Dodaj do ulubionych

instalator systemow alarmowych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:11
witam ardzo prosze o informacje ile zarabia instalator systemow alarmowych,
jak wygląda taka praca - godziny itp, czesto sa ogloszenia na takie
stanowiska przez firmy ochroniarskie, czy to jest praca na stale czy te firmy
np po okresie pr`obnym zwalniaja ? bardzo potrzebuje pracy by`c może to by
było rozwi`azanie, prosze o pomoc. mam wyksztalcenie elektryczne niestety nie
mam doświadczenia,
Obserwuj wątek
    • Gość: Marble Re: instalator systemow alarmowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:42
      z tego co wiem to zarobki kształtują się na poziomie 1000-1500 pln netto. Za
      nadgodziny nie masz co liczyć. Nie licz także na umowę o pracę po okresie
      próbnym. Przeważnie jest to zlecenie na min kwotę krajową + umowa prowizyjna,
      któej nigdy nie zobaczysz (inaczej to co dostaniesz pod stołem). Tak robią
      wszystkie żydowskie firmy i drobne cwaniaczki aby zapłacić jak najmniej za
      pracownika(napisałbym tu kilka firm ale zaraz znajdą się zwolennicy co bedą
      twierdzić ich bronić). A i jeszcze jedno łap się do dużych agencji a nie jakiś
      małych syfów. Nie ukrywam też tego że jakieś poparcie kogoś wewnątrz byłoby
      idealnym rozwiązaniem. Powodzenia.
      • Gość: zetkaa Re: instalator systemow alarmowych IP: *.eranet.pl 28.11.06, 22:57
        W firmie ochroniarskiej jako instalator nie masz co liczyc na wspomniane
        pieniadze. Realne jest 650-1200 zl netto, instalacje czesto sa w roznych
        godzinach, ogolnie wyzysk.

Duzo lepiej, jak trafisz do duzych firm sprzedajacych i instalujacych urzadzenia
        lub producentow, wtedy inna bajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka