clk 26.06.22, 15:06 Dziewczyny Poszukuje coś lekkiego na lato. Krem/ serum z kolorem - najlepiej z elektem głów. Krycie minimalne -ewentualnie - bardziej chodzi mi o kolor. Miałam IT cosmetics ale dla mnie to nie to. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 15:31 Co to jest elekt głów? Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 15:35 🤦♀️ Glow - słownik mi się zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 15:55 To może spróbuj opisywany już tu na forum CHANEL LES BEIGES EAU DE TEINT. Jest właśnie taki ultra lekki, nie kryje wcale, daje ładny glow i sprawia wrażenie ładnej, nawilżonej skóry. Idealny na lato jeśli nie masz potrzeby niczego tuszować. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 16:18 Prawda, ale dość szybko się kończy. Używam nie każdego dnia od początku czerwca ( no, może co drugi), na twarz, szyję i trochę dekolt i 1/3 flaszki zużyta. I tak wolę to niż np bioderma, który z kolei w ogóle nie znika. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 16:30 ja używam od tygodnia - dwie pompki na twarz i szyję i dziś zwróciłam uwagę, że od spodu sporo ubyło A plan jest taki, że ma mi wystarczyć na całe lato. Ciekawe, że mniejszy pojemnościowo choć też lejący sensai starcza mi na poł roku. Czary pani Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Cc krem / tinted moisturizer 26.06.22, 16:51 Mnie na lato nie starczy. Ale dla mnie to odmiana, bo masa produktów mi " nie schodzi" , wyrzucam bo nie zużyję, tu chociaż czegoś takiego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś