Dodaj do ulubionych

praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3

IP: *.acnielsen.pl 22.05.03, 10:51
Poszukuję do pracy ANKIETERÓW posiadających co najmniej roczne doświadczenie
w badaniach ilościowych i jakościowych . Teren działania : Warszawa +
województwo mazowieckie.

Dodatkowym atutem jest posiadanie samochodu.

CV zawierające opis zdobytego doświaczenia zawodowego proszę przesyłać na
adres :

Dagmara.Dluzniewska@ACNielsen.pl

Pozdrawiam

P.S. Ras-putinowi dziękujemy. Bez względu na to ile pytań otwartych i
zamkniętych było u niego w ankiecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: HANDLOWIEC Re: praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3 IP: *.polcard.com.pl 22.05.03, 11:28
      Gość portalu: Dagmara napisał(a):

> Poszukuję do pracy ANKIETERÓW posiadających co najmniej roczne doświadczenie
      > w badaniach ilościowych i jakościowych . Teren działania : Warszawa +
      > województwo mazowieckie.
      >
      > Dodatkowym atutem jest posiadanie samochodu.
      >
      > CV zawierające opis zdobytego doświaczenia zawodowego proszę przesyłać na
      > adres :
      >
      > Dagmara.Dluzniewska@ACNielsen.pl
      >
      >
      > Pozdrawiam
      >
      > P.S. Ras-putinowi dziękujemy. Bez względu na to ile pytań otwartych i
      > zamkniętych było u niego w ankiecie.

CO JEST GRANE albo tak słabo płacicie , albo jest strasznie nieprzyjemna
      atmosfera , dla mnie dziwne że od miesiaca nie możecie nikogo przyjąć ???
      Moge się mylić ale nie jest to stanowisko wymagające niesamowitych kwalifikacji
      Więc chetnych powinno być pod dostatkiem
      ?????
      • Gość: Dagmara odp IP: *.acnielsen.pl 22.05.03, 11:32
        1. Post ukazuje się trzeci dzień
        2. Póki otrzymałam 1 (słownie: jedno) CV
        3. Trudno oceniać jak płacimy jeśli NIE MA ZAINTERESOWANYCH TĄ KWESTIĄ.

Pozdrawiam.
    • Gość: ida Re: praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3 IP: *.csk.pl 22.05.03, 11:48

> Poszukuję do pracy ANKIETERÓW posiadających co najmniej roczne doświadczenie
      > w badaniach ilościowych i jakościowych .

Dagmara, czym właściwie uzasadniony jest ten wymóg min. roku doswiadczenia?
      Czasem zdarza mi sie odpowiedzieć na parę pytan tu i ówdzie, i tak przygladajac
      sie pracy tych osób naprawdę nie sądzę, żeby było to zajecie z którym
      rozgarnieta, komunikatywna i wzbudzająca zaufanie osoba nie mogła sobie
      poradzić. Nawet jesli byłaby to jej pierwsza w zyciu ankieta.
      • Gość: Dagmara Re: praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3 IP: *.acnielsen.pl 22.05.03, 11:57
        Droga Ido,

Oczywiście , że osoba rozgarnięta i komunikatywna jest w stanie dość szybko
        nauczyć się pewnych zasad rządzących badaniami.
        Tylko teraz nie szukam osób, które chciałyby "spróbowac się z ankietami". Teraz
        poszukuję osób, które robiły badani, wiedzą na czym to polega, znają zasady i
        zdają sobie sprawe jak ciężka jest to praca.
        Przy rekrutacji "nowych" ludzi ankieterami zostaje ok. 10 -15 %. A sam
        proces "przyuczenia do zawodu" nie zamyka się w jednym godzinnym szkoleniu.
        W tym przypadku - nie bardzo mamy czas na zaczynanie "od wielkiego wybuchu" .

Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: :) Re: praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3 IP: *.acn.waw.pl 24.05.03, 21:13

> Droga Ido,
          >
          > Oczywiście , że osoba rozgarnięta i komunikatywna jest w stanie dość szybko
          > nauczyć się pewnych zasad rządzących badaniami.
          > Tylko teraz nie szukam osób, które chciałyby "spróbowac się z ankietami".
          Teraz
          >
          > poszukuję osób, które robiły badani, wiedzą na czym to polega, znają zasady
          i
          > zdają sobie sprawe jak ciężka jest to praca.
          > Przy rekrutacji "nowych" ludzi ankieterami zostaje ok. 10 -15 %. A sam
          > proces "przyuczenia do zawodu" nie zamyka się w jednym godzinnym szkoleniu.
          > W tym przypadku - nie bardzo mamy czas na zaczynanie "od wielkiego wybuchu" .
          >
          >
          > Pozdrawiam serdecznie
          Zamiast narzekac na brak chetnych co mnie w zupelnosci nie dziwi powinnas sie
          zastanowic komu to zawdzieczac. Moglbym Tobie udzielic darmowych wyjasnien ale
          powiedzialem sobie, ze wszlekiego rodzaju naciagaczy i oszustow bede traktowal
          tak jak na to zasluguja. Po prostu bede traktowac jak Pierdolnietych
          Polaczkow. Oczywiscie ktos mi zarzuci, ze moge kogos w niesprawieliwy sposob
          skrzywdzic ale to juz nie jest moja wina, ze skoro na 10 podobnych ogloszen 9
          pochodzi od naciagaczy i oszustow. 90 % to zdecydowanie za duzo. Trafienie w
          10 % w takiej sytuacji bywa bardzo trudno i kosztowne. I to by bylo na tyle.
    • Gość: :) Re: praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3 IP: *.acn.waw.pl 24.05.03, 21:15
      ps. do porzedniej wypowiedzi.
      Czy Wy tam w ACNielsen potraficie odpowiedziec na list jaki został do Was
      wysłany 6 miesiecy temu???
      Jak nie potraficie to nie badz zdziwiona, ze niewiele osob chce odpowiedziec
      na Twoja rewelacyjna oferte. To tyle specjalistko od narzekania.

• Gość: Dagmara Re: praca dla DOŚWIADCZONYCH ANKIETERÓW dzień 3 IP: *.acnielsen.pl 26.05.03, 09:16
        Witaj :) - kwestię "oszustów" już przerabialiśmy i nic więcej nie mam do
        dodania.
        A "my tu w ACNielsen" mamy ponad 250 pracowników i doprawdy nie wiem do kogo
        wysłałeś "list" . Dobrze by było gdybys sobie zadzwonił do odbiorcy Twojego
        listu i się go osobiście zapytał dlaczego od 6 miesięcy Ci nie odpowiedział.
        Chyba nie oczekujesz , że śledzę korespondentcję przychodzącą do 250 osób - jak
        rozumiem Twoje pytanie było retoryczne... cóż.

Serdecznie pozdrawiam :)
        • Gość: :) Odpowiedz IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 26.05.03, 17:05

> Witaj :) - kwestię "oszustów" już przerabialiśmy i nic więcej nie mam do
          > dodania.
          > A "my tu w ACNielsen" mamy ponad 250 pracowników i doprawdy nie wiem do kogo
          > wysłałeś "list" . Dobrze by było gdybys sobie zadzwonił do odbiorcy Twojego
          > listu i się go osobiście zapytał dlaczego od 6 miesięcy Ci nie odpowiedział.
          > Chyba nie oczekujesz , że śledzę korespondentcję przychodzącą do 250 osób -
          jak
          >
          > rozumiem Twoje pytanie było retoryczne... cóż.
          >
          >
          > Serdecznie pozdrawiam :)
          Ty chyba zartujesz. Jesli wysylam do kogos list, a w szczegolnosci do tak
          profesjonalnej firmy jak ACNielsen to oczekuje odpowiedzi. Na dodatek mam
          jeszcze dzwonic??? Jezeli ktos nie potrafi czytac i pisac to zapewne nie
          poradzi sobie w rozmowie telefonicznej. Wlasnie oczekiwalem, ze chociaz powiesz
          przepraszam w imieniu nieprofesjonalnego zachowania pracownika, ktory nie
          raczyl odpowiedziec Tobie na list. Natomist jak widze stosujesz metodologie
          spychania. Wiesz co sama sobie do Niego zadzwon. Jesli posiadasz umiejetnosc
          czytania a obawiam sie, ze nie , a jedynie umiejetnosc kopiowania wypowiedzi to
          odwiedz sobie strony dzisiejszego doatku Praca w GW. Znajdziesz tam podobne
          ogloszenie z dopiskiem o odpowiedzi na tylko wybrane oferty. I pozniej dziwisz
          sie, ze nie ma chetnych??? Wy tam w AcNielsen zamiast przepisywac sformulowania
          z innych ogloszena naprawde wzielibyscie sie do profesjonalnej pracy. To tyle
          darmowych porad w kwestii postepowania zgodnie z przyjetymi zasadami kultury
          osobistej. Nie musisz sie trudzic na zadne odpowiedzi bo nie mam zamiaru czytac
          skopiowanych przez Ciebie wyrazen.Pomimo wszystko pozdrawiam :)
    • Gość: ras-putin Re: ps IP: *.localdomain / 192.168.0.* 25.05.03, 16:44
      > P.S. Ras-putinowi dziękujemy. Bez względu na to ile pytań otwartych i
      > zamkniętych było u niego w ankiecie.

Ani słowem nie wspomniałem o zróżnicowaniach pytań tylko o ich ilości. dużo
      trudniej przekonać jednego człowieka do odpowiedzenia na 60 pytań niż sześciu
      ludzi do odpowiedzenia na 10. I o to mi chodzi.
      Do ankietowania nie potrzeba aż tak wielkch umiejętności aby tzreba było
      rocznego doświadczenia. Zresztą powie ktoś, że ma roczne doświadczenie a
      tymczasem codziennie zrobił jedną ankietę co daje 365. Druga sprawa, że za
      opracowanie wyników ankiet dużo więcej się zarabia niż za ankietowanie, choć
      wg. mnie więcej nerwów zjada praca w w terenie

ps. Dagmarze dziękujemy, bez względu na to czy jest uczciwym pracodawcą czy
      lewusem. bo normalny pracodawca zamieszcza aogłoszenie w serwisach "praca" a
      nie na forum. Forum jest do podagania lub.. do zorientowania się w naiwności i
      desperacji Polaków.
      • Gość: Dagmara Re: ps IP: *.acnielsen.pl 26.05.03, 09:30
        Drogi ras-putinie,

wymóg rocznego doświadczenia jest podany w celu wyeliminowania ludków, którzy
        uważaja tę pracę za cos łatwiejsze od snu.
        To bardzo ciężka praca, pomimo, że nie trzeba mieć 3 fakultetów, żeby ją
        wykonywać. I ktos kto nie pracował przez rok przy robieniu ankiet o tym wie.
        I to tyle.

P.S. Pewnie "normalny pracodawca" tak robi. I jak popatrzysz sobie po Gazeta-
        Praca , to coś "od nas" znajdziesz.
        Miałam nadzieję, że jak tu wszyscy płaczą , że takie bezrobocie i kupa
        nieszcześcia to może ktoś się nada... no cóż. Masz rację, żadnych więcej
        propozycji, bo to tylko strata czasu.

Pozdrawiam
        • Gość: ida Re: ps IP: *.novartis.com 26.05.03, 13:13

> Miałam nadzieję, że jak tu wszyscy płaczą , że takie bezrobocie i kupa
          > nieszcześcia to może ktoś się nada... no cóż.

Bezrobocie bezrobociem, ale mi sie wydaje, ze jesli ktos ma roczne
          doswiadczenie w ankietach to wcale bezrobotny nie jest... Albo ma juz dosyc i
          woli poszukac sobie czegos innego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka