33kk 16.09.04, 13:03 Czy już wiadomo kto został dyrektorem OSiR-u? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keyzan Re: OSiR 17.09.04, 22:20 33kk napisał: > Czy już wiadomo kto został dyrektorem OSiR-u? Był konkurs? Czy były układy? Odpowiedz Link
33kk Re: OSiR 18.09.04, 01:09 Był konkurs. Wygral go pan G. jednak wyniki zostały anulowane i rozpisano drugi. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: OSiR 18.09.04, 11:19 Złocieniec powoli staje się Rzeczpospolita Kolesi, sylwetki pana stochaja nie warto bliżej przybliżać, zainteresowani wiedzą dlaczego nie sprawdził się w roli dyrektora Osir-u i jak nim został. pan G. jak dobrze pamiętam zajmuje sie w Złocieńcu działalnością inną niż sportowa i całkiem nieźle muto wychodzi, więc niech nie pcha sie w sport. Odpowiedz Link
33kk Re: OSiR 19.09.04, 22:30 Doczytałem się TPD, że drugi konkurs wygrał p. Stochaj ale burmistrz nie podjął jeszcze decyzji. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: OSiR 21.09.04, 16:14 Małe sprostowanko : to nie był żaden konkurs tylko zebranie komisji która miała wydac opinię na temat wyboru nowego dyrektora. Ich opinia nie była jednak wiążąca a miała jedynie pomóc burmistrzowi w dokonaniu wyboru. A o wyborze dyrektora (co było od początku jasno powiedziane a o czym "zapomniał" chyba napisać Tygodnik .........)ma zadecydować burmistrz. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: OSiR 21.09.04, 16:17 Ja w przeciwieństwie do kolegi <<złocieniec>> nie mam wiekszych zastrzezeń do Stochaja i chciałbym wiedziec dlaczego drogi kolego uważasz że zle mu wychodziło kierowanie OSIR em Odpowiedz Link
zlocieniec Re: OSiR 21.09.04, 16:37 Prywatna opinia kolego <<pikpok0>>, moje subiektywne odczucie. Odpowiedz Link