ameba1 17.05.07, 12:43 na Brzezińskiej na Prokopa Czy do któryś z tych przedszkoli chodzi/ło Wasze dziecko? Jakie są Wasze spostrzeżenia? Czy warto posłać dziecko do któregoś z tych przedszkoli. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamr Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 17.05.07, 18:37 Witaj, Moje dziecko chodzi na Oświęcimską i to przedszkole mogę Ci polecić, wymienionych przez Ciebie niestety nie znam, ale słyszałam od znajomych że warte uwagi są również oba przedszkola na Czarneckiego. Czy byłaś już w tych przedszkolach, o których piszesz?? Myślę, że warto się przejść zobaczyć jak placówka wygląda, jakimi metodami pracują, czy mają ogród, bezpieczne zabawki, czy może jest na miejscu psycholog, logopeda - to ważne sprawy, o które warto wcześniej zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 17.05.07, 19:09 Moją przyjeli do tych dwóch przedszkoli i teraz nie wiem które wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
kamr Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 17.05.07, 20:58 Rozumiem, życzę Wam zatem dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
moniakoko Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 20.05.07, 07:43 moje dziecko chodzi na Prokopa.Jetem zadowolona .Dużo zajęć fajne Panie .Jedyne do czego mogę się przyczepić to posiłki bardzo dobre ale niewielka ilość mój 5 latek się nie najada.Ale jak masz dziecko niejadka to się da wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 20.05.07, 14:11 ooo :) Dla mojej by było akurat, ona i tak totalny niejadek, że hohohohoho!!! A jak osobiste relacje z dyrektorką? A jakie koszty ponosisz za przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś