Gość: Martunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:03 Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje o warunkach pracy w centrali. Czy w ogóle warto tam pracować? Mam inną pracę i zastanawiam sie czy warto ją zmieniać. Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holydog Re: Royal Collection-dział zakupów 10.04.06, 13:58 Nie warto.Właściciel firmy jest toksyczny. Do tego opowiada jeszcze dyrdymały że dla niego wynik finansowy jego firmy nie jest najważniejszy a liczy sie atmosfera w pracy. Zresztą jak chcesz poznać "atmosferę" pracy w tej firmie złóż aplkację i koniecznie dotrwaj do ostaniego etapu z właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia Re: Royal Collection-dział zakupów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:15 Dzięki. W Warszawie dyrektorem jest kobieta. Już z nią rozmawiałam..i nie mam zdania. Dostałam zaproszenie na "dzień próbny". Może to mi pomoże wyrobić sobie jakieś zdanie. Bardzo mnie zastanawia czy to nie okaże sie praca po 10-12H codziennie. Aktualnie mam kiepską pracę i nie chce wymienić jej na jeszcze gorszą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojojoj Re: Royal Collection-dział zakupów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:01 Asystent działau zakupów to po prostu sekretarka-asystentka. To się komuś podoba albo nie ale najgorsza jest atmosfera w pracy. Szef nie jest toksyczny...Widziałam go w akcji...To furiant rzucający miesem i terroryzujący pracowników. Serdecznie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś