Dodaj do ulubionych

Cc krem / tinted moisturizer

26.06.22, 15:06
Dziewczyny
Poszukuje coś lekkiego na lato. Krem/ serum z kolorem - najlepiej z elektem głów. Krycie minimalne -ewentualnie - bardziej chodzi mi o kolor.
Miałam IT cosmetics ale dla mnie to nie to.
Co możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 15:31
      Co to jest elekt głów?
      • clk Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 15:35
        🤦‍♀️ Glow - słownik mi się zmienił
    • hexella Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 15:55
      To może spróbuj opisywany już tu na forum CHANEL LES BEIGES EAU DE TEINT. Jest właśnie taki ultra lekki, nie kryje wcale, daje ładny glow i sprawia wrażenie ładnej, nawilżonej skóry. Idealny na lato jeśli nie masz potrzeby niczego tuszować.
      • extereso Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 16:18
        Prawda, ale dość szybko się kończy. Używam nie każdego dnia od początku czerwca ( no, może co drugi), na twarz, szyję i trochę dekolt i 1/3 flaszki zużyta. I tak wolę to niż np bioderma, który z kolei w ogóle nie znika.
        • hexella Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 16:30
          ja używam od tygodnia - dwie pompki na twarz i szyję i dziś zwróciłam uwagę, że od spodu sporo ubyłosmile A plan jest taki, że ma mi wystarczyć na całe lato. Ciekawe, że mniejszy pojemnościowo choć też lejący sensai starcza mi na poł roku. Czary paniwink
          • extereso Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 16:51
            Mnie na lato nie starczy. Ale dla mnie to odmiana, bo masa produktów mi " nie schodzi" , wyrzucam bo nie zużyję, tu chociaż czegoś takiego nie będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka