Dodaj do ulubionych

Eveline Cosmetics

15.11.08, 02:30
Czy ktoś pracuje lub pracował w firmie Eveline Cosmetics?
Chciałabym dowiedzieć się o niej czegos więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: KiciaWwa Re: Eveline Cosmetics IP: *.aster.pl 17.11.08, 23:42
      Ja również zostałam tam zaproszona na spotkanie, naprawdę jest tam aż tak źle?
      • Gość: :-) Re: Eveline Cosmetics IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.07.09, 18:46
        Pracuję w Eveline Cosmetics 1,5 roku. Ogólnie jestem zadowolona. Oczywiście nie jest idealnie, ale mam lekkie porównanie i na tle innych firm wypada całkiem nieźle. Podobno na produkcji jest prze..., ale w biurze całkiem przyjemnie :-), Pozdrawiam
        • Gość: ivu Re: Eveline Cosmetics IP: 87.205.144.* 25.09.09, 15:46
          a kto jest odpowiedzialny teraz za sprawy operacyjne? jakiś rok temu
          był facet, nie pamiętam jak się nazywał.
          • Gość: :-) Re: Eveline Cosmetics IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.10, 00:37
            operacyjne..? sprecyzuj o kogo Ci chodzi. Pozdrawiam
            • Gość: madzia Re: Eveline Cosmetics IP: *.chello.pl 02.03.10, 08:21
              na jakie stanowiska jest prowadzona rekrutacja w eveline? Czy wysyłanie cv bez
              określonego stanowiska coś da? skad wiecie o rekrutacji w eveline?
          • Gość: l Re: Eveline Cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 10:40
            mam pytanie czy sa jakies przyjecia w eveline
    • Gość: luna Re: Eveline Cosmetics IP: *.net.pl 24.01.11, 22:43
      No to moja droga albo nie myslisz albo jestes za swieza. zapytaj starsze kolezanki i pamietaj ze jak sobie nie radzisz to dzwon - a twoje dzialania stana sie intensywniejsze
      • Gość: ja Re: Eveline Cosmetics IP: *.artexim.pl 12.07.11, 09:53
        Czy jest możliwość pracy w laboratorium w Eveline? Bo wysyłanie CV nic jak dotąd nie dało
        • zenob.iusz Re: Eveline Cosmetics 23.07.11, 22:46
          Z tego co wiem poszukują teraz kontrolera jakości. Osoba ta ma się zajmować kontrolą różnego rodzaju tubek i innych tego typu produktów.
    • Gość: passionplace2 Re: Eveline Cosmetics IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 21:32
      na jakim stanowisku Cię praca interesuje?

taka co stoisz w galerii handlowej i zachęcasz?
      ---
      Warszawa
    • Gość: gość Re: Eveline Cosmetics IP: *.cdma.centertel.pl 14.11.11, 08:52
      Hej:) mam pytanie a pracujecie tam też w weekendy? i rzeby dostać się tam do pracy to trzeba wysłać cv? (gdzie i jak?) z góry dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: maja Re: Eveline Cosmetics IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 22:49
      witam eveline organizuje dojazedy? orientujesz sie może z jakiej czesci warszawy i czy przejezdzaj przez piaseczno . Będe wdzieczna
    • Gość: fxfx Re: Eveline Cosmetics IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 17:10
      chodzi mi o mprace w laboratorium, podobnie to wyglada?
    • Gość: Aida Re: Eveline Cosmetics IP: *.home.aster.pl 13.12.11, 17:04
      mam pytanie,
      proszę powiedzcie mi kto pracuje tam w HR?
      w sensie w kadrach?
      pytam kto jest szefem? czy ktoś gramotny, kompetentny, czujecie, że pomaga pracownikom w problemach?
      To dla mnie bardzo ważne, proszę napiszcie coś.
      I jakie ta osoba ma kontakty z Prezesowymi?

Bede naprawdę bardzo wdzięczna jeżeli mi pomożecie i napiszecie
      z góry wielkie dzięki !
      • Gość: kaśka Re: Eveline Cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 16:34
        Proszę o informacje jak pracuje się w firmie Eveline na stanowisku przedstawiciela handlowego ds.sieci.Jakie są plany sprzedaży,zarobki.Będę wdzięczna za odpowiedź.
        • Gość: gosciu Re: Eveline Cosmetics IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 14:44
          jak szukasz info o pracy w Eveline to najlepiej sprawdz sobie na go worku tam wszystko jest zawsze www.go work.pl/opinie_czytaj,26 jest duzo opini ludzi co tam juz pracowali:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka