33kk 07.08.05, 12:35 Ktoś juz oglądał? Jak w tym roku wypadła impreza? W mediach dość cicho. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selion Re: Targi 10.08.05, 17:45 Ja byłam, targi podobały mi się.. jak na targi :) Na początku "złocieniaszek" wygłosił dziecinną rymowankę otwierającą imprezę, ale potem było wszystko OK :) Podobało mi się to, że lokalni twórcy mogli wystawić się za darmo i Bar u Kota sponsorwał pyszną grochówkę. Była miła atmosfera pomiędzy wystawiającymi. Targi poszerzyły się o Czaplinek i Drawsko (moim zdaniem Zawrot z Drawska miał najlepsze stoisko). Wygrało stoisko ZOKu, pewnie dlatego, że było tam dużo dziecięcych wyrobów, a która matka by nie zagłosowała na swoją pociechę? Niestety miasto Złocieniec miało bardzo słabe stanowisko, powiedziałabym, że wręcz najmniej ciekawe i absolutnie nieprofesjonalne (papierowe litery przybite do drewnianych listewek???). Było trochę konkursów i dla dzieciaków i dla dorosłych z całkiem miłymi nagrodami. Zawiodła trochę organizacja, ja bym nie wpuszczała na halę dzieci poniżej 10 lat bez opieki, bo sprawiały naprawdę dużo kłopotów. Na dodatek ciągle powtarzała się piosenka w głośnikach na halę i na tereny wkoło hali z piosenką "moje plemniki na trawniku; wkurwiłem się totalnie" itp, co raczej nie przyciągało tłumów, nawet młodzież była tym zdegustowana. Metr kwadratowy dla wystawców był bardzo tani, co może w przyszłości okazać się błędem, bo impreza chyba już jest deficytowa, ale z drugiej strony pozwala to nawet mniejszym firmom na to by się pokazać. Ogólnie po całych targach pozostały miłe wrażenia. Później było trochę o tym w telewizji, w radio i gazetach Odpowiedz Link