Dodaj do ulubionych

praca w Peek&Cloppenburg

29.05.07, 10:07
Czy ktoś z Was tam pracuje? Jutro mam rozmowe kwalifikacyjną i chce wiedzieć
na co mam się nastawić i czy warto rezygnować z dotychczasowej
pracy.Otwierają nowe sklepy i potrzebują kierowników działu- na to
aplikowałam. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja22 Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 14:53
      podobno beznadzieja.
      • Gość: xxx Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.chello.pl 04.06.07, 10:13
        Praca beznadziejna? Hmmm... Ja znam kierownika działu, który zarabia prawie 4
        na rękę (oczywiście tysiące).Bez studiów, dodam
        • Gość: Iga Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:07
          ja nawet słyszałam że 5000 netto zarabiają kierownicy działów...
        • Gość: gocha Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:01
          Co mają studia do tego. Ważne jest doświadczenie w handlu!
          • Gość: motylka Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.07, 11:27
            a jak zarabiają pracownicy obsługi klienta ?
            • Gość: sprzedawca Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.e-wro.net.pl 09.06.07, 15:05
              ja słyszałem , że ponad 10 000zł zarabiają, a sprzedawcy ponad 5000zł. Tam
              zwykły cieć dostaję 6 000zł.
              • Gość: ????? Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.chello.pl 13.06.07, 00:03
                a ile godzin pracujesz w c&a ?? ile na h?? netto oczywiscie ;p
                • Gość: look Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 00:05
                  po 40 h tygodniowo
                  1100 na ręke o premii zapomnij 33 złocisze...he he
              • Gość: sprzedawca P&C Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.korbank.pl 11.01.08, 12:43
                Hehe niezle na glowe upadles!!!!
                • Gość: kupiec Re: praca w Peek&Cloppenburg ---- Przeceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 23:45
                  a jak to jest z przecenami w peek'u?
                  kiedy jakis towar jest przeceniony?
                  kto o tym decyduje?
              • Gość: teofil Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:43
                A SPECJALNIE CAPSEM POJADE!NIE WIERZCIE W TE ZAROBKI,B TO KLAMSTWO.W
                EURO ZARABIAJA ZESZWABIENI POLACY-RESZTA CIAGNIE PO 1000-1600 ZL
                PRACUJAC JAK WÓŁ.TO NIE SA DOBRE ZAROBKI BIORAC POD UWAGE CIEZKA
                HAROWE W TYM SKLEPIE(PISZE O CALYM ETACIE).A ZE PRACUJA TAM GLOWNIE
                POLGLOWKI BEZ WYZSZEGO WYKSZTALCENIA TO NORMA.
    • Gość: look Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:19
      ja chcę się tam przenieść na kasę z c&a bo zarobki lipa i 2 osoby na 2000 metrów
      ( są 2 piętra )czyli nogi w obojczykach.Dajcie znać pracownicy jak u was z
      dyscyplinką bo u nas luzy totalne ale 1100 zł to śmiech przy takiej tyrze.
    • Gość: ja22 Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:28
      a gdzie i kiedy otwierają się w Gdańsku?
      • Gość: peek Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.broadband.pl 14.09.07, 00:04
        gdańsk wrzeszcz, w galerii bałtyckiej na jesieni
        • Gość: Qulka Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 17:26
          Peek&Cloppenburg beznadzieja? ja słyszałam ze wręcz przeciwnie, podobno płacą
          więcej niż w innych sklepach odzieżowych
          • Gość: michał Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: 87.118.115.* 06.11.07, 23:13
            a zarobki kierownika działu kas?
            • Gość: Życzliwy Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.eranet.pl 10.11.07, 20:58
              Nie ważne jest ile inni dostają.
              Ważne jest to ile Ty dostaniesz.
              Ludzie uwierzcie. Zwykle tyle otrzymacie ile jesteście warci !!!
              Skończyły się czasy jednakowych wynagrodzeń bez wzgledu na osobistą
              widzę i prezyspozycje.
              Znam firmy, które na tym samym stanowisku mają zaszeregowanie 2-3
              np. od 1.000 do 5.000 zł !!! Takich firm jest coraz więcej.
              • Gość: tralala Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:45
                Chyba kogos niezle poje*ało z tymi zarobkami-normalnie zaraz w ekran
                ze smiechu napluje.10 000 pln to chyba po dofinansowaniu przez ks.
                Rydzyka kwoty 9000 pln.
    • Gość: gg Re: praca w Peek&Cloppenburg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:29
      g
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka