Dodaj do ulubionych

co myślicie na temat pracy call center??

12.01.09, 11:32
Witam poszukuję pracy i nie wiem co byłoby najbardziej odpowiednie
dla mojej osoby. Jestem osobą bardzo komunikatywną, dlatego też
myślałam o pracy jako call center? czy ktoś pomoże i doradzi mi w
tej kwestii? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.acn.waw.pl 15.01.09, 18:55
      Robota raczej z tych obrzydliwych i małp płatnych, coś jak akwizycja.
      • Gość: byly agent Odradzam, praca w Call Center SITEL w Warszawie IP: *.121.113.82.net.de.o2.com 16.01.09, 11:57
        Z calego serca odradzam Ci prace w jakimkolwiek call center. Zreszta spojrz
        sobie nawet na tym forum co pisza ludzie o swojej pracy w call center. Takim
        przykladem jest firma SITEL z Warszawy, ktora jest tez opisana na tym forum -
        ponad 205 wpisow, 99 % ludzi niezadowolnonych z pracy. Przeczytaj sobie cos o
        tej firmie na tym forum, to bedziesz mial / miala pojecie jaki to koszmar
        pracowac w call center. Ja tez mam doswiadczenie w pracy w SITEL, czyli w call
        center i to byla najgorsza moja praca. Przede wszystkim pracujesz na akkord,
        licza sie wyniki a nie czlowiek. Klient jest zawsze najwazniejszy i nigdy nie
        popelnia bledow; nawet jak sie na Ciebie wydziera to musisz tego wysluchac (a
        czesto ludzie sie na ciebie wydzieraja, ja to wiem...). Poza tym atmosfera w
        pracy jest nieciekawa, przynajmniej w firmie SITEL: my bylismy nieustannie
        krytykowani, nie mielismy przerw (bo klient i wyniki itd.), musielismy pracowac
        w soboty i niedziele lub wieczorami a takze w Swieta Bozego Narodzenia. W SITEL
        na ok. 450 pracownikow bylo tylko 2 kibelki. Przyglupawi team leaderzy
        przesladowali niektorych pracownikow. Do tego dochodzi slaba pensja, nawet jak
        na Polske. Ta praca sie nie oplaca. Odradzam
        • monia420 Re: Odradzam, praca w Call Center SITEL w Warszaw 16.01.09, 23:26
          praca nie jest łatwa, ale czemu nie... w Warszawie znam ciekawe biuro sprzedaży:
          Phoenix Paharma Polska. Pracowałam tam 10 lat temu, ale ciągle szukają. Jak ktoś
          to lubi, to czemu nie:)
          • felka.d Re: Odradzam, praca w Call Center SITEL w Warszaw 19.01.09, 10:26
            słyszał że agencja gowork poszukuje konsultantów telefonicznych.
            dzwoniłam i się dowiadywałam nawet atrakcyjne warunki. co o tym
            myślicie?? pozdrawiam
            • Gość: tissot8 Re: Odradzam, praca w Call Center SITEL w Warszaw IP: *.centertel.pl 02.10.09, 19:06
              rekrutacja w ENIRO.
      • Gość: ania33771 firmy badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:19
        podobnie pracuje się w firmach badania rynku , robisz ankiety
        przez telefon, nie musisz nic sprzedawać ,placą ci za godzinę . Nie
        są to kokosy , ale praca dość spokojna. Pracowłam w pentorze , tam
        jest raczej ok.
    • Gość: byly agent Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.121.113.82.net.de.o2.com 27.01.09, 09:21
      DARUJ SOBIE PRACE W CALL-CENTER !!! To dno i wyzysk, praca porownywalna z praca
      w hipermarkecie.
      • piterek-7 Re: co myślicie na temat pracy call center?? 10.02.09, 11:39
        Pracowałem kiedyś w call-center przez agencję gowork. ze strony agencji wszystko
        było w porządku. niestety nie pogodziłem pracy ze studiami miałem za dużo zajęć
        przez co za mało czasu na pracę. musiałem zrezygnować.
    • Gość: arturrek Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.static.entel.pl 17.02.14, 09:22
      Pracuje w Lead Force od grudnia zeszlego roku, jest jasno wytyczona sciezka rozwoju, prowizje ok :)
      • Gość: elos Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.14, 15:35
        kumpel pracuje i mowi, ze zaebis*** dobrr projekty i dobraa kasa
    • Gość: margo Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 16:06
      Tu należy rozróżnić sprzedaż (rozmowy wychodzące) i telefoniczne wsparcie klienta (kiedy to klient dzwoni do nas).
      W tym drugim przypadku praca może okazać się całkiem znośna, a nieraz nawet ambitna :-) Można trafić na cc, gdzie umowa jest na etat + pakiet socjalny i wynagrodzenie ponad 3 tys. brutto, a kierownictwo ludzkie. Wiem, bo pracuję w takim.
      Nie mówię, że to praca marzeń, ale na pewno nie jest najgorsza. Oczywiście jak się ma dystans do tego co się słyszy, lubi się rozmawiać i ogólnie lubi się ludzi.
      Jak jesteś komunikatywna spróbuj, ale najpierw sprawdź, czy do tego konkretnego cc warto.
    • Gość: kasiaaaa87 Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 16:49
      ja zaczelam prace w call center pol roku temu i okazuje sie, ze dobrze zrobilam. znajomi straszyli, ale nie ma co sluchajc cudzych opinii tylko samemu sprobowac. zarobki niezle, elastyczny czas pracy. ja pracuje w lead force
      • Gość: Kacha Re: co myślicie na temat pracy call center?? IP: *.static.chello.pl 16.09.14, 13:44
        Słuchajcie, nie jest to robota moich marzeń, ale mozna wyciągnąć spoko kasę jak sie robi wynik, teraz pracuje w databroker - mają troche lepszą kasę niż konkurencja, no i nie odsyłają do domu jak masz gorszy dzień. Podstawa powiedzmy 1,5 koła plus prowizja, ok. tysiaka - nie jest źle.
      • gann-ikus Re: co myślicie na temat pracy call center?? 27.10.14, 14:31
        hej też pracuję w CC Lead force zacząłem 4 miesiące temu jest spoko. Można zauważyć spory nacisk na wynik ale to jak wszędzie więc się nie martwię :) masz wynik masz plusy :) są bardzo elastyczni jak nie możesz przyjść do pracy trzeba to tylko zgłosić :) powiem szczerze że jestem zadowolony z tej pracy jak nigdy :)
    • sunpress1 Re: co myślicie na temat pracy call center?? 10.11.14, 16:41
      Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl
      Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki.
    • millalovesyoga123 Re: co myślicie na temat pracy call center?? 14.12.23, 12:14
      Zależy w jakim. Firma K2 dystrybucje słynie z zapewniania wsparcia swoim pracownikom, oferując regularne sesje coachingowe, które pomagają w rozwoju zawodowym i osobistym. Poleacm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka