Gość: Klaudia IP: *.chello.pl 12.01.08, 17:06 jestem czy ktoś zna tą firmę czy warta jest zainteresowania moze jest ktos kto robi w branży sprzetu medycznego chętnie sie dowiem o ogólnych warunkach z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tela Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.01.08, 23:20 hej ja wlsanie przeszlam rekrutacje, nie bezposrednio na stanowsiko PH, ale dowiedzialam sie jak odbywa sie ten proces na w/w stanowsiko. na poczatek jest spotkanie w firmie, daja ok 400stron materialow po angielsku z zakresu anatomii czlowieka, musisz sie nauczyc w 2tyg lub 4 tyg (nie pamietam dokladnie) pozniej jest test z tego materialu w siedzibie firmy, kto zda to zostaje zaproszony na szkolenie za granice na 5tygodni (nie wiem gdzie..) po tym okresie mozna zaczac dopiero prace.... ogolenie firma ma bardzo duuuuzy asortyment, przedstawiciele dziela Polske na poszczegole wojewodztwa (to wiadomo) i na poszczegolne tzw. dywizje, np jest 4 PH za mazowsze, bo jeden zajmuje sie tylko respiratorami, drugi tylko jakimis rurkami itd...ponadto musza nauczyc sie przetargow, sledzic ceny konkurncji... w kazdym razie jesli znasz bardzo dobrze ang i lubisz anatomie czlowieka to praca dla Ciebie, jesli nie szkoda czasu na nauke... bo to przeciez na studiach lekarze sie ucza...a tu prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwa hahaha niezłe jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:44 mi kazała jakaś edytka z jakimś małoletnim dyrektorkiem sprzedaży, zrobić scenkę sprzedażową. Więc ja, mając 6 letnie doswiadczenie w sprzedaży, zrobiłem scenkę jak z teatru Buffo. ale ponieważ mi się to skojarzyło z rozmowami rekrutacyjnymi z Citibanku, gdzie mi kazano sprzedać kartkę lub długopis, to stwierdziłem że się nie nadaję do pracy w kiosku ruchu lub w office depot i nie będę promował długopisu :) dalej szukam pracy adekwatnej do mojego doświadczenia i wiedzy, w sektorze nie-Lyreco :) ciekawe jaką furę dają - słyszałem ze seicento :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senab Re: hahaha niezłe jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 12:41 Wszystkich, i małoletnich dyrektorków i doświadczonych sprzedawców zapraszam na szkolenia sprzedażowe - oferta ciekawa, firma solidna - na pewno warto skorzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.icpnet.pl 24.02.11, 22:14 czy na rekrutacji trzeba mówić po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.aster.pl 06.02.08, 13:35 rekrutacja jest kilkustopniowa, ale co ci mówia podczas niej o pracy to nie dokońca prawda.. jak ja pracowałam to nie miałam szkolenia za granica, a też o nim wspominali, jezeli starasz się o prace w wwie to jest to ciężki teren i praca czasochłonna, dużo czasu przed kompem po godzinach, nieprawdą jest, że sprzedajesz tylko okreslony sprzęt, masz na swoim terenie okreslone szpitale i sprzedajesz w nich co sie da. test z angielskiego i wiedzy o produktach nie jest trudny i do przejścia! Jezeli jesteś w stanie się poświęcić to praca dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:25 czy możesz powiedzieć coś więcej o teście i czy warto się do niego przygotować, bardzo bym prosił o jakieś informacje na maila martin20@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.210.17.* 07.02.08, 17:14 Cześć Klaudai - praca w Covidien może być interesująca, ale bardzo trudna to jest sprzęt medyczny a publiczna służba zdrowia zamawia raczej na zasadzie przetargów publicznych, więc niezbędna jest znajmość prawa i ustawy zamówień publicznych. Uwagażaj na firmę Farum SA co miesięc ukazuje się ogłoszenie, że szukają specjalisty ds, hadlowych. Oszukują i zatrudniają jako PH z pensją 1.500 ,- zł brutto !!!.To jest taki wabik a po trzech miesiącach bez zentymentów zwalniają pod byle pozorem i tak w koło Macieju. Przekaż innym zainteresoanym. Dario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysior Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.210.38.* 09.02.08, 15:26 tak to prawda w tej firmie farum to tragedia jakieś komusze przyzwyczajenia. Na stanowiskach wysokopłatnych zatrudniają tylko pociotków i znajomych królika czytaj prezesa a zwykłach pracowników maja za nic. Mówi się, że ten dział medyczny i produkcja w tej firmie to wyrabialnia kosztów. Lepiej tam nie ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:14 Witam Może ktoś wie jakich pytań można się spodziewać na tym teście z anatomii, chodzi mi głównie o to czy są bardzo szczegółowe? Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabryjela Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.210.38.* 09.02.08, 15:22 szkoda marnować czas na pracę w tej firmie, traktują ludzi jak akwizytorów latających po szpitalach. Wymagania mają jak dla tygrysa a potem traktują jak muchę! he he he ! Jak ktoś się zna na pracy w tej branży to wie, że szpitale kupują w postępowaniach przetargowych. Trzeba mieć dojścia i znajomości. Lepiej szukać pracy w dobrych firmach medycznych, które poważnie traktują ludzi a nie jak akwizytorów medycznych. Niech ztrudnią studentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta234 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.210.38.* 12.02.08, 17:43 też sę z tobą zgadzam ten covidien to był kiedyś w tyco. Musiało coś być że ich wylali z tyco. Wymagania mają że ho ho tylko że nie idzie to w parze z wynagrodzeniem i stanowiskiem pracy. to farum to też jakieś nie wiadomo co słyszałem,że zwalniają ludzi po okresie próbnym i zatrudniają następnych frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były PH Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.08, 10:55 Witam, pracowałem w tej firmie przez 5 miesięcy. Naobiecywali najróżniejsze rzeczy, szkolenia za granicą, super atmosferę itd. Przeszedłem 4 etapy rozmów kwalifikacyjnych, zdałem egzamin z anatomii, który był tak naprawdę formalnością i ... okazało się jaka jest rzeczywistość. Prawda jest taka, że praca w tej firmie trwa 24h na dobę. Do 15 po szpitalach i wszystkich odziałach a po 15 w domu siedzenie nad przetargami do poznego rana. Ponieważ w dalszym ciągu jestem związany z branżą medyczną, na szczęście już nie z tą firmą to wiem, dlaczeogo firma zmieniła nazwę i nie nazywa się już Tyco. Może część z Was o tym już wie ale przez ustawianie przetargów rozpoczęło się postępowanie w prokuraturze. Co prawda dotyczyło to spraw sprzed kilku lat (gdzie najlepiej wtedy załatwiało się takie biznesy w szpitalach). Teraz występują pod nową nazwą, tak żeby nie kojarzyło z przeszłością. Odradzam pracę w tej firmie. Sam odszedłem, bo nawinęli mi makaron na uszy twierdząc jak jest super ale po pierwszych rozmowach z PH z innych województw zobaczyłem jak wygląda prawda. Może coś się zmieniło? Ale wątpie. Pracowałem tam dwa lata temu, więc nie wiem jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 88.245.46.* 07.10.08, 10:27 Witam sluchaj , orzesz mi pomuc gdzie moge najtaniej kupic te produkty w polsce u kturego przedstawicjela , morzesz dac mi jakies namiary , bede wdzieczny za pomoc wylij jakies wiescji na mail jak bedziesz mogl oczywiscje mariusz@turpool.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddzialowy Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.139.146.65.koba.pl 28.10.08, 01:08 zleży jakie produkty chcesz kupic ja zaopatruje sie w jednorazówke w axmeditec (filtry, rurki intubacyjne i rury do respiratorów i aparatów do znieczulania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 14.02.10, 14:43 Nie wiem kto wbil Ci kolego do glowy takie idiotyczne informacje, proponuje sie chwilke zastanowic zanim napiszesz cos tak idiotycznego. Z powodu jak piszesz "ustawiania" przetargów firma zmienila nazwe. Zastanowmy sie czy zmiana nazwy calego konceru jakim bylo TYCO jest spowodowana "ustawianiem" przetargów w kraju takim jak Polska? Brzmi to conajmniej idiotycznie. Nikt mnie nie przekona ze globalna firma z tego powodu zmienila nazwe. Proponuje poczytac o TYCO na angielskich stronach a nie podawac informacji wyssanych z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były ph z covidien Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 213.92.141.* 03.04.08, 10:03 Wszystkim szczerze odradzam pracy w tej firmie. Pracowałem tam przez krótki okres i czegoś takiego to nigdy nie widziełem. Mobbing, łamanie wszelkich zasad, praw pracowniczych i wszechobecne znęcanie się nad pracownikami. Menadzerowie zrobią z Ciebie szczura, który nic innego w życiu nie będzie robił tylko pracował. A to wszysko w atmosherze nerwów, stresu i niewiarygodnego tempa. Prawdą jest że na rozmowach kłamią mówiąc jak to dobrze w tej firmie jest ( szkolenia za granicą, miła praca, w rozsądnych godzinach i normalne traktowanie). W rzeczywistości żadnych szkoleń nie ma za granicą, praca po 17 czasami 18 a nawet i więcej godzin dziennie i to wszystko w atmosferze ciągłego nekania i stresowania ze strony szefa, który nic innego nie widzi z życiu tylko pieniądze. Reasumując tragiczna firma i nie dajcie się okłamać tym ludziom, odradzam wybór tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 18.06.09, 19:59 t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ornando Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.gprs.plus.pl 15.05.08, 13:05 Kochani, Praca w Covidien owszem, nie należy do łatwych prac. Jeśli, ktoś chce odpocząć w pracy to lepiej niech nie startuje do Covidien. Tu na prawdę potrzeba dużo zacięcia do pracy, wysokich umiejętności i charyzmy. Nikt w tej firmie nie jest akwizytorem-to bzdura!!!! Żadna firma w Polsce nie kładzie tak dużego nacisku na wiedzę merytoryczną jak Covidien. Czy firmy akwizytorskie stać na ciągłe szkolenie pracowników? Nie prawdą jest, że firma zmieniła nazwę ze względu na prokuratora. Ten co tak twierdzi to debil!!! Żadna firma międzynarodowa nie zmieni nazwy z uwagi na sytuację w Polsce. Rynek Polski w stosunku do reszty Świata (a firma jest globalna) to żaden rynek. Szybcej by wyszli z Polski niż zmienili nazwę. Przyczyna jest zupełnie inna. Chodziło o większą elastyczność korporacji. Negatywne wypowidzi na tym forum to w większości wypowiedzi ludzi, którzy po prostu się nie sprawdzili i tak na prawdę powinni szukać pracy w innym charakterze, a nie jako PH. Po prostu są kiepscy!!!! Swoją frustrację wyładowywują na forum, a wszystko wynika z ich słabości. Jeśli ktoś szuka ciężkiej pracy, dobrze wynagradzanej i przede wszystkim satysfakcjonującej to gorąco polecam. Na koniec dodam, że szkolenia zagraniczne również są i to w dużej ilości. Kto na nich nie był to po prostu na nie nie zasłużył.... Po co firma ma wysyłać człowieka na szkolenie, skoro widać, że człowiek nie angażuje się w pracę. A szkolenie też kosztuje i to nie małe pieniądze. Życzę wszystrkim powodzenia i polecam COVIDIEN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecny PH Covidien Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.acn.waw.pl 13.06.08, 02:13 Pracuję w Covidien i jest OK :) Pracy w cholerę ale i wynagrodzenie odpowiednie. Szkolenia i wyjazdy oczywiście są. Krajowe i zagraniczne. Nie wiem również o co chodziło innym z "makaronem na uszy". Ludzie to profesjonalna, etyczna i globalna firma, która nie pozwala sobie na takie "kulinarne zabiegi" ;) Nie polecam dla ludzi z firm farmaceutycznych (jak ja wcześniej) bo tu trzeba twardzieli ! Więc przedstawiciele medyczni i apteczni dostaną szoku i nieźle po dupie. Plusem jest, że firma nie ingeruje w Twój sposób pracy. Więc jeżeli robisz czasem dni biurowe (np. z uwagi na przetargi, zaliczkę, etc.) NO PROBLEM. Jest siedzenie po nocach, głównie przy przetargach i ofertach, ale sorry jak podpisujesz umowę ze szpitalem na kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy (lub więcej) a potem kosisz prowizję z realizowanych zamówień to co nie warto ?! U mnie duuży teren (prawie 4 woj.) ale u innych jest ok. Jak ktoś umie i chce pracować to gorąco polecam firmę. PS. Z pracą po Covidien nie ma również problemu - firmy headhunterskie same dzwonią :)))) Ale ja na razie dziękuję. Może na Product Managera się kiedyś tu doczekam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 30.06.08, 19:21 Jest ciężko, kolega zapomniał, że nie mamy prawa rozmawiac o wynagrodzeniu i wyrwał się z prowizją.... Rafał, z całym szacunkiem, raczej się nie doczekasz funkcji Product Managera w naszej Firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecny Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.3.82.* 03.08.08, 23:47 Czyjegoś imienia na anonimowych postach też nie powinno się ujawniać - "kolego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosso Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.3.82.* 13.08.08, 16:38 hehehe widać jakich mamy kolegów:), w ogóle nie zawistnych:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voucher_ Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:11 co za debiliada.. przeciez on nie mowil ile zarabia czy ile dostaje prowizji itp. a to ze jest wynagradzany prowizyjnie od sprzedazy to chyba w wiekszosci firm jest to normalne.. mialem isc na rozmowe do tej firmy ale chyba zrezygnuje widziac jacy cyrkowcy tak pracuja ..eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.be.jnj.com 20.08.08, 00:30 Rafciu jak ty ciamajdo zostaniesz prodactem to ja ogole se jajca. z calym szacyunkiem jak takie ciamajdy maja byc awansowane to ta firma nigdy nie zrobi plany z VALLEYLABA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZE WAS ! Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.acn.waw.pl 20.08.08, 05:13 I tu się zdziwisz ... obecny kolego z Johnsona ! Bo Rafał ma duże szanse na rozwój. I wcześniej czy później awansuje - jak nie w tej firmie to w innej. Widziałeś kiedyś analizy sprzedaży Valleylaba ? Zawsze dużo gadałeś i cwaniakowałeś. Z resztą jak ktoś podaje nick Napoleon (jak Ty) i robi tyle błędów w pisowni to już mówi samo za siebie ... Czyżby i w obecnej firmie musisz się dowartościowywać ? Rafał - powodzenia ! A kolega niech piankę zaczyna szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.3.82.* 27.08.08, 01:30 Chyba trochę zbędne to zainteresowanie moją osobą. Proponuję wrócić do meritum i skupić się na głównym wątku tego forum. Z resztą, czy Wy nie widzicie że wasze IP widać ?! PS. Zostałem Product Managerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 17.09.08, 16:17 HAPPY BIRTHDAY TO YOU....LALALALALA WOW...SUPER ZOSTALES PM....ŁAŁ WIDAC IP.....TOTALNA MASAKRA....DZIECI COVIDIEN'A ....PARANOIDALNA PSYCHOZA DEPRESYJNO MANIAKALNA O PODŁOŻU NAŚLADOWCZYM!!!!!!!!!!!! LECZ SIE CHLOPIE....LECZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 21:24 już dawno tak dobrze się nie bawiłem czytając te rozprawki na temat COVIDIEN. brawo. wiecie jak to jest polacy zawsze marudzą, a dobrze jest tam gdzie nas niema! trzeba mieć coś pod czaską i czasami z tego korzystać, a czy będziesz w firmie X czy Y to niema znaczenia, w dobie wyścigu szczurów. z resztą kto narzeka? ( inaczej sra we własne gniazdo)? Odpowiedz Link Zgłoś
elewelek22 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw 05.09.08, 21:25 Rafał górą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH plus Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 12:45 Rafał, posprzataj po swoim psie samochód. Sierściuch ma długie wlosy i nie idzie tego odkurzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.finemedia.pl 25.01.10, 20:11 banda zakompleksionych debili :) z małymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 14:08 serwus. Mam pytanie ... jezeli mozesz to prosze odezwij sie na maila. chcialem zapytac Cie o pare rzeczy ale nie tak na forum. moj mail to krokiety@o2.pl pozdrawiam i dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.icpnet.pl 24.02.11, 22:13 siema jesli pracujesz to może powiesz jakie zarobki można osiągnąć? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel ornando Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.szczecin.vectranet.pl 28.04.09, 01:26 Sądząc po nr IP Ornando spokojnie mogę powiedzieć, że to ktoś z "góry", albo RSD albo Product Manager. Na palcach u jednej ręki można policzyć "zwykłych" handlowców, którzy korzystają z Iplusa. Poza tym tylko Ci na "górze" ślepo wierzą w firmę Covidien a tak na prawdę to część z nich na boku szuka innej pracy. Obłuda pełną parą. Tekst Ornando to jad indoktrynacji firmy. Pewnie lepsze auto i kawałek terenu pod sobą namieszało człowiekowi w głowie. Przykre. Praca faktycznie jest ciężka i nie dla każdego. Parę podjętych spraw przez niego jest prawdą, choć nie wszystko. Z moich spostrzeżeń odeszli i odchodzą Ci którzy znają swoją wartość i wymagają szacunku od pracodawcy. Czasy gdzie firma postrzega pracownika jako cyfrę już się skończyły czego dawne TYCO a obecnie Covidien nie dostrzegło. Sprzężenie firma-pracownik nie ma być jednostronne a dwustronne. Ci co odeszli zobaczyli, że praca w firmie Covidien jest tylko i wyłącznie z korzyścią jednostronną... i niestety nie ich. Jak ktoś chce wejść na ścieżkę destrukcji to zapraszam do firmy Covidien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.acn.waw.pl 01.05.09, 00:16 Bardzo mądrze napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianek Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 18:39 warta000000000000000000000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDDDDDDDDDDD Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 18:41 starasz się ZAPOMNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 18:22 Poprzednik mało grzecznie ale treściwie przdstawił pracę w tej korporacji. Pracowałem tam kilka lat. 2 lata po tym jak zrezygnowałem doszedłem do siebie i zacząłem się normalnie wysypiać. "Dzidek" rzeczywiście istnieje i oprócz cyfry jaką sprzedaż w danym miesiącu nie znaczysz nic. Poza nim są inni Zdecydowanie nie polecam, chyba że naprawdę nie macie co ze sobą zrobić. Poziom merytoryczny? bez żartów. Cała merytoryka zamyka się w marketingowym bełkocie dlaczego produkty tej firmy są najlepsze na świecie i tym samym najdroższe... Szkolenie? tak 5 godzin wykładu dyrektora działu i w teren. A następnego dnia rano telefon: "Ile dzisiaj sprzedasz?" Na szkolenie pojechałem. Po 3 latach pracy! (sic!) Kolejna puenta: Jeśli masz problemy z wiarą w siebie i deficyt godności osobistej to ta firma da ci to czego potrzebujesz. W zamian wezmą tylko ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 19.07.08, 20:00 Mój ulubiony SMS, otrzymywany raz dziennie: "Proszę o raport SMS plus ile jutro wejdzie"... Ci co pracowali wiedzą o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
elewelek22 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw 05.09.08, 21:24 A dzięki komu te SMS-y???? co wy byście zrobili bez CS. Ci co pracowali i pracują, wiedzą o co chodzi:-) Pozdrawiam kolegów. Szczególnie Surg (val). Ci co pracowali i pracują, wiedzą o co chodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 01.08.08, 22:59 Stryker?? Nie, nie, NIE!! jeden wielki BURDEL!! zdecydowanie odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 11:47 witam wszystkich jak sie okazuje jest tu tyle głosów za ile przeciw :) i cięzko sie ustosunkować tym niemniej ja wciąż rozważam ewentualnoścporacy czy ktoś zechce mi powiedzieć jak tak naprawde wyglada praca jakie ie otrzymuje narzedzia (jakie samochody czy jest limit kilometrów) jakie sa obowiązujące stawki wynagrodzenia, i jak wyglada przecietny dzien czy to naorawde jest tak ze do ocy sie siedzi w papierkach? bede wdzieczny za odpowiedz ja tam sie nie boje cięzkiej pracy i lubie się uczyć :) tylko cZy i czego sie naucze?? mój adres mailowy christek2004@o2.pl będe czekał na info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 15:42 Szczerze polecam jezeli nie boisz sie pracy, nauki i jestes uczciwy. Covidien duzo wymaga ale tez duzo oferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 17.09.08, 16:12 BUAHAHAHAHAHAHAH NIE BOISZ SIE PRACY....HAHAHAHAHAHA NAUKI.....HAHAHAHAHAAHAH UCZCIWY ...HEHEHEHEEHEHEHHE CZŁOWIEKU....PISZAC TAKIE TEXTY JESTES JUZ PRAWDOPODOBNIE W OSTATECZNEJ FAZIE SPRANIA MÓZGU JAKA COVIDIEN STARA SIE FUNDOWAC W RAMACH SZKOLEN SWOIM PRACOWNIKOM ;) PRZYKRO MI ZE I CIEBIE TO DOTKNEŁO...I MAM NADZIEJE ZE WKROTCE PRZEJZYSZ NA OCZKA....ZROZUMIESZ ZE TE PIENIAZKI KTORE OTRZYMUJESZ ( PODSTAWA+ PREMIA + PROWIZJA) TO NAPRAWDE NIE SA KOKOSY W POROWNANIU Z RYNKIEM, ZROZUMIESZ ZE POCZUCIE WLASNEJ WARTOSCI JEST CZYMS O WIELE WAZNIEJSZYM I WRESZCIE POWIESZ DOSC!!!!!!! POZDRAWIAM, POWODZENIA W BUDOWANIU WLASNEGO EGO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH plus Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 12:59 Kolego, jeżeli nie bedziesz woził psa w służbowym samochodzie na spacery w godzinach pracy, a jeśli już to krótkowłosego i nieśliniącego, jeżeli nie będziesz jeździł służbowym samochodem 200 km do kochanki w godzinach pracy, jeżeli nie będziesz mówił klientom na swojego RSD per "przekupna świnia", pipi, pipi i pipi oraz pipi, jeżeli nie będziesz wystawiał head hunterom swoich kolegów z pracy - to masz olbrzymie szanse na zrobienie kariery w Covidien. Nawet gdyby nie to zawsze chętnie zatrudnią cię firmy JJ, Stryker czy inny Medim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH plus Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 15:42 Jako samozwańczy rzecznik firmy Covidien chciałbym serdecznie podziękować wszytkim firmom, które tak dzielnie zdecydowały się zatrudnić naszych wspaniałych i niewątpliwie pracowitych kolegów. Chcieliśmy szczególnie podziękować za oszczedności z tytułu odpraw. Jednocześnie pragniemy poinformować, że oszczędności te się nie zmarnują, gdyż mamy zamiar przeznaczyć je na imprę, na której z pewnością będziemy się cieszyć, ups pardon smucić, oraz tęsknić za naszymi wybitnymi kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medyczny Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.koba.pl 15.09.08, 22:17 Witam wszystkich, W branży medycznej jestem od kilkunastu lat i mogę zaryzykować stwierdzeniem że, znam historię większości firm działających w Polsce. Rozmawiałem z wieloma ludźmi cenionymi w działce medycznej, którym składano propozycję pracy i nikt nie skorzystał. Zastanawiające jest dlaczego jest tak duża rotacja pracowników, w niektórych regionach kilku w ciągu roku. Nikt z dobrej pracy sam nie odchodzi,(lub go wywalają) . Wielu z byłych "kiepskich" pracowników szczęśliwie założyło własne firmy i działają po dzień dzisiejszy. Byli pracownicy opowiadali, że dostawało się plan, który wyrabiało się, a potem zostawał drastycznie podnoszony, "bieg za marchewką". Firma Covidien (byłe Tyco Healthcare), nastawiona jest na maksymalne generowanie zysków, bez stawiania na rozwój naukowy. Wyroby medyczne i urządzenia od kilku lat są te same, nic nowego nie pojawia się. Kto staje w miejscu, de facto zostaje w tyle. Po wypowiedzi kolegi wyżej można wywnioskować, jakiego pokroju ludzie tam pracują (na szczęście nie wszyscy). Dla anglojęzycznych: stlouis.bizjournals.com/stlouis/stories/2007/01/22/daily43.html Wiadomo jest ze nikt dobrze prosperującego działu nie wyłącza ot tak sobie z olbrzymiego koncernu, wiadomo ze coś musi się dziać niedobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bladziak Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:25 a ja chciałabym się dowiedzieć do jakich firm warto iść i jakie sa wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.telpol.net.pl 03.01.09, 18:08 czy ktos moze napisac jakies szczegoly odnosnie testu z anatomii, czy jest to sprawa nie do przejscia, czy test jest otwarty (rysunki,pyt.otwarte) czy z jedna odpowiedzia, bede wdzieczna za jakies prady odnosnie przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 15:35 Kolezko sympatyczny, dlaczego tak długo się meczyłeś? Trzy lata ? Gdyby chociaż część z tego co napisałeś było prawdą to ja bym się zwolnił już po tygodniu. Tak naprawde odchodza tylko lenie i nieudacznicy. Co do CBA - to chyba ty ciagle narzekales ze konkurencja dje lapowki a Covidien nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 15:40 Zapomniales dodac, ze Dzidek ma gon i rogi, zieje ogniem i pluje. Odpowiedz Link Zgłoś
elewelek22 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw 05.09.08, 20:44 Hi, hi, hi. Dobre. Dzidek jest cool. Pamiętajcie, że zawsze może być gorzej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 14:51 Ten Dzidek to niezłe ziółko. Ty niedobry,ty, ty ! Słyszałem, że wprowadził tez prawo pierwszej nocy. Możesz potwierdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abbafan Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 14:55 No nie, czy ci w Covidien nie wiedzą, że lata 90-te są passe. Teraz w modzie są lata 70-te i ABBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.gdynia.mm.pl 11.09.08, 19:47 jasne praca cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 212.87.0.* 03.11.08, 13:58 Witam wszystkich, czy ktos moglby mi napisac cos o egzaminie z anatomii??? - jak to mniej wiecej wyglada? - jakich pytan sie mozna spodziewac??? Prosze o wiadomosci na mail'a: waniliowa@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:26 Witam, czy to prawda ze są szkolenia za granicą w języku angielskim zarówno merytoryka jak i szkolenia sprzedażowe /negocjacyjne/? Czy mozecie cos napisac jak sie obecnie pracuje w tej firmie - jaka jest podstawa i czy wyrabiacie plany jak tak to w jakim % m-c.??? dzieki za odp, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belong Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 11:21 Hej mam takie pytanie jakie są zarobki w covidien? jako ph oczywiście ;) pozdrawiam proszę o info na agnesssa83@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DVD Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.acn.waw.pl 19.04.09, 10:32 Podstawa niska w stosunku do innych (normalnych) firm med/farm., ale spora prowizja od sprzedaży - oczywiście uzależniona od realizacji planów a z tym to już inna historia. :) Dużo dupków i starych, zarozumiałych snobów tam pracuje, dla których praca w wieku hmmm "grubooo po 30-stce" to chyba szczyt marzeń i życiowych ambicji. Poczytaj sobie forum - to wierzchołek góry lodowej. ODRADZAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajco Covidien jaka podstawa i jaki samochód? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 07:05 ile podstawy się dostaje w CO-Vidzę :):) Covidien i jakiej klasy samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oski Covidien IP: *.aster.pl 22.05.09, 20:44 Witam wszystkich, Chciałbym się dowiedzieć ile procent trzeba mieć na teście z anatomii aby przejść do kolejnego etapu. Będę wdzięczny za informację od osób które oczywiście przeszły :) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwa jaki samochód ile podstawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:40 mi kazała jakaś edytka z jakimś małoletnim dyrektorkiem sprzedaży, zrobić scenkę sprzedażową. Więc ja, mając 6 letnie doswiadczenie w sprzedaży, zrobiłem scenkę jak z teatru buffo. ale ponieważ mi się to skojarzyło z rozmowami rekrutacyjnymi z Citibanku, gdzie mi kazano sprzedać kartkę lub długopis, to stwierdziłem że się nie nadaję do pracy w kiosku ruchu lub w office depot i nie będę promował długopisu :) dalej szukam pracy adekwatnej do mojego doświadczenia i wiedzy, w sektorze nie-Lyreco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITD Czemu odszedł dyrektor AS IP: 94.124.22.* 02.09.11, 13:45 Czy ktoś wie dlaczego i gdzie poszedł dyrektor S? Podrzućcie newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 17:02 Ludzie,zachowujecie się jak pięciolatki, chociaż one czasem mają więcej rozumu. Praca jak każda inna, to, że ktoś się wkręci w klimat, robi wyniki i ma z tego kase to chyba nic złego - są osoby, które to lubią i tyle. I już bez przesady, nie jest tak źle jak tu piszą. Wolę pracować w Covidien niż w markecie na kasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.smrw.lodz.pl 20.11.09, 16:46 czy ktoś z was się orientuje, jak długo trzeba czekać na odpowiedź po drugim etapie z hr? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 83.238.156.* 14.01.10, 13:11 szczerze odradzam, pracowalem tam. Przełozony mój był istnym psychopatą, to w ogóle trudno ująć w słowa co tam sie w tej firmie dzieje. Chora firma. Mobbing, wykorzystywanie ludzi, kłamstwa, wyscig szczurów. Jestem w kurzony ze dałem się namówić do pracy w tym gó...e. niestety takie firmy też są, ale skąd mogłem wiedziec ze tak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha dymi Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.chello.pl 04.02.10, 02:33 To dobrze, że się zwolniłeś. Teraz masz czas by w środku dnia wejść na forum i ponarzekać. W czym Ty jesteś??? "w kurzony" - gdzie to jest? :p Mogłeś wiedzieć jak tam jest od tego, co Cię namówił. Chora firma, a popatrz - niby farmaceutyczna :) Fajnie by było, gdybyś rozwinął ten wątek o gościu, co Cię mobbingował, a na koniec wykorzystał i okłamał. Psychopata jak nic, ale jaki słodki..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpital Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 12:30 a my mamy do czynienia z ludźmi z Covidienu i musimy przyznać, że patrząc na to pod katem psychologicznym są to osoby, które musiały przejść ostre pranie mózgu. natrętni, uprzykrzający się i strasznie męczący ludzie, lekarze mają ich dosyć. dość mało kompetentni nastawieni tylko na zysk. Lojalność wobec swojej firmy na najwyższym poziomie, nigdy nie powiedzą, że mają dosyć swojej pracy a nawet zachwalają jakby ktoś im rzeczywiście ostre pranie mózgu zrobił. Stosują dość agresywne metody zachwalając swój asortyment zawsze ukazują przy tym wady innych firm. ostra rotacja musi być w tej firmie bo co chwile jest ktoś nowy przychodzi i się przedstawia. Zakochani w swojej firmie po uszy :) mogli by jeszcze trochę lepiej wyglądać i pachnieć np jak ze Strykera albo Medtronica to są modele nie ale to już tylko taka mała dygresja. Dziewczyny ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.251.255.12.threembb.ie 23.04.10, 21:55 witam, Dziwię się, jak bardzo ludzie chcą pracować w tej firmie, pracuję w Covidien od kilku lat, za granicą, i otwarcie mówię że nigdy nikomu nie życzę korzystać ze sprzętu wyprodukowanego przez tą firmę(przynajmniej z mojego oddziału), pracuję jako operator produkcji i widziałam już nie jedno... za żadne pieniądze nie zgodziłabym się reprezentować tą firmę, nie wiem jak jest w Polsce,ale tu gdzie pracuję często produkt który leżał na ziemi trafia do zapakowania, niektórzy pracownicy chyba nie bardzo rozumieją że i im może kiedyś się przytrafić konieczność korzystania ze sprzętu który sami wyprodukowali,ogólnie jestem bardzo rozczarowana, tym bardziej że to firma medyczna i sprzęt idzie do szpitali, szkoda że niektórym ludziom brak jest wyobrazni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0II0 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.centertel.pl 26.05.10, 14:46 Widzę że odkąd przestałem pracować dla tej "Firmy" niewiele się zmieniło... A trochę to dziwne, bo po zmianach na stanowiskach kierowniczych, wydawałoby się że pracownicy będą się mieli lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 81.3.82.* 17.06.10, 17:30 ja z pracy jestem bardzo zadowolona, każdy kto wylewa żale tak na prawdę był kiepski i dlatego juz nie pracuje!!! Ludzie pracują tu po 13 lat!!! A sprzęt jest najwyższej jakości, zarobki genialne plus pakiety socjalne, zjazdy integracyjne... :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIe Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 178.235.3.* 01.10.10, 09:51 Po przeczytaniutych wszystkich opisów mówię stanowcze NIE!! Są lepsi pracodawcy. A co do zjazadów są organizowane tylko po to żeby jeszcze bardziej sprac Tobie mózg i uzależnić od firmy. Mam nadzieje że faktycznie dużo zarabiasz bo zakończeniu pracy w tej firmie wyleczenie Ciebie z tego oblędu jakim jest Covidien będzie bardzo kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipnotyzer Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 10:59 Witam, Jolu (xxxxxx) obudź się co oni Ci zrobili, że ich tak chwalisz, Ty jesteś chyba pod wpływem hipnozy, albo Ci płacą za pozytywne opinie i robienie dobrej miny do złej gry, typowy rzecznik Covidiena. Opamietaj się w szale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free style Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 20:09 Nie wiem o co chodzi z tym szałem, ale dla mnie reprezentujesz typowe cechy charakteryzujące Polaka tzn: sam nie masz szczęścia ani satysfakcji z pracy którą wykonujesz i nie skupiasz się na tym aby żyło ci się lepiej tylko na siłę próbujesz wmówić innym że mają gorzej, są gorsi i robią źle. Gdybyś tą energię skupił na celu jakim jest poprawa twojego życia i twoich bliskich a nie na krytykowaniu wszystkiego i wszystkich jestem pewien że wszystkim żyło by się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 89.108.110.* 15.01.11, 16:05 Nie słuchajcie "samozwańczych" rzeczników firmy Covidien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 89.108.110.* 15.01.11, 16:22 Tych co pracują po 13 lat to są raptem dwie osoby z obecnego zarządu, którym udało się utrzymać. Resztę firma przemieliła, w zeszłym roku też pozbyto się kilku osób wieloletnim stażem. Średni czas przeżycia osobnika w systemie pionu marketingowo-handlowego tej firmysystematycznie spada. Zresztą to nie jest specyfika polskiego oddziału, cała ta globalna korporacja jest taka. Zdecydowanie NIE polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: 89.108.110.* 15.01.11, 16:22 Tych co pracują po 13 lat to są raptem dwie osoby z obecnego zarządu, którym udało się utrzymać. Resztę firma przemieliła, w zeszłym roku też pozbyto się kilku osób wieloletnim stażem. Średni czas przeżycia osobnika w systemie pionu marketingowo-handlowego tej firmy systematycznie spada. Zresztą to nie jest specyfika polskiego oddziału, cała ta globalna korporacja jest taka. Zdecydowanie NIE polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 18:54 Witam wszystkich, W przyszlym tygodniu mam miec rozmowe do frmy covidien. Martwi mnie to, ze zdaje sie tylko 1 z komentarzy byl pozytywny ;) a co za tym idzie chyba cos jest na rzeczy. Czy w tej firmie jest naprawde az tak strasznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosc Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.toya.net.pl 21.03.11, 16:24 a na jaki region kolego/kolezanko startujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.11, 15:29 jeśli ktos może mi pomóc i przesłac jakiekolwiek informacje na temat testu z anatomii bede bardzo wdzięczna za kontakt, pozdrawiam wiola37b@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johng Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH IP: *.108.154.114.wlantech.pl 10.08.11, 13:24 Proszę o pomoc. Potrzebuję informacje na temat testu z anatomii będę bardzo wdzięczny za kontakt, pozdrawiam johng1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH IP: *.multimo.pl 11.08.11, 22:56 .. A ci dalej swoje, lecą jak ćmy do ognia. Ludzieee.. przeczytajcie wpisy, obudźcie się i nie idźcie tą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 17:20 czesc przeszedlem 2 etapy rozmow w cov, pozostal mi test, to co czytam na temat firmy to chyba nie do konca prawda, poki co dosc dobra atmosfera i poprawna komunikacja- no chyba ze to dobre zlego poczatki, ktos z Was pisal test?jak bardzo szczegółowy? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.11, 22:27 Każda firma ma różne kąciki i zakamarki. Jeden znajdzie sobie właściwe miejsce i jest zadowolony, drugi nie. Wszystkie firmy są podobne. To twój problem jak sobie poradzisz. Ty o tym decydujesz, twoje umiejętności, twój spryt a nie firma wbrew pozorom - i wbij sobie to do głowy, dobrze na tym wyjdziesz. Jeżeli nie uda ci się w tej firmie to wyciagnij wnioski, znajdź właściwe narzędzia aby w kolejnej było ci lepiej. Wszelkie skrajne opinie odrzucaj z zasady. NIe krytykuj pochopnie, chociaż miałbyś rację zachowaj umiar. Jeżeli tego się nauczysz to dobry znak, że niedługo i ty znajdziesz swój dobry kącik - nawet w firmie, o której inni piszą źle. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplikant Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 15:21 Hej aplikuję do Covidien na Łódzkie. Nie chce wiedziec jaki auto, nie chce wiedziec jaka kasa :-) Chce tylko wiedziec jaka atmosfera w pracy ?? Bo jezeli atmosfera jest do dupy to zeby nie wiem jaka kasa była to nie zrekompensuje nerwów itp. Powiedziecie mi coś o tym tescie jak on wyglada bo kazdy pyta i nikt nie odpowiada. Dzieki Pochwa !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 00:29 Jaki samochód dają i ile się zarabia? ile podstawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stracone lata... Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 23:42 Jedne Wielkie gó... i obóz pracy i człekokształtni pseudo ludzie... oczywiście sa wyjatki... kasa niezła i uposażenie ale tkwi się tam tylko aby przetrwać do lepszego jutra... NIE POLECAM! No chyba, że z musu... tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.centertel.pl 14.12.12, 17:30 Witam, Jak wszędzie są plusy i minusy, nigdy nie jest idealnie. Jednakże za moich czasów atmosfera pracy przynajmniej w u mnie w zespole była super. Extra wyrozumiały i kompetentny szef, z olbrzymią wiedzą merytoryczną, umiejący zbudować zespół i nim zarządzać. Dodatkowo na gościa zawsze można było liczyć, i to głównie jak coś się schrzaniło. Ludzie w firmie i zespole głównie PH mega pomocni przyjaźni zawsze można było na nich liczyć. Niestety nie wiem jak jest teraz bo już tam nie pracuję ale bardzo miło do dziś to wspominam. Po drugie uważam że firma na max. merytoryczna. Wiedza to podstawa nigdzie nie nauczyłem się tak dużo w tak krótkim czasie. Mam na myśli wiedzę produktową i szkolenie w Heelancourt :) Według mnie Cov to nauka sprzedaży sama w sobie. Fakt ciśnienie spore plany olbrzymie wymagania rosnące ale po takiej szkole jesteś odporny na wszystko i nic Ci już nie zaskoczy a poza tym umiesz sprzedawać. Kolejna rzecz która przynajmniej mi się bardzo podobała to praktycznie całkowity przekrój chirurgii. Zaczynając od chirurgii ogólnej, urologii ginekologii, poprzez chor klatki piersiowej ortopedie skończywszy na kadrio i neuro. Super wiedza merytoryczna godziny operacji i rozmów z najlepszymi operatorami w Polsce. Jeżeli kogoś kręci chirurgia i anatomia to polecam. Co do minusów to oprócz ciśnienia brakowało mi większego zaangażowania HRowego ze strony firmy. Jak wszędzie trafiają się super ludzie ale i beznadziejni tam także :) Podsumowując: Plusy: dużo nauki, super rozwój w dziedzinie medycyny, fajni ludzie (jak na mój czas pracy), brak jakichkolwiek ograniczeń w działaniu Minusy: brak zaangażowania ze strony HR, naciski S&MD na sprzedaż, czasami duzzzoooo pracy szczególnie przetargi i tabelki po kilkaset pozycji :) Decyzja i tak należy do Ciebie... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.play-internet.pl 27.01.13, 10:34 Tej firmy nie znam, ale mogę ostrzec innych przed firmą walmed! Uważajcie na nią, bo też zatrudnia za małe pieniądze na 3miesiące obiecując gruszki na wierzbie później niestety prawda okazuje się brutalniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.echostar.pl 27.03.13, 16:24 Pracowałem tam krótko, wielkie gów.., bagno nie z tej ziemi, mój największy błąd w karierze. Żałuję, że nie pozwałem tego krety.. szefa za mobbing. Teraz bym to na pewno zrobił. Wszystkim szczerze odradzam. Ci ludzie to szczury, wysłane przez swoich przełożonych z Anglii, które chapią nie licząc się z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
bobo.993 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw 21.06.13, 10:43 Witajcie. Mam Tylko prośbe do Was... Mianowicie jak możecie to przybliżcie mi jakie pytania były na tym teście z Anatomii...jak nie tutaj to prosiłbym info na mail: bobo993@wp.pl Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.telpol.net.pl 04.07.13, 19:13 Covidien jest jedną z najlepszych firm w branży(sektor anestezjologiczny), nie jest to mała firemka gdzie jest święty spokój ale korporacja, ale firma jest solidna. Wiem co pisze bo pracuje w branży i ściśle współpracujemy z Covidienem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo.993 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 09:37 A powiedz mi coś o samym teście z anatomi w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
rclej9 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw 20.01.15, 20:04 zatem po przeczytaniu wszystkich postów co do firmy Covidien raczej nie warto iść na spotkanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monya22 Re: covidien sprzet medyczny praca jako PH ciekaw IP: *.pl 15.06.15, 10:02 ja byłam na rozmowie w Poznaniu i powiem szczerze, że rozmowa była bardzo miła! nie było głupkowatych pytań w stylu : sprzedaj nam ten długopis. bardzo konkretne pytania, a pracodawca nastawiony na to, aby wyszkolić potencjalnego pracownika. długie szkolenie przez etatem, bo to aż 5 tygodni w dwóch etapach , za granicą. 3 etapy rozmowy: na drugiej prezentacja , a trzeci etap to zdanie testu z anatomii w jęz. ang. Odpowiedz Link Zgłoś