Dodaj do ulubionych

AERO MEDIKA

IP: 85.222.86.* 03.07.08, 22:19
Poszukuję ludzi, którzy pracują lub pracowali w tej firmie. Mam zamiar
poważnie rozprawić się z szefostwem na drodze prawnej. Potrzebuję informacji.
Gwarantuję anonimowość. Proszę o kontakt na kassiaf7@tlen.pl

PS. Dla niewtajemniczonych, ale poszukujących pracy, szczerze przestrzegam.
Nawet nie fatygujcie się na rozmowę - szkoda Waszego czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matylda Re: AERO MEDIKA IP: *.chello.pl 07.07.08, 00:38
      jakiś czas temu podobną akcję robiła dziewczyna na Gumtree; może spróbujcie
      razem /zakładając, że nie jesteś nią/;
      ale potwierdzam, szkoda czasu i nerwów...
      • Gość: kassiaf Re: AERO MEDIKA IP: 85.222.86.* 07.07.08, 20:41
        Nie, to nie ja jestem tą dziewczyną. Ale dobrze wiedzieć, że ktoś jeszcze
        chce/chciał się tym zająć. Może trafi na to forum.

I oczywiście ponawiam ogłoszenie jak w pierwszym poście.
    • Gość: KQ1 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.15, 19:57
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: xxxx Re: AERO MEDIKA IP: *.play-internet.pl 26.10.15, 15:19
        cześć... pracowałem tam pewien czas. co Cię tam spotkało?
      • Gość: gość [...] IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.10.15, 22:47
        Treść postu jest niedostępna.
        • Gość: xxx Re: AERO MEDIKA IP: *.centertel.pl 27.10.15, 14:47
          Dzięki za odpowiedź, możesz napisać dokładniej, jakie konkretne sytuacje?
          • Gość: KaMi Re: AERO MEDIKA IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.15, 19:40
            Każdy może pójść i się przekonać. Ja tam pracowała krótko i nie wierzyłam ze takie firmy jeszcze istnieja. Osoby które tam dłużej pracują maja nerwy ze stali albo boja sie odejść.
            • Gość: gość Re: AERO MEDIKA IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.15, 18:49
              Hej ludzie!
              Mam w pon.iśč do nich na rozmowè w sprawie pracy.Napiszcie coś wiècej,bo nie chcè siè wpakowač w jakieś niefajne akcje.Teraz pracë mam,ale jak zmieniać to na lepsze...
    • Gość: KaM Re: AERO MEDIKA IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.15, 20:56
      Ja zauważyłam że na innych portalach np. Gumtree kasuja opinię. A naprawdę ich trochę jest i w 99% są negatywne bo kto dobre usuwa.
    • Gość: marcinek Re: AERO MEDIKA IP: *.jmdi.pl 14.12.15, 15:29
      dokładnie chorzy ludzie wynajmujący sprzęt medyczny :p
    • Gość: gosc Re: AERO MEDIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.17, 10:21
      Nie polecam :)
      Przez tzw. "Szefową" pracownicy są obrażani od debili, głąbów, suk, a także ku....rw.
      Szefowa ma ewidentnie problemy z samą sobą - jest niezrównoważona emocjonalnie - popada ze skrajności w skrajność. W jednej chwili do rany przyłóż, za chwilę zmiana o 180 st.
      Praca w firmie (byłam na stanowisku księgowym) bardzo mi odpowiadała. Charakter pracy - mój wymarzony. Miałam nadzieję zostać tam na stałe. Moje stanowisko i było adekwatne do mojego wykształcenia toteż czerpałam dużą satysfakcję, że mogę tam pracować.
      ALE....atmosfera gęsta. Pracownicy mają zakaz rozmowy ze sobą, Szefowa jednej ze swoich pracownic zleciła podsłuchiwanie o donoszenie do siebie.
      Z radosnej dziewczyny w jeden miesiąc (tak, mniej więcej tyle tam pracowałam), stałam się wrakiem człowieka i kłębkiem nerwów. Mój mąż mnie nie poznawał.
      Nabawiłam się nerwicy w tej pracy.
      Na odchodne, dając wypowiedzenie szefowej (powielam to słowo, gdyż wszyscy pracownicy tak zwracają się do Pani Anny), ta mnie poszarpała, wbijając mocno paznokcie w rękę.
      Z tego co słyszałam od innych pracowników jest to normalne zachowanie Anny.
      Przykre, że wyżywa się na ludziach - tak zachowują się osoby, które mają duże kompleksy i nie radzą sobie z własnym życiem :-)
      PIP został poinformowany o mobbingu. Czekamy :-)
      • koszmarneaero Re: AERO MEDIKA 23.06.17, 16:58
        Cześć :) Czy masz już jakąś odpowiedź z PIP ? Ja też tam pracowałam i wiem doskonale co się w tej firmie wyrabia . . . :( Koszmar !.
    • martab1989 Re: AERO MEDIKA 03.08.17, 12:42
      Normalnie brak słów... Nie pracowałam tam, ale też musiałam wejść na drogę prawną, by rozprawić się z poprzednim pracodawcą. Pomogła mi firma z Wawy – das.pl. Jak coś to polecam, może komuś z was też pomogą.
    • Gość: Marcin Re: AERO MEDIKA IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.18, 17:12
      Nie dziwne, że szefowa Aero Mediki nazywa pracowników, cyt.:"debili, głąbów, suk, a także ku....rw". Też bym ich tak nazywał. a nawet gorzej. Szczególnie Pana Maćka zajmującego się urządzeniami CPAP oraz Panie które miały przekazywać mu wiadomości.
      Naciągnęli na bezużyteczną maskę, ogrzewaną rurę, nie wytłumaczyli jak zgrywać raporty a najgorsze, że od ponad pół roku nie oddali zwrotu z NFZ. Przywłaszczyli prawie 2000 pln. Sprawa idzie do sądu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka