chlopakgornoslaski 22.02.11, 21:08 jak dojechać z dworca na ul witczaka do centrum ogrodniczego? dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlopakgornoslaski Re: jak dojechać 22.02.11, 21:08 oczywiście chodzi mi jakim autobusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
crealive Re: jak dojechać 23.02.11, 10:22 Podaj numer gdzie na witczaka jest to centrum, bo ulica jest długa, a ja sam nie wiem gdzie to jest. Mam jedno centrum ogrodnicze pod nosem na tarnogórskiej i dojazd jest łatwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagnaj Re: jak dojechać 23.02.11, 21:46 z dworca autobusami nr 24, 53, 52, 99, 114, 700, 708 (i chyba 192 sprawdz na kzk gop) i wysiadasz na przystanku co się nazywa chyba Do Szybu Barbary. Przystanek ten jest na ul. Witczaka. Jadąc tymi autobusami przed przystaniem na którym masz wysiąść będziesz przejeżdżać obok centrum ogrodowego (będzie po prawej stronie a ul Witczaka jest długa i jedzie się pod górkę) tak więc wysiadając na przystanku Do Szybu Barbary (przy przystanku jest Autokomis i Piekarnia) bedzie trzeba się cofnąć na nóżkach troszeczkę do punktu ogrodowego. Szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś