07.08.05, 12:35
Ktoś juz oglądał? Jak w tym roku wypadła impreza? W mediach dość cicho.
Obserwuj wątek
    • selion Re: Targi 10.08.05, 17:45
      Ja byłam, targi podobały mi się.. jak na targi :)
      Na początku "złocieniaszek" wygłosił dziecinną rymowankę otwierającą imprezę,
      ale potem było wszystko OK :)
      Podobało mi się to, że lokalni twórcy mogli wystawić się za darmo i Bar u Kota
      sponsorwał pyszną grochówkę. Była miła atmosfera pomiędzy wystawiającymi. Targi
      poszerzyły się o Czaplinek i Drawsko (moim zdaniem Zawrot z Drawska miał
      najlepsze stoisko). Wygrało stoisko ZOKu, pewnie dlatego, że było tam dużo
      dziecięcych wyrobów, a która matka by nie zagłosowała na swoją pociechę?
      Niestety miasto Złocieniec miało bardzo słabe stanowisko, powiedziałabym, że
      wręcz najmniej ciekawe i absolutnie nieprofesjonalne (papierowe litery przybite
      do drewnianych listewek???). Było trochę konkursów i dla dzieciaków i dla
      dorosłych z całkiem miłymi nagrodami. Zawiodła trochę organizacja, ja bym nie
      wpuszczała na halę dzieci poniżej 10 lat bez opieki, bo sprawiały naprawdę dużo
      kłopotów. Na dodatek ciągle powtarzała się piosenka w głośnikach na halę i na
      tereny wkoło hali z piosenką "moje plemniki na trawniku; wkurwiłem się
      totalnie" itp, co raczej nie przyciągało tłumów, nawet młodzież była tym
      zdegustowana.
      Metr kwadratowy dla wystawców był bardzo tani, co może w przyszłości okazać się
      błędem, bo impreza chyba już jest deficytowa, ale z drugiej strony pozwala to
      nawet mniejszym firmom na to by się pokazać.
      Ogólnie po całych targach pozostały miłe wrażenia. Później było trochę o tym w
      telewizji, w radio i gazetach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka