Dodaj do ulubionych

szukam opini na temat bytomskich przedszkoli:

17.05.07, 12:43
na Brzezińskiej
na Prokopa

Czy do któryś z tych przedszkoli chodzi/ło Wasze dziecko? Jakie są Wasze
spostrzeżenia? Czy warto posłać dziecko do któregoś z tych przedszkoli.
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie
Obserwuj wątek
    • kamr Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 17.05.07, 18:37
      Witaj,

Moje dziecko chodzi na Oświęcimską i to przedszkole mogę Ci polecić, wymienionych przez Ciebie niestety nie znam, ale słyszałam od znajomych że warte uwagi są również oba przedszkola na Czarneckiego.
      Czy byłaś już w tych przedszkolach, o których piszesz?? Myślę, że warto się przejść zobaczyć jak placówka wygląda, jakimi metodami pracują, czy mają ogród, bezpieczne zabawki, czy może jest na miejscu psycholog, logopeda - to ważne sprawy, o które warto wcześniej zapytać.
      • ameba1 Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 17.05.07, 19:09
        Moją przyjeli do tych dwóch przedszkoli i teraz nie wiem które wybrać...
        • kamr Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 17.05.07, 20:58
          Rozumiem, życzę Wam zatem dobrego wyboru.
    • moniakoko Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 20.05.07, 07:43
      moje dziecko chodzi na Prokopa.Jetem zadowolona .Dużo zajęć fajne Panie .Jedyne
      do czego mogę się przyczepić to posiłki bardzo dobre ale niewielka ilość mój 5
      latek się nie najada.Ale jak masz dziecko niejadka to się da wytrzymać
      • ameba1 Re: szukam opini na temat bytomskich przedszkoli: 20.05.07, 14:11
        ooo :) Dla mojej by było akurat, ona i tak totalny niejadek, że hohohohoho!!!
        A jak osobiste relacje z dyrektorką? A jakie koszty ponosisz za przedszkole?
    • ameba1 podciągam :) 16.08.07, 16:11

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka