14.08.06, 13:41
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • spedytorka Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac 14.08.06, 15:21
      możę do Uwagi się zgłoście albo do innej TV.. to Biedronce pomogło ..
      powodzenia w walce..
      • Gość: robolzsupermarketu Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.06, 16:56
        Nagłasniac moze do inspekcji pracy ale nie w pojedynke tylko pare osob.Ukrócic
        ten cholerny wyzysk.Zasrane polske pijawki na menadzerskich stolkach.
        • Gość: mary ja to was nie rozumiem IP: 217.153.205.* 15.08.06, 09:44
          Nie podoba wam się robota, za mało płacą? Zwolnić się. Awy jak te baby, co je
          chłop bije: na policję skarży, z domu ucieka, ale rozwieść się nie chce.
          • Gość: robolzsupermarketu Re: ja to was nie rozumiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.06, 11:04
            Gdyby jeszcze o prace bylo latwiej.A ty jak jestes za wyzyskiem to zycze ci
            zebys go doswiadczyla.Nie ma usprawiedliwienia dla ponizania iwyzysku.
            • Gość: mary Re: ja to was nie rozumiem IP: 217.153.205.* 15.08.06, 11:33
              Ja nie jestem za wyzyskiem, ale przeczytaj sobie mój wątek "ile kosztuje
              pracownik". Poza tym, gdyby NIKT nie dał się wyzyskiwać, to nie byłoby wyzysku.
              A skoro boisz się o pracę, to znaczy, że znajdą się tacy, którzy zgodzą się na
              takie warunki, jakie tobie nie odpowiadają.
        • Gość: EDEK Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 12:11
          ja pracuję w aucha i jest tam super,od naszego dyrektora to wara bo on jest też
          super facet.a jak komuś się nie podoba to niech się zwolni i nie wypisuje
          głupot i nie obraża innych
      • Gość: Anecia PIP IP: *.aster.pl 15.08.06, 11:28
        TYlko i wylacznie Panstwowa Inspekcja Pracy na Lindleya Powodzenia
        • madeofstars Re: PIP 19.08.06, 19:10
          tak,ja sie tam udalam jak szef i jego firma zalazla mi za skore i pomoglo,
          udali sie do owej firmy i znalezli tyle wykroczen ze glowa mala...
    • Gość: LUK Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:28
      To nie praca tylko niewolnictwo. Widać że jesteście bardzo słabo zorganizowani
      i zastraszeni. Gdybyście troszkę byli solidarni to przyszlibyście wszyscy w
      niedziele do pracy(najwiecej klientów) i zrobili strajk!!! Wiem że skończyłoby
      to się zwolnieniami. Ale uważam że to jest lepsze niż całe zycie stopy lizać za
      3 posiłki dziennie swoim przełożonym.
    • Gość: ??? Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.eranet.pl 18.08.06, 11:03
      A ja jestem pracownikiem tego sklepu i wcale nie czuję się wyzyskiwana. A co do
      dyrektora, to można się do niego dostać, on przyjmie każdego i każdego
      wysłucha. Wiem to z własnego doświadczena.
      • Gość: Servantes Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:26
        A i zarobki w Auchanach nie sa złe. Kierownik Działu ma 1700zł do ręki (wiem bo
        byłem na rozmowie). Ale ile pracownicy to nie mam pojęcia.....
        • Gość: bassPL Servantes wyluzuj :))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 23:08
          Napisz - niezłe jak dla mnie - to o zarobkach,
          wyraźnie się nudzisz, chyba muszę Ci miasto pokazać od kuchni.
        • Gość: Art Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:01
          łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam... i
          wcale nie prawda że sufit przeciekał i nie było co jeść i że kierownik chodził
          pijany... to wszystko pomówienia i oskarżenia przez pijaków i złodziei, bo
          każdy pijak to złodziej!
          Pozdrawiam
          Art
      • Gość: Kicia Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:32
        Ja tez jestem pracownikiem tego sklepu,i wcale nie narzekam,atmisfera jest fajna
        wsród pracowników ,zdarzaja sie lizusy a dyr jest super.Jak komus sie nie podoba
        do wont innych chetnie przyjmiemy i tak mamy lepsza kase od innych
        supermarketow. idzcie do Biedronki i zpieprzajcie nie tylko na kasie ale
        wszystko trzeba tam robić i Lidlu tez.Auchan Modlinska Trzymajmy sie razem
    • Gość: gosc portalu Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: 213.17.181.* 19.08.06, 18:40
      jestesmy pracownikami tego sklepu i wcale nie uwazamy ze jestesmy
      wyzyskiwani.poza tym ta osoba co to pisala jest bez ogolnego pojecia o firmie i
      bez poparcia naszego (wszytkich pracownikow).poza tym w naszej firmie nikt do
      tej pory nikogo nie reprejonowal z powodu przynaleznosci do zwaiazkow
      zawodowych.jestesmy bardzo tym tekstem urazeni !!!! w imieniu wszystkich
      pracownikow chcielibysmy przeprosic za tego matolka co powypisywal takie bzdury
      glownie dyrektora sklepu gdyz to bardzo porzadny czlowiek i razem z nim czujemy
      sie odpowiedzialni za dobre imie naszej firmy.bardzo przepraszamy i mamy
      nadzieje ze pan dyrektor nie mysli ze wszyscy pracownicy lub ich rodziny sa tak
      pokreceni jak ta osoba.w chwili obecnej jestesmy zszokowani i zawstydzeni
      zaistniala sytuacja.wszystko co tu zostalo napisane przrez ta osoba to bzdury
      wyssane z palca a porachunki osobiste niech sobie zalatwia w inny sposob a na
      forum publicznym niech sie dobrze zastanowi co robi bo w chwili obecnej na
      pewno bedzie miala sprawe w sadzie o znieslawienie.
      • Gość: kaska G... mnie to obchodzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 19:51
        Bylam osttanio tam na zakupach, dokasjerek nie mam zastrzezen ale cala
        pozostala obsluga olewa klientow i oszukuje (np celowo koduja inna cene niz
        wisi nad produktem-przyklad lady speed stick), nie dalabym im nawet 1 podwyzki!

Budzetowka tez nie miala podwyzek i co?
      • Gość: Art Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:02
        łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje nam... i
        każdy pijak to złodziej!
        Pozdrawiam
        Art
    • Gość: gosc Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: 213.241.37.* 19.08.06, 19:54
      CZŁOWIEKU !!!

POMYSL ZANIM COS NAPISZESZ...CZY TY WIESZ CO TO JEST MOBBING .PRACUJE W
      AUCHAN I JAKOS NIE ZAZNAŁAM TEGO MOBBINGU,A OBECNY DYREKTOR P.G JEST NAJLEPSZYM
      DYREKTOREM JAKIEGO MIELISMY I DRZWI DO JEGO "OSOBY"ZAWSZE SA OTWARTE.
      • Gość: nancy08 gosc i gosc portalu = dupowłazy IP: *.chello.pl 19.08.06, 20:34
        pewnie pupilki szefa lub sam szef (!). Pierwszy raz słyszę opinię, że pracownik
        hipermarketu jest zadowolony z wysokości wynagrodzenia. Wiem z autopsji, że za
        pieniądze, które płacą w w/w firmach (mówię tu o pracownikach niższego
        szczebla) nie da się wyżyć, nie wspominając nawet o utrzymaniu rodziny.
        Poza tym nie widzę nic złego w wypowiadaniu się na forum o tym problemie -
        wszak do tego służy. Podejrzewam, że rada, żeby brudy Auchan prac w firmie
        także jest autorstwa szefa / speca od PR / kierownictwa hipermarketu.
        A o przekrętach i mobbingu w Auchan słyszę nie pierwszy raz, więc może jednak
        jest w tym coś?
        • Gość: pracownik Re: gosc i gosc portalu = dupowłazy IP: *.chello.pl 19.08.06, 21:19
          Pracuje w Auchan od 6 miesiecy miałam już dwie podwyżki.nie uważam żeby płace
          były niskie.Zanim zaczniesz sie na ten temat wypowiadać dowiedz sie bliżej na
          jakie etaty pracownicy sa zatruniani i ile za dany etat
          płacą.jeżeli chcesz wiedziedz to w Auchan za każdą nadgodzine masz wypłacane
          pieniądz lub jak wolisz dosajesz dzień wolny.pracowałam w miejszym sklepie
          spożywczym i na temat mobbingu mogłabym dużo powiedziedz, dochodziło do tego że
          pracownicy musieli brac przeterminowany towar i płacić za niego jak za
          dobry.dlaczego tvn i inne stacje szukające sensacji nie zainteresują sie
          własnie tymi pracodawcami.kolege lub koleżanke który wypisuje takie bzdury nikt
          nie trzyma,zawsze może szukac czegos co mu bardziej odpowiada a nie oczerniać
          ludzi z kórymi współpracuje.

• Gość: Art Re: gosc i gosc portalu = dupowłazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:04
            <<<<<<<<<<<łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje
            nam... i
            każdy pijak to złodziej!
            Pozdrawiam
            Art
      • Gość: Art Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 00:04
        ..........łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu, niech żyje
        nam... i
        każdy pijak to złodziej!
        Pozdrawiam
        Art
    • Gość: edek Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 21:40
      nie no super, że tak ładnie piszecie. Nie uważam, by Filip (spolszczyłem) był
      super dyrektorem, ale to on się integruje z załogą na całej lini.
      Auchan - man Ty sie ciesz chłopaku, że na Woli nie pracowałeś. tam byś zdechł i
      to już pierwszego dnia. Najpier Abois (wariat zwany bułą), a teraz Mathias
      (ksywa : śledź).
      Osiągnąłeś zamierzony efekt (połowicznie raczej), dziś (sobota) odbyły się na
      modlińskiej spotkania z pracownikami (cel chyba sondująco -wychowawczy).
      Pozdrawiam.
    • mary_elx Philippe Garci 20.08.06, 10:33
      No, kuhwa votre maman! Ja was tout les miserables powypiehdalam s roboty!
      Zamiast ukladac mi sloiki z mayonaise ou les udka de żabes myć denatuhatem wy
      tutaj ghyziecie henke, ktuha was kahmi i shacie we wlasne gniazdo. Od jutha
      ustalam place m aksymalna na 649 zlotych polonaise bhutto, a jak sie nie
      podoba, to poszly won, les chiens!
    • Gość: Philippe Garci mary_elx mi doniosla, co sie tu wyphawia! IP: 217.153.205.* 20.08.06, 10:34
      No, kuhwa votre maman! Ja was tout les miserables powypiehdalam s roboty!
      Zamiast ukladac mi sloiki z mayonaise ou les udka de żabes myć denatuhatem wy
      tutaj ghyziecie henke, ktuha was kahmi i shacie we wlasne gniazdo. Od jutha
      ustalam place m aksymalna na 649 zlotych polonaise bhutto, a jak sie nie
      podoba, to poszly won, les chiens!
    • Gość: Kicia Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:31
      Pieprzysz, ja pracuje tu juz jakis czas i wszystko jest o.k. Zwolnij sie jak ci
      nie odpowiada idioto.Jedz do Włoch tam bedziesz miec luksusy,brudne łóżko,a
      nawet i nie na gołej ziemi bedziesz spać,dostajesz za godzine 5 euro i oddajesz
      je w ramach lepszych warunków pobytu w słonecznej Italii.To ja wole siedzieć na
      kasie i zapieprzac wiecej niz mam w grafiku bo akurat sa kolejki,i mam
      wypłacane nadgodziny i tez dostałam podwyzke.I ludzie sa fajni, a jak sie
      niepodoba droga wolna Italia czeka ,Biedronka ,Lidl ,Tesco24,Seniorka jest ok a
      ze czasem jest ostra to jej praca szefa trzeba słuchac tak samo jak Justyne
      nie mozna oczerniac ludzi.
    • Gość: Luke Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:04
      Prawda jest taka że jednym do szczęścia wystarczy 999zł/m-c i praca na 4
      zmiany. A gdy taki pracownik dostanie po 2 letnich staraniach podwyżkę 100zł to
      jest w siódmym niebie. No cóż różnymi kategoriami ludzie myślą.
      Ktos powyżej powiedział że kierownik w Auchan zarabia 1700zł[25dni w miesiącu
      pracuje taka osoba średnio po 10h dziennie ,wychodzi 250h/miesiąc wiec zarobek
      KIEROWNIKA W AUCHAN TO OKOŁO 7 ZŁ netto/godz]. Śmiać mi się chce...kierownik
      powinien zarabiać 4000zł.
      • Gość: kiero z auchana Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 22.08.06, 21:26
        1700 hmmmm a jam mam prawie 2x tyle No i nigdy nie doswiadczylam mobbingu
      • Gość: 283 Re: auchan modlinska warszawa:represje wobec prac IP: *.chello.pl 29.08.06, 11:05
        Powinien zarabiać 4000 ??? ............
        Zarabia tyle jeżeli jest dobrym szefem działu i ma wymierne wyniki.
        Sklep musi mieć zyski żeby płacić swoim pracownikom odpowiednie pieniądze.
        Samo się nic nigdy nie zrobiło.
        Szanuję zdanie innych ale nie zgadzam się ze stwierdzeniem że na Modlińskiej
        jest źle.Wręcz przeciwnie.Nigdzie nie było mi lepiej a inne sieci znam
        doskonale od wewnątrz.
        Pozdrawiam
    • Gość: yacoo najgorszy hipermarket IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.06, 16:06
      jeżeli oszukali was w hipermarkecie to zagłosujcie na nich na stronie
      www.najgorszyHipermarket.info
      mi w każdym razie ulżyło po czymś takim :-)
      • Gość: xxx Re: najgorszy hipermarket IP: *.chello.pl 24.08.06, 09:22
        jesli uważasz ze markety oszukują to po jaki grzech tam łazisz, lubisz być
        oszukiwany? a może po prostu lubisz sobie pobiadolić
        • Gość: kiki1102 Re: najgorszy hipermarket IP: *.devs.futuro.pl 24.08.06, 09:31
          A może to jest dla niektórych ostatnia deska ratunku?Jeżeli w małych sklepach
          nie chcą zatrudniać?-a jeśli nawet,to w jakich godzinach...weekendy co drugi po
          11-16godzin.Wiecie co to jest jakaś paranoja.Tak naprawdę ile można wytrzymać
          pracując non-stop?
          • Gość: krówka Re: najgorszy hipermarket IP: *.net-serwis.pl 26.08.06, 19:08
            Już nie za długo będizecie się mogli cieszyć Waszym Philipem... Przechodzi do
            nas do Centrali! Mam nadzieję, że rzeczywiście będiz etaki super jak się o nim
            mówi...
            • Gość: Koleś Re: najgorszy hipermarket IP: *.chello.pl 27.08.06, 04:34
              Dokładnie. Jest teraz dobrze ale niedługo zmiana. Dopiero zacznie sie terror i
              psychoza jak L.P. obejmie stanowisko dyrektorskie.
              • Gość: Gaga Re: Auchan Modlinska Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:57
                Nie ja nie mogę tego czytać!Pracuję w tym sklepie już ponad dwa lata jako
                kasjerka i ani przez chwię nie czułam się wyzyskiwana!Menagerowie są w porzo,
                seniorka również, dyrektor jest simpatico( szkoda tylko, że odchodzi)a Liliana
                miejmy nadzieję, też będzie super dyrektorem. My wszyscy trzymamy sie razem i
                nie damy zdeptać Auchan Modlińska! Zawsze musi znależć się jakiś wariat, co z
                zazdrości szuka dziur w całym.
                • vrx1 Re: Auchan Modlinska Górą 28.08.06, 12:40
                  powinnas stopy lizać swojemu szefowi że Ci płaci takie kokosy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka