auchan-man 14.08.06, 13:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spedytorka Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac 14.08.06, 15:21 możę do Uwagi się zgłoście albo do innej TV.. to Biedronce pomogło .. powodzenia w walce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robolzsupermarketu Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.06, 16:56 Nagłasniac moze do inspekcji pracy ale nie w pojedynke tylko pare osob.Ukrócic ten cholerny wyzysk.Zasrane polske pijawki na menadzerskich stolkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary ja to was nie rozumiem IP: 217.153.205.* 15.08.06, 09:44 Nie podoba wam się robota, za mało płacą? Zwolnić się. Awy jak te baby, co je chłop bije: na policję skarży, z domu ucieka, ale rozwieść się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robolzsupermarketu Re: ja to was nie rozumiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 11:04 Gdyby jeszcze o prace bylo latwiej.A ty jak jestes za wyzyskiem to zycze ci zebys go doswiadczyla.Nie ma usprawiedliwienia dla ponizania iwyzysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: ja to was nie rozumiem IP: 217.153.205.* 15.08.06, 11:33 Ja nie jestem za wyzyskiem, ale przeczytaj sobie mój wątek "ile kosztuje pracownik". Poza tym, gdyby NIKT nie dał się wyzyskiwać, to nie byłoby wyzysku. A skoro boisz się o pracę, to znaczy, że znajdą się tacy, którzy zgodzą się na takie warunki, jakie tobie nie odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEK Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 12:11 ja pracuję w aucha i jest tam super,od naszego dyrektora to wara bo on jest też super facet.a jak komuś się nie podoba to niech się zwolni i nie wypisuje głupot i nie obraża innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anecia PIP IP: *.aster.pl 15.08.06, 11:28 TYlko i wylacznie Panstwowa Inspekcja Pracy na Lindleya Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: PIP 19.08.06, 19:10 tak,ja sie tam udalam jak szef i jego firma zalazla mi za skore i pomoglo, udali sie do owej firmy i znalezli tyle wykroczen ze glowa mala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:28 To nie praca tylko niewolnictwo. Widać że jesteście bardzo słabo zorganizowani i zastraszeni. Gdybyście troszkę byli solidarni to przyszlibyście wszyscy w niedziele do pracy(najwiecej klientów) i zrobili strajk!!! Wiem że skończyłoby to się zwolnieniami. Ale uważam że to jest lepsze niż całe zycie stopy lizać za 3 posiłki dziennie swoim przełożonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.eranet.pl 18.08.06, 11:03 A ja jestem pracownikiem tego sklepu i wcale nie czuję się wyzyskiwana. A co do dyrektora, to można się do niego dostać, on przyjmie każdego i każdego wysłucha. Wiem to z własnego doświadczena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Servantes Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:26 A i zarobki w Auchanach nie sa złe. Kierownik Działu ma 1700zł do ręki (wiem bo byłem na rozmowie). Ale ile pracownicy to nie mam pojęcia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Servantes wyluzuj :))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 23:08 Napisz - niezłe jak dla mnie - to o zarobkach, wyraźnie się nudzisz, chyba muszę Ci miasto pokazać od kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:01 łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam... i wcale nie prawda że sufit przeciekał i nie było co jeść i że kierownik chodził pijany... to wszystko pomówienia i oskarżenia przez pijaków i złodziei, bo każdy pijak to złodziej! Pozdrawiam Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:32 Ja tez jestem pracownikiem tego sklepu,i wcale nie narzekam,atmisfera jest fajna wsród pracowników ,zdarzaja sie lizusy a dyr jest super.Jak komus sie nie podoba do wont innych chetnie przyjmiemy i tak mamy lepsza kase od innych supermarketow. idzcie do Biedronki i zpieprzajcie nie tylko na kasie ale wszystko trzeba tam robić i Lidlu tez.Auchan Modlinska Trzymajmy sie razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: 213.17.181.* 19.08.06, 18:40 jestesmy pracownikami tego sklepu i wcale nie uwazamy ze jestesmy wyzyskiwani.poza tym ta osoba co to pisala jest bez ogolnego pojecia o firmie i bez poparcia naszego (wszytkich pracownikow).poza tym w naszej firmie nikt do tej pory nikogo nie reprejonowal z powodu przynaleznosci do zwaiazkow zawodowych.jestesmy bardzo tym tekstem urazeni !!!! w imieniu wszystkich pracownikow chcielibysmy przeprosic za tego matolka co powypisywal takie bzdury glownie dyrektora sklepu gdyz to bardzo porzadny czlowiek i razem z nim czujemy sie odpowiedzialni za dobre imie naszej firmy.bardzo przepraszamy i mamy nadzieje ze pan dyrektor nie mysli ze wszyscy pracownicy lub ich rodziny sa tak pokreceni jak ta osoba.w chwili obecnej jestesmy zszokowani i zawstydzeni zaistniala sytuacja.wszystko co tu zostalo napisane przrez ta osoba to bzdury wyssane z palca a porachunki osobiste niech sobie zalatwia w inny sposob a na forum publicznym niech sie dobrze zastanowi co robi bo w chwili obecnej na pewno bedzie miala sprawe w sadzie o znieslawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska G... mnie to obchodzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 19:51 Bylam osttanio tam na zakupach, dokasjerek nie mam zastrzezen ale cala pozostala obsluga olewa klientow i oszukuje (np celowo koduja inna cene niz wisi nad produktem-przyklad lady speed stick), nie dalabym im nawet 1 podwyzki! Budzetowka tez nie miala podwyzek i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:02 łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam... i wcale nie prawda że sufit przeciekał i nie było co jeść i że kierownik chodził pijany... to wszystko pomówienia i oskarżenia przez pijaków i złodziei, bo każdy pijak to złodziej! Pozdrawiam Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: 213.241.37.* 19.08.06, 19:54 CZŁOWIEKU !!! POMYSL ZANIM COS NAPISZESZ...CZY TY WIESZ CO TO JEST MOBBING .PRACUJE W AUCHAN I JAKOS NIE ZAZNAŁAM TEGO MOBBINGU,A OBECNY DYREKTOR P.G JEST NAJLEPSZYM DYREKTOREM JAKIEGO MIELISMY I DRZWI DO JEGO "OSOBY"ZAWSZE SA OTWARTE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy08 gosc i gosc portalu = dupowłazy IP: *.chello.pl 19.08.06, 20:34 pewnie pupilki szefa lub sam szef (!). Pierwszy raz słyszę opinię, że pracownik hipermarketu jest zadowolony z wysokości wynagrodzenia. Wiem z autopsji, że za pieniądze, które płacą w w/w firmach (mówię tu o pracownikach niższego szczebla) nie da się wyżyć, nie wspominając nawet o utrzymaniu rodziny. Poza tym nie widzę nic złego w wypowiadaniu się na forum o tym problemie - wszak do tego służy. Podejrzewam, że rada, żeby brudy Auchan prac w firmie także jest autorstwa szefa / speca od PR / kierownictwa hipermarketu. A o przekrętach i mobbingu w Auchan słyszę nie pierwszy raz, więc może jednak jest w tym coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: gosc i gosc portalu = dupowłazy IP: *.chello.pl 19.08.06, 21:19 Pracuje w Auchan od 6 miesiecy miałam już dwie podwyżki.nie uważam żeby płace były niskie.Zanim zaczniesz sie na ten temat wypowiadać dowiedz sie bliżej na jakie etaty pracownicy sa zatruniani i ile za dany etat płacą.jeżeli chcesz wiedziedz to w Auchan za każdą nadgodzine masz wypłacane pieniądz lub jak wolisz dosajesz dzień wolny.pracowałam w miejszym sklepie spożywczym i na temat mobbingu mogłabym dużo powiedziedz, dochodziło do tego że pracownicy musieli brac przeterminowany towar i płacić za niego jak za dobry.dlaczego tvn i inne stacje szukające sensacji nie zainteresują sie własnie tymi pracodawcami.kolege lub koleżanke który wypisuje takie bzdury nikt nie trzyma,zawsze może szukac czegos co mu bardziej odpowiada a nie oczerniać ludzi z kórymi współpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: gosc i gosc portalu = dupowłazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:04 <<<<<<<<<<<łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam... i wcale nie prawda że sufit przeciekał i nie było co jeść i że kierownik chodził pijany... to wszystko pomówienia i oskarżenia przez pijaków i złodziei, bo każdy pijak to złodziej! Pozdrawiam Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:04 ..........łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam... i wcale nie prawda że sufit przeciekał i nie było co jeść i że kierownik chodził pijany... to wszystko pomówienia i oskarżenia przez pijaków i złodziei, bo każdy pijak to złodziej! Pozdrawiam Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 21:40 nie no super, że tak ładnie piszecie. Nie uważam, by Filip (spolszczyłem) był super dyrektorem, ale to on się integruje z załogą na całej lini. Auchan - man Ty sie ciesz chłopaku, że na Woli nie pracowałeś. tam byś zdechł i to już pierwszego dnia. Najpier Abois (wariat zwany bułą), a teraz Mathias (ksywa : śledź). Osiągnąłeś zamierzony efekt (połowicznie raczej), dziś (sobota) odbyły się na modlińskiej spotkania z pracownikami (cel chyba sondująco -wychowawczy). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx Philippe Garci 20.08.06, 10:33 No, kuhwa votre maman! Ja was tout les miserables powypiehdalam s roboty! Zamiast ukladac mi sloiki z mayonaise ou les udka de żabes myć denatuhatem wy tutaj ghyziecie henke, ktuha was kahmi i shacie we wlasne gniazdo. Od jutha ustalam place m aksymalna na 649 zlotych polonaise bhutto, a jak sie nie podoba, to poszly won, les chiens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Philippe Garci mary_elx mi doniosla, co sie tu wyphawia! IP: 217.153.205.* 20.08.06, 10:34 No, kuhwa votre maman! Ja was tout les miserables powypiehdalam s roboty! Zamiast ukladac mi sloiki z mayonaise ou les udka de żabes myć denatuhatem wy tutaj ghyziecie henke, ktuha was kahmi i shacie we wlasne gniazdo. Od jutha ustalam place m aksymalna na 649 zlotych polonaise bhutto, a jak sie nie podoba, to poszly won, les chiens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:31 Pieprzysz, ja pracuje tu juz jakis czas i wszystko jest o.k. Zwolnij sie jak ci nie odpowiada idioto.Jedz do Włoch tam bedziesz miec luksusy,brudne łóżko,a nawet i nie na gołej ziemi bedziesz spać,dostajesz za godzine 5 euro i oddajesz je w ramach lepszych warunków pobytu w słonecznej Italii.To ja wole siedzieć na kasie i zapieprzac wiecej niz mam w grafiku bo akurat sa kolejki,i mam wypłacane nadgodziny i tez dostałam podwyzke.I ludzie sa fajni, a jak sie niepodoba droga wolna Italia czeka ,Biedronka ,Lidl ,Tesco24,Seniorka jest ok a ze czasem jest ostra to jej praca szefa trzeba słuchac tak samo jak Justyne nie mozna oczerniac ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:04 Prawda jest taka że jednym do szczęścia wystarczy 999zł/m-c i praca na 4 zmiany. A gdy taki pracownik dostanie po 2 letnich staraniach podwyżkę 100zł to jest w siódmym niebie. No cóż różnymi kategoriami ludzie myślą. Ktos powyżej powiedział że kierownik w Auchan zarabia 1700zł[25dni w miesiącu pracuje taka osoba średnio po 10h dziennie ,wychodzi 250h/miesiąc wiec zarobek KIEROWNIKA W AUCHAN TO OKOŁO 7 ZŁ netto/godz]. Śmiać mi się chce...kierownik powinien zarabiać 4000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero z auchana Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 22.08.06, 21:26 1700 hmmmm a jam mam prawie 2x tyle No i nigdy nie doswiadczylam mobbingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 283 Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.chello.pl 29.08.06, 11:05 Powinien zarabiać 4000 ??? ............ Zarabia tyle jeżeli jest dobrym szefem działu i ma wymierne wyniki. Sklep musi mieć zyski żeby płacić swoim pracownikom odpowiednie pieniądze. Samo się nic nigdy nie zrobiło. Szanuję zdanie innych ale nie zgadzam się ze stwierdzeniem że na Modlińskiej jest źle.Wręcz przeciwnie.Nigdzie nie było mi lepiej a inne sieci znam doskonale od wewnątrz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacoo najgorszy hipermarket IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.06, 16:06 jeżeli oszukali was w hipermarkecie to zagłosujcie na nich na stronie www.najgorszyHipermarket.info mi w każdym razie ulżyło po czymś takim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najgorszy hipermarket IP: *.chello.pl 24.08.06, 09:22 jesli uważasz ze markety oszukują to po jaki grzech tam łazisz, lubisz być oszukiwany? a może po prostu lubisz sobie pobiadolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki1102 Re: najgorszy hipermarket IP: *.devs.futuro.pl 24.08.06, 09:31 A może to jest dla niektórych ostatnia deska ratunku?Jeżeli w małych sklepach nie chcą zatrudniać?-a jeśli nawet,to w jakich godzinach...weekendy co drugi po 11-16godzin.Wiecie co to jest jakaś paranoja.Tak naprawdę ile można wytrzymać pracując non-stop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka Re: najgorszy hipermarket IP: *.net-serwis.pl 26.08.06, 19:08 Już nie za długo będizecie się mogli cieszyć Waszym Philipem... Przechodzi do nas do Centrali! Mam nadzieję, że rzeczywiście będiz etaki super jak się o nim mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: najgorszy hipermarket IP: *.chello.pl 27.08.06, 04:34 Dokładnie. Jest teraz dobrze ale niedługo zmiana. Dopiero zacznie sie terror i psychoza jak L.P. obejmie stanowisko dyrektorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Auchan Modlinska Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:57 Nie ja nie mogę tego czytać!Pracuję w tym sklepie już ponad dwa lata jako kasjerka i ani przez chwię nie czułam się wyzyskiwana!Menagerowie są w porzo, seniorka również, dyrektor jest simpatico( szkoda tylko, że odchodzi)a Liliana miejmy nadzieję, też będzie super dyrektorem. My wszyscy trzymamy sie razem i nie damy zdeptać Auchan Modlińska! Zawsze musi znależć się jakiś wariat, co z zazdrości szuka dziur w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
vrx1 Re: Auchan Modlinska Górą 28.08.06, 12:40 powinnas stopy lizać swojemu szefowi że Ci płaci takie kokosy;) Odpowiedz Link Zgłoś