Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 08:01 Witam, Jeszcze nigdy nie pracowałem, nielicząc drobnych prac w wakacje, i de facto nie mam doświadczenia w logistyce. Ile mógłbym zarabiać pracując w dziale logistyki ? Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Logistyk prawie po studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 13:53 Co to znaczy prawie po studiach? Smieszne troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Logistyk prawie po studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 16:32 Nie wiem co w tym śmiesznego, a co to znaczy wystarczy pomyśleć. Jeśli trudno ten proces u Ciebie wychodzi - to już tłumaczę: za 4 m-ce kończę studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logistyk Re: Logistyk prawie po studiach IP: 213.77.27.* 20.06.03, 10:53 xxx, tak to ujales, ze ciezko wywnioskowac prawie moglo znaczyc, ze jeszcze rok ale juz szukasz pracy co do zarobkow to poszly w dol od tego co potrafisz (sposob myslenia, widza, podejscie i pare innych) - mozesz dostac od 1000 brutto do 2 z hakiem nie sadze aby ktos na wstepie dal wiecej co potrafisz? kiedys logistykow brakowalo a teraz rynek juz jest nasycony (uwzgledniajac zrozumienie prawdziwej logistyki - zarzadzania logistycznego) i znam ludzi, ktorzy znaja 2 czy 3 jezyki, maja studia ekonomiczne - logistyka, kwity i 3 czy 4 dobre firmy na dobrych stanowiskach i maja problem sam mam jeszcze wiecej i na rynku nie jest rozowo powodzenia w zdobywaniu szlifow a na twoim miejscu probowalbym jakas srednia firme polska - tam slabo to stoi i mozna sie wybic/nauczyc - jest zcas i takie tam Gość portalu: xxx napisał(a): > Nie wiem co w tym śmiesznego, a co to znaczy wystarczy pomyśleć. > Jeśli trudno ten proces u Ciebie wychodzi - to już tłumaczę: za 4 m-ce kończę > studia. Odpowiedz Link Zgłoś