30.11.03, 19:46
Kupiłam sobie w markecie--takie tanie plastikowe--90 cm.
Czy spełni swoje zadanie ??
Czy rzeczywiscie mozna troszkę schudnąc?
Kto ma jakies doświadczenia?
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • anell Re: HULA--HOP 01.12.03, 23:31
      ja mam takie doswiadczenia. ale trzeba dociążyc to cudo bo jest za lekkie. tzn.
      najpierw naucz sie krecic a pozniej dociazaj. Metod jest wiele, byle
      rownomiernie, np do srodka piasek wsypac, tylko niech sie wtedy do Ciebie
      podczas krecenia nikt nie zbliza bo jak oberwie to bedzie bolalo.Poza tym ja
      wole trochę szersze... trudniej sie kręci. no i trzeba w 2 strony, a to nie
      latwe, ja sama opanowalam ledwo w lewą. Jak nabierzesz wprawy to wtedy
      dociążaj. Dziala. Widzę po sobie, ale trzeba conajmniej 20 min dziennie, a to
      juz wymaga samodyscypliny.
      Powodzenia!
      • annaoke Re: HULA--HOP 02.12.03, 19:28
        Dzięki!!!!!!! A moze mozna gdzies kupic takie cięzkie-profesjonalne HULA_HOP ???
        A ten piasek--nie wysypie sie?? Trzeba tasmy izolacyjnej?
        • anell Re: HULA--HOP 03.12.03, 12:40
          Hm, ja zrobilam tak, ze sie nie wysypuje, tzn. rozcielam tam gdzie byl zgrzew i
          sypalam do srodka, moze tez byc co innego co jest w miare drobne (jesli nie
          chcesz zeby super ciezkie bylo to nie piasek ale cos co ma mniejszy ciezar
          wlasciwy a rownomiernie sie rozklada- pamietaj, ze w trakcie krecenia na to co
          w srodku dzialaja sily i masa sie zbija wiec trzeba dobrze "upchac").A pozniej
          zakleilam na rozcieciu klejen i dodatkowo tasma na okolo- taka elastyczna co
          sie rozciagga. wogole sie zastanawial czy jej nie pociagnac po calosci zeby
          bardziej miekkie bylo bo mi sie o biodra obija a to nie fajnie.
          Co do kupowania takich ciezkich to nie wiem gdzie, nigdzie nie widzilam. wiem,
          ze moja mama za mlodu miala takie ciezkie ale ona jakas gimnastyke cwiczyla...
          a teraz to sama nie wie gdzie takie nabyc. ale domowym sposobem tez mozna...
          • annaoke Re: HULA--HOP 03.12.03, 22:41
            Dzięki!! Moze nasypie soli. Przez zime pocwiczę i na wiosnę bede miała talie
            osy /he he/
            I nic nie powiem w pracy że cwicze.!!
            Pozdrawiam serdecznie!!!
            • ja-sarenka Re: HULA--HOP 04.12.03, 15:10
              a ile kosztuje takie Hula-Hop i w którym markecie kupowałyście???
              • annaoke Re: HULA--HOP 04.12.03, 20:53
                Kupiłam w Geant. Kosztowało grosze- 6 zł a moze mniej.
                • ja-sarenka Re: HULA--HOP 05.12.03, 14:22
                  a czy np. w Go Sport są dostępne-może jak kupię tam, to nie będę musiała nic
                  wsypywać///:)
                  A zależy mi na wyszczupleniu talii, oj, zależy.Czy jesteście pewne że Hula Hop
                  jest skuteczne???
                  • anell Re: HULA--HOP 05.12.03, 16:00
                    jestem pewna, w talii mam mniej niz przed hula hop. cwicze ddo tej pory. jak
                    nie wierzysz, sama sprawdz. Wystarczy wziac centymetr i mierzyc, co jakies 3
                    dni krecac oczywiscie codiennie- albo 2 razy dziennie po 20 min.
                    pozdrwawiam
                    • ja-sarenka Re: HULA--HOP 09.12.03, 08:27
                      nie mówię że nie wierze :)!.Kupilam za 4 zł:).Musze jeszcze wsypać sól lub
                      piasek! Takie lżejsze nic nie daje???Trochę się boję rozkleić tą taśmę.
                      • anell Re: HULA--HOP 09.12.03, 14:58
                        Hm, za 4 PLN? Ono jest takie w paski? Rany, jaką taśmę? Masz hula hop na tasmę
                        sklejane? Niedobrze... A cięzsze jest lepsze bo trudniej sie kreci(trudniej
                        utrzymać=większy wysiłek)!
                        Ja swoje kupiłam za ok. 30 PLN i było zgrzewane. I to działa! W pasie miałam 76
                        a mam 73(dziś mierzyłam).
                        • garbatowska Re: HULA--HOP 15.12.03, 19:34
                          od dłuższego czasu próbuje znaleść to cudo w poznaniu i jakoś jeszcze nie
                          trafiłam w żadnym supermarkecie może ktoś mi podpowie gdzie? może w jakimś
                          sklepi sportowy?
                          z góry dziękuje za wszelkie odp
                          pozdr
                          • anell Re: HULA--HOP 16.12.03, 16:27
                            Hm, moze to zabrzmi smiesznie ale sprobuj w sklepie z zabawkami.... czasem sie
                            zdarza, ze tam maja...
                            ja swoje kupilam w decathlonie, no i musialam nieznacznie przerobic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka