Gość: WB IP: *.acn.waw.pl 25.03.08, 19:08 Witam, czy ktoś z Was zna firmę HL Display (siedziba w Warszawie)? Jeśli tak, proszę o jakieś info, opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lopezzzz [...] IP: *.biznesdsl.etel.pl 09.04.08, 09:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: HL Display IP: *.chello.pl 12.04.08, 20:56 HL Display nie znam, ale znam POP Time - to solidna firma godna polecenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: HL Display IP: *.hl-display.com 15.04.08, 16:54 jedyna praktycznie tego typu firma z tak kompleksową ofertą. Ceny nie za niskie ale jakościowo the best - inne tego typu sie umywają :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopezzzz Re: HL Display IP: *.chello.pl 18.04.08, 22:11 "TM" miał na myśli oczywiście POP Time :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: HL Display IP: *.hl-display.com 21.04.08, 16:38 Oczywiście, że ... HL Display - POP też fajne rozwiązania, ale mniejszy wachlarz :-) Polecam wszystkim swoją firmę :-) i zapraszam na www.hl-direct.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: HL Display IP: *.hl-display.com 28.05.08, 10:08 Szczerze mówiąc najlepsza tego typu firma na rynku. Wg mnie lider. Moja firma bardzo często korzysta z ich produktów głownie z ich oddziału na śląsku i szczerze mówiąc mimo iż tu czy tam zdarza się że mozna cos kupic taniej to jednak jakościowo WYGRYWAJĄ .. Zawsze znajdą potrzebne dla nas rozwiązania. Polecam też ich nową stronę www.hl-direct.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: HL Display IP: *.biznesdsl.etel.pl 10.06.08, 15:49 Pan Michał to zapewne jeden z pracowników odziału HL-a na śląsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: HL Display IP: *.icpnet.pl 16.06.09, 18:56 Znam ich konkurencję VKF Renzel. Świetna jakość, dobre ceny a także kompleksowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: HL Display IP: *.hl-display.com 28.05.08, 10:09 HL DISPLAY to z mojego doswiadczenia super jakość w stosunku do rewelacyjnych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: HL Display IP: *.com 29.03.09, 13:10 Proszę sobie samemu odpowiedzieć skoro wszystkie pozytywne opinie pochodzą z domeny *.hl-display.com. Pracownicy tej firmy udają klientów, nie wiedząc nawet, że taki chwyt łatwo zauważyć. Nie podoba mi się tego typu metoda promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywariat Re: HL Display IP: *.128.14.130.static.crowley.pl 29.04.09, 14:54 ponieważ HL to banda życiowych nieudaczników, prymitywnych wyrobników oferujących g..no w cenie złota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POS/POP Re: HL Display IP: 62.21.94.* 15.05.09, 18:12 Kompleksówkę ma też Renzel www.vkf-renzel.pl, www.liswtycenowe.pl ... a jako odpowiednik dla POP-Time proponuję Rodan. Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: HL Display IP: *.chello.pl 11.06.09, 19:33 Rodan i Renzel to jedna wielka pomyłka! Odpowiedz Link Zgłoś