Dodaj do ulubionych

fibra-hallo

IP: *.gprs.plus.pl 07.07.08, 07:24
Czy macie jakieś info o tej firmie????Może ktoś z Was aplikował tam
lub pracuje/pracował w tej firmie?????
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 16:54
      Tak przymuja tylko po znajomosci,jesli znasz kogos kto pracuje tam w biurze to
      masz juz prace
    • Gość: Juranda Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 21:22
      no co do przyjmowania po znajomości to niestety prawda, z tego co wiem nie
      prowadzą naborów 'oficjalnych'...
      Trzeba kogoś znać, żeby się tam wkręcić, nawet na sortownię listów :]
      Ale praca niegłupia :P
    • Gość: kamil Szark Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 02:07
      ja pracuję tam już ponad rok ta Firma to olbrzymi dział usług , jest ona wstanie
      przesłąć wszystko a ogulnie jest lepsza niż poczta :)
      • Gość: marcin Re: fibra-hallo IP: *.gprs.plus.pl 21.02.09, 06:19
        To załatw mi tam pracę jeśli tak cajnie jest!
        • Gość: ja Re: fibra-hallo IP: 213.77.81.* 26.04.09, 16:15
          jeden wielki burdel , dyrektor to jakas nie powazna osoba
          • Gość: Marianek Re: fibra-hallo IP: *.chello.pl 15.05.09, 20:38
            Ja pracuje w tej firmie już dość długo i powiem wam że nigdzie nie spotkałem się
            z tak zgranym zespołem. A atmosfera w pracy :)) naprawdę jest super.
    • Gość: Krissa Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:38
      dla mnie to są naciągacze. nie wiem co za bzdury są tu wypisane i
      wygląda mi że ktoś pisze tu posty za kasę (np. super atmosfera).
      ogolnie NIE POLECAM !
      • Gość: Łukasz Re: fibra-hallo IP: *.joanitow.finemedia.pl 28.07.09, 10:39
        nie polecam pracy we Wrocławiu, nie wypłacają się wcale albo wypłacają połowę
        pieniędzy z opóźnieniem 2 miesięcy - ODRADZAM !!!
        złodzieje i naciągacze
        • Gość: Fibren Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 22:03
          Moze w swoich wypowiedziach piszcie jaki oddzial:>
          • Gość: wyrobnik Re: fibra-hallo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 13:02
            PRACUJE TU OD DŁUZSZEGO CZASU, NIE SŁYSZAŁEM ZEBY KOGOS PRZYJMOWANO
            PO ZNAJOMOŚCI, ZRESZTĄ CAŁY CZAS PRZYCHODZI KTOŚ NOWY A PONIEWAZ
            ZNAM WSZYSTKICH TO WIEM JAK TO WYGLĄDA. sZUKAJA TERAZ LUDZI NA NOWE
            ODDZIAŁY SA NA STRONIE. A firma jest w miarę porządna
            • Gość: pracaOPERATOR/P-ń Re: fibra-hallo IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 14:09
              Może ktoś napisze jak wygląda praca na stanowisku:
              Operator maszyn kopertujących i systemów wydruku dokumentów w miejscowości
              Poznań lub Wrocław
              Z tego co wiem praca jest 2 zmianowa ale czy weekendy są wolne?
              Jakie stawki Firma proponuje ?Czy opóźnienia są w wypłatach bo jeśli tak to jest
              niezaciekawie! i chyba lepiej sobie darować tą Firmę ....
              • Gość: adass Re: fibra-hallo IP: *.175.156.55.bialan.pl 03.02.10, 15:43
                Właśnie niech ktoś powie coś na temat zarobków bo to chyba
                najważniejsze?? 2000 na ręke da się wyciągnąć??
                • Gość: pracownik Re: fibra-hallo IP: *.160.246.94.ip4.artcom.pl 05.04.10, 19:56
                  Witam, nie wiem kto wam takich bzdur naopowiadał, fibra otworzyła
                  kilkanaście oddziałow w Polsce. Szukają naiwniaków, którzy będą
                  pracować za psie pieniądze, oferują pracę jako kierownik albo
                  operator, a tak naprawde dają umowę ze stanowiskiem zwykłego robola
                  zamiast kierownika, klientów trzeba sobie szukać samemu, niby za
                  paliwo mieli zwracać żeby klientów szukać a to zwykła ściema. Czyli
                  robicie za telemarketerke i handlowca oraz operatora maszyn za psie
                  pieniądze w dodatku pan kier. regionalny jest nieudacznikiem i nic
                  się od niego nie dowiecie. ODRADZAM PRACĘ JAK NAJBARDZIEJ
                  • Gość: oddział Lublin Re: fibra-hallo IP: *.160.246.94.ip4.artcom.pl 05.04.10, 19:58
                    Dobre podsumowanie, podpinam się pod kolegę bo pisze prawde, Kierownik
                    regionalny to jakaś pomyłka chyba go wzieli do pracyt z litosci
                    • Gość: Katowice Re: fibra-hallo IP: *.160.246.94.ip4.artcom.pl 10.04.10, 21:35
                      Firma kompletnie beznadziejna. Znalazłem ogłoszenie w internecie na
                      początku stycznia, dotyczące operatora maszyn kopertujących. Wysłałem
                      cv i w połowie stycznia się do mnie odezwał Pan Arkadiusz kierownik z
                      bożej łaski. Wszystko miało być fajnie itp. Lada dzień firma miała
                      znaleźć budynek pod wynajem żeby otworzyć oddział. Zgodziłem się na
                      współpracę i w lutym miało wszystko ruszyć pełną parą (wg. wielkich
                      obietnic pana kierownika). Mamy połowę kwietnia - jest budynek, są
                      maszyny, nie ma internetu który Fibra podłącza już od ponad miesiąca
                      :D
                      ale jest telefon, cud normalnie.
                      Wielki Pan kierownik tylko zapomniał powiedziec na samym początku
                      przy rozmowie ws. pracy o tym że trzeba samemu szukać klientów.
                      Przypomnę że praca miała polegać tylko i wyłącznie na obsłudze
                      maszyn. Każda nawet nie super tylko zwykła firma ma przynajmniej 1
                      przedstawiciela handlowego a tu nikogo. O płacy nawet nie wspominam
                      bo wstyd się przyznać a i tak mało kto uwierzy :D:D
                      Do dziś w Katowicach nie ma ani jednego klienta, nikt nie jest
                      zainteresowany usługami tej "super" firmy. Jestem ciekaw jak w innych
                      oddziałach. Jeśli tylko znajdziecie ogłoszenie z tej firmy to
                      darujcie sobie naprawde nie warto tracić nerwów ani czasu. Na
                      szczęście już tam nie pracuje A Aruś niech mnie w ... pocałuje
                      • Gość: Katowice Re: fibra-hallo IP: *.biz.inotel.pl 20.04.10, 11:47
                        Niestety jaka praca taka płaca.Zapomiałes przyjacielu powiedzieć
                        ile godzin w miesiącu poswieciłeś pracując dla Fibry. Może 3-4
                        godziny.Jezeli chcesz siedziec i czekać na wszystko to składaj
                        CV na prezesa Banku PEKO BP. Wszyscy są nieudacznikami i amatorami
                        a ty jesteś THE BEST. To dlaczego do dzisiaj nie masz zadnej pracy.
                        I jeszcze jedno zapomniałeś dodać że to Fibra nie przedłuzyła z toba
                        umowy choć bardzo chciałeś. Powodzenia.Bez całowania w .......
                    • Gość: Fibra Hallo Re: fibra-hallo IP: *.id4.net.pl 23.04.10, 17:56
                      Szanowny Panie Przemysławie dlaczego "podpina sie pan pod kolegę"
                      skoro sam Pan napisał poprzednią informację jak i nastepną
                      (katowice).Poprzez takie manipulacje pana wiarygodnośc i uczciwośc w
                      ocenie FH i mojej jest równa zeru.Dodatkowo stwarza Pan problemu
                      koledze z Lublina podszywając sie pod niego.Nieładnie.Czy nie lepiej
                      usiąść i zastanowić się nad sobą i zmianami bo na razie pana
                      zachowania dają bardzo mierny obraz Pana jako człowieka.Jest pan
                      jeszcze młody wszystko przed Panem.Kłamstwem i manipulacjami nie
                      zjedna Pan sobie ludzi o pracodawcach nie wspominajac.Mimo wszystko
                      POZDRAWIAM.
                      • Gość: berecik Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:42
                        oddział Kraków
                        pracuję tu od czerwca,kasa za czerwiec była 16 lipca a za lipiec niestety nie ma
                        do dzisiaj.Płacą 7 zł na godz.max,a czasem 6 w zależności od zajęcia.A i
                        zapomniał bym dodać najważniejsze-umowę o dzieło ma nawet kierownik zmiany,czyli
                        robi się bez ubezpieczenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka