Gość: Aneta IP: *.centertel.pl 22.05.07, 22:48 Witam, wiecie ile można zarobić na stanowisku Starszego Specjalisty w Centrali Providenta? Może ktoś wie jaka jest atmosfera pracy i możliwości zarobku? Będę wdzięczna za informację. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Provident - Centrala firmy IP: *.abnamro.nl 24.05.07, 12:58 Sporo i atmosfera ok. mysle ze 3000 - 4000 brutto spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Provident - Centrala firmy IP: *.skorosze.net 24.05.07, 14:20 Zależy dla kogo. HEHEHE 3 lub 4 tys brutto to jest sporo?? Nie ma tragedii można za te pieniądze pracować ale nie pisz że to sporo. Kwotę tą troszeczkę rekompensuje dobra atmosfera. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Provident - Centrala firmy IP: *.centertel.pl 24.05.07, 14:59 Dziękuję za informację. Pensja nie powala na kolana... Jeśli to co piszecie jest prawdą to zarobki są na poziomie 2000 - 2500 do ręki. Jak na Warszawę jest to mało, mniej niż średnia warszawska. Domyślam się że więcej może zarobić ktoś kto sprzedaje ich kredyty, ale tego to ja nie chciałabym robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Provident - Centrala firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:01 to źle się domyślasz, ciesz się z 3000-4000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Provident - Centrala firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:48 Ktoś kto jak to nazwałas sprzedaje ich kredyty nazywa się przedstawiciel.Przedewszystkim nie są to kredyty tylko pożyczki.Przedstawiciel udziela pożyczki i potem zbiera raty,od udzielonej pożyczki ma groszową premie za nowego klienta i nie pamiętam dokładnie ile procent od zebranych wpłat,zdaje mi się że 5%.Byłam w tym kilka lat temu.Praktycznie to pracujesz na tych którzy są nad tobą bo ty odwalasz całą robote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Provident - Centrala firmy IP: *.centertel.pl 29.05.07, 20:53 Nie wiem ile kto zarabia w Providencie, dlatego pytałam. Wiem, że w innych firmach zdarza się że handlowcy czy przedstawiciele handlowi zarabiają dużo więcej niż osoby z biura. W jednej z firm w której pracowałam pracownicy działu sprzedaży (branża ubezpieczeniowa) zarabiali po 6-7 tyś do ręki. Ja jako starsza specjalistka nie mająca kontaktu z klientem miałam niecałe 4 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 14.06.07, 16:55 Provident to wyzysk, nie piszcie o super atmosferze, bo to bzdura. trzeba zapieprzac po godzinach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Provident - Centrala firmy IP: *.acn.waw.pl 14.06.07, 22:17 napiszcie mi prosze jakich zarobków mozna sie spodziewac na stanowisku kierownika ds. szkoleń i rozwoju w warszwie i czy warto. Bo z tego co czytałm wczesniej to nie za fajnie tam jest,m ale moze chociaz trenerzy sa jacys normalni bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 19.06.07, 10:43 Jeszcze parę lat temu zarabiało się tam dobrze, ale teraz... cięcia wszędzie. A zapieprz jak był tak jest, choć słyszałem , że zwolnili wreszcie te jędzę Lenę:):):) tak , że może teraz znormalniało. Z trenerami będziesz miała mały kontakt, bo praktycznie cały czas gdzieś w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Provident - Centrala firmy IP: 82.177.10.* 26.06.07, 15:29 wiesz nie wiem czy o tej samej osobie mowimy, ale wiem ze poprzednia kierowniczka awansowała. ocenie pracuje w meksyku w providencie, wiec jej nie wyrzucili. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 28.06.07, 11:25 a od kiedy provident jest w mexyku? chybe dopiero otwieraja... Lena jest tylko jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Provident - Centrala firmy IP: *.acn.waw.pl 06.07.07, 19:38 jak mozesz odezwij sie na mei Dex24@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
hazzard Re: Provident - Centrala firmy 25.06.07, 14:26 a jak to wygląda w dziale telesprzedaży? Ostatnio była jakaś rekrutacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 26.06.07, 09:56 juz tak nisko upadli? pewnie dostaniesz baze danych starych klientow i bedziesz wydzwanial, zeby ich namowic na nastepna pozyczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: Provident - Centrala firmy IP: *.sds.uw.edu.pl 30.06.07, 19:29 chciałam wysłać maila ze swoja aplikacja niestety oferty pracy są tylko dla przedstawicieli czy ktoś mógłby napisać maila do hr, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś