Dodaj do ulubionych

MotoBAnk wielka ściema

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:20
Szkolenia w Motobank jedna wielka ściema, zapierniczasz na szkolenie 2 tyg od
10 do 17, dostajesz stosy papierów do przeczytania, inwestujesz chodźby w
głupie bilety autobusowe i co.... nikogo ze szkolenia nie zatrudnili i
rozpoczeli nowe (podobno od 20 III). nie wiem o co chodzi, czy oni mają
jakieś prowizje za to że narobią ludzią nadzieji na i tak wcale nie jakąś
super prace (zarobki 1000 brutto + prowizja- paranoja), ludzie ode mnie ze
szkolenia naprawdę się starali, zresztą ja też . 2 tyg wyjęte z życia -
szkolenie, nauka na szkolenie, szkolenie i co ... przynajmniej mam wiedzę o
ubezpieczeniach bo na zaden świstek z ukończonym szkoleniem nie ma co liczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: DORADCA Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:53
      NIE MASZ TROCHE RACJI, ALE ... WARTO ZACZĄĆ CHODŹBY DLA DOŚWIADCZENIA, JA TU
      PRACUJE DO 30 CZERWCA I ROBIE SPADÓWE, BO ZA PODSTAWĘ NIE DA SIĘ WYŻYĆ, A
      PROWIZJA WIELKA ŚCIEMA. TAK NIESTETY ROBISZ ROBISZ I NIC. ŚNIESZNA KASA ZA TAKĄ
      ODPOWIEDZIALNOŚĆ. ALE KTO SIĘ NIE PRZEKONA NA WŁASNEJ SKÓRZE NIE UWIERZY TRZEBA
      TO PRZEŻYĆ. POZDRO DLA REDUTY... JAK DOBRZE ŻĘ Z TĄD SPADAM. POZDRO DLA DARUSIA
      KISIELA SSSYCZĄCEGO KIEROWNIKA REGIONALNEGO.
      • Gość: czepialski Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.era.pl 14.06.06, 11:39
        "Z TĄD"

pogratulować fimie kadry!!!
      • Gość: sssss Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 213.17.240.* 14.06.06, 12:27
        a weźcie dajcie spokoj z ta je..a firma nie idźcie tu pracować bo
        pozalujecie ,doplaty was wykoncza!!!!!:) a kisiel.... bez komentarza. pajac
        jakich mało
        • Gość: trick Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:48
          Co wy gadacie, firma super,zarobki genijalne miła atmosfera, szanse na rozwój
          zawodowy..... a to wszystko to wielka ściema niestety :) W MotoBanku jedynym
          profitem są darmowe rozmowy telefoniczne, spinacze, zszywki a i zapomniałbym
          można skorzystać też z darmowej drukarki. Poza tym lepiej się nie wychylać i
          nie obnosić z poglądami bo szpiegi tylko czychają, żeby donieść wszystko do
          biura. Pozdrowienia dla miłych współpracowników
          • Gość: DORADCA Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:09
            MOTOBANK CZYLI JAK WDEPNĄĆ W GÓWNO.
            • Gość: kisiel Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 81.210.22.* 14.06.06, 13:24
              MotoSrank - obsraj się kiślem.
              • Gość: Doradca Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 213.17.240.* 14.06.06, 18:42
                Pracujemy pracujem jak mróweczki zasówamy i .... z tego mamy. Piątek swiątek
                czy niedziela rob inkaso dla Kisiela pomijając to że biuro ma wolne. Ale coż my
                jesteśmy od bródnej roboty będziemy siedzieć w święta spoceni przyklejeni do
                niewygodnych krzesel, które się rozpadają. I co z tego będziemy mieć g...łowe w
                chmurach i wiatr w uszy. Ja to.... zapisuje się do samoobrony.
    • Gość: bernard Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:41
      To niech ci zapłacą za twój cenny czas odszkodowanie w wysokości 5000 PLN
    • zybi19 Re: MotoBAnk wielka ściema 22.06.06, 22:36
      Chcecie wiedzieć jaka jest praca w MotoBanku to zamiast rozpisywać się na
      forach, idźcie na stand gdzie się pracuje, a nie siedzi na allegro.pl... Ludzie
      z magistrem siedzą na kasach w hipermarketach zarabiając marne grosze, a wy...
      Ludziom się w głowach poprzewracało...
      • Gość: Anka Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:13
        Bezprzesady, przacuje w jednym z hipermarketów jako kierownik w dziale majątku
        i nie spotkałam się żeby na kasach były osoby z magistrami więc nie przesadzaj.
        Moja znajoma pracowała właśnie w Motobanku i co by tu isać... niemiło wspomina
        naszczęście pracuje już w jednym z hipermarketów... jako asystentka dyrektora
        wiec niemawiaj mi że ludzie po studiach pracują za takie grosze jak na kasie w
        hipermarkecie ... :)
    • Gość: star Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.centertel.pl 28.06.06, 17:44
      Sama siedziba firma swiadczy o Nich.Jestem w szoku!!! reklamują się
      zdaniem "wysokie zarobki" co za hipokryci!!!! 1000zł netto to jest b.mało a oni
      płacą 1000brutto?? przeciez to ani na mieszkanie nie starczy ani na
      jedzenie..Interesuje się ubezpieczeniami,kocham samochody ale taka firma?
      tak "dba" o pracownikow?!
      • zybi19 Re: MotoBAnk wielka ściema 28.06.06, 21:05
        Powiedz coś więcej o siedzibie firmy, bo to interesujące. Co do zarobków to
        jestem przekonany że płacą min. 1400 brutto...
      • Gość: Mi Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:54
        Sa tacy na tym forum co uwazaja, że za 800 brutto da się wyżyć.
        Ciekwae jak to robią.
        • myszka19804 Re: MotoBAnk wielka ściema 29.06.06, 22:39
          Tak, pewnie ze sie da jak jest do tego jakas prowizja, a z tego co wiem to
          MotoBank (bo przeciez tej firmy dotyczy ta dyskusja) daje jakąś niemałą
          prowizję od sprzedaży...
          • Gość: Maja Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:27
            Taaaa....a zkąd to wiesz??? Pracowałaś Myszko19804 tam? coś mi te niektóre
            teksty podlatują kadrą dowodząca :) ... zybi19. No ale może się myle.
            Pozdrowienia dla niektórych bardzo fajnych osób, które jeszcze tam pracują.
    • Gość: robert Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.aster.pl 10.07.06, 22:47
      Motobank praca w niedziele i święta, w godzinach jak markety pensja 900złotych,
      a prowizja to fikcja gdyz od większości sprzedawanych polis nie jest naliczana.
      Nie Polecam.
      • Gość: Maja Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:29
        Zkąd ja to znam... PZU wznowione robisz i nic... sadysfakcja ??? Wolne weekendy
        górą (których jest tam brak)!!!!! Ps. Ja też nie polecam.
        • Gość: . Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:35
          "Piątek swiątek
          czy niedziela rob inkaso dla Kisiela" :)
        • Gość: gość Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:08
          Sadysfakcja.... coś takiego, Maja ile Ty klas ukończyłaś, zamiast robić sobie
          wstyd na forum, weź książkę od j.poslkiego i poucz się troszkę... Pozdrowienia
          dla dociekliwych...
          • Gość: Maja Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 01:14
            Wystarczająco dużo Gościu. Ale dziękuje za wskazówki właśnie biorę książkę
            do "j.poslkiego". Przyganiał kocioł... Pozdrawiam...
    • Gość: Zniesmaczona Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.ds2.agh.edu.pl 21.08.06, 18:47
      Niestety i ja muszę się dołączyć do opini na temat MotoBanku. Podobnie jak większość osób zaczęłam szkolenie w tej "presiżowej" firmie. Nie ukonczyłam ich, bo czułam się jak by mi wyświadczano łaskę, że moge w nim uczestniczyć a poza tym wynagrodzenie jakie zaproponowano wydało mi sie śmieszne jeśli chce się mieszkać w Krakowie i wynajmować mieszkanie (1100 brutto + 5% prowizji (podobno nieosiągalnej) co daje jakieś 780 netto)i utrzymać się z tej pensji. A poza tym która firma każe przez 2 tygonie dojeżdżać z Krakowa na szkolenia do Katowic nie zwracając kosztów podróży. Nawet dla studenta to wydatek +/- 20 zł dziennie przez 2 tygodnie ??? Na tzw standach albo im się program wiesza, albo brakuje tuszu w drukarce albo skaner nie działa(każdy dokument wymaga zeskanowania). A hasło jednego z prowadzących szkolenia rozwalił mnie doszczętnie: "przychodzi taki po studiach, bez doświadczenia i ma wymagania jak na dyrektora", fakt chęć zarobku 1000 zł netto to faktycznie dyrektorskie wymagania, a swoją drogą ciekawe ile ich dyrektor zarabia. Ostatnie ich ogloszenie pojawiło się 10.08, nie dajcie się naciągnąć tak jak ja na koszty nie nabierzcie się na ładne "wyobrazenie" o firmie i pracy w MotoBanku
      • Gość: Gwiazdka Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:23
        Pracowałam w tej firmie prawie cztery miesiące, na szczęście znalazłam inną
        pracę. Wspominam niezbyt dobrze przez wszystko: pensję, prowizję, godziny
        pracy, niektórych „przemiłych” współpracowników. Z tego co pisze Zniesmaczona w
        Krakowie płacą jeszcze mniej niż w Warszawie. Jak zaczynałam szkolenie była
        rozmowa o 1000 brutto + prowizji (zależnej od tego jakie towarzystwo,
        ubezpieczenie oc czy ac, kontynuacja czy nie i takie tam bzdury- podsumowując
        marne grosze i tak osiągalne tylko po przekroczeniu wymaganego progu), ale
        część osób widząc jak to wszystko będzie wyglądać zrezygnowała podczas
        szkolenia, następna część po przepracowaniu pierwszego dnia (chyba testowali za
        ile następni zgodzą się pracować). Wtedy wspaniałomyślna dyrektor I.P.
        zawiadomiła wszystkich pozostałych świeżych doradców w tym mnie, że nasza
        pensja wzrasta do 1400 brutto, z oczywistym pomniejszeniem i tak niskiej
        prowizji i zapytała czy się cieszę.... kur.. co za cynizm. Oczywiście skakałam
        z radości. Naprawdę odradzam tam pracę choćby przez to, że jest tam zero
        szacunku dla ludzi, zwalniają ludzi z dnia na dzień praktycznie nie podając
        przyczyny lub wysuwając teksty ty to już się wypaliłeś.... W żadnym ze
        słyszanych przeze mnie przypadków nie zachowano nawet 2 tygodniowego okresu
        wypowiedzenia, tylko wywalano z dnia na dzień. Do dnia dzisiejszego nie
        potrafię zrozumieć polityki tej firmy czy ciągła wymiana pracowników, przez co
        obniżanie jakości usług- każdy nowy musi się w to wszystko wdrożyć- jest
        strategią na rozwój tej firmy, poprawienie obsługi klienta? Było bardzo wiele
        przykładów, które mnie nastawiły strasznie negatywnie do tej pracy- oj dużo by
        pisać. Mam nadzieje, że PIP wreszcie dobierze się im do pupy.
    • zuzkatoja MotoLipaaaaaaaaaaa 22.08.06, 23:48
      Jakiś czas temu byłam tam na rekrutacji. Oczywiście nigdy bym się na to nie
      nabrała gdyby nie rzucające się w oczy ich ogłoszenie. Aż się we mnie
      zagotowało, gdy usłyszałam że proponowane "wysokie zarobki" (co było w
      ogłoszeniu) to jedyne 1000 brutto + prowizje. Wywaliłam jeszcze większe oczy
      gdy usłyszałam o 2tygodniowym, darmowym szkoleniu, podczas którego mają dopiero
      wyłonić kandydatów na przysłowiowy stołek w centrum handlowym. W trakcie
      rozmowy okazało się, że wskazane jest by przyszły pracownik promował produkt
      poza obrębem stoiska, co oczywiście sprowadza się do tego, że będzie musiał
      zaczepiać klientów CH. Reeety, pomyślałam, kogo oni szukają?. Nie pojawiłam się
      na szkoleniu z wiadomych przyczyn.
      • Gość: Robcio Re: MotoLipaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:09
        Motościema, firma lipa nie warto nawet zaczynać
        • Gość: nowa Re: MotoLipaaaaaaaaaaa IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:30
          chyba nie jest tak źle, skoro jeszcze tyle osób pracuje??(byłam na szkoleniu)
          • Gość: * Re: MotoLipaaaaaaaaaaa IP: 195.8.101.* 20.11.06, 14:54
            Zwróć uwagę na rotacje :) Pozdrawiam
            • Gość: Lidia Milewska Re: MotoLipaaaaaaaaaaa IP: 195.238.227.* 27.11.06, 12:38
              Osoby pragnace spróbować swoich sil w pracy w ubezpieczeniach w renomowanym
              Towarzystwie Ubezpieczeniowym prosimy o nadsylanie aplikacji na adres:
              Dyr.Fil.Warszawa3@compensazycie.com.pl
              • Gość: BIGU 1000 brutto to jest pensja IP: 195.8.101.* 28.11.06, 15:40
                Kariera w MotoBank.

Jeżeli bez problemu radzisz sobie z cyferkami, lubisz pracować z ludźmi, masz
                pasję i chcesz osiągnąć coś więcejw swoim życiu zawodowym - może MotoBank to
                właśnie wyzwanie dla dla Ciebie?

MotoBank oferuje swoim pracownikom wyzwania, możliwość samorealizacji i
                atrakcyjne wynagrodzenie.

Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko - Doradca Ubezpieczeniowy.
                Przyślij swoje CV e-mailem: izabela.paradowska@motobank.pl
                Zapraszamy.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... to się uśmiałem
                • Gość: Ala Re: 1000 brutto to jest pensja IP: 195.8.101.* 07.12.06, 16:02
                  Witam, byłam tam na rozmowie i nie wiem co mam myśleć brzmiało zachęcająco, a
                  to co wyczytałam tu mnie zaskoczyło. Pomóżcie
                  • Gość: doradca Re: 1000 brutto to jest pensja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:16
                    Jaka płaca taka płaca.... Pozdrawiam
                  • Gość: Nik Re: 1000 brutto to jest pensja IP: 195.8.101.* 28.12.06, 12:34
                    Przeczytaj wątek od początku i zastanów się jeszcze raz
                  • Gość: Robert Re: 1000 brutto to jest pensja IP: 195.8.101.* 08.01.07, 15:27
                    Brzmi zachęcająco? Dziewczyno ogarnij się!!! A co mają mówić przecież inaczej n
                    ikt by im do takiej pracy nie przyszedł.
                  • Gość: @ Re: 1000 brutto to jest pensja IP: 195.8.101.* 22.01.07, 12:19
                    Ale co Cię zachęciło? Perspektywa pracy za 1000 brutto czy praca w weekendy i
                    święta, a może piękne granatowe stendy na środku ruchliwego korytarza CH?
    • Gość: prawda Podobnie jest w firmie Siódemka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:04
      skur..synów powinno coś trafić za ich tępactwo i oszustwo.
    • Gość: ??? Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.man.polbox.pl 02.01.07, 10:02
      a kim tam jest ten Kisiel???
      • Gość: ???? Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 195.8.101.* 15.01.07, 14:54
        Post nr 2
    • Gość: Kasia Re: MotoBAnk wielka ściema IP: *.aster.pl 02.01.07, 10:54
      Wzięli kasę z unii na szkolenia i teraz tłuką do budżetu, proste
      • Gość: Bzyk Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 195.8.101.* 08.01.07, 15:07
        Też tak myślę. Co to był za okres w moim życiu wole sobię nie przypominać.....
        • Gość: mika Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 195.8.101.* 16.03.07, 12:19
          Brak perspektyw na rozwój, podwyżkę... Wszyscy stąd uciekają....
          • Gość: mis Re: MotoBAnk wielka ściema IP: 193.0.116.* 16.03.07, 18:31
            A czego można się spodziewać po Getin? Namnożyli tych Nobel Bank Open Finance,
            Fiolet, Getin, Motobank- a wszystkom ma jedno źródło, które najlepiej omijać z
            daleka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka