Gość: marcin IP: *.gprs.plus.pl 07.07.08, 07:24 Czy macie jakieś info o tej firmie????Może ktoś z Was aplikował tam lub pracuje/pracował w tej firmie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 16:54 Tak przymuja tylko po znajomosci,jesli znasz kogos kto pracuje tam w biurze to masz juz prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juranda Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 21:22 no co do przyjmowania po znajomości to niestety prawda, z tego co wiem nie prowadzą naborów 'oficjalnych'... Trzeba kogoś znać, żeby się tam wkręcić, nawet na sortownię listów :] Ale praca niegłupia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Szark Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 02:07 ja pracuję tam już ponad rok ta Firma to olbrzymi dział usług , jest ona wstanie przesłąć wszystko a ogulnie jest lepsza niż poczta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: fibra-hallo IP: *.gprs.plus.pl 21.02.09, 06:19 To załatw mi tam pracę jeśli tak cajnie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fibra-hallo IP: 213.77.81.* 26.04.09, 16:15 jeden wielki burdel , dyrektor to jakas nie powazna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek Re: fibra-hallo IP: *.chello.pl 15.05.09, 20:38 Ja pracuje w tej firmie już dość długo i powiem wam że nigdzie nie spotkałem się z tak zgranym zespołem. A atmosfera w pracy :)) naprawdę jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krissa Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:38 dla mnie to są naciągacze. nie wiem co za bzdury są tu wypisane i wygląda mi że ktoś pisze tu posty za kasę (np. super atmosfera). ogolnie NIE POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: fibra-hallo IP: *.joanitow.finemedia.pl 28.07.09, 10:39 nie polecam pracy we Wrocławiu, nie wypłacają się wcale albo wypłacają połowę pieniędzy z opóźnieniem 2 miesięcy - ODRADZAM !!! złodzieje i naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fibren Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 22:03 Moze w swoich wypowiedziach piszcie jaki oddzial:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrobnik Re: fibra-hallo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 13:02 PRACUJE TU OD DŁUZSZEGO CZASU, NIE SŁYSZAŁEM ZEBY KOGOS PRZYJMOWANO PO ZNAJOMOŚCI, ZRESZTĄ CAŁY CZAS PRZYCHODZI KTOŚ NOWY A PONIEWAZ ZNAM WSZYSTKICH TO WIEM JAK TO WYGLĄDA. sZUKAJA TERAZ LUDZI NA NOWE ODDZIAŁY SA NA STRONIE. A firma jest w miarę porządna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracaOPERATOR/P-ń Re: fibra-hallo IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 14:09 Może ktoś napisze jak wygląda praca na stanowisku: Operator maszyn kopertujących i systemów wydruku dokumentów w miejscowości Poznań lub Wrocław Z tego co wiem praca jest 2 zmianowa ale czy weekendy są wolne? Jakie stawki Firma proponuje ?Czy opóźnienia są w wypłatach bo jeśli tak to jest niezaciekawie! i chyba lepiej sobie darować tą Firmę .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adass Re: fibra-hallo IP: *.175.156.55.bialan.pl 03.02.10, 15:43 Właśnie niech ktoś powie coś na temat zarobków bo to chyba najważniejsze?? 2000 na ręke da się wyciągnąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: fibra-hallo IP: *.160.246.94.ip4.artcom.pl 05.04.10, 19:56 Witam, nie wiem kto wam takich bzdur naopowiadał, fibra otworzyła kilkanaście oddziałow w Polsce. Szukają naiwniaków, którzy będą pracować za psie pieniądze, oferują pracę jako kierownik albo operator, a tak naprawde dają umowę ze stanowiskiem zwykłego robola zamiast kierownika, klientów trzeba sobie szukać samemu, niby za paliwo mieli zwracać żeby klientów szukać a to zwykła ściema. Czyli robicie za telemarketerke i handlowca oraz operatora maszyn za psie pieniądze w dodatku pan kier. regionalny jest nieudacznikiem i nic się od niego nie dowiecie. ODRADZAM PRACĘ JAK NAJBARDZIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddział Lublin Re: fibra-hallo IP: *.160.246.94.ip4.artcom.pl 05.04.10, 19:58 Dobre podsumowanie, podpinam się pod kolegę bo pisze prawde, Kierownik regionalny to jakaś pomyłka chyba go wzieli do pracyt z litosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: fibra-hallo IP: *.160.246.94.ip4.artcom.pl 10.04.10, 21:35 Firma kompletnie beznadziejna. Znalazłem ogłoszenie w internecie na początku stycznia, dotyczące operatora maszyn kopertujących. Wysłałem cv i w połowie stycznia się do mnie odezwał Pan Arkadiusz kierownik z bożej łaski. Wszystko miało być fajnie itp. Lada dzień firma miała znaleźć budynek pod wynajem żeby otworzyć oddział. Zgodziłem się na współpracę i w lutym miało wszystko ruszyć pełną parą (wg. wielkich obietnic pana kierownika). Mamy połowę kwietnia - jest budynek, są maszyny, nie ma internetu który Fibra podłącza już od ponad miesiąca :D ale jest telefon, cud normalnie. Wielki Pan kierownik tylko zapomniał powiedziec na samym początku przy rozmowie ws. pracy o tym że trzeba samemu szukać klientów. Przypomnę że praca miała polegać tylko i wyłącznie na obsłudze maszyn. Każda nawet nie super tylko zwykła firma ma przynajmniej 1 przedstawiciela handlowego a tu nikogo. O płacy nawet nie wspominam bo wstyd się przyznać a i tak mało kto uwierzy :D:D Do dziś w Katowicach nie ma ani jednego klienta, nikt nie jest zainteresowany usługami tej "super" firmy. Jestem ciekaw jak w innych oddziałach. Jeśli tylko znajdziecie ogłoszenie z tej firmy to darujcie sobie naprawde nie warto tracić nerwów ani czasu. Na szczęście już tam nie pracuje A Aruś niech mnie w ... pocałuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: fibra-hallo IP: *.biz.inotel.pl 20.04.10, 11:47 Niestety jaka praca taka płaca.Zapomiałes przyjacielu powiedzieć ile godzin w miesiącu poswieciłeś pracując dla Fibry. Może 3-4 godziny.Jezeli chcesz siedziec i czekać na wszystko to składaj CV na prezesa Banku PEKO BP. Wszyscy są nieudacznikami i amatorami a ty jesteś THE BEST. To dlaczego do dzisiaj nie masz zadnej pracy. I jeszcze jedno zapomniałeś dodać że to Fibra nie przedłuzyła z toba umowy choć bardzo chciałeś. Powodzenia.Bez całowania w ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fibra Hallo Re: fibra-hallo IP: *.id4.net.pl 23.04.10, 17:56 Szanowny Panie Przemysławie dlaczego "podpina sie pan pod kolegę" skoro sam Pan napisał poprzednią informację jak i nastepną (katowice).Poprzez takie manipulacje pana wiarygodnośc i uczciwośc w ocenie FH i mojej jest równa zeru.Dodatkowo stwarza Pan problemu koledze z Lublina podszywając sie pod niego.Nieładnie.Czy nie lepiej usiąść i zastanowić się nad sobą i zmianami bo na razie pana zachowania dają bardzo mierny obraz Pana jako człowieka.Jest pan jeszcze młody wszystko przed Panem.Kłamstwem i manipulacjami nie zjedna Pan sobie ludzi o pracodawcach nie wspominajac.Mimo wszystko POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berecik Re: fibra-hallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:42 oddział Kraków pracuję tu od czerwca,kasa za czerwiec była 16 lipca a za lipiec niestety nie ma do dzisiaj.Płacą 7 zł na godz.max,a czasem 6 w zależności od zajęcia.A i zapomniał bym dodać najważniejsze-umowę o dzieło ma nawet kierownik zmiany,czyli robi się bez ubezpieczenia! Odpowiedz Link Zgłoś