Dodaj do ulubionych

Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking

• Gość: x Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:43
      People Network
    • container1 Ticket Online Warszawa 04.12.06, 15:49
      Za msciwosc pani prezes, plotkarstwo, za podburzanie pracownikow, za stworzenie
      atmosfery, w ktorej siekiera wisi w powietrzu. Za pania kierownik hotlinu za
      nierobstwo i przesiadywanie na telefonie z kolezanka i wyslugiwanie sie swoimi
      pracownicami a przy tym szpiclowanie dla zarzadu. Za dyrektora, ktory kazdemu
      potrafi swinie podlozyc, a najlepiej wychodzi mu szpan.
    • Gość: gość Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:41
      EL-HURT. Tu pracowników się nie zwalnia,pracownicy odchodzą sami.
      Średnio co dwa tygodnie pracownik wypowiada umowę.Czasami nowi pracownicy
      zwalniają się po pierwszym dniu pracy.
    • Gość: xxxx Re: Najgorsze firmy Trader.com IP: 212.2.100.* 18.01.07, 00:22
      Trader.com - szef Krzyś D. dupa! Pani prezes Ani dziala jak K. powie. K = zero
      kompetencji, handlowcy wystawiają lewe faktury aby zrealizować budżet min 60%
      bo jak nie to tylko podstawe dostają. Omijajcie Trader.com vel Trader Media East
    • laleczka17 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 18.01.07, 15:41
      Nie moge sluchac tych idiotow.z choinki sie urwali, czy co? pisza ze nie
      wiedzieli ze pink press zajmuje sie erotyka ( jedna z najwiekszych firm w
      Polsce,dziewczynko!) i jak sie dowiedzieli to zrezygnowali.Albo ze najgorszy
      pracodawca to Carrefour, Albert czy Piotr i Paweł.Nie dziwne.jak idziesz
      zapie**** do motłochu, to kasy duzej tez nie dostaniesz.Podrzedne stanowiska na
      kasie? A ile byscie chcieli zarabiac jako kasjer/magazynier czy rzeźnik w
      supermarkecie? Bo dwoch tys do reki nie dostaniecie, a i o poltora mozecie
      pomarzyc
    • Gość: gościu [...] IP: *.tvtom.pl 21.01.07, 12:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: bambus Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:11
        gdzie ten gościu urz eduje?
        • Gość: przestrzegacz eo Networks ASP Sp z o.o ./ podwale- wiśniowa IP: *.aster.pl 29.01.07, 12:00
          Pracujesz tu na umowę o dzieło przedłużaną co mięsiąc, otrzymujesz ją z
          kilkutygodniowym
          opóżnieniem, z niej też dowiadujesz sie- ze pracowałes poprzedni miesiąc na
          innym stanowisku niż to, które wykonywałeś.
          Jesli Ci coś nie pasuje- 'trzech muszkieterów' prezesi mówia : nie , to nie,
          bye.

Może ktos przezył to doswiadczenie tej firemce?
    • Gość: widziałemwiele Reserved IP: *.tvtom.pl 21.01.07, 12:23
      Za wały regionalnych za zabierane premie jeśli przypadkowo je wyrobisz za
      upokarzanie podwaładnych i za ciekawy pomysł regionalnego (96 godziny tydzień
      pracy - mistrzostwo).
      • Gość: karol Re: Reserved IP: *.chello.pl 17.12.08, 18:01
        Zgadzam się. Mi jak kierowniczka wyliczyła godziny to tak kurde wyszło jakbym
        przez tydzień nie pracował.
    • Gość: kasss12 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:25
      A spróbujcie popracować w firmie IMPEL...katastrofa pod każdym względem
    • Gość: Mikuś Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:29
      ECDK tak kumpel bękał, jego ziomka tam pracuje. Szkolenia które dziurgają to lipa, szefowa to wariatka. Ponoć syfik po całosci.
      • Gość: Zizi Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:35
        Moja mama z nimi biznesuje i od zawsze na nich jedzie
    • Gość: aaaaaaaaaaa Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.aster.pl 31.01.07, 21:48
      Eurofeed Poland totalny syf ............przerost formy nad treścią ....
      • d_o_r_a Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 12.02.07, 17:42
        Eurofeed potwierdzam najgorsza firma w jakiej pracowałam cieszę się,że już tam
        nie pracuje... szefostwo nie zna się na niczym a szczególnie na prowadzeniu
        firmy... nawet pracownika nie potrafią zwolnić tak jak trzeba... nie polecam
        tego pracodawcy.
        • Gość: zwierzu Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:24
          Tak popieram, Eurofeed to syf i malaria. Wyzysk całkowity, szefostwo na niczym
          się nie zna, układy i układziki. Wiać z prędkością światła z takiej firmy
          • Gość: EUROFEED Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.chello.pl 21.07.07, 08:40
            Popieram, szczególnie z tym szefostwem!!!
    • Gość: Bynio Wind Telecom SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:04
      Nie płacą po kilka miesięcy.
    • Gość: iza EMPIK IP: 91.189.19.* 15.02.07, 22:43
      czyli biedronką z ładnym papierkiem wokoło. Ciężka praca, nawet fizyczna, praca
      po godzinach, w grafiki wpis tak ,żeby inspekcja się nie czepiła a pensje?
      strasznie
      Iza
      • Gość: kolejny empikowiec Re: EMPIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 00:47
        To, że u Ciebie w salonie tak było to nie znaczy, że taka jest cała sieć. U mnie
        prawie zawsze wszystkie pieniądze były na koncie o czasie, nigdy nie było
        problemów z wynagrodzeniem, zdarzały się opóźnienia z pieniędzmi za nadgodziny
        ale to tak jak w większości firm. Ale najlepiej jest zjechać całość jak leci :/
        • Gość: iza Re: EMPIK IP: *.2-0.pl 03.03.07, 22:41
          nie naisałam,że pieniądze nie były na koncie.A to,że były o czasie ...marne
          grosze do tego jak traktują ludzi ma się nijak. Wg kodeksu pracy to mobbing ale
          pan prezez Empiku woli na takie informacje nie zwracać uwagi, bo zawsze
          znajdzie się ktoś kto za te 500 czy 600 zł popracuje
    • Gość: Pracownik [...] IP: *.aster.pl 15.02.07, 23:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xxx Polinex Lublin - nie płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:05
      ...........
    • Gość: ok Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.aster.pl 22.02.07, 07:03
      ne znam
    • Gość: gość Wyższa Szkoła Zarządzania i Prawa IP: *.chello.pl 26.02.07, 22:41
      1. Za kiepskie pensje i kanty na Zusie
      2. Za brak materiałów biurowych, szczęki, zszywacze - własne
      3. Za Mirusia i jego instrukcje oszczędzania karteczek samoprzylepnych, przekładania papierów na biurku
      4. Za Mirusia i jego yyy ęęę, tańczy ci za plecami i zanim zrobisz literówkę, on już krzyczy, że błąd
      5. Umówiłam się, że pracuję na zastępstwo i normalnie jestem przeszkolana, a okazało się, że jestem na próbnym i oni chcieli w pełni wykwalifikowaną księgową (uprzedzałam, że pracowałam w zupełnie innej branży, nie znam tego programu), ale okazało się że na zapoznanie się z tym wszystkim miałam dwa dni...

Pewnie są gorsi, ale jestem wściekła, bo zmarnowałam dwa tygodnie. Mam nauczkę na przyszłość, dopóki nie dostanę na piśmie porządnej umowy to dalej szukam i się umawiam, i też zlewam z dnia na dzień.
    • Gość: Najgorsze firmy wa eo Networks wisniowa /podwale IP: *.aster.pl 27.02.07, 09:44

ktos mial doswiadczenie z tymi panami?
      czy tylko ja jestem naiwnym pechowcem ?
    • Gość: UFG Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: 193.25.184.* 13.03.07, 10:19
      Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny. Nie warto nawet pisać za co. Smutek i
      rozgoryczenie.
    • Gość: zuza Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: 212.76.37.* 15.03.07, 20:06
      CeDePe W.Zapędowski - szczerze odradzam.
    • Gość: lolek Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.aster.pl 18.03.07, 22:18
      HRG, wcześniej BTI, chaos organizacyjny ale od pracownika się wymaga,
      kumoterstwo, kary pieniężne. Nie wspomnę w jaki sposób Najwyższa karierę zrobiła
    • Gość: beta jak najbardziej zakład ubezpieczeń społecznych(ZUS IP: *.chello.pl 30.04.07, 08:53
      • Gość: emarta Re: pzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 12:30
        za to ze od ponad roku pracuje tam na zlecenie,
        za to ze oszukuja jesli chodzi o pensje- na rozmowie kwalifikacyjnej co innego
        w rzeczywistosci co innego i od razu mowa zeby nie wyklocac sie o podwyzke bo
        im sie budzet na to polrocze skonczyl!
        pracuje na zlecenie a charuje od 8 czasami do 21 kilka razy mialam zostac do 4
        nad ranem,
        mowia ze nie maja etatow a co chwila nowa geba pojawia sie w biurze!!!
        nie wspomne juz o pracownikach ktorzy podpierdzielaja sie na kazdym kroku, i
        szefowej furiatce-wariatce!
    • asi777 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 20.06.07, 21:41
      Fadesa Prokom - totalna porażka
    • asi777 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 20.06.07, 21:46
      Gość portalu: Weteran napisał(a):

> Co Wy na to

Fadesa Prokom - porażka jakich mało pod każdym wzgledem. nie płaca i tylko
      obiecuja (bez pokrycia). ogolnie zero profesjonalizmu i donosicielstwo na
      maxa!!!nie poleciłabym tej firmy nawet wrogowi
      • Gość: rarita Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: 217.67.202.* 21.06.07, 09:54
        O kurcze, dobrze, że napisałaś, miałam tam dzisiaj iść na rozmowę na stanowisko
        Office Manager'a.
        • asi777 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking 07.08.07, 16:10
          Gość portalu: rarita napisał(a):

> O kurcze, dobrze, że napisałaś, miałam tam dzisiaj iść na rozmowę
          na stanowisko
          >
          > Office Manager'a.

mam nadzieję, że znalazłaś pracę w jakiejś na prawdę DOBREJ firmie a
          nie w tej pseudo firmie fadesa. a tak swoją drogą jeśli byłaś na
          rozmowie to jakie wrażenie zrobila na Tobie wszystkowiedzącą
          (plotkara), przyglupia i obłudna Pani Kadrowa?
          • Gość: J23 Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.fadesa.es 26.11.07, 10:28
            Oj Kasiu, widzę, że nie możesz sobie odżałować, że nie udała Ci się współpraca z
            FPP ;-) Nienawiść i żal strawią Cię do reszty. Potrzebna Ci pomoc psychologa...
            Wchodzę na to forum i czytam, że tylko Ty wypisujesz takie okropne rzeczy o
            naszej firmie. Jakie to dziwne, że nie ma więcej osób niezadowolonych na forum...
            Na Twoim miejscu byłabym ostrożna we wrzucaniu obelg i szkalowaniu konkretnych
            osób na publicznym forum. To bardzo niebezpieczna gra. Tymbardziej, jeśli ma się
            tak słabą psychike jak Ty...
            • Gość: Gość Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: 83.175.174.* 07.12.07, 14:19
              To były mocne słowa i ich autor/ka powinien był/a się wstrzymać, ale
              prawdą jest, że dla głównej osoby zarządzającej HR w Fadesie są
              lepsi i gorsi i równego traktowania tam nie ma.
              • Gość: Gość Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.08, 10:04
                główna osoba zarządzająca HR, fiu fiu ;-)

No to ja chętnie usłyszę konkretne uwagi, ale rozumiem, że to forum
                to nie miejsce na takie rzeczy. Jeśli Gość ma odwagę wpaść do mnie i
                się wyżalić, to zapraszam. Chętnie poprawię to, co mogę, a czego być
                może nie jestem świadoma.

Swoją drogą, tak bywa często, że na Działach HR skupia się żal i
                gorycz pracowników, podczas gdy źródło problemu często leży w
                zwykłych relacjach interpersonalnych na lini podwładny/przełożony.
                No ale zawsze musi być winny, tak już ten świat zrobiony jest :-)

Pozdrawiam.
              • Gość: koko Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - TeleTrad IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 11:18
                Nie dajcie się nabrac na ich szkolenia Tylko kase z was sciągną a na prace ani certyfikat i tak nie macie co liczyć.
            • Gość: marek_k Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.chello.pl 31.05.08, 00:21
              to gdzie ja mam isc do pracy ?
              A znacie moze firme ABFoto
              Dzieki za odpowiedz

• Gość: Matylda International American School of Warsaw IP: *.chello.pl 25.06.07, 11:23

Praca jak na plantacji bawełny. Pensum dydaktczne nieokreslone, nauczyciele
      pracują ponad 26 godzin w szkole plus przygotowani w domu, dodatkowa praca jesli
      szefowi nagle wpadnie os do glowy. Zero szacunku dla pracownikow- trudno sie
      dziwic- wlasciciel Hindus stosujacy system kastowy w Polsce. Poza tym slabe
      zarobki.Zatrudniaja same mlode osoby, ktorym zalezy na zdobyciu doswiadczenia,
      po roku pracy, przed wakacjami- rozwiazuja umowe o prace. Nie polecam
      • Gość: Salma Re: International American School of Warsaw IP: *.chello.pl 31.05.08, 05:44
        A jak to wpływa na jakość nauczania? Coś się teraz zmieniło? Mam
        zamiar posłać tam syna od zerówki. Lepiej do polskiej szkoły
        publicznej i na angielski po lekcjach?
        • Gość: julia Re: International American School of Warsaw IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 11:16
          Nie polecam,corka jest amerykanka i uczeszczala do tej szkoly,w
          klasie zero dzieci amerykanskich a w calej szkole kilkoro reszta
          narodowsci wymieszane,brak kontaktu z nauczycielami,w razie
          problemow trzeba czatowac pod szkola by ich zlapac,zero dyscypliny i
          jakiejkolwiek kultury,za te pieniadze spodziewalam sie maksymalnego
          zaangazowania i zainteresowania dzieckiem,tymczasem okazalo sie
          prawie zadne,mimo wielu uwag i monitow z mojej strony i corki
          reakcje byly znikome.Mnostwo zapowiedzianych na poczatku roku imprez
          czy wyjsc po prostu sie nie odbylo,bardzo czeste zastepstwa,zmiana i
          rotacja nauczycieli.Jak dla mnie chodzi tylko o forse aby placili i
          tyle.ZENADA!!!!!!
      • Gość: mirek Re: International American School of Warsaw IP: *.home.aster.pl 01.07.12, 03:19
        O czym ty mowisz? calkiem rasistowska i slabo elokwetna wypowiedz. International American School of Warsaw to fantastyczna szkola. Doprawdy mala ale super sie dogaduje z nauczycielami. Jest z nimi kontakt po godzinach szkolnych w kazdej chwili. Moj Bartek ma tam mnostwo znajomych i to ze sa male klasy nauczyciele poswiecaja mu duzo czasu. www.facebook.com/iaswarsaw - dla tych co chca zobaczyc wiecej o nich
        • Gość: ona Re: International American School of Warsaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 13:38
          Absolutnie się z tym zgadzam. Córka zachwycona, nauczyciele uchwytni. Jedynie mam trochę wątpliwości co do umiejętności organizacyjnych.
          • Gość: adrianna82 Re: International American School of Warsaw IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.14, 19:39
            Moja córka uczęszcza do International American School of Warsaw na ul. Dembego już od 2 lat. Chwali sobie atmosferę tam panującą oraz zaangażowanie nauczycieli. Program nauczania pozwala na wszechstronny rozwój, zarówno wiedzy jak i zainteresowań. W dobie globalizacji, znajomość języków oraz zagadnień dotyczących całego świata to element niezbędny, na co zwraca się w tej szkole szczególną uwagę.
            • dionizy19 Re: International American School of Warsaw 28.01.17, 22:19
              Bardzo słaba szkoła. Nauczyciele pozwalają dzieciom ściągać, dlatego oceny nie odżwierciedlają rzeczywistego stanu wiedzy uczniów. Matematyka, fizyka, historia są na bardzo niskim poziomie. Nauczyciele bardzo często się zwalniają. Najsłabsi uczniowie nie są skreślani z listy, bo płacą za szkole, i dlatego ci najlepsi się nie rozwijają, bo klasy są generalnie słabe. Za tę kwotę którą pobierają miesięcznie nie mogą nawet zorganizować wycieczkę do teatru bądź bezpłatne obiady.

Nikomu nie polecam tej szkoły. Ze wszystkich nauczycieli jedynie naczyciel geografii oraz Pani od ESL odpowiedzialnie traktują swoją pracę.
    • Gość: Kaska Re: Najgorsze firmy i najgorsi szefowie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:28
      ARTUS (agencja reklamowa) i DPH (drukarnia) firmy rodzinne. Coś koszmarnego,
      totalny wyzysk, żebranie o pieniądze i to marne pieniądze. Kombinowanie z
      umowami. W jednej firmie umowa o pracę na najniższą krqajową a w drugiej umowa
      zlecenie na troszke większe pieniądze i tak lipa. Wszystko odbywa się na
      zasadzie " zeby pracownik nie miał za dobrze". Jak już się odejdzie to jest
      jeden komentarz: nie uszanowałeś pomocnej dłoni i takie tam brednie. Generalnie
      ostrzegam, nie polecam. Firmy totalna lipa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka