Gość: kate IP: *.sobieski.com.pl 17.11.06, 11:19 Jakieś info potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Warbud? IP: *.sobieski.com.pl 20.11.06, 09:00 chyba ci się nudzi człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Warbud? IP: *.chello.pl 20.11.06, 09:55 spadaj na drzewo, parówo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 Re: Warbud? IP: *.csk.pl 20.11.06, 11:24 firma budowlano-instalatorska, miasto: Warszawa - miałem z nimi niewielki kontakt w związku z moją niedawną pracą w tej samej branży dzwoń do nich i sie dowiesz co chcesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warbud? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:29 podobno dbają o pracowników, jak chcą odchodzić dostają spore podwyżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Warbud? IP: *.acn.waw.pl 22.11.06, 18:56 Ale tylko jak odchodza do Mostostalu Warszawa, ktory i tak placi wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Warbud? IP: *.acn.waw.pl 22.11.06, 19:58 moja przyjaciólka pracowała u nich 2 lata. Inżynier budowlany. Z ogromnym doświadczeniem. Zwolnili, przyjęli w jej miejsce znajomego królika - studenta II roku inżynierii. Zaocznej. Z zerowym doświadczeniem. Podziękowali jej jakoby dlatego, że nie była dość dyspozycyjna - kilkuletnie dziecko. Ps. Jej to w sumie na dobre wyszło. Jest w Anglii - dostała świetną pracę, samochód służbowy, przedszkole dla dziecka i po pół roku kupiła z mężem dom. Więc polecam Warbud. Jako odskocznię do lepszego miejsca. Szybkość wyskoku gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Warbud? IP: *.acn.waw.pl 23.11.06, 06:11 A tu sie z ta odskocznia zgadzam, kazdy ktory odchodzi idzie zawsze do inne pracy za wieksze wynagrodzenie i na wyzsze stanowisko. Przykladow nie bede cytowal z oczywistych wzgledow. Odpowiedz Link Zgłoś