Dodaj do ulubionych

Provident - Centrala firmy

IP: *.centertel.pl 22.05.07, 22:48
Witam,

wiecie ile można zarobić na stanowisku Starszego Specjalisty w Centrali
Providenta? Może ktoś wie jaka jest atmosfera pracy i możliwości zarobku?

Będę wdzięczna za informację.
Aneta
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Provident - Centrala firmy IP: *.abnamro.nl 24.05.07, 12:58
      Sporo i atmosfera ok. mysle ze 3000 - 4000 brutto spokojnie
      • Gość: hihihi Re: Provident - Centrala firmy IP: *.skorosze.net 24.05.07, 14:20
        Zależy dla kogo. HEHEHE 3 lub 4 tys brutto to jest sporo?? Nie ma tragedii
        można za te pieniądze pracować ale nie pisz że to sporo. Kwotę tą troszeczkę
        rekompensuje dobra atmosfera. Pozdro
    • Gość: Aneta Re: Provident - Centrala firmy IP: *.centertel.pl 24.05.07, 14:59
      Dziękuję za informację. Pensja nie powala na kolana...
      Jeśli to co piszecie jest prawdą to zarobki są na poziomie 2000 - 2500 do ręki.
      Jak na Warszawę jest to mało, mniej niż średnia warszawska. Domyślam się że
      więcej może zarobić ktoś kto sprzedaje ich kredyty, ale tego to ja nie
      chciałabym robić.
      • Gość: ... Re: Provident - Centrala firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:01
        to źle się domyślasz, ciesz się z 3000-4000 zł.
        • Gość: xxx Re: Provident - Centrala firmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:48
          Ktoś kto jak to nazwałas sprzedaje ich kredyty nazywa się
          przedstawiciel.Przedewszystkim nie są to kredyty tylko pożyczki.Przedstawiciel
          udziela pożyczki i potem zbiera raty,od udzielonej pożyczki ma groszową premie
          za nowego klienta i nie pamiętam dokładnie ile procent od zebranych wpłat,zdaje
          mi się że 5%.Byłam w tym kilka lat temu.Praktycznie to pracujesz na tych którzy
          są nad tobą bo ty odwalasz całą robote.
    • Gość: Aneta Re: Provident - Centrala firmy IP: *.centertel.pl 29.05.07, 20:53
      Nie wiem ile kto zarabia w Providencie, dlatego pytałam. Wiem, że w innych
      firmach zdarza się że handlowcy czy przedstawiciele handlowi zarabiają dużo
      więcej niż osoby z biura. W jednej z firm w której pracowałam pracownicy działu
      sprzedaży (branża ubezpieczeniowa) zarabiali po 6-7 tyś do ręki. Ja jako
      starsza specjalistka nie mająca kontaktu z klientem miałam niecałe 4 tyś.

• Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 14.06.07, 16:55
        Provident to wyzysk, nie piszcie o super atmosferze, bo to bzdura. trzeba
        zapieprzac po godzinach i tyle.
        • Gość: agata Re: Provident - Centrala firmy IP: *.acn.waw.pl 14.06.07, 22:17
          napiszcie mi prosze jakich zarobków mozna sie spodziewac na stanowisku
          kierownika ds. szkoleń i rozwoju w warszwie i czy warto.
          Bo z tego co czytałm wczesniej to nie za fajnie tam jest,m ale moze chociaz
          trenerzy sa jacys normalni

bede wdzieczna za info
          • Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 19.06.07, 10:43
            Jeszcze parę lat temu zarabiało się tam dobrze, ale teraz... cięcia wszędzie. A
            zapieprz jak był tak jest, choć słyszałem , że zwolnili wreszcie te jędzę
            Lenę:):):) tak , że może teraz znormalniało. Z trenerami będziesz miała mały
            kontakt, bo praktycznie cały czas gdzieś w Polsce.
            • Gość: agata Re: Provident - Centrala firmy IP: 82.177.10.* 26.06.07, 15:29
              wiesz nie wiem czy o tej samej osobie mowimy, ale wiem ze poprzednia
              kierowniczka awansowała. ocenie pracuje w meksyku w providencie, wiec jej nie
              wyrzucili.
              pozd
              • Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 28.06.07, 11:25
                a od kiedy provident jest w mexyku? chybe dopiero otwieraja...
                Lena jest tylko jedna!
          • Gość: gosć Re: Provident - Centrala firmy IP: *.acn.waw.pl 06.07.07, 19:38
            jak mozesz odezwij sie na mei Dex24@poczta.fm
    • hazzard Re: Provident - Centrala firmy 25.06.07, 14:26
      a jak to wygląda w dziale telesprzedaży? Ostatnio była jakaś rekrutacja...
      • Gość: hans Re: Provident - Centrala firmy IP: 194.169.127.* 26.06.07, 09:56
        juz tak nisko upadli? pewnie dostaniesz baze danych starych klientow i bedziesz
        wydzwanial, zeby ich namowic na nastepna pozyczke...
    • Gość: agus Re: Provident - Centrala firmy IP: *.sds.uw.edu.pl 30.06.07, 19:29
      chciałam wysłać maila ze swoja aplikacja niestety oferty pracy są tylko dla
      przedstawicieli czy ktoś mógłby napisać maila do hr, z gory dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka