Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:43 Witam, chciałbym sie dowiedziec czegos na temat tej firmy, jaka atmosfera, jak ksztaltuja sie zarobki i czy warto podjac u nich prace. Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daniel Re: MSM Sp. z o.o. - RAKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:53 A co? Chcesz tam pracować, czy pytasz z ciekawości...? Bo wiesz...pytasz o zarobki a przecież inaczej zarabia serwisant, inaczej handlowiec, inaczej dyrektor a inaczej sprzątaczka... Pozdrawiam, Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_banan Re: MSM Sp. z o.o. - RAKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:27 Byłem tam ostatnio na rozmowie w sprawie stażu (obsługa klienta). Za staż płacą malutko (mniej niż 900 netto) ale to w końcu staż. Atmosfera wyglądała OK, ale cóż można powiedzieć po pół godziny? Jeśli ktoś ma konkretniejsze wrażenia to chętnie poczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: MSM Sp. z o.o. - RAKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:15 Panie drogi, za staż płaci Urząd Parcy, a więc czego tu się spodziewać. Słyszałem, że sporo stażystów znajduje zatrudnienie po stażu w MSM - mam znajomą w UP. Odpowiedz Link Zgłoś