Dodaj do ulubionych

Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem

• Gość: pracownik [...] IP: *.plock.mm.pl 04.11.08, 23:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: PracowniK GEN3 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.subscribers.sferia.net 12.11.08, 20:56
        Od jakiegoś czasu pracuję na Tabletkach..to co się tutaj dzieje nie mieści mi
        się w głowie.Pierwszy raz spotkałam się z tak niemiłym traktowaniem pracowników
        przez liderów...Panuje tutaj ciężka atmosfera, ludzie prawie na każdym kroku są
        traktowani w sposób nieludzki...dochodzi do sytuacji, że nie można wyjść do
        toalety za potrzebą, pracownicy żyją w ciągłym stresie...Nie rozumiem postawy
        przełożonych..wszystkim moim znajomym odradzam pracę na GEN 3..tam jest obóz
        koncentracyjny, a nie dogodne, spokojne , odpowiednie warunki pracy, gdzie
        człowiek przychodzi z chęcią do pracy,m a nie przychodzi po to żeby być przez
        całe 12 godzin stresowany przez co niektórych przełożonych..
        • Gość: Krycha Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 88.156.230.* 13.11.08, 16:59
          Widać za krótko pracujesz skoro masz takie zdanie na temat Gen-3.
          Fakt liderzy są wymagający i jeżeli ktoś nie umie pracowac w zespole
          to niech się sam zwolni. Ja pracując na białym stole nie
          jednokrotnie pomagam nowym osobom ale jak ktoś nie chce się nauczyć
          albo się guzdrze to też mam go w nosie, nie będę tyrać za dwoje. Nie
          jest to tylko moje zdanie, wiekszość koleżanek ma już dośc nauki
          nowych osób, przy tak dużej rotacji robi to się nudne. A po tym na
          bramie głównej przed wejściem powinni robić badanie nie na trzeźwość
          ale na poziom inteligencji bo takich tłumoków z firm zewnętrzych
          zatrudniają że głowa boli. Dobra rada: weź się w garść, nie oglądaj
          się na innych, pomagaj ( o ile nadążasz)koleżankom albo i ja ci
          pomoge jak będziesz się starała, bądź miła a zobaczysz że atmosfera
          nie jest taka zła :). Masz lider jak wszystko OK to pożartuje i nie
          tylko ale jak ze stołu słychać ciągle STóJ to daje popalić . Taka
          jego rola. Przemyśl czy ta praca Ci odpowiada, np. w Amluxie mniej
          płacą ale mózg możesz zostawić w szatni.
      • Gość: gosc Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.spray.pl 12.11.08, 21:22
        czy ktos z was slyszal o ponownym przejsciu na system 3 zmianowy???
        cala hala o tym huczy
    • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 19.11.08, 16:35
      Wczoraj w nocy, dziwnym trafem, na GEN3 znów była karetka - kobieta
      dostała silnych drgawek i miała straszne skoki ciśnienia. Może ktoś
      w końcu powie pracownikom co im grozi przy pracy z truciznami przed
      którymi nic nas nie chroni.
      • Gość: gość Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.cust.tele2.pl 21.11.08, 13:19
        to nie tylko trucizna chemiczna nas dobija na gen3 jest jeszcze jedna trucizna
        moralna liderzy i gwiazdy operatorskie siłą oderwane od kielni co zakład im
        życie uratował bo teraz by cement mieszali na budowie a tak to wielkie gwiazdy
        które po dwóch latach "trochę " potrafią zrobić bo Kędziki im łopotą do głowy
        wkładali całą wiedzię
        • Gość: VFV Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.eranet.pl 22.11.08, 14:22
          TO PRAWDA,ALBO CEBULE W ZAKROCZYMNIU POWINNY ZBIERAC.ALE WOLA
          NACISKAC PRZYCISKI REST I START,ALBO SPREZONYM POWIETRZEM ROZPYLAC
          PO POMNIESZCZENU PROSZEK I GODZINAMI WPATRYWAC SIE W MASZYNE.TO
          DOPIERO JEST ZABAWA.
          • Gość: lider Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 80.50.127.* 24.11.08, 00:26
            jak sie możesz wypowiadać robiąc tyle błędów?trzeba było się uczyć i dzisiaj byś
            nie narzekał
            • Gość: d lidera Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:34
              panie pani lider uszanuj zwykłego szaraka bo bez niego to wy byśie
              byli FIZYCZNI ogarnijcie sie.
        • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 24.11.08, 15:24
          Racja. Niektórzy w tej firmie naprawdę wyżej srają niż dupę mają.
          Miałem okazję słyszeć nie jeden raz jak o magazynierach wyrażają się
          ludzie z biura (np. pewien gó...arz o nazwisku pochodzącym od
          pewnego ptaka) jak wyrażają się liderzy o kobietach z produkcji...
          Przecież jesteśmy tylko ludźmi, a dostanie taki stanowisko lidera
          (to tak z angielska;) a po naszemy zwykły KIEROWNICZYNA) i już
          szmaci innych, lub jakaś gó...ara zostanie "specjalistką" w
          dispachingu i w kółko słychać od niej na temat
          innych: "debil", "idiota". Reasumując: Moi drodzy. jeszcze wam się
          wody w dupę nie nalało, a najważniejsze z pojęć jakie powinniście
          sobie przyswoić to POKORA
    • Gość: pracownicy Re: Reckitt Benckiser-pracownicy płynów dziekują IP: *.cust.tele2.pl 01.12.08, 14:14
      Panie dyrektorze wszyscy pracownicy płynów dziękują dyrekcji,koordynatorom i
      kierownictwu za wspaniałą premię jaką otrzymaliśmy z okazji "100 DNI BEZ
      WYPADKU'.Co tam pieniądze w postaci premi gest się liczy, bo pieniądze możemy
      zdobywać w inny sposób {premia butelkowa, rekordy i wiele innych}.Nie każdego
      jest stać na pączka przed zakłdem za 1.2 zł i dlatego taki gest jest bardzo
      ważny i mobilizuje nas do dalszego wysiłku i poprawiania stanu bhp w zakładzie.
      • Gość: pracownik płynów Re: Reckitt Benckiser-pracownicy płynów dziekują IP: *.subscribers.sferia.net 01.12.08, 15:13
        Nie każdy lubi pączki, dużo osób chciałoby np. jagodzianki i wolne poniedziałki
        ;))) ha ha ha ;)))))
        • Gość: zyczliwy Re: Reckitt Benckiser-pracownicy płynów dziekują IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 23:07
          bijcie dalej takie rekordy to na pewno bedziecie mieli lepiej
    • Gość: przodownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 89.174.58.* 09.12.08, 09:14
      weźcie sie lepiej do roboty a nie patrzcie kto ile zarabia jak to mówia bez
      pracy nie ma kołaczy
      • Gość: pracownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.cust.tele2.pl 09.12.08, 12:47
        Przewodnik wyrwałeś sie jak filip z konopi obódż się chłopie{kobieto} kto tu
        pisze o zarobkach to atmosfera i chemikalia nas martwią.Zanim zabierzesz
        następnym razem głos przeczytaj co pisza pracownicy
        • Gość: desperat Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 19:29
          katowanie ludzi to wina pana Pietra....a pan p: naciska na liderów
          kturzy boją sie o własną dupe a następnie naciskają na pracowników
          fizycznych. Do kierownictwa mam zapytanie czy wiecie co to jest
          MOBING!!!!!
          • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a 13.12.08, 16:16
            Gość portalu: desperat napisał(a):

> katowanie ludzi to wina pana Pietra....a pan p: naciska na liderów
            > kturzy boją sie o własną dupe a następnie naciskają na pracowników
            > fizycznych. Do kierownictwa mam zapytanie czy wiecie co to jest
            > MOBING!!!!!
            Najgorsze jest to że pewnych rzeczy nie widzi nasz Szanowna
            Dyrekcja, nie widzi na przykład co się dzieje na FIEGE, gdzie
            ostatnio była policja. Wg mnie na FIEGE jest jedna wielka szajka
            wywożąca masę towaru, jeden kryje drugiego i mają przyzwolenie
            gdzieś z góry... bo jakoś nikt nie chce mieszać kijem w tym gó...e,
            prawda???
            • Gość: nikt Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 11:47
              Tak, Dyrekcja o niczym nie wie, Policja pojawiła się tam pewnie
              przez czysty przypadek ..... ogarnij sie gościu.
              Piszesz bzdury, nie rozumiejąc co piszesz.
              • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a 15.12.08, 15:49
                Napisałem że Dyrekcja nie widzi, a nie "nie wie". Poza tym co ma
                wiedza Dyrekcji do wizyty policji która, być może, prowadzi własne
                niezależne śledztwo tzw. z urzędu, a nie po doniesieniu Dyrekcji. A
                tak na koniec - świń razem nie pasaliśmy, więc nie jestem dla
                Ciebie "gościem"
                • Gość: nikt Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 23:39
                  Myślałem, że coraz mniej ludzi trudni się tym zajęciem.
                  W tej sytuacji rzeczywiscie, nie możesz być dla mnie
                  "gościem".

Powodzenia, ... przy uboju życzę.
                  • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a 16.12.08, 20:11
                    Oooo, pan Nikt nie ma żadnego kontrargumentu więc chce obrazić -
                    taka forma prymitywnej obrony. A gdybym nawet pasał świnie... Wstyd
                    to kraść i z dupy spaść, a pan ma chyba powody żeby się wstydzić;)))
                    • Gość: nikt Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:48
                      Jasne wpólniku.
                    • Gość: obserwator bardzo ciekawa dyskusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:51
                      "Wstyd
                      > to kraść i z dupy spaść" no tak takie określenie jest jak
                      najbardziej na wysokim poziomie i z prymitywizmem nie ma nic
                      wspólnego.

Nie wszyscy możemy być filozofami, bo któż by świnie pasał?
                      • Gość: nikt Re: bardzo ciekawa dyskusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:54
                        :)
                        • Gość: aaa Re: bardzo ciekawa dyskusja IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 07:15
                          faktycznie bardzo ciekawa dyskusja ludzie nie popieram kierownictwa ale w swoich
                          wypowiedziach udowodnijcie że macie jakis poziom bo jak na razie to dajecie
                          kierownictwu do zrozumienia że na produkcji pracują faktycznie ludzie o niskim
                          stopniu kultury i inteligencji okażcie sie bystrością umysłu i napiszcie coś z
                          sensem
                          • spec_naz76 Re: bardzo ciekawa dyskusja 18.12.08, 09:39
                            Oczywiście aaa masz rację, to co napisałem nie było zbyt głębokie,
                            ale uważam że do pewnych osób nie da rady dotrzeć inaczej. Wiem że
                            człowiek normalnie myślący i w miarę ogarnięty nie powinien
                            dyskutoważ na poziomie "słomy z butów" ale czasem mnie ponosi - cóż,
                            taka wada. I co do jednego masz rację, sami dajemy sobą pomiatać i
                            wystawiamy sobie opinię chamów. Ot, choćby przykład zachowania
                            wózkowych z GEN3, którzy mieli poddać się badaniu na trzeźwość (to
                            chyba nic urągającego ich godności) i sposób w jaki odnosili się do
                            dziewczyn z ochrony - zachowywali się jak knury. Ciekawe czy tak
                            samo zamykaliby drzwi i gasili światło przed szefem ochrony i jego
                            chyba zastępcą) Tomkiem. Ci okręciliby widły z wózków na ich szyjach.
                            • Gość: aaa Re: bardzo ciekawa dyskusja IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 15:56
                              Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZE WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO CO
                              NAJLEPSZE I OBY NOWY ROK BYL LEPSZY NIŻ TEN PRZEMIJAJĄCY BEZ TROSK I KŁOPOTÓW
                              PEŁEN MIŁOŚCI I RADOŚCI
                              • Gość: czokoziom Re: czokoziomowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 01:40
                                Ja tam nie narzekam pracuje tam juz 3 miesiace na poczatku ukladalem woreczki na pakowni, teraz jestem operatorem wozka smigam sobie po magazynie i jest git:)
                                • Gość: czokoziom Re: czokoziomowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 01:42
                                  i na tym sie nie skonczy:)
                                • Gość: Admin Re: czokoziomowo IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 16:31
                                  zapraszm do naszego nowego forum oraz do społaczności gdzie
                                  bedziemy mogli wymieniać sie doświadczeniami oraz zakładać nowe
                                  wątki o tym co nam się podoba a co możę byśmy chcieli żeby się
                                  zmieniło w naszym zakładzie oto adres http:
                                  naszbenckiser.mixxt.pl/
                                  zapraszamy do rejestracji
                                  • Gość: PANI PRACA IP: *.gprs.plus.pl 12.02.09, 14:23
                                    Piszecie o urlopach ,tak tolerancyjnej firmy pod względem
                                    obecności nie widziałam a pracowałam w kilku zakładach , a to że
                                    zmienił się zastępca kierownika i zaczą wnikliwjej rozpatrywać
                                    nieobecności to bardzo dobrze bo niektórzy naprawdę przesadzali , a
                                    informacja o zasadach udzielania urlopu niektórym powinna się
                                    przydać
                                    • Gość: beztabu Re: PRACA IP: *.tktelekom.pl 18.02.09, 11:48
                                      Panie Bronny. Wszedłem na forum naszbenckiser.mixxt.pl i okazało się, że jest
                                      ono puste. Dlaczego? Nie dość, że wymagane jest logowanie, to jeszcze trzeba
                                      podać swoje imię i nazwisko. Czy sądzi Pan, że obecny Pana pracownik zdecyduje
                                      się podać swoje dane, a później krytycznie wypowiedzieć się na temat firmy? A
                                      może chodziło tylko o poprawienie wizerunku firmy? W takim razie to Pan powinien
                                      zacząć. Chciałem na tym forum przedstawić pozytywne strony pracy w Benckiserze,
                                      bo choć nie wszystko jest ok, to jednak nie jest tak źle, jak piszą niektórzy.
                                      Ale nie w taki sposób! Kto poważnie potraktuje zdanie faceta, który najpierw
                                      przedstawia się dyrekcji?
                                      Nawet z tych kilku osób, które się zarejestrowały, żadna się nie wypowiedziała.
                                      A może by tak autentyczne forum dla pracowników, gdzie podaje się tylko nick?
                                      Byłoby to chyba bardziej efektywne niż arkusze obserwacji, może pozwoliłoby
                                      pewne rzeczy poprawić, zmienić, a nawet podnieść wydajność i ułatwić pracę?
                                      Oczywiście znajdą się też uwagi krytyczne i wręcz pomówienia czy oszczerstwa,
                                      ale chyba lepiej je przeczytać na własnym forum, niż na portalu gazety. Pozdrawiam
                                      • Gość: ja Re: PRACA IP: *.spray.net.pl 18.02.09, 21:04
                                        ale zima!!
                                        • Gość: ja też Re: PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:59
                                          Uuuu, zima jakiej dawno nie było :)
                                      • Gość: ADMIN Re: PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 08:33
                                        Witam jestem założycielem serwisu www.naszbenckiser.mixxt.pl i moge
                                        w 100% powiedzieć ze serwis jest stworzony przez pracowników
                                        RB a nie przez firmę i dokładnie w takim celu jak pan mysli
                                        żeby pisac też o tym co jest ok a nie tylko narzekać jak to nam
                                        jest żle i nie dobrze.Dzięki serwisowi mozemy wymieniać sie
                                        pomysłami, obserwacjami ,oraz doświadczeniami .Co do rejestracji w
                                        serwisie to nie trzeba podawac prawdziwego imienia i nazwiska
                                        jeżeli ktos chce pozostac incognito ZAPRASZAM!!!
                                        www.naszbenckiser.mixxt.pl
                                      • Gość: admin pracownik wchodzcie i piszcie IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:33
                                    • Gość: admin Re: PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 08:13
                                      zapraszam do naszego nowego forum oraz do społaczności gdzie
                                      tematy o tym co nam się podoba a co może byśmy chcieli żeby się
                                      naszbenckiser.mixxt.pl/
                                      • nulka23 Re: PRACA 24.02.09, 23:19
                                        tak czytam i czytam i stwierdzam, ze u nas w Coca-coli to jest bajka w
                                        porownaniu z wasza firma. to nie do pomyslenia co tam sie u was dzieje. u nas
                                        kazdy pracuje z usmiechem i chetnie do pracy rano wstaje czy na linii czy na
                                        innym stanowisku.
                                        • Gość: GOŚĆ Re: PRACA IP: *.cust.tele2.pl 25.02.09, 20:00
                                          BO U WAS JEST COCA-COLA A U NAS CHEMIA
                                          • Gość: gość portalu Re: PRACA IP: *.spray.net.pl 26.02.09, 07:35
                                            A co ma wspólnego Chemia z Coca Colą?
                                            Obie nie są do jedzenia.
                                            Dziękuję
                                          • Gość: sasza Re: PRACA IP: 78.155.127.* 27.02.09, 14:07
                                            Ale za to w coli jest używana koszmarna ilość chemii do utrzymania czystości, a chałas jest taki sam - anie jedna anie druga firma to nie Wakacje.
                                            • Gość: pracownik RECKITT Re: pieski IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 22:56
                                              Mam takie jedno pytanie czemu zostaly wycofane wozki z
                                              podestami ???? wiem ze byly wypadki !!!, ale 12h na nogach dla
                                              starych wozkowych to jest masakra ja jestem mlody i czasem mam dosc
                                              tej tyrki jak jestem w domu to nie mam sily na nic moim zdamiem
                                              powinien byc jeden wozek z podestem. garnej tamte okolice moja
                                              prosba nie wiem czy zostanie pozytywnie
                                              rozpatrzona.wózkowy ,paletowy wiecej usmiechu na twarzy ..pozdro..
                                              • Gość: admin zapraszam IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:26
                                        • Gość: Sasza Re: PRACA IP: 78.155.127.* 27.02.09, 14:04
                                          nulka23 - znam wiele osob z Coca-Coli - i widze ze podejście do pracy jest podobne, w jednej i drugiej firmie sa lepsze i gorsze dni, w coli pracuje 10x mniej ludzi, zakład jest bardziej zatomatyzowany i ze wzgledu na mniejsze zatrudnienie mniejsza zmienność na stanowiskacha ponadto wiele rzeczy te firmy maja wspólne np: 12 godzinny system pracy, sposób zarządzania, jedna i druga firma to miedzynarodowe koncerny.Podkreślam jeszcze raz w coli na lini jest kilka osób a w RB kilkanaście - to jest najwieksza różnica.
                                          • Gość: Mlody Re: PRACA IP: *.aster.pl 20.03.09, 12:51
                                            po przeczytaniu tego forum nie zdecydowalem sie na rozmowe
                                            rekrutacyjną na która bylem umowiony ( dzial logistyki ) dobrze
                                            zrobilem??
                                            • Gość: Pracownik Re: PRACA IP: 77.222.249.* 22.03.09, 08:27
                                              Skoro sugerujesz się wypowiedziami kompletnie nieznanych Ci ludzi to
                                              dobrze zrobiłeś...
                                              Uchowaj Boże od takich logistyków
                                              Mimo wszystko pozdrawiam
                                              • Gość: pracownica plynow do dyrekcji IP: *.gprs.plus.pl 28.03.09, 18:15
                                                Panie Dyrektorze.
                                                Jestem pracownica tego zakladu od 3 lat. do tej pory pracowałam na
                                                płynach i nikomu to nie przeszkadzało,a teraz zostałam przeniesiona
                                                na tabletki bez słowa uprzedzenie. Było mówione przez P. koordynator
                                                że mamy przejść na tabletki na dwa tygodnie i mielismy wrocic na
                                                plyny,a okazalo sie ze na tabletkach musimy zostac na stałe??wiele
                                                osob jest wzburzona po zajsciu tego incydentu. proszę mi wyjasnic ta
                                                chora sytuacje.z jakiej racji zostalam pracownica nowej generacji
                                                skoro mam na umowie napisane czarno na bialym ze jestem pracownica
                                                plynow.
                                                • sedziennik Re: do dyrekcji 01.04.09, 13:02
                                                  Witam was serdecznie,

Aplikuję do waszej firmy i zupełnie przypadkiem trafiłem na to
                                                  forum. Przeczytałem wiekszość waszych wpisów i muszę przyznać, że
                                                  przeraża mnie to co piszecie. W tak dużych korporacjach wdraża
                                                  sięsystemy na skalę globalną typu Lean, Six Sigma, Kaizen, TQM,
                                                  TPM.. itd. To są narzędzice korzyści wszystkich z dołu do góry. Sam
                                                  pracuję w dużej korporacji i takie narzędzia są tu standardem choć
                                                  oczywiście Polska jest zawsze do tyłu ze stopniem wdrożenia
                                                  poszczególnych systemów. Czy u was funkconują jakiekolwiek systemy
                                                  doskonalenia jakości? Zarządzanie procesowe? Cokolwiek? W każdym z
                                                  nich zawarte jest doskonalenie stanowiska pracy Operatora w celu
                                                  uzyskania jego efektywniejszej pracy. Nie po przez "dojenie" ale
                                                  motywowanie, lepsze warunki pracy... Marchewka zawsze lepsza niż
                                                  kij. Każda firma powinna mieć fiolozofię produkcji, strategię, wizję
                                                  i jasny cel. Pozytywnych opinii tu w zasadzie nie znalazłem...

pozdrawiam i życzę lepszego kontaktu z kierownictwem, naprawdę można
                                                  sporo osiągnąć wspólnymi siłami dążąc w jednym kierunku
                                                  • Gość: sasza Re: do dyrekcji IP: 78.155.127.* 01.04.09, 22:16
                                                    odpowiedz sobie sam kolego - czy dziś istniała by taka firma bez wdrozonych systemów podniesienia wydajności i jakosci???
                                                  • Gość: PRACOWNIK Re: do dyrekcji IP: *.cust.tele2.pl 02.04.09, 11:11
                                                    Co ty za głupoty piszesz prawdą jest że w obecnych czasach powinny byc
                                                    podnoszone standarty pracy a szczególnie jakość i to małym kosztem ale w tym
                                                    zakldzie dzieje się akurat odwrotnie praca jest na wariackich papierach umiesz
                                                    prowadzić maszynę czy nie to masz tam iść jakąś załogę ci damy w okrojonym
                                                    składzie osobowym i ruszaj nie ważna jakość nie ważne bhp ale tony wyjechane
                                                    ważne bo trzeba się wykazać.Na generacji rozumiem takie same linie i czy stanę
                                                    na 1 czy na 6 praca jest taka sama ale na proszkach czy płynach zopełnie inna a
                                                    operator to nie alfa i omega nie ogarnie wszystkiego tym bardziej że jest dużo
                                                    młodych i nie doświadczonych operatorów .To gdzie ta jakość jak nie do końca
                                                    potrafi się jechać na danej linni a kierownik lub zastepca stoi nad tobą i
                                                    ....ruszj już ,czemu to nie idzie,kiedy ruszysz,chyba nic z tego nie będzie
                                                    ,zawołaj trenera mechanika elektryka ...itd itp.a ręce same się zaciskają ze
                                                    złości i nieważne są tłumaczenia że ja tu nie pracowałem ...nie ważne ale
                                                    powinieneś to umiec bo jesteś operatorem nie wazne ze zbieranie ,korki czy
                                                    trigery sa inne ale to powinnyście zrobić dobrze ,szybko w dwie osoby a nie w
                                                    cztery jak w standarcie bo nie ma ludzi i to nie dlatego że nie chcą pracować
                                                    tylko produktywność jest ważna ale przy tym wszyskie standarty biorą w łeb
                                                    .DLATEGO TRZEBA SIĘ OKREŚLIĆ JAKOŚĆ I WSZYSKIE Z TYM ZWIĄZANE STANDARTY CZY
                                                    PRODUKCJA TAK PROWADZONA .WYBÓR NALEZ DO CIEBIE.
                                                  • sedziennik Re: do dyrekcji 03.04.09, 00:23
                                                    ok, tylko żeby utrzymać certyfikaty jakości typu iso 9001, 14001 czy
                                                    inne w zależności od profilu działlności przeprowadza się audyty
                                                    wewnętrzne i zewnętrzne. Jak oba są oszukane to już gorzej sie nie
                                                    da. TQM na plecach. Pozdrawiam i mimo wszystko życzę poprawy
                                                    sytuacji.
                                                  • Gość: Swojak Re: do dyrekcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 22:44
                                                    WESOŁYCH ŚWIĄT :)
                                                  • Gość: Znająca ten zakład Re: do dyrekcji IP: *.ip-point.pl 07.05.09, 20:13
                                                    Witam .Jestem byłą pracownicą i zdaje sobie sprawę co się dzieje w tym
                                                    zakładzie.Ostatnio rozmawiałam z kilkoma osobami ,którzy wypowiadając się na
                                                    temat p.Joli mieli łzy w oczach,dziwi mnie strasznie że ludzie pozwalają sobie
                                                    na takie traktowanie z jej strony .Na pewno większość pracujących tam ludzi
                                                    posiada większe wykształcenie i kulturę niż p.Jola.Ona stosuje mobing w tym
                                                    zakładzie ,jeżeli kogoś lubi to na śmierć zagłaska ,ale jeżeli nie to zniszczy w
                                                    ciągu sekundy Jej zachowanie tak niszczy psychikę człowieka że tak nie może
                                                    dalej być.Zróbcie coś z tym ,chyba że tak Wam pasuje ,w co nie chce mi się
                                                    wierzyć .NIE POZWÓLCIE SOBIE!!!
                                            • Gość: x Re: PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 08:03
                                              nie powinieneś sugierować się tymi opiniami ludziom jest zle bo by chcieli miec kokosy ale żeby nie pracowali .To jest praca jak każda w każdej firmie raz są gorsze dni raz lepsze ale szczeże mówiąc wydaje mi się że zle zrobiłeś nie idąc na tą rozmowę .Przecież jak by ci nie pasowało to mógłbyś się w każdej chwili zwolnić .:(
                                              • Gość: jakie kokosy Re: PRACA IP: *.cnow.pl 04.04.12, 14:09
                                                słuchaj nikt nie chce kokosów, ale uczciwe wynagrodzenie!!jakie to jest wynagrodzenie skoro kobieta po 10 latach pracy na linii ma 8.50???jaja sobie robisz???to ty myślisz ze ta osoba po 10 latach nadal chce się angażować w dorabianie innych???a jeśli uważasz ze ma mała stawkę bo nie daje rady to po co ja trzymają 10 lat???kpina.tutaj tylko potrafią cie opieprzyć i straszyć naganami upomnieniami zwolnieniem jak coś nie idzie, jak coś dłużej trwa ,ale żeby pochwalić to takich osób jest bardzo mało{nie którzy jeszcze wiedzą co to jest" duch współpracy"}.powiem tak -nigdy już nie pozwolę aby tak traktować kogoś w tej firmie!!!!!jeśli zobaczę takie coś zrobię wszystko żeby ten ktoś został ukarany. mamy jeszcze jeden temat niezakończony, czekamy wszyscy co będzie dalej chyba każdy wie o czym mowa....!!my tego jak Piotrek został potraktowany nie zostawimy!!!może reszta nauczy się pracować w społeczeństwie i w grupie
                                                • damprace00 Re: PRACA 02.08.12, 15:25
                                                  Uwaga! Proponuję pracę operatorom maszyn, ze szczególnym uwzględnieniem maszyn produkujących saszetki. Proszę o kontakt na e-mail: damprace00@gazeta.pl . Pozdrawiam
            • Gość: mjfpdgkk Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a IP: 193.201.224.* 30.09.14, 06:19
              YtyrEa wmgoigjrolrj, wnyyeioibeey, [link=http://ankwbgziarxu.com/]ankwbgziarxu[/link], zecjgefkjxfm.com/
              • piaski7 Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a 12.10.14, 19:22
                Firma jest ok.Tylko ludzie tam pracujacy na stanowiskach sa wymiany.Całe zło To Iwona O.To ona trzyma tych Gamoni na stanowiskach,jak kierownik Jacek S,Kierownik Marek B,Kierownik Mirosław W.Bogdan Ś.
                • Gość: gość222222 Re: Reckitt Benckiser-wina pana piet....a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 19:55
                  Masz trochę racji że ludzie na stanowiskach otaczają się słabszymi i nimi sterują . Ale bez przesady do prowadzenia takiego zakładu nie potrzeba kierownictwa w postaci osób które wymieniłeś. Wystarczy że Ci ludzie zbierają informacje o tym co się dzieje od pracowników za talon na papu . Dodatkowo ochrona zakładu robi swoje . A wy jako pracownicy dajecie się im punktować jak dzieci .Po co mają was zwalniać za byle co jak pracownicy Rb wpadają na alkomacie jak muchy . Ochrona pomaga w zwalnianiu a dyrekcja na ich miejsce nie zatrudnia nikogo . O i cała filozofia .
    • Gość: młody Re: Reckitt Benckiser-były pracownikRB IP: *.spray.net.pl 06.01.09, 12:12
      teraz już wiem kto siedzi na tym forum.
      zrozumialem ze moze nie jest w RB tak źle skoro tacy jak Ty tam nie
      pracują:)
      Szczęścia w Nowym Roku
    • Gość: PRACOWNIK Re: Reckitt Benckiser-były pracownikRB IP: *.cust.tele2.pl 10.01.09, 14:17
      Gościu jesteś dobry zastanawiam się tylko czy ci współczuc czy nad tobą zaplakać
      .Jak ktoś wczesniej napisał takich ludzi trzeba najpierw leczyć a póżniej
      zatrudniać .C I O T O !!!!!!
    • Gość: bujaka Re: ta firma to obóz pracy IP: 82.160.111.* 03.02.09, 23:12
      masz rację, ale to jest lepsze że urlop na żadanie może Ci lider
      podpisać lub nie i nawet możesz być pijany w sztok, to musisz i tak
      przyjść do pracy bo dostaniesz ,,N'' tak śmieszna pani koordynator
      mówiła na spotkaniu na płynach, ŚMIESZNE a gdzie kodeks pracy!!!
      • Gość: ADMIN Re: ta firma to obóz pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 09:30
        naszbenckiser.mixxt.pl/
        • Gość: ADMIN Re: ta firma to obóz pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 09:33
          zapraszam do naszego nowego forum oraz do społaczności gdzie
          wątki o tym co nam się podoba a co może byśmy chcieli żeby się
          naszbenckiser.mixxt.pl/
        • Gość: ADMIN Re: ta firma to obóz pracy IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 09:34
          naszbenckiser.mixxt.pl/
    • Gość: zielonogórzanka Re: to po co tam u licha siedzicie??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 08:39
      a PROSZEK BRYZA TO SYF W KTÓRYM JEST PEŁNO KREDY. DZIŚ WYWALAM 9,5 KG TEGO NIBY
      PROSZKU -SKANDAL ,ZNISZCZONA NASZĄ PORZĄDNĄ FABRYKĘ W NOWYM DWORZE MAZOWIECKIM
      -NIE KUPUJCIE TEGO PROSZKU BO 1/4 WAGI TO KREDA
    • Gość: Djraf Uwaga, twoja szansa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:46
      konkurs100.pl/?t=30002588 wejdz i postepuj zgodnie z krokami, to gra trwajaca nie cale 5 mniut banalnie prosta, KAZDY UCZESTNIK KTORY RPZEJDZIE GRE WYGRA 100 zł! To nie sciema. Ja juz wygralem.
      • Gość: Doda Re: Uwaga, twoja szansa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:38
        Witam,pare razy przeczytalam to forum wkoncu postanowilam sie
        wypowiedziec... oczywiscie sa zle i dobre strony... ja naleze jednak
        do tego grona zadowolonych mniej wiecej-rewelacji nie ma ale nie
        przesadzajmy nie jest w RB tak zle jak wiekszosc pisze! ja tam nie
        lize dupy nikomu-nawet potrafie pocisnac komus jak zasluzy(nie
        interesuje mnie czy to lider czy inny),na palarnie nie chodze bo nie
        pale-nie slucham tych hu..owych plotek i moze dlatego jestem duzo
        zdrowsza :) robie swoja robote i jest ok-ludzie sa co prawda
        niektorzy ponize3j krytyki ale jesli ktos ma troche inteligencji i
        samokrytyki ale zarazem zna wlasna wartosc to sie potrafi dogadac z
        kazdym(czasem kogos oleje-czasem podyskutuje,pozartuje)ale tak jest
        wszedzie-to nie wakacje...a ludzie to nie roboty-rozne sytuacje
        sklaniaja nas do roznych reakcji i emocji,

Jestem mloda osoba-ucze sie(studiuje)i mam plany pewne zwiazane z
        ukonczeniem studiow i dalsza praca w RB...

A co do zarobkow sadze ze kazdy zarabia tyle na ile sobie zasluzyl i
        wypracowal-ja sama pracowalam 2 lata za stawke 8zl,od niedawna
        dostalam podwyzke-mam 9,5(dla niektorych to marzenie dla innych
        smieszne pieniadze a moze nawet rzadne)-ale wiem ze to za moje
        zapier...na produkcji,co za tym idzie ciesze sie ze sama sobie
        wypracowalam ta podwyzke i nie ma pretensji ze dostalam ja za pozno
        albo za malo-jednak bede dalej sie starac aby znow ja dostac(nie
        mowie ze ne ma skrajnych przypadkow nie doceniania)ale to tez wina
        samych pracownikow-nie dajcie soba pomiatac!!moze nie widze tych
        problemow az w tak nasilonym nakladzie bo atmosfera jest u nas
        bardzo fajna-milo,wesolo,jaja czasem sa nie ziemskie :),potrafimy
        sie wspierac jak rodzina gdy ktps jest w potrzebie,
        a tak poza tym nic na sile-obok jets piekarnia,alpla...tam moze
        bedzie lepiej... POZDRAWIAM ZMIANE D
    • Gość: pracownik płynów Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.09, 10:11
      Pani Jola liderka zmiany c powinna być jak najszybciej zwolniona. Podwyżki
      dostały tylko te pracownice,które donoszą na innych i wchodzą jej w du**, niech
      się podleczy na głowę i dopiero wróci do pracy,a odzywek, których używa w pracy
      do pracowników niech stosuje w domu.Bardzo oburzona pracownica płynów zmiany c.
      • Gość: Doda Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 19:59
        hmm...nie znam tej calej pani joli...ale juz jej nie lubie-
        przewijala sie tu pare razy jako bohaterka opowiesci na tym forum...
        ja bym nie wytrzymala z takim czlowiekiem-na szczescie nie mam z nia
        stycznosci! ale wescie sie w grascw pare osob i ja....jakos
        usadzcie! nie moze byc tak zeby nikt tak ie reagowal a ona
        beszczescila ludzi!! idzcie nawet do najwaniejszej osoby-jesli ona
        to zlekcewazy to jest sad pracy-a wtedy napewno zmiekna :))
        POWODZENIA!!
      • Gość: pracownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.09, 14:10
        to żenada to wogóle piszą pracownicy-pani która przeczytała o p.joli wcale jej
        nie zna więc jak sie moze wogóle wypowiadac.Te osoby co to piszą by się
        wstydzili .p.jola to osoba która całkowicie poswieciła się swojej pracy -sama
        pracuje na linii,sprząta i jeszcze ma całą halę na głowie,nie uznaje
        podlizywania ,wszystkich traktuje tak samo.Widocznie te osoby które tak piszą
        chciały się podlizac, ale im to nie wyszło,Moze by tak napiszły te osoby które
        otrzymały bezinteresowną pomoc ,dobre słowo,jest mi wstyd za te osoby które
        wogóle wymieniaja jej imię ;a propo podwyżek czy uważacie że lider ma pulę
        piniedzy i je rozdaje według swoich widzimisie czy jest nad tym sztab ludzi
        kttórzy o tym decydują,jezeli p.jola jest tak zła to zAPRASZAM NA ZM.A .troszkę
        pokory,
        • Gość: pracownica Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 10:08
          może nie jest zła ale dobra też , napewno nie jest profesjonalistką
          ja myślę że czasy się zmieniły technika poszła do przodu a pani
          Jola posiada małą wiedzę techniczną i cieżko jest jej zrozumieć że
          linnia stoji , dlaczego nikt nie pisze o dwóch zmianach B i D gdzie
          żądzą faceci / wspaniali faceci / zorganizowani znający się na
          maszynach ,u nich nikt nie stoji pod liderówka , wszyscy wiedza co
          maja robić , zawsze wcześniej pracownicy wiedza co maja robić gdy
          ich linnia skończy produkcję , wiem bo byłam parę razy na
          odrobieniu godzin i obserwowałam porównując ze swoją zmianą ,
          chętnie zmieniłabym zmianę ale jestem już parę lat na jednej i
          chcę być lojalna ale jak będzie tak dalej to poproszę o zmianę
          • Gość: pracownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.09, 11:55
            odnośnie wspaniałych facetów-bez komentarza.-ale mimo to śmieszne i fajne
            uzasadnienie.........,na zm,c kazdemu musi mówic co mają robic bo albo
            przesiedzą na palarni albo ściemiają na linii,ludzie naprawde się zastanówcie
            się co chcecie.w której pracy można byc 10 razy na palarni,i wogóle -dzieki
            innym zmianom mogli zamknąc fabryke-i co poszło by na p.jole-tak.naprawde
            jestescie okrutni-o jakim postepie owa osoba wspomina-czyzby za bardzo pilnuje
            wszystkiego.jesli jest wam tak zle to spróbujcie swoich cudownych sił w innej
            pracy,na innych zmianach są dwie osoby do nadzorowania .a na zmC jedna,-
            • Gość: hmhmh...... Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.09, 12:40
              a jak podoba wam się praca na Promocji na zm.D?
              • Gość: były pracownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.09, 20:12
                pracownikem RB byłam blisko 3 lata. nie raz pracowałam po 16 godzin.
                w systemie 12 godzinnym też pracowałam, mimo że bardzo mi nie
                odpowiadał ze względu na szkołę. pracowałam praktycznie na każdej
                zmianie (z wyjątkiem zm A). co do p.Joli to prawda co tu o niej
                przeczytałam. jest miła i "fajna" ale tylko dla tych których lubi.
                co do Krzyśka Grabowskiego ... hm każdy ma prawo mieć własne zdanie
                ja uważam że wcale nie taki diabeł straszny jak go malują. ludzie co
                tu dużo mówić jak sobie pozwolicie tak macie. co do szkldliwości to
                mimo iż nie pracuję tam już ponad rok to nadal odczuwam skutki 3
                letniej pracy w tym zakładzie. jeśli się chce z kimś dogadać to
                można. po odejściu z firmy najbardziej brakuje mi ludzi z którymi
                pracowałam na produkcji. nie żałuję pracy, teraz mam lżejszą i
                lepiej płatną ale ludzie nie są tacy jak w RB. czasami było ciężko
                ale ogólnie wspominam lata spędzone w RB z sentymentem. może dlatego
                ż to była moja pierwsza praca????????????
                • Gość: student dojazd IP: *.acn.waw.pl 05.07.09, 14:52
                  Witam, mógłby mi ktos napisac jak mozna dojechac do reckitt z Warszawy?
                  Niestety nie posiadam samochodu dlatego mam na mysli tu o dojazd jakims
                  pksem, transludem.... a moze jest jakas komunikacja dla pracowników??
                  bardzo prosze o jak najwiecej informacji...
                  • Gość: !!!!! Re: dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 23:17
                    nie jedż tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: bierna palaczka niepaląca lub paląca inaczej. IP: *.cust.tele2.pl 06.08.09, 14:14
                      A może by palarnię zlikwidowac bo straszny smród wokól niej (płyny)lub może ją
                      powiększyć bo nie mieszczą się wszyscy .Zadziwiające kiedy tam nie przechodzę
                      obojętnie która godzina zawsze pełno ludzi przynajmiej obsada jednej linni to
                      znaczy że jest za dużo osób na liniach bo ktoś musi ich zastepować jeżeli
                      kontrolerka tzn że nie wykonuje swojej pracy, i są tego efekty jezeli operator
                      to też nie wykonuje swojej pracy bo np 4 osoby palące a niekiedy i więcej bo i
                      łazienka o którą ciężko wyprosić ( bo priorytet mają palący }dla niepalących to
                      około 45 minut na zastępstwo w tym czasie ile można zrobić bubli a nie jest to
                      jedna taka dodatkowa przerwa bo niektóre osobo widać na palarni co 45-60
                      minut.Niektórzy wstydzą się lub czegoś boją to chodzą palić na górę dodatkowa
                      strata czasu . O co tu chodzi palenie albo zdrowie
                      wybór nalezy od ciebie { ministre zdrowia}
                      ale dlaczego ja to muszę wąchać jak przechodzę .
                      • Gość: LKJ Re: niepaląca lub paląca inaczej. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.08.09, 16:38
                        Jeżeli tak ciężko wyprosić ci - jako osobie niepalącej - o wyjście
                        do łazienki to dziwi mnie, że tak często przechadzasz się koło
                        palarni??? Sama jestem kontrolerką i zastępowanie osób czy do
                        łazienki, czy na papierosa (nieważne gdzie)należy do obowiązków
                        kontrolerki. Dlatego też Twój zarzut pod adresem kontrolerek jest w
                        ogóle nie na miejscu. Przyznaj się po prostu, że ciśnienie Ci się
                        podnosi, że rzdziej wychodzisz niż Ci co palą. A pali ten kto chce,
                        Ty im na papierosy nie dajesz więc w ogóle o co kaman?????;-)
                        Pozdrawiam wszystkich palaczy z RB;-)
                        • Gość: aneta, wawa, Re: niepaląca lub paląca inaczej. IP: *.aster.pl 25.08.09, 13:40
                          witam, czytam Państwa wypowiedzi i włos mi sie jerzy na głowie bo w
                          związku z zamiarem kupna domu w okolicy miałam nadzieje sie tam
                          zatrudnic z mężem,,,
                          Wiem że praca ciężka i terror jak przeczytałam ale czy ktoś może
                          podać jakie sa tam zarobki ??? konkretna kwotę ?ile godzin sie
                          pracuje, jak z weekendami ? chociaz skoro OBÓZ PRACY to pewnie
                          lipa..
                          Dzieki wielkie za odpowiedzi
                        • Gość: nie paląca Re: niepaląca lub paląca inaczej. IP: 77.255.140.* 27.08.09, 13:20
                          kontrolerka powinna zająć się swoją pracą a nie podmianą a co z liniami gdzie
                          nie ma opeprzających się kontrolerek tylko chodzą w ciągu razem z innymi.Jak
                          ktoś napisał wcześniej palenie abo zdrowie palisz to pal twoje płuca ale ja
                          muszę za ciebie pracować bo jednej osoby jest brak na lini a mówi się uderz w
                          stół a nożyce się odezwą no i się odezwały (palaczki)
                          • Gość: tabletki Re: niepaląca lub paląca inaczej. IP: *.plock.mm.pl 20.02.10, 13:34
                            Co do kontrolerek to na tabletkach jest tak że kontrolerka ma wiecej do gadania
                            niż operator liderzy i nie tylko licza sie tylko z nimi bo to one jak by robiły
                            wyniki i to ich cała zasługa to bład liderzy
    • Gość: chemik Re: to po co tam u licha siedzicie??!! IP: *.subscribers.sferia.net 22.06.09, 16:52
      a czego się spodziewasz o firmie chemicznej?? może chcesz mieć w zakładzie
      czyste powietrze?? jak chcesz to idź do sita sprzątać parki
    • Gość: aneta...wawa Re: Reckitt Benckiser-były pracownikRB IP: *.aster.pl 25.08.09, 13:21
      zatrudnic z mężem,,,
      lipa..
      Dzieki wielkie za odpowiedzi.
    • Gość: aneta,,,wawa JAkie zarobki ??? IP: *.aster.pl 25.08.09, 13:24
      zatrudnic z mężem,,,
      lipa..
      Dzieki wielkie za odpowiedzi
      • Gość: wahadło Re: JAkie zarobki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 16:45
        Ja sie zastanawiam nad podjeciem pracy tam. Moze jednak ktos napisze
        jak wygladaja zarobki?
    • Gość: cala prawda Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 08:31
      witam.wiem duzo o jednej osobie z tego zaklady i na dniach tu ja opisze?
      • Gość: kos Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 80.48.142.* 18.09.09, 18:52
        gadanie co wy wjecie o firmje nie ma takich zlych zarobkow w benku
        wescie sie za prace a nie nazekacie
        • Gość: hmhmh...... zm.a płyny IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.09, 15:02
          A może niech ktoś się zainteresuje wreszcie Panią Kierownik!!!! ile można ?
    • Gość: Gościówa Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.cakelab.org 02.10.09, 18:26
      Byłam, pracowałam - nie polecam. Stres mnie zżał po 2 latach

Czy i Ty robisz takie błędy w cv?
    • Gość: cala prawda Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 22:05
      powiem tak ci na gornych stanowiskach czyli kierownicy i liderzy to potrafia
      drzec tylko morde i ruch..... sie po katach przewaznie kobiety a sa tam takie
    • Gość: me Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 188.33.102.* 05.10.09, 11:06
      Czy kojarzycie moze z tego zakladu ANDRZEJ BĄKA on byl tam podobno
      jakims kierownikiem czy cos takiego, powiedzcie jaki on byl w tej
      pracy????? Z gory dziekuje. Pozdr
      • Gość: quest Acropolis IP: 78.155.127.* 06.10.09, 09:05
        A co powiecie o nowym wydziale Acropolis?
        Warto tam starać sie o prace?
        • Gość: hans kloss Re: Acropolis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.09, 17:44
          Witam. Myślę że warto dział jest nowy i większość rzeczy w fazie rozruchu i
          docierania i potrwa to zapewne jeszcze jakiś czas, a ludzie jak ludzie jedni
          gorsi inni lepsi. Osobiście polecam bo zanim się produkcja ustabilizuje o
          zdążysz się wdrożyć.
    • Gość: PT Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.ula5.1000lecie.pl 11.11.09, 23:09
      Zgadzam się ale dodam, że nie tylko w Warszawie ja pracowałem dla tej firmy w
      Katowicach. Byłem przedstawicielem tej firmy i potwierdzam fakt, że firma
      traktuje źle swoich pracowników.
      W żaden sposób firma nie prezentuje standardów zachodnich w podejściu do pracownika.
      Jeżeli ktoś się zastanawia nad złożeniem CV do tej firmy to niech się porządnie
      zastanowi bo ja odradzam.
      • Gość: heya Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.lcs.net.pl 21.11.09, 22:57
        Witam!!w tej firmie jest wiele nie jasnosći jak na przykład zm D jak linia
        Breitner 5 buble odstawiał to nawet zajac nie wiedział bo szabranski dariusz
        tyłek kontrolerce krył, a inne linie dostawały nagane,ale jak idziesz i mowisz
        ze cos jest nie tak to kaza jechac,taki pracownik z zm d za zrobienie wag do 18
        a pracowała do 14 (i wpisanie sie na liste kontrolowania na 12h a pracowała 8
        powinna byc zwolniona)ale sie jest k.... obecnie teraz kierownika zmb to jest
        wszystko ok,tak naprawde powinni zmienić wszedzie kieroników bo im władza do
        głowy uderza,człowiek stara sie zap....3 a na koniec jeszcze opie...dostanie,
        niema nie było i nie będzie sprawiedliwośći w tej firmie, a my pracujac tam
        powinismy sie zbuntowac i postawic pare swoich warunkow a nie robisz za 2 a
        przyjdzie ci kierownik czy kordynator i powie ze czemu papierek lezy na
        ziemi...na dzis tyle ale napewno wiecej napisze co sie dzieje w tej firmi,a
        zapomiał bym ludzie pracuja bo musza utrzymac rodziny a z praca jest bardzo ciezko
        !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Płyny Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.kimsufi.com 26.11.09, 23:12
          To prawda
          • Gość: NN Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.kimsufi.com 26.11.09, 23:13
            Masz Kota to masz lżej bo Telekomunikacja Polska działa :)
            • Gość: NN Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.kimsufi.com 26.11.09, 23:15
              Grasz w Fudbol to masz lżej bo Telekomunikacja Polska czuwa :)
              • Gość: NN Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.kimsufi.com 26.11.09, 23:17
                A jak nie spełnisz warunków w/w to masz p........e od od Grupy
                należącej do Telekomunikacji Polskiej.
                • Gość: Marcin Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.kimsufi.com 26.11.09, 23:21
                  Grasz w piłkę masz kota to masz lżej u Telekomunikacji Polskiej !
        • Gość: 12345 Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 20:25
          za prawdw bedziesz mnial problemy
        • Gość: Kacper Makowski Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: 195.116.169.* 18.07.10, 19:44
          Chciałbym bardzo przeprosic Pana Darka Szabrańskiego i jego rodzinę za wpis z 21.11.09 na tym forum. Jest mi ogromie przykro, że zaistniała taka sytuacja i zdaje sobie sprawe ile te słowa mogły uczynić złego. Przepraszam Kacper Makowski.
          • Gość: gość Re: Reckitt Benckiser cała prawda IP: *.182.189.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.11.10, 19:22
            artystka niezła
      • Gość: Spoko Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.subscribers.sferia.net 09.12.09, 14:18
        Nie ma się co denerwować i będzie dobrze, Meliska albo inne uspokajające i pied... stare baby i reszte idiotow, co się napinają dla corpo nie wiedząc co to jest prawdziwe życie.
    • Gość: Bayer Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.chello.pl 08.12.09, 21:49
      Bayer Sp z o.o to nie jest lepsza!!! z 24 osób bayer zwolnił w grudniu 14
      osób.zaprosili nas niby na uroczysty obiad do Sobieskiego w Warszawie a po
      obiedzie ,który stał sie ostatnią wieczerzą kazdy z nas dostał wypowiedzenie.
      Poprostu super. Tak sie nie robi
      • Gość: Kryzys Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.subscribers.sferia.net 09.12.09, 14:10
        Niezły Bayer, to znaczy, że mieliście słabe wyniki...?
        • Gość: aaaa nie ma to jak zm B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 13:14
          skoro w benku jest wam tak zle to po co w nim pracujecie !!!! ja pracuje w nim
          juz 5 lat i nie narzekam mimo tego ze bywaja tez gorsze dni Staram sie pracowac
          dobrze i jest to docenione postarajcie sie troche a zobaczycie ze nie jest tak
          zle POZDRO
          • Gość: gumiarz Re: nie ma to jak zm B IP: 94.76.254.* 14.01.10, 17:03
            Czyżbyś należał do jednych z tych co nie pracą chcą wzbudzić uznanie ?
            • Gość: kiki Re: nie ma to jak zm B szczególnie magazyn,!! IP: *.tktelekom.pl 14.01.10, 22:25
              Znam takich karierowiczów,jeden napisał sobie na bąbce 3literowe przekleństwo z
              nazwiskiem i imieniem (kogoś),a zwolnili za to kogo innego,tylko dlatego że bał
              sie przyznać i zwalił na kolege,bo kierownik uwierzył mu w jego wersje bo grają
              razem w piłke w lidze RB,to jest dopiero numer co!!!!!!i nikt nie był
              zainteresowany wyjasnieniem sprawy ,to są po prostu kpiny z ludzi ,prosty
              przykład na siłe układów.A wystarczylo sprawdzic fakty!!!!! zamiast słuchać bajek.
              • Gość: ZOMO Re: nie ma to jak zm B szczególnie magazyn,!! IP: 94.76.254.* 15.01.10, 15:52
                Właśnie dosyć zastanawiające jest ze cale tabletki jednoznacznie wiedzą kto ma
                racje tylko sponsor Legi miał wątpliwości.
                Na i wszyscy wiedzą dlaczego bo Seweryn Krajewski śpiewa i gra dla
                Telekomunikacji Polskiej (TP).
              • Gość: Janek No to Bajka i jest bajecznie :) IP: *.239.249.46.78.clients.your-server.de 19.01.10, 08:19
                Na magazynie jest bajecznie bo Krajewski mówi Bajka no to bakja :)
                Normalnie jaja :)

• Gość: Janek Bajka Krajewski S strasznie lata ! IP: *.239.249.46.78.clients.your-server.de 19.01.10, 08:24
                ale do laboratorium do laboranki której nie opuszcza prawie na krok
                szczególnie na nocach :) Co to jest ?
                • Gość: xxx Re: Bajka Krajewski S strasznie lata ! IP: *.rzone.de 01.02.10, 15:01
                  Wysokie płoty tata grodził,
                  wysokie płoty tata grodził,
                  żeby do Kasi, do Kasi żeby,
                  żeby do Kasi nikt nie chodził,
                  żeby do Kasi, ye-ee,
                  żeby do Kasi nikt nie chodził.

Ale ta Kasia sprytna była,
                  ale ta Kasia sprytna była
                  i dziurę w desce, i w desce dziurę,
                  i dziurę w desce wywierciła,
                  i dziurę w desce, ye-ee,
                  i dziurę w desce wywierciła.

Oj, żeby nie ta dziura w desce,
                  oj, żeby nie ta dziura w desce,
                  byłaby Kasia, Kasia by była,
                  byłaby Kasia panną jeszcze,
                  byłaby Kasia, oh ye-ee,
                  byłaby Kasia panną jeszcze.

Ale ta deska przeszkodziła,
                  ale ta deska przeszkodziła,
                  Kasia się panną, panną się Kasia,
                  Kasia się panną nie nabyła,
                  Kasia się panną, ye-ee,
                  Kasia się panną nie nabyła.

Oj, nie pomogą, tato, płoty,
                  oj, nie pomogą, tato, płoty,
                  gdy Kasia rada, gdy rada Kasia,
                  gdy Kasia rada na zaloty,
                  gdy Kasia rada, oh ye-ee,
                  gdy Kasia rada na zaloty.
                • Gość: e Re: Bajka Krajewski S strasznie lata ! IP: 213.172.173.* 04.03.10, 18:21
                  Ty się pytasz co to jest? To ja Ci powiem, że takie pisanie na forum
                  publicznym o jakiej kolwiek osobie to nic innego ja plotki. Tobie
                  najwyraźniej się w pracy nudzi,a jak przychodzisz do domu to nie
                  masz własnego życia osobistego to niestety zajmujesz się czyimś.
                  Proponuje pisz scenariusze do seriali brazylijskich.
                  Do pracy chodzi się PRACOWAĆ i wykonywać swoje obowiązki jak
                  najlepiej - bo za to dostajesz wynagrodzenie. Takie proste a dla
                  niektórych to tak trudno przywajalne.
                • Gość: Wzburzona Wszyscy jestescie kretynami!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 16:56
                  • Gość: PRACOWNICA PRODUKC Re: Wszyscy jestescie kretynami!!!!!!!! IP: *.146.243.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 13:18
                    Kretynizm w czystej postaci prezentuje osoba, która bez konkretnego powodu i uzasadnienia ubliża innym i podpisuje się jako "oburzona".
                    • Gość: Wzburzona Re: Wszyscy jestescie kretynami!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 16:42
                      w odp do pracownicy produkcji.. wystarczy przeczytac te wszystki bzdury jakie tu ludzie wypisuja to tylko tak mozna to skwitowac. za przeproszeniem(sracie we wlasne gnizdo) Cieszczie sie chociaz ze taka prace macie(inni nie maja wcale) A kto co robi to nie powinno nikogo interesowac-pilnujcie czubka wlasnego nosa plociuchy!!! Jaka atmosfere sami tworzycie-taka macie. wiec po co te zale na forum? Zacznijcie poprawe od samych siebie,dopiero oczkujcie poprawy od kogos.wtedy napewno wszystkim bedzie lepiej i z checia przyjdziecie do pracy. Sa lepsze i gorsze dni(jak wszedzie zreszta)
                      wiec wypowiadajcie sie na tym forum w konkretnych sprawach a nie jak wiekszosc w bzdurach. na wszystkie wpisy jakie sie tutaj znajduja tylko pare jest na poziomie-reszta to wypowiedzi kretynow!
                      • Gość: PRACOWNICA PRODUKC Re: Wszyscy jestescie kretynami!!!!!!!! IP: *.182.117.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.12.10, 12:57
                        No proszę. Jednak można wyrazić swoją opinię nie ubliżając wszystkim bez wyjątku:-) Teraz to brzmi zupełnie inaczej. W zupełności się z tobą zgodzę "wzburzona". Niestety większość ludzi w tym zakładzie ma maniery poniżej jakiejkolwiek krytyki a plotka to w wielu przypadkach chleb którym się żywią. Jeśli ktoś im nie odpowiada to nawet aniołowi zdjęliby aureolę i włożyli rogi. Po Twojej wypowiedzi widzę że tobie również. Nie przejmuj się. Ja sobie tłumaczę to w ten sposób- do pracy przychodzę pracować i robić jak najlepiej to co do mnie należy, z ludźmi rozmawiam bardzo mało bo rozmowy te niczego cennego w moje życie nie wnoszą, nie staram się im przypodobać, pracuję po to żeby zarobić na utrzymanie mojej rodziny, myślę o moim dziecku i o tym że przede mną tylko kilkanaście godzin i wrócę do swojego maleństwa. A intrygi i ploty zawsze były i będą ale nie warto się nimi przejmować i dawać im tym samym większej satysfakcji. Życzę wytrwałości w naszej firmie.
                        • Gość: pewien gosc Re: Wszyscy jestescie kretynami!!!!!!!! IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 14.12.10, 23:05
                          RB jest ok jak dla mnie, nie obchodzą mnie plotki i intrygi. Proszę zajmijcie się robotą i będzie OK !!!
                          • Gość: pracownica równouprawnienie IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 13:49
                            na jednym z zebrań p Kalinowski mówił że nie ma premii bo wypadek, bo wpadka jakościowa ale i że efektywność pracy spadła bo dużo osób przychodziło na nadgodziny na tzw przygotowanie produkcji ale czy nadgodziny to tylko przywilej operatorski i nie piszę tu tylko o przygotowaniu produkcji np przychodzi operator z innej zmiany nie ma pojęcia o tej linii [paczkowy z beckisera więcej od niego wie bo mu cały czas podpowiada] ale nadgodziny wpadają jedna zmiana od miesięcy nie ma operatora na mix i nadgodziny wpadają i takich linii gdzie operatorzy potrzebni czy nie kręcą się po innych zmianach jest więcej ale gdy jakaś kobieta chce przyjść na nadgodziny to już jest zakaz i gdzie tu ekonomia i produktywność

• Gość: marek Re: równouprawnienie IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 13:43
                              Kilka dni temu była afera na generacji. Operator na polecenie kierownika puścił linię przy otwartych drzwiach i kazał pracownicy jeszcze w biegu ją przepychać. Operator (choć najmniej winny) poleciał, ale kierownik nie.
                              • Gość: pracownik Re: równouprawnienie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.11, 12:20
                                własnie z dnia na dzien stracił prace bo mu kazali bo przeciez premia by im przepadla korona spadla ale ta premia to nie dla was ale pula dla kierownika i liderow a tyle ludzi i nikt za operatorem nie poszedl i nie potwierdzil ze mu kazano a tyle osob bralo wtym udzial a tylko jeden poniusł porazke:(
                                • Gość: PRACOWNIK Re: równouprawnienie IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 15:03
                                  Pan każe sługa musi ale tylko słudze głowę ścięta i tego nikt już nie przeskoczy

" DURA LEX SED LEX"
              • Gość: łukasz Re: nie ma to jak zm B szczególnie magazyn,!! IP: *.subscribers.sferia.net 01.02.10, 12:50
                muszę przyznać że to całkiem prawdopodobne co pisze kolega.Miałem tę
                "niewątpliwą" przyjemność poznania naszego piosenkarza.Karierę robi
                oszałamiającą,tylko sposoby mało etyczne.Najlepszym widać sposobem ,jak widać w
                tym przypadku jest informowanie Telekomunikacji Polskiej S.A o bieżących
                sprawach na rynku muzycznym.To pozwoliło mu uzyskać głębokie poparcie u
                monopolisty rynku telekomunikacyjnego.I tak ugruntowana pozycja stała się
                punktem wyjściowym do dalszych sukcesów na tym, jakże trudnym, rynku
                muzyczno-teleinformacyjnym.Jak widać metoda: "nie wszyscy jesteśmy idealni,ale
                ja doniosę pierwszy" ,nadal się sprawdza.
            • Gość: aaaa Re: nie ma to jak zm B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:20
              myslisz ze tyko ci co wlaza w d... kierownikom to sa docenieni ? jak tak to sie
              mylisz !!!
              • Gość: Janek Nie ma to jak zm B magazyn Akropolis IP: *.239.249.46.78.clients.your-server.de 19.01.10, 08:02
                To co się tam dzieje to masakra czy kierownicy nie widzą jak ludzie
                są mobingowni przes S. Krajewskiego ? Brak szacunku i godności dla
                drugiego człowieka ! Autentyczna Historia o bombce ! I zwolnioną
                osobą która została w to prawdopodobnie wmanewrowana po przez w/w
                kolegę. Jeżeli S. Krajewskiego brał współudział w tym incydencie to
                dlaczego go nie zwolnili ? wiadomo gra w piłkę ! i ma plecy u
                Telekomunikacji Polskiej (TP) dlatego został ! Czyli propozycja
                wszyscy z magazynów RP NDM zapisujcie się do Legia magazyn a
                będziecie mili lżej w tym momencie się nic nie liczy !
            • Gość: aaa Re: nie ma to jak zm B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:24
              myslisz ze tylko ci co wlaza w d... kierownikom sa docenieni ? jak tak to sie
              mylisz !!
    • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 19.01.10, 14:45
      Ciekawe czy CZŁOWIEK WYDYMANY PRZEZ UFO też ma plecy w postaci
      TePsy??? Mnie się wydaje że tak
      • Gość: Pracownik tabletek Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 21:27
        Na tabletkach dostaliśmy 2% podwyżki!!!To przecież jakiś mało śmieszny żart!!!Ktoś wcześniej miał rację że jak Wieniek Bronny został dyrektorem będzie jeszcze gożej!!!Niech se w d...ę wsadzi te 2%!!!Omijajcie szerokim łukiem ten zakład!!!!!
        • Gość: ja Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.10, 15:39
          Na tabletkach jest masa liderów,kierowników zmian,koordynatorów itd. choć oni jeszcze się do czegoś przydają i są potrzebni.Ale jak patrzę na te chmary różnego rodzaju "specjalistów" od wszystkiego i od niczego którzy tylko chodzą po hali i udają że coś robią i że na czymś się znają a w rzeczywistości nie mają o niczym zielonego pojęcia to kur...ca mnie strzela!!!Ktoś musi zarobić na te bandy DARMOZJADÓW!!!My muisieliśmy dośtać 2%podwyżki żeby oni mogli dostać po 7 czy 10%!!!
          • Gość: xxx Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.10, 15:45
            Zgadzam się z "pracownikiem tabletek"!To kpina z pracowników!!!Jak tylko trafi się jakaś inna praca nie będe zastanawiał się ani chwili i odejdę z tego BURDELU!!!
            • Gość: Robol z RB Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.10, 16:00
              Jeszcze rok temu podwyżki dla operatorów wynosiły 7%!Teraz gdy Bronny jest dyrektorem podwyżki wynoszą 2%!On sobie poprostu z nas robi jaja!Zlikwidował również nagrody w programie "Liczysz się Ty".Premie kwartalne zostały zamienione na premie miesięczne które są zabierane z byle powodu!Te śmieszne 2%podwyżki dostali wszyscy!Ja który od 4lata nie byłem ani jednego dnia na zwolnieniu i Ci którzy są więcej na zwolnieniach niż w pracy!Ludzie z naganami dostali tak samo 2% jak Ci bez nagan!!!To jakaś PATOLOGIA!!!I po co tu się strać,przykładać,nie chodzić na zwolnienia???!Naprawdę NIE WARTO!!!
              • Gość: pracownik Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: 77.255.175.* 31.01.10, 14:24
                podwyżki 2% przy inflacji 4.5% to tylko w benkiserze ,że dla wszyskich to dobrze
                bo każdy ma rodzinę i koszty utrzymania są podobne dla każdego ale że
                zlikwidowali "liczysz się ty "to już nie dobrze to znaczy co?że ja się już nie
                liczę.To od samego początku był poroniony pomysł i nagroda dla tego co go
                wymyślił jak można nagradzać kogoś za 3 miesięczne przychodzenie do pracy ,kto
                miał szczęście to wygrał i znów szedł na zwolnienie potem się zmobilizował 3
                miesiące i znów coś wygrał i znam takich to nie kłamstwo .Osoby z manpowera też
                były w to wliczane{nie nam nic absolutnie do nich}ale ile razy były odwoływane a
                poza tym to mają swoją firmę która powinna ich nagradzać natomiast osoby które
                latami nie chorowały a nie miały szczęścia nie otrzymywały nic to kolejny
                paradoks w polskim wykonaniu i powiedzenie czy się pracuje czy się leży czajnik
                ,mikser itp się należy jest bardzo adekwatne i dlatego popieram wpis kolegi że
                nie dostrzega się osób lojalnych i uczciwych wobec firmy a szkoda a mówią że
                pokorne ciele dwie matki ssie a w tym przypadku to matka ssie .Tak więc może i
                dobrze że zlikwidowali paranoidalny i chory system nagradzania tylko najgorsze
                jest to że pani która była na wydziale na spotkaniu nie miała pomysłu co z tym
                fantem zrobić ale zapewne coś wymyśli jest młoda po studiach głowa pełna
                pomysłów oby nie takich jak poprzednio.Pozdrawiam
                • Gość: Tomek Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.livedns.org.uk 31.01.10, 19:01
                  te 2 % do Zwiazki Zawodowe wynegocjowały a podwyzka ma być w pałcy
                  lub w systemie premiowym a czy będzie podwyżaka to nie wiadomo ?
                  te pytanie czy podwyżka będzie to pytanie trzeba skierować do
                  kierowników wydziałów itp. To fak , że jest unas mocno rozbudowany
                  dział administracyjny ale jest fakt czy z nimi czy bez to praca jest
                  wykonana ! My bez nich sobie damy rade ale oni bez nas są bez radni !
                  Podwyżka jest i tak mała patrząc na preztiż firmy ! co to jest 4 czy
                  7 % jezeli wszystkie samochody złużbowe z Opel Nivette to są
                  samochody dla kierowniczków itp . ostatnio doliczono sie ponad 20
                  szt ile to kasy kosztuje ? jeżeli średnio samochów Vektra kosztuje
                  minimum 70000 pln to daje prawie 1500000 pln i tu powinno się zacząć
                  oszczedzać tu powinna być redukcja kosztów po co tyle samochodów
                  służbowych ? dajcie te pieniądze na podwyżki to motywacja może
                  wzrośnie !
              • Gość: xxx Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>>>> ????? IP: *.livedns.org.uk 31.01.10, 19:03
                te 2 % do Zwiazki Zawodowe wynegocjowały a podwyzka ma być w pałcy
                lub w systemie premiowym a czy będzie podwyżaka to nie wiadomo ?
                te pytanie czy podwyżka będzie to pytanie trzeba skierować do
                kierowników wydziałów itp. To fak , że jest unas mocno rozbudowany
                dział administracyjny ale jest fakt czy z nimi czy bez to praca jest
                wykonana ! My bez nich sobie damy rade ale oni bez nas są bez radni !
                Podwyżka jest i tak mała patrząc na preztiż firmy ! co to jest 4 czy
                7 % jezeli wszystkie samochody złużbowe z Opel Nivette to są
                samochody dla kierowniczków itp . ostatnio doliczono sie ponad 20
                szt ile to kasy kosztuje ? jeżeli średnio samochów Vektra kosztuje
                minimum 70000 pln to daje prawie 1500000 pln i tu powinno się zacząć
                oszczedzać tu powinna być redukcja kosztów po co tyle samochodów
                służbowych ? dajcie te pieniądze na podwyżki to motywacja może
                wzrośnie !
                • Gość: aaa-PŁYNY Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 15:03
                  to wszystko prawda gdyby firmie naprawde zalezalo na ludziach w niej pracujacych
                  znalezli by wiecej kasy na podwyzki !!! znam osoby ktore juz sporo prauja i
                  naprawde sie staraja a moja ok8 zl na godz przeciez to jest SMIESZNE a propo
                  nagrod w systemie "liczysz sie Ty" osoba ktora pracuje w benku 3 lata nigdy nie
                  byla na zwolnieniu nie wygrala nic a druga ktorej udalo sie wytrzymac bez
                  zwolnienia DWA MIESIACE wygrala !!! nie ma sprawiedliwosci w naszej firmie ale
                  niestety my na to wplywu nie mamy
                  • spec_naz76 Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& 03.02.10, 16:43
                    A Wy jak zwykle swoje. Podwyżki za małe, ochrona gnębi za wódę i
                    wynoszenie (kradzież) detalu który możecie kupić w sklepiku za
                    zeta, lider każe pracować, z 12-to godzinnej zmiany 4 godziny
                    powinny być przeznaczone na spanie itd, itp. Ludzie, to jest w końcu
                    praca i w tych czasach cieszcie się że ją macie, że macie regularnie
                    wypłacaną pensję a zwalniani jesteście z niej albo z lenistwa albo
                    przez głupotę, bo czy warto ryzykować wynosząc rękawice robocze za 2
                    zł???
                    • Gość: uuuuuuuuu Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: 94.254.177.* 10.02.10, 19:37
                      kierownicy boja sie swoich kierownikow nic nie mozna z nimi zalatwic
                      tylko do szkoly wysylaja jak ja mam wiecej w piecie po zawodowce niz
                      oni w glowie po studiach
                      • Gość: genek Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.messagelabs.net 10.02.10, 22:46
                        Też racja z tymi szkoleniami to też przesadzają.A najlepsze jest to
                        że wysyłają na szkolenia takich gamoniów jak trenerzy na
                        płynach.Wiem bo pracowałem tam jakieś 3 lata i dużo się
                        dowiedziałem.Pracowałem na zmianie A,ale naszczęście się zwolniłem
                        bo znalazłem lepszą robotę,wtedy kierowniczką zmiany została niejaka
                        Iza z tabletek i tak sobie przywłaszczyła lidera żeby za nią latał.A
                        trener to mało jej w tyłek nie wejdzie.Dobrze że ja się uwolniłem od
                        tego zakładu a szczególnie z tej zmianyna płynach.
                        • Gość: hana Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: 80.51.48.* 11.02.10, 20:15
                          Może i masz racje ale nie wszycsy trenerzy są tacy sami,jeśli chodzi
                          o tego co piszesz to nie wiem,bo jestam na B,ale rzeczywiście nie
                          wygląda na traner tylko na paczkowego.Ten u mnie jest Ok.
                          • Gość: Klemens Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 23:44
                            ...az innej beczki? co powiecie o romansach w RB?:)
                            niektorzy sie zachowuja jak 15latkowie-masakra,zakochani na
                            zaboj ...aoczywiscie w domu zona /maz/dzieci-niby szczesliwe
                            rodziny...jak mozna sie tak kur..c?
                            nie mowie tu o plotkach-bo niektorzy z zadrosci takie rozpuszczaja-
                            ale o faktach! przecierz wszystko widac kto z kim naprawde!
                            Najbardziej popularni to waszym zdaniem?:)
                            • Gość: bela Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: 80.51.48.* 13.02.10, 23:56
                              No właśnie a ja pracuje na zmianie A na płynach i a propo tego
                              trenera Płońskiego lata i patrzy co by tu nie złapać,a żona w domu.
                              Nie rozumiem takiego zachowania jak tak można latać i podlizywać sie
                              do tych niby lasek,chodzi taki nie...dor...chany,nie wspomne o
                              kulturze osobistej.Jak tacy ludzie żyją.To nie moja sprawa ale ja
                              jako dziewczyna od niedawna pracująca nie mogę na to patrzeć.
                              Ale życzę mu powodzenia,zdrada ma krótkie nogi.
                              • Gość: ---- Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 14:38
                                Na szczęście niedługo rusza w NDW nowa fabryka więc kto się trochę szanuje ucieknie z tego bur....lu!Stracą wielu dobrych,wykwalfikowanych pracowników ale znając ich i tak nic tych tumanów którzy nami rządzą nic to nie nauczy.Ja już niedługo ruszam złozyć papiery do tej nowej fabryki.Może się uda uwolnić od tych baranów i niech se w du...ę wsadzą te swoje 2%!!!!Namawiam wszystkich do tego samego...
                                • Gość: Maro Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 14:41
                                  No ja też słyszałem o tej nowej fabryce i też wybieram się tam z CV.Z tego co rozmawiałem z ludzmi wiele osób z operatorów z tabletek tam się wybiera...
                                  • Gość: Iza Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 14:50
                                    Co do "Liczysz sie Ty" znam przypadki na tabletkach że osoby które były na zwolnieniu wygrywały nagrody.Nie wiem czy to jakieś przekręty czy zwykły błąd systemu ale jak by nie było to niepsrawiedliwe.Ja nie byłam na zwolnieniu od 3lat i nic nigdy nie wygrałam a inni bywali na zwolnieniach i wygrywali nawet po 3 razy.Ogólnie w tym zakładzie jest chora sytuacja.Kobiety które kompletnie nie znają się na maszynach zostają operatorami wiodącymi tylko dlatego ze po palcu wchodzą w dupę liderowi na palarni a operatorzy którzy znają każdą śrubkę w tej maszynie i pracuja o wiele dłużej muszą odawalać za nie brudną robotę (bo wiodący się na tym nie znają) a wiodący są od wożenia palet i zamiatania...Zostali zrobieni wiodącymi tylko po to żeby można było im dać wiekszą stawkę za lizanie dupy...Pozdrawiam zmiane "A" z tabletek...
                                    • Gość: maniek Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.plock.mm.pl 20.02.10, 13:00
                                      tu masz kolego racje to tak jest jak kobieta zostaje operatorem i nadodatek
                                      widącym o niczym nie ma pojecia i tylko nadrabia długim językiem że by sie
                                      wykazac nie wiem jak lideerzy daja sie tak omamić a ktoś dobry na stanowisku
                                      operatora jest kopany w dupe
                                    • Gość: maro ngen Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.plock.mm.pl 20.02.10, 14:31
                                      masz racje kolego cały ten program liczysz sie ty głupia sprawa bo nie liczysz
                                      sie ty tylko licza sie którzy liża dupe liderom i podwyżki oni dostaja liderzy
                                      niech wkońcu oczy otworza
                                      • Gość: ja 2 Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! >>& IP: *.plock.mm.pl 20.02.10, 14:39
                                        jak ktoś potrafi dobrze gadać z liderami to zostaje wiodacym od worzenia palet a
                                        na maszynie sie nie zna a inni za te osoby odwalaja czarna robote no i te wagowe
                                        tez sa nie lepsze bo to jak by ich ta zasługa była w produkcji i to one mówia
                                        jak ma byc a jak coś nie idzie to tylko oczerniaja innych a same pojecia nie maja
                          • Gość: aaa Re: Reckitt Benckisernie ma to jak zm B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:14
                            zm B jest najlepsza dlatego mamy tez najlepszego Trenera
            • Gość: gość Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.146.192.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 13:36
              To okropne jak traktuje sie tam ludzi.Pracuję tam już dość długo.
              Tam jak nie będziesz sie podlizywał lub nie będziesz właził liderom
              w dupe nie masz co liczyć na przejście do Benckisera .A najlepiej
              jakbyś zainwestował i kupił drogi prezent jak to jest ostatnio w
              modzie w tej firmie w tedy są jakieś szanse.Denerwuje mnie to ale co
              zrobić. Jak się komuś nie podobasz lub zadużo gadasz to ich nie
              interesujesz zwolnią cię za to a w to miejsce przyjmą kogoś
              zielonego który nic nie potrafi .oni wolą przyuczać nowych niż
              uszanować ludzi którzy znają się na pracy i dają rade na każdym
              stanowisku.
              • Gość: z Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.messagelabs.net 17.02.10, 23:18
                "Młody człowieku"

Jutro pójdę w świat
                Na płatku róży
                Ułożę elementy świata

Prawda wiara uczciwość
                Kłamstwo oszustko zło
                Rozczochram stały porządek

Zbuduję życie od nowa
                Wyrośnie z korzeni prawdy
                Gdzie słowo za podpis wystarczy
                Spojrzenie za słowo zaręczy

Pójdź ze mną, mały człowieku
                Dziś mały
                A jutro wielki

By
                drzewo
                przyszłości świata
                zasadzić z małej kropelki

Życie ma sens

Można odejść, poddać się,
                albo walczyć dalej,
                wciąż upadamy,
                żeby na nowo powstać...
                czasami brak woli walki,
                cierpimy w samotności.
                Życie choć trudne jest,
                zawsze ma sens.
                Trzeba doceniać każdą chwilę,
                każdego wartościowego człowieka,
                drzewa za oknem,
                ptaków śpiew...
                Warto doceniać póki jest czas,
                bo kiedyś go może zabraknąć...

Spełnić marzenia

Marzenia czynią nas wolnymi,
                Pogoda ducha – życzliwymi,
                Można dosięgnąć nieba,
                Nawet nie wiedząc o tym.

Spełnić każde ze swoich marzeń,
                Podążać w stronę światła,
                Cieszyć się każdym dniem,
                Jakby był tym ostatnim.

Życie choć czasami niedoceniane,
                Może być piękne…
                Tak wiele zależy od nas,
                Bo tak wiele dobra jest w nas…
                | Skomentuj (0) | Oceń: Plus lub minus
                • Gość: z Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.messagelabs.net 17.02.10, 23:18
                  "Młody człowieku"

Jutro pójdę w świat
                  Na płatku róży
                  Ułożę elementy świata

Prawda wiara uczciwość
                  Kłamstwo oszustko zło

Zbuduję życie od nowa

Dziś mały
                  A jutro wielki

By
                  drzewo
                  przyszłości świata

Życie ma sens

albo walczyć dalej,
                  wciąż upadamy,
                  żeby na nowo powstać...
                  czasami brak woli walki,
                  cierpimy w samotności.
                  Życie choć trudne jest,
                  zawsze ma sens.
                  drzewa za oknem,
                  ptaków śpiew...

Spełnić marzenia

Można dosięgnąć nieba,
                  Nawet nie wiedząc o tym.

Jakby był tym ostatnim.

Może być piękne…
                  Tak wiele zależy od nas,
              • Gość: gosc w IP: *.messagelabs.net 17.02.10, 23:22
                "Młody człowieku"

Jutro pójdę w świat
                Na płatku róży
                Ułożę elementy świata

Prawda wiara uczciwość
                Kłamstwo oszustko zło

Zbuduję życie od nowa

Dziś mały
                A jutro wielki

By
                drzewo
                przyszłości świata

Życie ma sens

albo walczyć dalej,
                wciąż upadamy,
                żeby na nowo powstać...
                czasami brak woli walki,
                cierpimy w samotności.
                Życie choć trudne jest,
                zawsze ma sens.
                drzewa za oknem,
                ptaków śpiew...

Spełnić marzenia

Można dosięgnąć nieba,
                Nawet nie wiedząc o tym.

Jakby był tym ostatnim.

Może być piękne…
                Tak wiele zależy od nas,
              • Gość: a c IP: *.messagelabs.net 17.02.10, 23:22
                "Młody człowieku"

Jutro pójdę w świat
                Na płatku róży
                Ułożę elementy świata

Prawda wiara uczciwość
                Kłamstwo oszustko zło

Zbuduję życie od nowa

Dziś mały
                A jutro wielki

By
                drzewo
                przyszłości świata

Życie ma sens

albo walczyć dalej,
                wciąż upadamy,
                żeby na nowo powstać...
                czasami brak woli walki,
                cierpimy w samotności.
                Życie choć trudne jest,
                zawsze ma sens.
                drzewa za oknem,
                ptaków śpiew...

Spełnić marzenia

Można dosięgnąć nieba,
                Nawet nie wiedząc o tym.

Jakby był tym ostatnim.

Może być piękne…
                Tak wiele zależy od nas,
            • Gość: psełdo Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.plock.mm.pl 20.02.10, 13:26
              pan dyrektor na spotkaniach mówił ze chca zrobić wizytówe z tego zakładu ale jak
              już chodzi o podwyżki to już jałomużne 2procent dostaje operator który jest
              odpowiedzialny za ilośc i jakość a kierownictwo dostaje po kilkanascie tys
              rocznie za naszą prace i wyniki to maja byc podwyżki ? i co teraz trzeba czekać
              rok że by dostać śmieszne 2procent gdzie ta sprawiedliwość
              • Gość: Gość Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 14:06
                Zgadzam się z "pseudo".Chcą z tej fabryki zrobić wzorcowy zakład tylko jakoś zarobki nie są wzorcowe.Jakie zarobki taki wzorzec...2%podwyżki to jest kpina z pracowników a nie wzorzec do naśladowania!!!We wzorcowym zakładzie najważniejsze jest chyba zadowolenie pracownika bo to on zarabia na pensje liderów,specjalistów,dyrektorów itd.W największym stopniu jakość wyrobów zależy właśnie od pracowników produkcji i ich motywacji do pracy...Ładny "WZORZEC" Pan buduje Panie dyrektorze Bronny...
                • Gość: Pracownik Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.4web.pl 22.02.10, 00:37
                  Pewnie gdyby mogli to by dali większą, przecież nie robią tego żebyśmy byli nie
                  zadowoleni. Pamiętajcie że panuję kryzys. Zakład się rozwija a wszędzie się
                  zamyka wszystko...
                • Gość: organizator Hasło powitalne IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 25.09.12, 15:52
                  Ogłaszam konkurs na hasło które ma być wywieszone przy wejściu do zakładu.Propozycje:
                  RB wita
                  Witamy w piekle...
                  Arbeit macht frei...
                  Proszę głosowaćna powyższe propozycje i dodawać swoje.Wśród uczestników konkursu zostaną rozlosowane atrakcyjne nagrody.Między innymi smycze RB,talony do sklepiku o wartości 5 zł, miesięczna wycieczka na wydział proszków i praca na palecie na Oxi.Pozdrawiam.
        • Gość: waldek Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.plock.mm.pl 20.02.10, 12:41
          od operataora wymaga sie dużej odpowiedzialności bo jak coś zrobi nie tak to
          zaraz straszą naganą a jak chodzi o podwyżke to daja dwa procent to jakaś
          paranoja że by nawet nie dostać złotóki kto tak myśli?
          • Gość: d.o.d.a Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:29
            no ja tak mysle i co z tego...nawet rozmowa byla z liderem przy
            kierowniku-wysmial mnie... hamstwo...brak slow... a ci kierownicy
            zmian-jeden lepszy od drugiego...az strach pomyslec jaki bedzie
            nastepny :))
            • Gość: OPERATOR Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: 81.219.157.* 02.03.10, 10:33
              Zmiana B jest najlepsza bo są dobrzy operatorzy ,trener i mechanicy
              oczywiście automatyk Adam też ale również obsady , złego słowa też
              nie można powiedzieć na kierownika i zastępcę którzy znają się na
              swojej robocie , wszystko jest zorganizowane i zaplanowane i nie
              siedzą w fotelach tylko ciągle są z ludzimi na hali / pomagają/ a
              nie przeszkadzają jak na innych zmianach, a podwyżki są takie jak
              wszędzie w większości zakładów nie było wcale
              • Gość: operator Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 14:57
                ale wazelina -przedstaw się a dostaniesz 2,2% podwyżki
                • Gość: gen 3 Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.10, 13:55
                  mam pytanie na jakiej stronie jest legalne biurowe forum reckit benckiser
                • Gość: operator2 Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.plock.mm.pl 06.03.10, 13:52
                  zgadzam sie z kolega straszna wazelina
              • Gość: operator2 Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.plock.mm.pl 06.03.10, 13:50
                co za lizuch ze zmiany b najlepsza jak zostawia innym zmianom bałagan i nie
                robi czyszczeń na koniec zmiany
              • Gość: gość Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:02
                Wez człowieku się jebnij w cymbał!!!Wazelina z dupy Ci się leje!!!Laskę swojemu liderowi i kierownikowi robiłeś że ich tak bronisz?!!!Podejrzewam że dupa nie operator to pisał bo wszyscy operatorzy na wszystkich zmianach maja takie samo podejście do sprawy!Ten "operator" ze zm. B to tak naprawdę pewnie albo lider albo kierownik tej zmiany.
                • Gość: gość Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:11
                  Zmiana B to najgorsze wazeliniarze,dupowłazy,wkręcidupy,konfidenci i podpierdalacze!Oczywiście nie wszyscy bo jest tam i garstka normalnych ludzi.Pamiętacie jak witali Bunię jak przechodziła na ich zmianę???Na tablicy informacyjne napisali "Zmiana B wita kierowniczkę Marlenę" czy coś w tym stylu!Aż rzygać się chce!A Bunia i tak ich ma w dupie i jebie jak psów!!!I bardzo dobrze!Są jak jej wszy łonowe wychowane na jej łonie (czytaj ci...e)!
                  • Gość: jaaaa Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:18
                    W dupie mam te ich prywatne forum!Czemu nie jest ono anonimowe jak to tylko żeby się udzielić trzeba podać przy logowaniu swoje prawdziwe dane???Bo chcą wyłapać i pozbyć się tych którzy piszą bolesną prawdę która w oczy kole na temat naszego "wspaniałego" zakładu!Przy okazji chcą poprawić swój wizerunek w mediach i w necie!Dlaczego nikt nie korzysta z tamtego inwigilowanego,konfidenckiego forum???Bo nikt nie jest taki głupi!!!
                    • Gość: miszcz Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:28
                      Jak to jest że dostaliśmy "podwyżki",system premiowy został zmieniony na "korzystniejszy" dla pracowników a wypłaty są teraz mniejsze jak przed tym wszystkim???Może nam pan to wyjaśnić panie dyrektorze???To można bardzo łatwo wytłumaczyć!Na spotkaniu dyrektor mówił z duma że podwyżki będą a ich nie było!Bo 2% to nie jest podwyżka!!!System premiowy na papierze wygląda ładnie a le to tylko mydlenie oczy i robienie z ludzi idiotów bo został tak zmieniony że tych premii nigdy na oczy nie zobaczymy!!!W każdej chwili mogą je zabrać za byle co!!!W kiblu ktoś wody nie spuści i już całemu wydziałowi tabletek zabierają całą premię!!!Czy oni naprawdę myślą że ludzie są tacy głupi i tego nie widzą???
                      • Gość: ... Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 14:38
                        Święta racja.Na mieszaniu rzekomo zginoł proszek (czy naprawdę czy to tylko pretekst do zabrania premii to tylko oni wiedzą) już cały wydział nie ma premii bonusowych.A że tak spytam CO MA PRODUKCJA DO MIESZANIA?????!!!!!!!!!Teraz idą popękane kapsułki to już mają kolejny powód do zabrania premii za wyniki bo to duże straty, bo to ludzi więcej niż zwykle...Ale czy to nasza wina????Są całe tabunu specjalistów,inżynierów,kierowników,dyrektorów którzy biorą grube pieniądze za rozwiązywanie takich problemów więc im zabierajcie premie nie nam bo to do ich obowiązków należy rozwiązanie tego problemu!!!!Mają pretensje do garbatego że ma proste dzieci!!!!
                      • Gość: magda Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.plock.mm.pl 06.03.10, 15:00
                        Tak zgadzam się z kolego jak długo tak jeszcze będzie że my pracownicy mamy za
                        to płacić i nam ma. się zawsze zabierać to co tak ciężko na to zapracowaliśmy a
                        oni za naszą prace dostają premie kwartalne i roczne i jeszcze wyjazdy
                        kilkudniowe niby szkolenia .
                      • Gość: magda Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.plock.mm.pl 06.03.10, 15:02
                        Tak zgadzam się z kolego jak długo tak jeszcze będzie że my pracownicy mamy za
                        to płacić i nam ma się zawsze zabierać to co tak ciężko na to zapracowaliśmy a
                        oni za naszą prace dostają premie kwartalne i roczne i jeszcze wyjazdy
                        kilkudniowe niby szkolenia .
                        • Gość: tajemniczy gonzo Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.10, 23:00
                          Nie ma to jak pracować w utrzymaniu ruchu (płyny). Tu jest przynajmniej cisza, na forum nikt się nie wychyla, bo środowisko jest dość wąskie. Koniecznie trzeba jednak zauważyć lizusostwo i włażenie do dupy Darkowi tych miernot trenerów. Kwalifikacje niektórych kolegów, zwłaszcza tych nowych można określić jednym słowem-katastrofa. Zarobki są beznadziejne. Atmosfera zaczyna gnić.
                          Trzeba szukać lepszej pracy.
                          • Gość: laczek2010 Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.messagelabs.net 15.03.10, 16:24
                            CZY NA TYM ZAKŁADZIE OCHRONA ZAWSZE TAK SPRAWDZA ALKOMATEM , KIEDY
                            NIE WCHODZĘ NON STOP BADAJĄ I BADAJĄ DO ZNUDZENIA . A WYJSCIA Z
                            PRACY TO PRAWDZIWA MORDĘKA . TYLKO O DZIWO NIE WIDZIAŁEM ABY KOGOŚ
                            ZATRZYMALI . BHP MÓWI O DUŻYCH ILOŚCIACH ZATRZYMANYCH CZY TO PRAWDA?
                            W POPRZEDNIM ZAKŁADZIE TO BYŁA LABA MOZNA BYŁO WYPIĆ ( WIADOMO NIE
                            DO PRZESADY ) CZY PRZYJŚĆ NA KACU SZCZEGÓLNIE W PONIEDZIAŁEK I
                            WSZYSTKO BYŁO OK .
                            PRACUJĘ TU OD NIEDAWNA ALE NIE WYGLĄDA TO DOBRZE.
                            • Gość: Trzezwy Odp Laczek 2010!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 19:54
                              Na kacu to prostaku idz pod sklep a nie do pracy!!!! Kretyn!!!
                              • Gość: Alkocholik Re: Odp Laczek 2010!! IP: *.ip.netia.com.pl 30.03.10, 09:47
                                Wypij piwko może dwa byś się lepiej poczuł a jak mało wiśniówkę a będziesz
                                gadał na 102 . Stop idiotom pod wpływem alkoholu.
                  • Gość: ccc Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 12:26
                    być może tak ale czy nie uważasz ,że każda zmiana ma lizusów i każda zmiana ma coś na sumieniu to że pare osób wchodzi w .... lioerom bądz kierownikom nie oznacza to ,że każdy taki jest na zm. B jest sporo zajebistych ludzi a mimo to nikt o tym nie pisze !!!
                • Gość: OPERATOR GEN Re: Reckitt Benckiser- 2% podwyżki!!! PREMIE IP: *.plock.mm.pl 06.03.10, 14:23
                  A co powiecie o premiach ??? .Słyszałem że teraz ma nie być premii bo są
                  popękane kapsułki jak by to była nasza wina bo nie potrafimy wyłapać złych
                  kapsułek a jest tyle specjalistów i fachowców którzy biorą wysokie pensje i
                  premie i nie mogą znaleść czemu tak się dzieje. A my nie dość że dostaliśmy
                  śmieszne podwyżki to i teraz premie zabierają i będzie się mniej zarabiało .
                • Gość: OPERATOR GEN Re: Reckitt Benckiser-PREMIE IP: *.plock.mm.pl 06.03.10, 14:24
                  A co powiecie o premiach ??? .Słyszałem że teraz ma nie być premii bo są
                  popękane kapsułki jak by to była nasza wina bo nie potrafimy wyłapać złych
                  kapsułek a jest tyle specjalistów i fachowców którzy biorą wysokie pensje i
                  premie i nie mogą znaleść czemu tak się dzieje. A my nie dość że dostaliśmy
                  śmieszne podwyżki to i teraz premie zabierają i będzie się mniej zarabiało .
    • Gość: były pracownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 07:05
      super jest w tym zakładżie liderki wypinaja sie operatorom przede
      wszystkim te z płynów i tabletek ale ogolnie fajnie sie tam pracowało
      • Gość: pracownik Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.cdma.centertel.pl 27.03.10, 19:31
        kurwa co tam sie dzieje to w dupie sie przewala tym ludziom na tabletkach
        liderom ciasta i cukierki przynosza na liderowe a liderce z lini kupili zlote
        kolczyki a wraz z kolczykami dali liste kto sie zlozyl na nie no i ci przesli do
        benka a kto sie nie zlozyl to do dzis w manpowerze robia albo juz wogule co za
        hamstwo. a zeby podwyzke dostac dobro to trzba dupe lizac liderom i
        podpierdalac innych lub byc dobrym znajomym lidera ,nie licza sie wyniki pracy
        a gdzie sa kierownicy za co pieniadze biora ale zreszto to jedna mafia
        • Gość: ja [...] IP: *.lcs.net.pl 29.03.10, 08:16
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: x Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:02
        A które dokładnie liderki z tabletek masz na myśli? :)
        • Gość: alex Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem liderkę IP: 176.111.233.* 10.04.13, 11:46
          chyba każdy kto długo tu pracuje wie w jaki sposob awansowała na te stanowisko :)
    • Gość: k Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:39
      można przecież iść na swoje
      • Gość: toja Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 213.17.199.* 17.06.10, 17:17
        jacy ludzie na forum wyrazaja swoje zdanie...
        macie odwage aby te niby wazne tematy poruszac w obecnosci
        przelozonych? niesadze....
        • Gość: X Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 15:16
          A Ty masz odwagę przyznać się przy kolegach i koleżankach w pracy że to Ty napisałeś ten post???
          • Gość: toja Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.222.249.254.spray.net.pl 05.07.10, 22:33
            mam odwagę
    • Gość: TEZPEDZIO Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.222.249.254.spray.net.pl 02.07.10, 18:15
      ALE FORUM:)!!KUPA ŚMICHU:)
    • Gość: gosc Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 10:39
      a słyszałem pozytywy o nich teraz sam nie wiem juz
    • Gość: życzliwy Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.centertel.pl 14.07.10, 22:29
      Taki sam status powinien otrzymać "Zakład pracy chronionej" Gtx Hanex Plastic sp
      z o.o z Dąbrowy Górniczej pomimo statusu łamane są prawa osób niepełnosprawnych
      liczy się tylko kasa dla pana prezesa i kiedy po raz kolejny zmieni samochód
      • Gość: Zbulwersowana Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.cdma.centertel.pl 01.09.12, 17:32
        Jesli chodzi o firme reckit benckiser to uwazam ze pracuja tam tzw. ,,swiete krowy", ktore maja za nic osoby wspolpracujace z nimi czyli z manpowera lub adecco, wiekszosc ciezszychprac wykonuja osoby w niebieskich strojach czyli pracujace z adecco. Pracowalam na dziale z pustymi kapsulkami i to ze osoby z manpowera czy adecco sa uznawani za osoby ktore powinny byc wdzieczne za to ze w ogole maja prace to jeszcze nic, za kazde wyjscie do toalety lider potraca 2% z miesiecznej pensji.Czy to jest normalne?Oczywiscie, ze nie ale pamietajmy o tym ze lider jest z buzka.To jest jakas chora sytuacja a poza tym moim zdaniem niezgodna z prawem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka