fanta2789 10.10.05, 18:08 Czy ktoś z Was był już w tej stajni? Co o niej myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta2789 Re: Amara 11.10.05, 14:17 końska kupa nie wali, tylko ma swój specyficzny zapach:P Pytając o tą stajnie chciałam sie dowedzieć co ludzie myślą o poziomie nauczania jazdy konnej i np. warunakch w jakich trzymane są tam konie. Ja osobiście nie polecam tej stajni. pozdrawiam. chętnie dowiem się o Waszej opinii. Odpowiedz Link
havana19 Re: Amara 13.10.05, 19:25 byłam i jezdziłam.nie podoba mi sie tam,np.w ogłoszeniu<reklamie> jest napisane "profesjonalny instuktarz i opieka" -hehe dobre...jak tam nikt nie ma zrobionego kursu instruktorskiego<przynajmniej tak było, jak ostatnio byłam> uczyłam sie tam jezdzic i jak pojechałam do szkołki jezdzieckiej, to instruktorzy ciagle mowili mi, ze zle jezdze..a przeciez uczyłam sie tam,gdzie podobno jest "profesjonalny instruktarz". konie sa nawet,nawet...moglyby byc grubsze,ale nie jest zle.ogolnie to polecam ta stajnie tylko ludziom,ktorzy potrafia jezdzic-mozna pojechac w fajne tereny... Odpowiedz Link