wiecej prosze napisz Odpowiedz Link Zgłoś